kostashark Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ρε φιλε πλακα μας κανεις ; αφού λες ότι δεν υπάρχουν τα αρχεία για τον πρώτο τρόπο , οποτε πας με τον δεύτερο ( video ) ρε φιλαρακι! το ιδιο ειναι να εμπιστευτο ενα βιντεο απο το youtube που μπορει να με καταστρεψει το κινιτο και το ιδιο ειναι να το κανω με τον οδηγο που ειναι σιγουρο πραγμα. . . εγω σε κανω πλακα υστερα. . .!!! τα αρχεια εψαξα και τα βρηκα ολα! μετα απο πολυ ψαξιμο. . .! θα το επιχειρησω με τον οδηγο που ειναι εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) παιδια γτ οταν παω να ξεκλειδωσω τον bootloader η διαδικασια σταματαει στο daemon started successfully απο εκει και μετα τπτ δν προχοραει. . . .!!! :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited December 1, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 ρε φιλαρακι! το ιδιο ειναι να εμπιστευτο ενα βιντεο απο το youtube που μπορει να με καταστρεψει το κινιτο και το ιδιο ειναι να το κανω με τον οδηγο που ειναι σιγουρο πραγμα. . . εγω σε κανω πλακα υστερα. . .!!! τα αρχεια εψαξα και τα βρηκα ολα! μετα απο πολυ ψαξιμο. . .! θα το επιχειρησω με τον οδηγο που ειναι εδω! είπες ότι δεν βρήκες τα αρχεία , τώρα λες ότι τα βρήκε , αν τα βρήκες όλα προχωρα με την διαδικασία του my phone , δεν μας έδωσες να καταλάβουμε καλά. πάντα φιλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 είπες ότι δεν βρήκες τα αρχεία , τώρα λες ότι τα βρήκε , αν τα βρήκες όλα προχωρα με την διαδικασία του my phone , δεν μας έδωσες να καταλάβουμε καλά. πάντα φιλικά... ναι φιλε μ :) ! τα βρηκα μεσα απο διαφορα βιντεο στο youtube!! παω να κανω την διαδικασια οπως τον οδηγο εδω αλλα με σταματαει σε ενα σημειο δεν ηερω γιατι. . .! με σταματαει στο deamon successfully μεχρι εκει δν παει παρακατω για το ξεκλειδωμα κανω κατι λαθος!!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Δες τα πρώτα δύο μου post στην παρακάτω σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486&page=1152 Φλάσαρε πρώτα το su.zip και μετά το Α2SD Στο δεύτερο θα αργήσει να μπουτάρει λίγο... Φυσικά πρώτα θα πάρεις backup το τωρινό σύστημα Φίλε Superuser, Θα δοκιμάσω το δικό σου τελικά, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει τίποτα άλλο... Μία ερώτηση μόνο θέλω να κάνω... Με το που κάνω install το su, κάνω reboot, έτσι? Μέχρι να ανοίξει κανονικά το λογισμικό? Ή να ανοίξω CWM κατευθείαν και install το άλλο?? Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Αφού σου δουλεύει το titanium δεν χρειάζεται το SU.zip Εκτός και αν θες να βγάλεις το SuperSU Αν φλασαρεις το SU.zip,ναι πρέπει να ανοίξει πρώτα η rom για να δημιουργήσει τα data ώστε μετά να μπορεί να τα μεταφέρει το script στο ext partition.. Έχω καιρό να πειράξω το x8.. Λέω να τη δοκιμάσω έτσι για την αλλαγή! Μόλις την έβαλα... Εντάξει..!!respect Ο τύπος μετέφερε την όλη την τελευταία επίσημη gingerbread.. Από τον οδηγό ρύθμισης μέχρι semc phone,semc keyboard( με swype και numeric keypad),semc sms,semc music,semc animations,semc εφαρμογές,την αυθεντική lockscreen... Όσοι έχουν ξεκλείδωτο bootloader επιβάλετε να την ρίξετε μια ματιά Edited December 2, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINOS3 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά , ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα υπάρχουν σε προηγούμενα σχόλια αλλά μου είναι και δύσκολο και χρονοβόρο να ψάξω μέσα σε 600 περίπου σελίδες για απαντήσεις. 1. Το Χ8 μου έχει ημερομηνία κατασκευής μεταγενέστερη της ημερομηνίας σύμφωνα με την οποία συμβουλεύετε να μήν ξεκλειδώσουμε τον bootloader. Μπορώ να προχωρήσω σε root και αν ναι μπορώ με αυτήν την ενέργεια να αποθηκεύω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης? 2. Κάνοντας root χάνονται από το κινητό αρχεία φωτογραφίες τηλέφωνα ή εφαρμογές? 3. Ποιά είναι η σωστή διαδικασία για root και για δημιουργία δύο τομέων στην κάρτα μνήμης? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αφού σου δουλεύει το titanium δεν χρειάζεται το SU.zip Εκτός και αν θες να βγάλεις το SuperSU Αν φλασαρεις το SU.zip,ναι πρέπει να ανοίξει πρώτα η rom για να δημιουργήσει τα data ώστε μετά να μπορεί να τα μεταφέρει το script στο ext partition.. Το έφτιαξα!!!!! Βασικά δεν μπορούσα να εγκαταστήσω κανένα script απλά και μόνο λόγο του ότι είχε ΗΔΗ το προεγκατεστημένο app2sd... Μετά από 1000 κύματα, έπρεπε τελικά να διαγράψω το αρχείο "10apps2sd" που είχε μέσα στον init.d folder του root... Ότι να'ναι. Απλά ο τύπος που είχε βρει την linuxoεντολή για να πάρεις superuser rights, προκειμένου να ξεπεράσεις το read-only file system, είναι ... ΓΑΜΑΤΟΣ... :respect: :bow: Τεσπά, τα κατάφερα, οπότε όλα καλά...! :superman: Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. εννοείτε ότι πρέπει να διαγράψεις το προβληματικό 10app2sd και να δώσεις τις σωστές εντολές στο νέο ώστε να εκτελείτε σε κάθε μπουτάρισμα Στο flash.zip που έφτιαξα, απλώς πήρα το script της προηγούμενης version και του έδωσα εντολή να διαγράψει το υπάρχον και να εγκαταστήσει το νέο με τα σωστά permissions Αν προσέξεις στον meta-inf φάκελο στο update script που έγραψα κάνει το αυτονόητο: ui_print("Mounting /system"); mount("yaffs2", "MTD", "system", "/system"); ui_print("cleaning up"); delete("/system/etc/init.d/10apps2sd"); ui_print("copying files"); package_extract_dir("system", "/system"); ui_print("Setting up permissions"); set_perm(0, 0, 0755, "/system/etc/init.d/10apps2sd"); ui_print("Unmounting /system"); unmount("/system"); ui_print("i think its all ok!!;-)"); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. εννοείτε ότι πρέπει να διαγράψεις το προβληματικό 10app2sd και να δώσεις τις σωστές εντολές στο νέο ώστε να εκτελείτε σε κάθε μπουτάρισμα Στο flash.zip που έφτιαξα, απλώς πήρα το script της προηγούμενης version και του έδωσα εντολή να διαγράψει το υπάρχον και να εγκαταστήσει το νέο με τα σωστά permissions Αν προσέξεις στον meta-inf φάκελο στο update script που έγραψα κάνει το αυτονόητο: ui_print("Mounting /system"); mount("yaffs2", "MTD", "system", "/system"); ui_print("cleaning up"); delete("/system/etc/init.d/10apps2sd"); ui_print("copying files"); package_extract_dir("system", "/system"); ui_print("Setting up permissions"); set_perm(0, 0, 0755, "/system/etc/init.d/10apps2sd"); ui_print("Unmounting /system"); unmount("/system"); ui_print("i think its all ok!!;-)"); Ακριβώς αυτό ήταν το πρόβλημά μου.. Τα scriptaκια που βρήκα στο φορουμ που σου έδειξα δεν κάνανε delete, ούτε κάποιο είδος overwrite!!! Οπότε έπρεπε να το διαγράψω ο ίδιος, χειροκίνητα. Το θέμα είναι ότι κανένα είδος rootexplorer-like προγράμματος δεν μπορούσε να το κάνει, γιατί ήταν read-only τα permissions του. Το πρόβλημα λύθηκε μέσω του Terminal Emulator που έχει η Gingerdx by default στην εγκατάσταση... Βρήκα και ένα post ενός τυπά σε ένα φορουμ που προσπαθούσε να λύσει το πρόβλημα των privileges για διαγραφή .apk , Try this: su mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblk3 /system rm /system/app/Gmail.apk το τροποποίησα λιγάκι,και απλά μου έκατσε η λύση...! :dance: Όσο για την δική σου λύση, δεν ξέρω, οι ομοιότητες στην ιδέα και στην υλοποίηση φαίνονται (ΤΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ είναι αυτό το yaffs2??!? lol) αλλά μου φαίνεται δεν την έκανε την διαγραφή-αντικατάσταση, γιατί αντιμετώπιζα τα ίδια προβλήματα... Ίσως να φταίει ότι εκείνη την στιγμή που το δοκίμαζα (αν θυμάμαι καλά) ΜΑΛΛΟΝ είχα εγκαταστήσει ΚΑΙ το Int2ext+ και συνεπώς δεν αρκούσε ο κώδικας.(που να φανταστείς και εσύ ο έρμος ότι ο κάθε moulwxtos θα δοκίμαζε με ότι να'ναι τρόπους να κάνει την δουλειά του.. :rolleyes: )..! Edited December 2, 2012 by Moulwxtos Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ποιος σου είπε οτι ο root explorer δεν κάνει το σύστημα mount σε read/write; Πάτησες την επιλογή πάνω δεξιά που αλλάζει από read only σε read write; http://s17.postimage.org/iho3a4emn/1354551206_picsay.jpg Και επίσης τα rwxr-xr-x(0,0,0755) που χρειάζεται για τα init.d scripts είναι έτσι: http://s18.postimage.org/x99p87e55/screenshot_1354543176640.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ποιος σου είπε οτι ο root explorer δεν κάνει το σύστημα mount σε read/write; Πάτησες την επιλογή πάνω δεξιά που αλλάζει από read only σε read write; Και επίσης τα rwxr-xr-x(0,0,0755) που χρειάζεται για τα init.d scripts είναι έτσι: Α καλά.... Κουκουρούκου...!! :whistle: Κάπως μου...... ξέφυγε μάλλον... Mount R/W έκανα και εγώ σκέψου .. απλά στο.... terminal ..! :eek: Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά , ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα υπάρχουν σε προηγούμενα σχόλια αλλά μου είναι και δύσκολο και χρονοβόρο να ψάξω μέσα σε 600 περίπου σελίδες για απαντήσεις. 1. Το Χ8 μου έχει ημερομηνία κατασκευής μεταγενέστερη της ημερομηνίας σύμφωνα με την οποία συμβουλεύετε να μήν ξεκλειδώσουμε τον bootloader. Μπορώ να προχωρήσω σε root και αν ναι μπορώ με αυτήν την ενέργεια να αποθηκεύω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης? 2. Κάνοντας root χάνονται από το κινητό αρχεία φωτογραφίες τηλέφωνα ή εφαρμογές? 3. Ποιά είναι η σωστή διαδικασία για root και για δημιουργία δύο τομέων στην κάρτα μνήμης? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1.Ναι και root μπορείς και να μεταφέρεις όποιες εφαρμογές θέλεις στην sd 2.ΟΧΙ 3.Για root ΕΔΩ Για link2sd ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μόλις την έβαλα... Εντάξει..!!respect Ο τύπος μετέφερε την όλη την τελευταία επίσημη gingerbread.. Από τον οδηγό ρύθμισης μέχρι semc phone,semc keyboard( με swype και numeric keypad),semc sms,semc music,semc animations,semc εφαρμογές,την αυθεντική lockscreen... Όσοι έχουν ξεκλείδωτο bootloader επιβάλετε να την ρίξετε μια ματιά Τώρα τελείωσε το κατέβασμα και λέω να τη δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Τώρα τελείωσε το κατέβασμα και λέω να τη δοκιμάσω! Η rom είναι odexed Cyanogen settings/επιδόσεις: τσέκαρε κλείδωμα launcher στην μνήμη Κατέβασε την εφαρμογή swapped2 και πάτα ON να κάνει ένα swapp partition στην sd,σαν default, η εφαρμογή κάνει 32mb,για αρχή φτάνουν αργότερα μπορείς να το ανεβάσεις Επίσης αν θες μπορείς μα βάλεις και αυτή την εφαρμογή: Seeder entropy generator Είναι βαρύ το UI... Edited December 4, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Παιδιά, κάτι δεν μου πηγαίνει καλά... Αυτήν την στιγμή, έχω ότι ακριβώς χρειάζομαι: α. 2 εφαρμογές για chat ( Skype, Viber ) β. 2 Office applications (Kingsoft Office - Adobe Reader) γ. Multimedia apps (Shazam, Tunein, MXplayer) δ. Tools ( HandcentSMS, Dropbox, Task Killer) ε. 3 Widgets on ( Weather, Calendar, Task killer) Περίπου όπως φαίνεται στο screenshot είναι τα 3 desktop screens μου που έχουν πάνω κάτω ότι χρειάζομαι(δηλαδή όλα τα παραπάνω). http://s8.postimage.org/uy5foih5h/Android.jpg Αυτά είναι όλα περασμένα στην external -ΠΛΗΝ των widgets γιατί θέλει να είναι στην internal για να λειτουργούν... Ενώ φαίνονται όλα καλά, το scrolling γρήγορο, όλα γρήγορα, δεν είναι έτσι... Ουσιαστικά έχω μεγάλο πρόβλημα στο loading time των εφαρμογών. Ιδίως την πρώτη φορά μετά από reboot, θέλουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ χρόνους για να ανοίξουν. Ενδεικτικές τιμές: a. Viber: 20seconds (!) b. Skype: 35seconds (!) c. Μηνύματα-Contact List: 8+ seconds (!!!!!) κλπ κλπ κλπ.... Για να μην πω τι γίνεται με το multitasking.... Aν με πάρει κάποιος τηλέφωνο ενώ έχω πατήσει να ανοίξω μια εφαρμογή ...... ΧΑΜΟΣ! :shock: Είναι λογικό να γίνεται αυτό??? Υποτίθεται ότι έχω κάνει και O/C τον επεξεργαστή(320min - 787 max). Τι φταίει σε αυτό? Η sd που χρησιμοποιώ? Το a2sd που χρησιμοποιώ ( currently exw to int2ext+ )? Κάποιο performance-check που πρέπει να κάνω?? Μήπως οι καινούργιες version των apps(είναι κατεβασμένα από το play store) είναι υπερβολικά βαριές και πρέπει να ψάξω παλιότερες? Μήπως έχω φορτώσει υπερβολικά πολλά προγράμματα ή widgets(3 widgets όπως είπα παραπάνω)?? Μήπως τρέχουν στο background πολλές εφαρμογές και πρέπει να ρυθμίσω(πώς) τι θα τρέχει? Εγκατέστησα το quandrant(standard edition) για να δω στο περίπου τι score πιάνω, και έχω γύρω στα 850, ενώ άλλος (με άλλο λειτουργικό βέβαια, όχι Ginger) έπιανε 1300+... Τι μπορώ να κάνω? Εγκατεστημένα έχω: a. GingerDX v0.29 b. Kernel: X8_09a-cm7_Alfs_Djnilse c. Int2ext+ Αν θέλετε άλλες πληροφορίες πείτε μου. Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Κάνε ένα πείραμα πάρε ένα backup(με cwmrecovery) όπως έχεις στημένη την rom τώρα πάρε ένα backup αυτές τις εφαρμογές και τα data τους κάνε install(με wipe cache partition και wipe dalvik cache) ξανά την v29(να χαθεί το int2sd) restore τις εφαρμογές και χρησιμοποίησε το default native app2sd που έχει η rom Και αν πάλι δεν σου αρέσει κάνε ένα restore και ένα restore sd-ext(για σιγουριά..) Μην φοβάσαι το cwm κάνει παίρνει και το ext backup μαζί με την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το seeder κανει τιποτα?? Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Το seeder κανει τιποτα?? Έτσι λένε... βέβαια,εγω,χρησιμοποιώ το swapper2 για extra ram Δηλ. Όταν έχεις kernel που υποστηρίζει swapp(custom)μπορείς με αυτήν την εφαρμογή να δημιουργήσειs swapp partition Χωρίς κάποιο partition tool και χωρίς format της κάρτας Τι κάνει η εφαρμογή; δημιουργεί έναν φάκελο στο fat32 κομμάτι της sd(/sdcard),ανοίγεις την εφαρμογή/@πας settings/ορίζεις πόσο Swapp partition θες(οχι περισσότερο από την ram του hardware)/εγω το έχω 64mb/τσεκάρεις:ran swapper2 at startup/χτυπάς on/περιμένεις(ρίχνει κάτι on of)/μόλις γράψει done ok, τελειώσες για επιβεβαίωση οτι όντως δημιουργήθηκε swapp partition πάνε με ένα file manager στην /sdcard και θα δεις έναν φάκελο swapfile.swp με τα mbs που έχεις ορίσει... Εγώ δουλεύω και το swapper2 και το seeker.. Είναι βαρύ UI της Sony και η ram του x8 πολύ μικρή(κι όμως ειναι η αλήθεια) Φέτος κλείνει 2χρόνια... Λέω να το αλλάξω..Φλερτάρω με το xperia P:love: (αλουμίνιο,design,1gb ram,235€) Anyway... Ρε μουλωχτε.. Καιρό είχα να γράψω έτσι απανωτά στο topic μου θύμισε παλιές καλές εποχές... Ε και συ..κάνε και κάνα search Edited December 4, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moulwxtos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ρε μουλωχτε.. Καιρό είχα να γράψω έτσι απανωτά στο topic μου θύμισε παλιές καλές εποχές... Ε και συ..κάνε και κάνα search Χαχα!! Αν κανω λεει.... To xda-developers το εχω ταραξει....! :lol: Παντως, αν εχω καταλαβει σωστα σου αρεσει και εσενα αυτο..! :P Παράθεση Sony Xperia x8 Kernel: 2.6.29.6-nAa-14 Custom Gingerbread kernel / Rom: GingerDX v.030 LG P769 Optimus L9 Kernel : Stock / Rom : Stock JB v20C / (Unlocked Bootloader & Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Η rom είναι odexed Cyanogen settings/επιδόσεις: τσέκαρε κλείδωμα launcher στην μνήμη Κατέβασε την εφαρμογή swapped2 και πάτα ON να κάνει ένα swapp partition στην sd,σαν default, η εφαρμογή κάνει 32mb,για αρχή φτάνουν αργότερα μπορείς να το ανεβάσεις Επίσης αν θες μπορείς μα βάλεις και αυτή την εφαρμογή: Seeder entropy generator Είναι βαρύ το UI... Πραγματικά είναι πολύ βαρύ το UI. Τώρα θα δοκιμάσω και τα 2 που είπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Πραγματικά είναι πολύ βαρύ το UI. Τώρα θα δοκιμάσω και τα 2 που είπες! Μόλις κάποιος μου άνοιξε τα μάτια στους xda.. Χρειάζεται supercharge ξανά η rom... Εγω νόμιζα,επειδή είδα το script μέσα στο init.d, οτι ειναι προεγκατεστημένο. την έκανα πάλι και φυσάει... Την έκανα με το Update9_RC6.sh. Και επέλεξα τα: .4=> (256HP) SuperUL .13=>OOM and bullet proof (launcher) .29=> reboot and Sclean(wipe dalvik) ==> Tutorial <== Edited December 7, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Aν και έφαγα ένα bootloop την πρώτη φορά που προσπάθησα με το Supercharger, τη δεύτερη όλα καλά..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Aν και έφαγα ένα bootloop την πρώτη φορά που προσπάθησα με το Supercharger, τη δεύτερη όλα καλά..! Για πες; Φυσάει; φίλε έχω πάθει πλάκα.... Άλλο τηλέφωνο τρέχω επίσης το seeker(έφτιαξα update) και το Swapper2 με 64mb swapp.. Πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια,μπορώ να πω οτι νιώθω περήφανος για τις επιδόσεις του x8 Το έπιασε φίλος μου στα χέρια σήμερα και έμεινε μα****ς @!μουλωχτε. Κάνε supercharge την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Για να καταλάβω.. Το swapper2 έχει κάποια σχέση με τη διαδικασία partition στην sd ή καμία σχέση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts