alkis_7 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εμένα μια χαρά είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ειχα prime hd με alfs περασα τον naa kernel και την τελευταια εκδοση της ginger χρειαζεται να περασω καποια αρχεια και χρειαζεται να κανω full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα. Να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία επίσημη (ελληνική) έκδοση? :rolleyes: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα. Να ρωτήσω ποια είναι η τελευταία επίσημη (ελληνική) έκδοση? :rolleyes: 2.1 Ten char Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Mercy :) Να υποθέσω, ρωτήσω ότι δεν θα "πάρει" και άλλη....? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Mercy :) Να υποθέσω, ρωτήσω ότι δεν θα "πάρει" και άλλη....? Μη κάνεις υπόθεση!στη 2.1 σταμάτησε! Ανεπίσημα έχει πάρει κ 4.0 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μη κάνεις υπόθεση!στη 2.1 σταμάτησε! Ανεπίσημα έχει πάρει κ 4.0 Να ρωτήσω αν υπάρχει εύκολος τρόπος ή να ξεκινήσω διάβασμα προς τα "πίσω"?? Δε θέλω πολλά-πολλά, ας τρέχει καλά και ας είναι κάτι σε 2.3... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Να ρωτήσω αν υπάρχει εύκολος τρόπος ή να ξεκινήσω διάβασμα προς τα "πίσω"?? Δε θέλω πολλά-πολλά, ας τρέχει καλά και ας είναι κάτι σε 2.3... ;) Καλό διάβασμα!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 Προτείνω τη gingerdx! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 εβαλα την τελευταια εκδοση της ginger με naa kernel χρειαζεται να περασω καποια εξτρα αρχεια?και κατι αλλο γνωριζει κανεις αν μπορω με καποιο τροπο να μαρκαρω επαφες και να τις σβησω για να μην τις σβηνω μια μια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μη κάνεις υπόθεση!στη 2.1 σταμάτησε! Ανεπίσημα έχει πάρει κ 4.0 Μέχρι και 4.1! Αλλά σέρνεται!:p Εμένα με nAa 14 και GDX 029 το κινητό κολλάει πολύ. Θα δοκιμάσω τώρα να βάλω Alfs μπας και δω διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μέχρι και 4.1! Αλλά σέρνεται!:p Εμένα με nAa 14 και GDX 029 το κινητό κολλάει πολύ. Θα δοκιμάσω τώρα να βάλω Alfs μπας και δω διαφορά.. Γιατί με ics έχουν βελτιωθεί τα πράγματα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 υπαρχει μια καλη ρομ ics που να λειτουργουν ολα αψογα? οπως δηλαδη στο στοκ? αν και δεν θα με χαλαγε jellybean Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Γιατί με ics έχουν βελτιωθεί τα πράγματα; Σωστό και αυτό. GB και πολύ του είναι! υπαρχει μια καλη ρομ ics που να λειτουργουν ολα αψογα? οπως δηλαδη στο στοκ? αν και δεν θα με χαλαγε jellybean Γιωργάκη θα μας τρελάνεις;; Για το X8 μιλάμε!:p Με GDX 029 και Alfs ν09α το κινητό πετάειιιι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Σωστό και αυτό. GB και πολύ του είναι! Γιωργάκη θα μας τρελάνεις;; Για το X8 μιλάμε!:p Με GDX 029 και Alfs ν09α το κινητό πετάειιιι!! λινκ παρακαλωω πλιζ μπροο?:lol::p ξερω εγω ειμαι αλλου κινητου αλλα τι να κανουμε..:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Σωστό και αυτό. GB και πολύ του είναι! Γιωργάκη θα μας τρελάνεις;; Για το X8 μιλάμε!:p Με GDX 029 και Alfs ν09α το κινητό πετάειιιι!! Με ποιον ακριβώς τρόπο τον περνάμε αυτόν τονalfs ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 λινκ παρακαλωω πλιζ μπροο?:lol::p ξερω εγω ειμαι αλλου κινητου αλλα τι να κανουμε..:p Όλο δικό σου τρελέ!!:p Με ποιον ακριβώς τρόπο τον περνάμε αυτόν τονalfs ? Μπορείς να δεις στην υπογραφή μου τον τρόπο για να περάσεις στο X8 custom kernel και τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παιδια ΣΟΣ! μολις εβαλα την gdx29 και δε μου ανοιγει, μενει στο λογοτυπο της sonyericsson... δεν εκανα fullwipe ή κατι τετοιο, γιατι θυμαμαι οτι στις ενημερωσεις δε χρειαζοταν.... αχ θα ξανανοιξει το κινητακι μου??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Πατώντας το πλήκτρο back στο λογότυπο της SE, δε μπαίνει σε CWM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 οχι.. το ξανα εκανα κ τωρα που ρωτησες. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 οχι.. το ξανα εκανα κ τωρα που ρωτησες. :/ Λυπάμαι αλλά SUS και ξανά απ την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) βρε ας ανοιξει και χαλαλι.. απλα να ξερω χανω τα παντα ολα? και τι εφταιξε? αν ειναι να μη ξαναδοκιμασω τη gdx29 δηλαδη... --- το SUS το ειχα κατεβασει, για παν ενδεχομενο μαλλον... αλλα ετσι κι αλλιως τωρα δε μ αφηνει να το ξανακατεβασω, οποτε ανοιγω το update service και μετα? Edited October 6, 2012 by anthoulaki1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Mάλλον έβαλες τον alfs v08a. Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του SUS να περάσεις τον v09a μήπως ανοίξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) αληθεια? χαχα, μπραβο μου! δηλαδη πακετο με την gdx29 παει κι ο alf... ? --- δωσε μου παλι τα φωτα σου βρε αλκη, αφου τον κατεβασω τον περναω στο κινητο κ μετα? και που στο καλο τον βρισκω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340861 κοιταξα εδω αλλα με μπερδεψαν τοσα λινκς.. Edited October 6, 2012 by anthoulaki1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Όχι ακριβώς. Εσύ περνάς όποια έκδοση του alfs θες. Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον v08a και μόλις έβαλα τον v09a με τα σωστά addons, όλα δούλεψαν τέλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 μαλλον δε σου ρθε το παραπανω μηνυμα, το στειλα σαν edit..να φανταστω χρειαζομαι flashtool κι ολα τα σχετικα που λεει για περασμα custom kernel? μονο που δε βρισκω το λινκ.. σ αυτο που κοιταξα εχει τοσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts