rs280ps Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 full wipe εκανα πριν να φλασαρω!προσπαθω να ξεκλειδωσω το bootloader μεσω flashtool αλλα δε τα καταφερνω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ο bootloader ξεκλειδώνει μέσω του msm7227.. Μπορείς να το βρεις στην υπογραφή μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ο bootloader ξεκλειδώνει μέσω του msm7227.. Μπορείς να το βρεις στην υπογραφή μου.. το εκανα μεσω flashtool..στην υπογραφη σου τα links δεν ισχυουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Πρόσεχε με την ημερομηνία κατασκευής σχετικά με τον bootloader... Κάτι κάνεις λάθος γι αυτό κολάει Για τον stock kernel θα χρειαστείς CWMrecovery (και όχι xrecovery) και αυτή την rom εδώ Boot to cwm/wipe cache partition/wipe dalvik cache(για σιγουριά)/install v29/full wipe(factory reset)/reboot system Edited October 14, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 οκ το εκανα.περασα την gingerDX v029 με alfsv09a κερνελ.το κινητο ανοιγει και δουλευει κανονικα.εχω ενα θεμα μονο με την οθονη..μετακινειται χωρις λογο εκει που γραφω κατι δεν ειναι σταθερη..ειναι καποιο bug αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πρόβλημα του v09a. Ανέβασε το Min χρονισμό στα 245 και τον Max όσο θες.. Έτσι θα το μειώσεις αισθητά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Πρόβλημα του v09a. Ανέβασε το Min χρονισμό στα 245 και τον Max όσο θες.. Έτσι θα το μειώσεις αισθητά.. που ειναι η ρυθμιση γι αυτο? αν περασω τον vo8 θα εχω παλι αυτο το προβλημα? Edited October 14, 2012 by rs280ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ρυθμίσεις - Performance - ρυθμίσεις CPU. Ο v08a δεν έχει αυτό το πρόβλημα αλλά εγώ όταν τον δοκίμασα με την 029, κόλλαγε στο logo του κερνελ και δε προχώραγε παρακάτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ρυθμίσεις - Performance - ρυθμίσεις CPU. Ο v08a δεν έχει αυτό το πρόβλημα αλλά εγώ όταν τον δοκίμασα με την 029, κόλλαγε στο logo του κερνελ και δε προχώραγε παρακάτω.. περασα τον v08a και ολα καλα..ευχαριστω παιδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) γεια σας παιδιά! έφτασε στα χέρια μου ένα x8 και λέω να το πουλήσω.. πως θα του κάνω hard reset χωρίς να έχω καταφέρει να περάσω την αρχική οθόνη κλειδώματος?? όχι το pin αλλά το κλείδωμα της συσκευής.. υπάρχει συνδιασμός hard buttons? επίσης, δεν θέλω να το κάνω root edit: έγινε η δουλειά μέσω του προγράμματος αναβάθμισης της SE.. Edited October 17, 2012 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosch Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 καλησπερα,εδω και λιγο καιρο κατα λαθος διεγραψα εντελως το λογισμικο (ουτε αναβει ουτε φορτιζει)μπορω να εγκαταστησω ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Επανεγκατάσταση με SEUS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dellodas Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 καλησπέρα, μετά την εγκατάσταση της GDX δεν μου βλέπει την κάρτα μνήμης, όταν το ανοίγω μου γράφει ότι η κάρτα μνήμης μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια, τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamillon Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 γεια σασ, εχω ενα x8 sony, δεν αναβει το led του, δεν ανοιγει, δεν το αναγνοριζει το pc, δεν φορτιζει, τι μπορω να το κανς για να το φτιαξω, προσπαθησα να βαλω jeally bean 4.1.1 αλλα χεχασα να κανω wipe σε ολα και το εκανα ξανα 2.1 μεσου seus, προσπαθησα ξανα να το κανω jeally bean 4.1.1, εκανα το rom και καταλαθος πατησα το msm7227_setool2 κατι εγραψε και μετα απο αυτο δεν ανοιγε, δεν εκανε τπτ απο τα πρωτα π εγραψα, περιμενω απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Μία ερώτηση για την μπαταρία. Ποιος είναι ένας νορμάλ χρόνος αποφόρτισης της μπαταρίας; Στης γυναίκας μου δεν κρατάει πάνω από μία ημέρα, με πολύ μικρή χρήση. Χθες που της έβαλα έναν launcher σε μισή μέρα τέλος η μπαταρία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Μία ερώτηση για την μπαταρία. Ποιος είναι ένας νορμάλ χρόνος αποφόρτισης της μπαταρίας; Στης γυναίκας μου δεν κρατάει πάνω από μία ημέρα, με πολύ μικρή χρήση. Χθες που της έβαλα έναν launcher σε μισή μέρα τέλος η μπαταρία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι δεν είναι ειδικά αν μιλάνε για χρόνο αδράνειας. Έχεις ανοιχτό 3g, Κίνηση δεδομένων, Wi-Fi, Bluetooth, widgets με δυναμικό περιεχόμενο, ζωντανές ταπετσαρίες, αυτόματο συγχρονισμό, Προγράμματα που συνδέονται στο ίντερνετ συχνά, υψηλή φωτεινότητα ή υπηρεσίες τοποθεσίας; Όλα αυτά καταναλώνουν ενέργεια οπότε καλύτερα να χρησιμοποιούνται και μετά να απενεργοποιούνται (όσα γίνεται) για να μην τρέχουν συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Όχι δεν είναι ειδικά αν μιλάνε για χρόνο αδράνειας. Έχεις ανοιχτό 3g ναι, Κίνηση δεδομένων ναι, Wi-Fi όχι, Bluetooth όχι, widgets με δυναμικό περιεχόμενο όχι, ζωντανές ταπετσαρίες όχι, αυτόματο συγχρονισμό όχι, προγράμματα που συνδέονται στο ίντερνετ συχνά ναι (καιρός), υψηλή φωτεινότητα όχι ή υπηρεσίες τοποθεσίας; ναι Όλα αυτά καταναλώνουν ενέργεια οπότε καλύτερα να χρησιμοποιούνται και μετά να απενεργοποιούνται (όσα γίνεται) για να μην τρέχουν συνέχεια. Κάποια από αυτά ναι, αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι κάτι υπερβολικό. Η χρήση που κάνει είναι από μέτρια ως ελάχιστη. Συνήθως με τέτοια χρήση πόσο πρέπει να κρατάει η μπαταρία στο Χ8; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamillon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ασ με βοηθησει καπιος εδω μεσα βρε πεδια plzzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλησπερα παιδια, θελω να φλασαρω την μανισια 2.1 να το στειλω πισω στο service. Εχω βρει τη διαδικασια αλλα δεν βρισκω την ρομ, εχει κανεις κανενα λινκ που να δουλευει με τη μανισια 2.1 ή εστω 1.6? ευχαριστω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλησπερα παιδια, θελω να φλασαρω την μανισια 2.1 να το στειλω πισω στο service. Εχω βρει τη διαδικασια αλλα δεν βρισκω την ρομ, εχει κανεις κανενα λινκ που να δουλευει με τη μανισια 2.1 ή εστω 1.6? ευχαριστω Γιατί παιδευεσαι;! Σύνδεσε το με το pc companion κ θα περάσει μόνο του τη 2.1 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Εχω ηδη gingerbread DX, θες να μου πεις οτι συνδεοντας μονο το κινητο θα περασει τη μανισια 2.1 ? επισης οταν το συνδεω μου το βγαζει σαν vivaz?! Edited October 23, 2012 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Εχω ηδη gingerbread DX, θες να μου πεις οτι συνδεοντας μονο το κινητο θα περασει τη μανισια 2.1 ? επισης οταν το συνδεω μου το βγαζει σαν vivaz?! Σαν vivaz;!Αν μπορείς κατέβασε το sus από το site της Sony κ κάντου update. Ναι αν συνδέσεις κ κάνεις τα κατάλληλα βήματα περνάει τη 2.1 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 επειδη δεν μπορω αυτη την στιγμη να ψαξω το φορουμ,μπορει καποιος να μου πει πως να κανω ρουτ το χ8 και πως να βαλω μια rom σε στυλ ics αλλα να δουλευουν ολα αψογα και να μην εχει λαγκ? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 αφού δεν μπορείς αυτή τι στιγμή να ψάξεις όπως λες , ψάξε κάποια άλλοι στιγμή που θα μπορείς ( πλακα έχετε μερικοί εδώ μέσα ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524&highlight=rout+x8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Έτσι φαίνεται. Η κάρτα sim έχει το πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts