Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 I created script to change framework-res.apk --New-- Script with safer operation uploaded. Requirements -rooted -busybox installed 1-copy framework-res.apk that you want to replace to the root of your sdcard (make sure it's in root) 2-extract reframe.zip(attachment) to root of your sdcard in adb shell, use this command: Code: su cd /sdcard sh reframe.sh your phone will reboot. and done! your framework-res.apk replaced safely. Original framework-res.apk backed up as framework-res.apk.orig in /sdcard Μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα λογια το post αυτο.. το προβλημα που εχω παθει ειναι πως κατεβασα μια τελεια ρομ floyo 0.25 και το μονο προβολημα ειναι πως οταν παει κατω απο 60 η μπαταρια δειχνει λες και ειναι 0 και το ποστ αυτο υποτιθεται πως το διορθωνει αλλα δεν ξερω ορους για να μπορεσω να το κανω..! καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... κριμα να μεινει ετσι το κινητακι μου... :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Θέλει κάποιος να μας πει πως θα κατεβάσουμε την rom που μπήκε σήμερα στο site του cyanogenmod που γράφει ότι είναι και για τα sony ericsson;;;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Θέλει κάποιος να μας πει πως θα κατεβάσουμε την rom που μπήκε σήμερα στο site του cyanogenmod που γράφει ότι είναι και για τα sony ericsson;;;;;; ριξε μια ματια στα προηγουμενα 30+ post και θα τραβας τα μαλλια σου....! :wacko: οχι τοσο ευκολα οσο περιμεναμε...αυτο αφορα εμενα παντα...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Θέλει κάποιος να μας πει πως θα κατεβάσουμε την rom που μπήκε σήμερα στο site του cyanogenmod που γράφει ότι είναι και για τα sony ericsson;;;;;; Ψάξε στις προηγούμενες σελίδες και θα λυθούν οι απορίες σου! Κατεβάζεις το zip αρχείο κάνεις αποσυμπίσεση και πέρνεις αυτό το αρχείο x8gesture.ko,μετά ανοίγεις τον root explorer και πηγαίνεις εκεί που το έβαλες κάνεις copy το αρχείο,πας system/lib/modules και κάνεις Remount /system as rw και paste.Μετά /system/etc και βρίσκεις το hw_config.sh και πατάς συνεχόμενα μέχρι να σου ανοίξει κάτι επιλογές βρίσκεις το open in text editor αν θυμάμαι καλά και γράφεις αυτό--> insmod /system/lib/modules/x8gesture.ko #dx: add gestures μετά reboot. ριξε μια ματια στα προηγουμενα 30+ post και θα τραβας τα μαλλια σου....! :wacko: οχι τοσο ευκολα οσο περιμεναμε...αυτο αφορα εμενα παντα...! Και μένα αφορά αυτό!!Δε θέλω ακόμη να μπω σε μπελάδες!Μια χαρά είμαι με τη gingerdx:) Edited October 10, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλύτερα να περιμένουμε να σταθεροποιηθεί. Αν και πολλοί λένε οτι είναι αρκετά γρηγορότερη και σταθερή απο κάθε άλλη ρομ, δεν έχει FM Radio ακόμα και η κάμερα είναι σε vga ανάλυση. Υπομονή!... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλησπερα παιδια μια ερωτηση κολλαει παρα πολτ το κινητο μου τι να κανω?? :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 καλησπερα παιδια μια ερωτηση κολλαει παρα πολτ το κινητο μου τι να κανω?? :( Πρώτα απ'όλα τι έκδοση έχεις;;Τη 2.1;;Αν ναι κάνε καμιά αναβάθμιση να δεις πως πάει.. Τι συμπτώματα έχεις;; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Πρώτα απ'όλα τι έκδοση έχεις;;Τη 2.1;;Αν ναι κάνε καμιά αναβάθμιση να δεις πως πάει.. Τι συμπτώματα έχεις;; εχω 2.1 ναι..ειναι πολυ αργο..παταω ενα εικονιδιο η κατι αλλο και κανει χροοοοοοοοοοονια να ανοιξει :( αν κανω αναβαθμηση δε θα χαθουν οσα εχω κανει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που γραφει στο λινκ... Μπορει καποιος να με βοηθησει;;; καταρχην ανοιξε το terminal emulator και γραψε ακριβως τα εξης: su και πατα enter μετα γραψε, dmesg | grep "cyttsp-i2c" αν σου βγαλει το εξης: <6>[ 4.185259] cyttsp_i2c_probe: Successful registration cyttsp-i2c, δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το συγκεκριμενο αρχειο γιατι το κινητο σου ειναι Cypress digitizer. 1 Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 παιδια Η CyagogenMod ειναι τελεια. να πως θα την βαλετε. κατεβαστε το ζιπ της ρομ. 1)περαστε το στην SD Card Λινκ : http://download.cyanogenmod.com/?device=shakira 2)Κατεβαστε απο εδω τις Google apps Και το κερνελ : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11719626&postcount=3 3) Καντε Flash τον κερνελ. 4) μωλις το κανετε φλασ ανοιξτε το μπειτε Xrecovery , install Το ζιπ της ρομ και το ζιπ τον Google apps 5)Format Data / Factory Reset , wipe dalvik cache 6) ανοιξτε το και ειστε οκ :) ειναι τελειο Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 παιδια Η CyagogenMod ειναι τελεια. να πως θα την βαλετε. κατεβαστε το ζιπ της ρομ. 1)περαστε το στην SD Card Λινκ : http://download.cyanogenmod.com/?device=shakira 2)Κατεβαστε απο εδω τις Google apps Και το κερνελ : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11719626&postcount=3 3) Καντε Flash τον κερνελ. 4) μωλις το κανετε φλασ ανοιξτε το μπειτε Xrecovery , install Το ζιπ της ρομ και το ζιπ τον Google apps 5)Format Data / Factory Reset , wipe dalvik cache 6) ανοιξτε το και ειστε οκ :) ειναι τελειο το τριτο βημα δεν το πολυπιανω... :/ βαλε κανενα screenshot πες μας γνωμη... ;) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) το τριτο βημα δεν το πολυπιανω... :/ βαλε κανενα screenshot πες μας γνωμη... ;) δεν εχει καποια τρελη διαφορα απο της αλλες ρομ. κοιτα μπες στο Xda developers.com και διαβασε πως ξεκλειδωσεις τον bootloader. Εκει λεει και πως κανεις φλασ κερνελ. απο εκει εμαθα. αφου ζητατε πικ Περιμεντε :) οριστε και οι φωτογραφιες Edited October 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 οριστε και οι φωτογραφιες πολυ ωραιος....ψηνομαι αγρια...μιας και γνωριζεις απο τα κολπα μπορεις να μου εξηγησεις με απλα ελληνικα το παρακατω post απο xda το πηρα οπως καταλαβες... ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=889963 το πρωτο post ειναι... το προβλημα τωρα : στην ρομ που εχω βαλει οταν η μπαταρια παει κατω απο 60 τις 100 μ την εμφανιζει κοκκινη πχ στο 10/20τις 100 ειναι πολυ σπαστικο σε μια ρομ που δουλευει αψογα...! σε ευχαριστω εκ των προτερων...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 πολυ ωραιος....ψηνομαι αγρια...μιας και γνωριζεις απο τα κολπα μπορεις να μου εξηγησεις με απλα ελληνικα το παρακατω post απο xda το πηρα οπως καταλαβες... ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=889963 το πρωτο post ειναι... το προβλημα τωρα : στην ρομ που εχω βαλει οταν η μπαταρια παει κατω απο 60 τις 100 μ την εμφανιζει κοκκινη πχ στο 10/20τις 100 ειναι πολυ σπαστικο σε μια ρομ που δουλευει αψογα...! σε ευχαριστω εκ των προτερων...! κοιτα. απο οτι καταλαβα θελει να αντικαταστησεις τα Αpk που σου δινει στο συμπιεσμενο αρχειο.. αλλα αυτα μεσα απο adb Προσπαθησα να φτιαξω δε μπορεσα και χαλασα 5 ωρες :/ . γιατι δεν βαζεις την Floyo v023.b ή την GingerDX ; Εγώ θα σου συνηστουσα να βαλεις την Cyagogen ή αλλιως την GingerDX.. Μακαρι να μπορουσα να σου εξηγησω αλλα ουτε εγω ειμαι καλος σε αυτο.. συγνωμμη! Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) ευχαριστω....!!!! ισως απο εβδομαδα cyanogen να μπει τωρα με εχουν παρει οι εξετασεις απο κατω...!! 1/2 off topic :P κοιτα. απο οτι καταλαβα θελει να αντικαταστησεις τα Αpk που σου δινει στο συμπιεσμενο αρχειο.. αλλα αυτα μεσα απο adb Προσπαθησα να φτιαξω δε μπορεσα και χαλασα 5 ωρες :/ . γιατι δεν βαζεις την Floyo v023.b ή την GingerDX ; Εγώ θα σου συνηστουσα να βαλεις την Cyagogen ή αλλιως την GingerDX.. Μακαρι να μπορουσα να σου εξηγησω αλλα ουτε εγω ειμαι καλος σε αυτο.. συγνωμμη! το adb τι ειναι...; απο που το κατεβαζω...; με τρωει βραδυατικα να το brickarw.... :P Edited October 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) το adb τι ειναι...; απο που το κατεβαζω...; με τρωει βραδυατικα να το brickarw.... :P αχχα :Ρ δεν ξερω τι ειναι το Adb Καν. εγω κατι εντολες μεσω Cmd εδινα κ δν εκανε τιποτα. με πηρε απο τις 10 μεχρι τις 1:30 το πρωι. και λεω δε βαριέσαι και επεσα για υπνο.. :/ :!:Προσοχή στην γλώσσα που χρησιμοποιούμε:!: Edited October 10, 2011 by zxr Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 αχχα :Ρ δεν ξερω τι ειναι το Adb Καν. εγω κατι εντολες μεσω Cmd εδινα κ δν εκανε τιποτα. με πηρε απο τις 10 μεχρι τις 1:30 το πρωι. και λεω δε γαμιεται και επεσα για υπνο.. :/ σωστος ο σωζον...!! :P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 σωστος ο σωζον...!! :P 13 Λεπτα ακριβως με πηρα να βαλω την Cyagogen + Kernel . :Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αλλη μια ερωτηση... Γιατι ποτε τι κινητο μου δε παει η μπαταρια οταν φορτιζει στο 100% ???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Αλλη μια ερωτηση... Γιατι ποτε τι κινητο μου δε παει η μπαταρια οταν φορτιζει στο 100% ???? κοιταξε και εμενα ετσι ηταν με την εκδοση 2.1 ....μετα που εκανα αναβαθμιση την ρομ και battery wipe μεσω xrecovery πηγαινε παντα 100%...... και εμενα συνηθως πηγαινε 99% οχι 100..δεν ξερω γιατι..................... 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 jimdem σε προσκυναω:)...η μπαταρια κρατησε για 2μερες fullαρισμενες:).εχει 15% ακομα αλλα λεω να το φορτισω..:D:happy: χιλια ευχαριστω παλι.. 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Αλλη μια ερωτηση... Γιατι ποτε τι κινητο μου δε παει η μπαταρια οταν φορτιζει στο 100% ???? Εγω δε θυμαμαι στη 2.1 αν πηγαινε 100%. Στη 2.3 παει στο full απλα στο 99% καθεται μπολικη ωρα.οταν το αφηνω το βραδυ στη φορτιση κ το βγαζω το πρωι μπορει να το βρω στο 98% κ να φορτιζει παλι Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) κοιταξε και εμενα ετσι ηταν με την εκδοση 2.1 ....μετα που εκανα αναβαθμιση την ρομ και battery wipe μεσω xrecovery πηγαινε παντα 100%...... και εμενα συνηθως πηγαινε 99% οχι 100..δεν ξερω γιατι..................... μπορω να παω σε αλλη ενημερωση?? αλλα θα χαθουν ολα αυτα που εχω κανει?? ας μου δωσει καποιος εναν οδηγο :) Edited October 11, 2011 by Mimh_chios 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 GingerDX v017 | 02-10-2011 ή Fd xperience V1.2.0 | 2-10-2011 ποια ειναι η γνωμη σας.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εγω δε θυμαμαι στη 2.1 αν πηγαινε 100%. Στη 2.3 παει στο full απλα στο 99% καθεται μπολικη ωρα.οταν το αφηνω το βραδυ στη φορτιση κ το βγαζω το πρωι μπορει να το βρω στο 98% κ να φορτιζει παλι Sent from my X8 black using Tapatalk και στη 2.1 το ιδιο κανει. καθεται καμποση ωρα στο 99% αλλα πηγαίνει στο 100%. @ Mimh_chios : δοκιμασε να κανεις wipe τα battery stats μηπως βοηθήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts