kostashark Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 καλησπερα παιδια τι κανετε? βλεπω το κουραγιο σας συνεχειζει ακομα για το χ8 :D!! εμενα με κανει κατι λαδιες τωρα τελευταια οταν το κλεινω και το ανοιγο δν μου βρισκει καρτα σιμ δν ξερω γιατι. . .! μεχρι στιγμης μου το εκανε 3 φορες!! καμια ιδεα. . .? (οσο και γαματο να ειναι παντως το χ8 δν αντεξα και πηρα iphone) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Φλασαρεις τα add-ons για stock kernel. Δε μπορώ τώρα να βρω λινκ γιατί μπαίνω από κινητό.. Οκ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Να σερφάρεις μπορείς; Μήπως απλά δεν έχεις ελεύθερο χώρο; ελεγξε τον αποθηκευτικο σου χωρο...αν και νομιζω πως θα εβγαζε ειδοποιηση και για αυτο εμμ μηπως φταει ο λογαριασμος?τον εχεις και σε αλλα τηλεφωνα? εγκατασταση εφαρμογης μπορεις να κανεις? Για εγκατάσταση εφαρμογής δε θυμάμαι, γιατί δε προσπάθησα. Αποθηκευτικός χώρος υπάρχει σίγουρα γιατί της έχω βάλει 5-6 εφαρμογές μόνο, κι αυτές πολύ μικρές. Ο λογαριασμός είναι μόνο στο συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο... Πάντως δε ξεκινάει καν τη λήψη kb/mb, γράφει "λήψη", δείχνει οτι "προετοιμάζεται", με την μπάρα να κάνει τα γνωστά αλλα σταματάει μετά απο λίγα δευτερόλεπτα και λέει πως "η λήψη δεν ήταν δυνατή" κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! To κινητάκι μου είναι root, έχω βάλει μύρια πράγματα μεσα κ δούλευε ρολόι (η σχεδόν ρολοι). Τα πολλά πειράματα όμως κάνουν κακό.. Την πρώτη φορα διεγραψα καταλάθος το market (που να ξερα οτι ήταν το vending.apk?) αλλά το λυσα οταν το καταλαβα. Τώρα εχω χάσει την συνδεση μου στο ιντερνετ. Αδυνατη η εκκινηση του wifi κ το νετ δεν εχει σημα παροτι ειναι on (εχω στην οθόνη τα βελάκια). Απ οτι ειδα ομως λειπει το apn οποτε λογικό. Πηγα , ομως, να βαλω το apn της Q αλλά δεν αποθηκεύεται. Την προηγ. μερα διεγραψα καποια system app αλλα εντελως αχρηστα κ υστερα απο μεγαλη προσοχη. Αν φταιει αυτο , ποιο apk είναι υπευθυνο για την λειτουργία της συνδεσης του ιντερνετ;; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Φλασαρεις τα add-ons για stock kernel. Δε μπορώ τώρα να βρω λινκ γιατί μπαίνω από κινητό.. Όχι! τα addons είναι για τον alfs(custom kernel) Αν τα φλασαρει θα διαγραφούν τα modules,wifi drivers,adreno libs,και το ramdisk.tar(το οποίο έχει το path για τον stock kernel),με αποτέλεσμα να μην bootάρει η rom 1.install την 28b 2.full wipe (factory reset) 3.reboot edit: Κάποιος φίλος πιο πάνω έκανε μια ερώτηση για τον dialer.. στο thread,εννοεί ότι αν η rom έχει στο σύστημα και odex files,πρέπει να διαγραψεις τον phone odex file στο system/app για να δουλέψει... Επίσης ο συγκεκριμένος είναι για cm 7.1 δεν ξέρω αν είναι συμβατός με cm 7.2 δοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Είχα την εντύπωση οτι πρέπει να φλασαρεις κάποια add-ons και για stock kernel αλλά μπορεί και να έκανα λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 battery keeps on draining! διαβασα σ'ενα ξενο φορουμ οτι πολλοι ειχαν προβλημα και αντικατεστησαν τις συσκευες τους. το δικο μου πινει μπαταρια ακομα κι οταν ειναι σβηστο... :lol: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 battery keeps on draining! διαβασα σ'ενα ξενο φορουμ οτι πολλοι ειχαν προβλημα και αντικατεστησαν τις συσκευες τους. το δικο μου πινει μπαταρια ακομα κι οταν ειναι σβηστο... :lol: Κ ανησύχησα,λέω που χάθηκε! Εμένα πάλι τα πάει καλύτερα από πριν,δε τη ρουφάει γρήγορα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εμένα πίνει η 028b. Γενικά δεν έχω θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 καλησπερα και απο μενα..εχω λιγο καιρο το χ8 και θα θελα να με βοηθησεται να περασω την ics..υπαρχει καποιο link με οδηγιες που να εξηγει πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Όχι! τα addons είναι για τον alfs(custom kernel) Αν τα φλασαρει θα διαγραφούν τα modules,wifi drivers,adreno libs,και το ramdisk.tar(το οποίο έχει το path για τον stock kernel),με αποτέλεσμα να μην bootάρει η rom 1.install την 28b 2.full wipe (factory reset) 3.reboot Έχει και add on για τον default kernel. Ξέρει κάποιος τι κάνω με το update binary? Επίσης όταν μπουτάρει η ρομ, μετά το pin, ζητάει ένα δεύτερο pin για το δίκτυο. Τι είναι αυτό και πώς απενεργοποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Έχει και add on για τον default kernel. Ξέρει κάποιος τι κάνω με το update binary? Επίσης όταν μπουτάρει η ρομ, μετά το pin, ζητάει ένα δεύτερο pin για το δίκτυο. Τι είναι αυτό και πώς απενεργοποιειται? 1.Έχει για προηγούμενες εκδόσεις διότι η rom έβγαινε κατευθείαν για custom και επειδή οι χρήστες μπερδευόντουσαν,τώρα βγαίνει κατευθείαν για stock 2.Το κάνεις update(είναι για τον superuser) 3.δεν βάζεις pin,απλώς πατάς παράβλεψη Edited August 13, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelic Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 εχουν κατι φιλοι μου αυτο το τηλεφωνο (που ειναι ασχετοι απο τεχνολογια) και θελουν να τους κατεβασω κατι εφαρμογες απο το play store, παω να κανω συνδεση στο store γραφωντας gmail και στο οταν παταω συνδεση γραφει οτι δεν γινεται το κινητο να επικοινωνισει με τους διακομιστες της google και κατι τετοια.. ξερετε τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 1.Έχει για προηγούμενες εκδόσεις διότι η rom έβγαινε κατευθείαν για custom και επειδή οι χρήστες μπερδευόντουσαν,τώρα βγαίνει κατευθείαν για stock 2.Το κάνεις update(είναι για τον superuser) 3.δεν βάζεις pin,απλώς πατάς παράβλεψη Δηλαδή στην 028 δεν φλασαρουμε add on? Πως το κάνω update? Παράβλεψη πατάω αλλά έλεγα μήπως γίνετε να μην βγαίνει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Δηλαδή στην 028 δεν φλασαρουμε add on? Πως το κάνω update? Παράβλεψη πατάω αλλά έλεγα μήπως γίνετε να μην βγαίνει καθόλου. 1.Όχι αν έχεις τον stock kernel 2.Μόλις σου εμφανίσει ειδοποίηση στην status bar,κατέβασε την και τικαρε την ειδοποίηση να γίνει αυτόματα το update..υπόψην ότι πρέπει να είσαι on line για να γίνει 3.Δεν το έχω ψάξει αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Οκ φίλε, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 γεια σε όλους , νέο ατομικό ρεκόρ με την 028b , 140 ώρες συνεχούς λειτουργίας με την μπαταρία ακόμα στο 8% . Kαι μια ερώτηση , Screenshots πως παίρνουμε στο x8 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Πλάκα κάνεις...; Πατημένο το power button σου βγάζει λίστα επιλογές τηλεφώνου/screenshot Βρήκα έναν flash player που νομίζω ότι δουλεύει καλά Download: http://db.tt/yPFxwxur install στην εσωτερική Edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1836116 Τι να την κάνεις όταν το πιο σημαντικό feature(project butter και triple buffering) της jb δεν δουλεύει στο x8; Δώρο άδωρον... Edited August 17, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 162 ώρες συνεχούς λειτουργίας με την μπαταρία στο 2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Mε τι χρήση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 !!! όλο το βραδυ αυτό σκεφτόσουν ; χαχαχα.... , 18 λεπτά ομιλία όχι συνεχόμενα βεβαια , καμια 25 μηνύματα , wifi άγνωστο το πολύ 10 λεπτά και λίγο σκάλισμα εδώ και εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά στην 028b πια έκδοση jimdroid πρέπει να περάσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια εχω αρκετο καιρο να μπω λογω οτι δεν ειχα pc..καποιο νεο ή κατι που θα χρειαζοταν να γνωριζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδιά στην 028b πια έκδοση jimdroid πρέπει να περάσω ? εγω περασα την 21.3 και φαινεται οτι δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλημέρα φίλοι μου! Έχω ένα θεματάκι με το κινητό.. όταν γράφω μήνυμα, χωράει μόνο 60 χαρακτήρες αντί για 160 που είναι το κανονικό.. αυτό μόνο όταν γράφω Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι οκ.. έχω βάλει Ginger Dx και για πληκτρολόγιο το GO Keyboard.. αυτό μου το έκανε και πριν αλλάξω την εφαρμογή πληκτρολόγησης... γνωρίζει κανείς σας τι μπορεί να φταίει; Κατέβασε το Handcent SMS και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts