Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Για περίμενε λίγο. Έβαλες μέσω xrecovery το zip παραπάνω. Όλα καλά! Το zip της rom κι αυτό μέσω xrecovery το έβαλες??? οχι.. περασα to zip της ρομ χυμα στην καρτα και το ειχα εκει και μολις περασα το recovery τοτε πηγα να το εγκαταστισω... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 οχι.. περασα to zip της ρομ χυμα στην καρτα και το ειχα εκει και μολις περασα το recovery τοτε πηγα να το εγκαταστισω... Δε με κατάλαβες. Εννοώ μόλις έβαλες το 1ο zip, αμέσως μετά πήγες install custom zip και αφού διάλεξες τη rom σου έβγαλε σφάλμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δε με κατάλαβες. Εννοώ μόλις έβαλες το 1ο zip, αμέσως μετά πήγες install custom zip και αφού διάλεξες τη rom σου έβγαλε σφάλμα? Ναι αλλα ολα αυτα μεσω recovery...Μολις το εγκατεστισα εκλεισα το κινητο και το ανοιξα με recovery και πατησα custom zip το ειχα περασμενο απο πριν....! σου στελνω το messenger me pm.. ;) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ναι αλλα ολα αυτα μεσω recovery...Μολις το εγκατεστισα εκλεισα το κινητο και το ανοιξα με recovery και πατησα custom zip το ειχα περασμενο απο πριν....! σου στελνω το messenger me pm.. ;) (Καλύτερα εδώ μπορεί να έχει κι άλλος ίδιο πρόβλημα ;)) Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση και όταν βγάλει το sony ericsson δεν θα πατήσεις το κουμπί αλλά θα πατάς πολλές φορές την οθόνη μέχρι να βγεί το recovery με πορτοκαλί γράμματα. Απο εκεί θα βάλεις το zip. Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα, βάλε μια gingerdx (013 και κάτω γιατί οι νεότερες θέλουν clockwork), απο εκεί restart σε clockwork και ξαναδοκίμασε. Πιστεύω έχουμε εξαντλήσει τις διαθέσιμες επιλογές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (Καλύτερα εδώ μπορεί να έχει κι άλλος ίδιο πρόβλημα ;)) Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση και όταν βγάλει το sony ericsson δεν θα πατήσεις το κουμπί αλλά θα πατάς πολλές φορές την οθόνη μέχρι να βγεί το recovery με πορτοκαλί γράμματα. Απο εκεί θα βάλεις το zip. Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα, βάλε μια gingerdx (013 και κάτω γιατί οι νεότερες θέλουν clockwork), απο εκεί restart σε clockwork και ξαναδοκίμασε. Πιστεύω έχουμε εξαντλήσει τις διαθέσιμες επιλογές πατησαστην οθονη αλλα τιποτα συνεχισε κανονικα.... θα βαλω ginderdx..εχεις να μου δωσεις καποιο λινκ...; κανονικα την βαζω και αυτη εε..? custom zip κτλ...? το ρομ manager apo to market γιατι το κατεβασα δεν μου φανηκε και χρησιμο.... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Σε λίγη ωρίτσα θα παίζει το κινητό με cyanogen!!Κατεβάζω το αρχείο και ρίχνομαι στη δουλειά!!! Δε πιιστεύω να θέλει μετά να ξαναβάλω τίποτα xrecovery κτλ κτλ; Με overclock τι γίνεται;; Edited October 10, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 πατησαστην οθονη αλλα τιποτα συνεχισε κανονικα.... θα βαλω ginderdx..εχεις να μου δωσεις καποιο λινκ...; κανονικα την βαζω και αυτη εε..? custom zip κτλ...? το ρομ manager apo to market γιατι το κατεβασα δεν μου φανηκε και χρησιμο.... Ορίστε. Μέσω xrecovery τη βάζεις custom zip Σε λίγη ωρίτσα θα παίζει το κινητό με cyanogen!!Κατεβάζω το αρχείο και ρίχνομαι στη δουλειά!!! Δε πιιστεύω να θέλει μετά να ξαναβάλω τίποτα xrecovery κτλ κτλ; Περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ορίστε. Μέσω xrecovery τη βάζεις custom zip Περιμένουμε εντυπώσεις! πως θα την βαλω με xrecovery αφου τωτα που παταω βγαινει το recovery ? :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μπα απετυχα..με xrecovery & cwm εβγαλε installation abort.. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Μπα απετυχα..με xrecovery & cwm εβγαλε installation abort.. Sent from my X8 black using Tapatalk μια απο τ ιδια... Edited October 10, 2011 by zxr Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εγω ειχα απο πριν το clock περασα απο κει για αρχη αλλα δεν ηθελε,μετα με xrecovery αλλα τιποτα..κατεβασα το rom manager κ δεν ειχε το κινητο μας..δε ξερω τι αλλο να κανω.. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Εγω ειχα απο πριν το clock περασα απο κει για αρχη αλλα δεν ηθελε,μετα με xrecovery αλλα τιποτα..κατεβασα το rom manager κ δεν ειχε το κινητο μας..δε ξερω τι αλλο να κανω.. Sent from my X8 black using Tapatalk ακριβως τα ιδια βηματα ακολουθησα και εγω,ισως με διαφορετικη σειρα...! απελπησια.... κατι ακυρο...εγω εχω το recovery twra ti kanw για να ξαναγυρισω στο xrecovery...? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Οπότε καλύτερα να περιμένουμε γιατί και στο xda έχουν πολλοί πρόβλημα με την εγκατάσταση. Κάτι λάθος θα έκαναν στην cyanogen Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 ακριβως τα ιδια βηματα ακολουθησα και εγω,ισως με διαφορετικη σειρα...! απελπησια.... κατι ακυρο...εγω εχω το recovery twra ti kanw για να ξαναγυρισω στο xrecovery...? Δε ξερω..εγω με τη gingerdx εχω και τα δυο..ειχες κανει backup πιο πριν; Δεν αποκλειεται.εμεις ακολουθησαμε τα βηματα οπως λενε.. Anyway θα δειξει ο καιρος! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δε ξερω..εγω με τη gingerdx εχω και τα δυο..ειχες κανει backup πιο πριν; Sent from my X8 black using Tapatalk εχω ενα back up αλλα ειμα με στοκ ρομ τωρα... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 χρειαζεται ξεκλειδωμενο bootloader για να μπει. υπαρχει ενα αρχείο kernel.sin μεσα στο zip, το οποιο με το flashtool θα το μετατρεψετε σε .ftf. (οι οδηγιες παρθηκαν απο εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973753&page=179) βασικά πρόκειται για τον τελευταιο kernel (030) που εβγαλε πριν 1-2 μερες η ομαδα του freexperia project, που συμφωνα με το changelog, σημαίνει ότι δεν δουλεύει ακόμα το ραδιοφωνο και η καμερα υποστηρίζει μέχρι vga ανάλυση. (για πληρoφορίες εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973753 - τα πρώτα 3 post) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 χρειαζεται ξεκλειδωμενο bootloader για να μπει. υπαρχει ενα αρχείο kernel.sin μεσα στο zip, το οποιο με το flashtool θα το μετατρεψετε σε .ftf. (οι οδηγιες παρθηκαν απο εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973753&page=179) βασικά πρόκειται για τον τελευταιο kernel (030) που εβγαλε πριν 1-2 μερες η ομαδα του freexperia project, που συμφωνα με το changelog, σημαίνει ότι δεν δουλεύει ακόμα το ραδιοφωνο και η καμερα υποστηρίζει μέχρι vga ανάλυση. (για πληρoφορίες εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973753 - τα πρώτα 3 post) πωωωωω ειλικρινα τι αμαρτιες πληρωνουμε...; μαγκες ποσταρει οποιος εχει λινκ για το flashtoul και με ποιο τροπο το μετατρεπουμε...; αντε κατσε βρες τωρα.... αληθεια οταν την εγκαταστισουμε θα υπαρχει επιλογη update για να φτιαχτει ραδιοφωνο καμερα? και το rom manager γιατι δεν εχει την συσκευη μας αλλο και αυτο... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 πως απεγκατιστω το recovery gia na ξαναγυρισω sto xrecovery? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Νέος launcher υπό κατασκευή και φαίνεται εντυπωσιακός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Νέος launcher υπό κατασκευή και φαίνεται εντυπωσιακός http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1268704 Ωραίος αλλά φαίνεται λίγο "βαρύς" για το κινητό μας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 χρειαζεται ξεκλειδωμενο bootloader για να μπει. υπαρχει ενα αρχείο kernel.sin μεσα στο zip, το οποιο με το flashtool θα το μετατρεψετε σε .ftf. (οι οδηγιες παρθηκαν απο εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973753&page=179) βασικά πρόκειται για τον τελευταιο kernel (030) που εβγαλε πριν 1-2 μερες η ομαδα του freexperia project, που συμφωνα με το changelog, σημαίνει ότι δεν δουλεύει ακόμα το ραδιοφωνο και η καμερα υποστηρίζει μέχρι vga ανάλυση. (για πληρoφορίες εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=973753 - τα πρώτα 3 post) Μας εφτιαξες τη μερα! Θα μεινω με τη gingerdx μια χαρα ειναι! Σαββατο φορτισα το κινητο εκανα battery calibration,δευτερα σημερα κ ειμαι στο 25%!απο χρηση ελαχιστα τηλ κ μηνυματα κ ανοιχτο wifi με μπολικη χρηση tapatalk κ κανα μισαωρο ασχολιας με xrecovery.πιστευω καλα ειναι. Μονο οταν παω στη δουλεια κ τυχει καμια χαλαρη εργασια τοτε κραταει το πολυ μια μερα με full χρηση(3g,opera,tapatalk,assasin creed) Οσο για το launcher φυσικα κ θα το δοκιμασω αλλα δυσκολα αφηνω τον arc. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 θέλοντας κι εγώ να σώσω το χ8 από την σπατάλη της μπαταρίας, είπαν να βάλω την νέα ρομ που αναφέρατε σήμερα. δοκίμασα και τους 2 τρόπους (xrecoverey και το άλλο) αλλά η εγκατάσταση κόλλαγε και στα δύο. κατόπιν ωρίμου σκέψεως επιστρέφω τάχιστα στην ginger dx 013 που έδειχνε η σταθερότερη. αν μου βρείτε στο ενδιάμεσο και ένα κόλπο να κρατάει η μπαταρία πάνω από 2 μέρες με νορμαλ χρήση (η σονυ δίνει χρόνο αναμονής 446 ώρες!!!) θα σας ευγνωμονώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 θέλοντας κι εγώ να σώσω το χ8 από την σπατάλη της μπαταρίας, είπαν να βάλω την νέα ρομ που αναφέρατε σήμερα. δοκίμασα και τους 2 τρόπους (xrecoverey και το άλλο) αλλά η εγκατάσταση κόλλαγε και στα δύο. κατόπιν ωρίμου σκέψεως επιστρέφω τάχιστα στην ginger dx 013 που έδειχνε η σταθερότερη. αν μου βρείτε στο ενδιάμεσο και ένα κόλπο να κρατάει η μπαταρία πάνω από 2 μέρες με νορμαλ χρήση (η σονυ δίνει χρόνο αναμονής 446 ώρες!!!) θα σας ευγνωμονώ. Εγω κατεβασα απο το market το battery calibration ή αλλος τροπος xrecovery->wipe battery.κανει λιγη δουλιτσα αυτο. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 μπορει να γινει Multi-touch πατα στο λινκ.. =>http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004740 Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που γραφει στο λινκ... Μπορει καποιος να με βοηθησει;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Μας εφτιαξες τη μερα! :lol::lol: Συγνωμη! (Σας γλιτωσα χρονο ομως) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts