Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Aν λες για το SUS, είναι εδώ. Δε παίζει ρόλο η σειρά. Αρκεί να γίνει!! Θα ανοίξεις το recovery και θα βρεις την επιλογή factory reset (full wipe). Πατάς yes και γίνεται! το recovery το βαζω μεσα στο κινητο? και που το βρισκω για x8? Edited July 28, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Μπορείς να το περάσεις από το x8toolbox που βρίσκετε στους οδηγούς για τα SE και είναι στο θέμα: Εισαγωγή στο X8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Μπορείς να το περάσεις από το x8toolbox που βρίσκετε στους οδηγούς για τα SE και είναι στο θέμα: Εισαγωγή στο X8! οκ το βρηκα..ομως παλι κολλαει στο λογοτυπο :( ε δε γινεται τα παραταω συνεχεια μου κολλαει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 29, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Βρε ο τρόπος είναι ένας και ίδιος αλλά είναι επικίνδυνο.. Κατάλαβα. Αυτό το κινητό θα μείνει με τη μαμά. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Μπορείς να το ρισκάρεις αν θες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Μπορείς να το ρισκάρεις αν θες!! Αν ήταν δικό μου θα το είχα κάνει. Είναι του γαμπρού μου. Έχω περάσει στο X8 της αδερφής μου την GingerDX με alfs kernel. Όταν το είδε ήθελε και αυτός να του το φτιάξω αλλά ατύχησε, το κινητό του έχει ημερομηνία παραγωγής 11W31. Δε λέει να τον αφήσω χωρίς κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Αν ήταν δικό μου θα το είχα κάνει. Είναι του γαμπρού μου. Έχω περάσει στο X8 της αδερφής μου την GingerDX με alfs kernel. Όταν το είδε ήθελε και αυτός να του το φτιάξω αλλά ατύχησε, το κινητό του έχει ημερομηνία παραγωγής 11W31. Δε λέει να τον αφήσω χωρίς κινητό. Περνα μόνο τη Rom καλύτερα αν δε το χεις κάνει ηδη. Edit: με gdx v21 & tweaks από jimdem άλλο τηλέφωνο!κ από μπαταρία άνετα 2 μέρες με τηλεφωνήματα κ μηνύματα βέβαια,πολύ καλύτερα από gdx 26 όπου μισή μέρα έβγαζε Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Νέα σου δε μάθαμε:p Τι έκανες; 026 τα ιδια, 027 τα ιδια. μηπως να περασω τα jimdem tweaks? Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 026 τα ιδια, 027 τα ιδια. μηπως να περασω τα jimdem tweaks? Λοιπόν... Προτείνω ότι έκανα κ γω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 να παραμεινω στην 027 και να βαλω τα jimdem δλδ? σορυ μαν αλλα δεν σε επιασα... :p Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Το πα βρε πιο πάνω(@ alkis7 μη πεις στη πίσω σελίδα:p!!) Gdx v21 & tweak του jimdem!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 full wipe απαραιτητο και παλι για να παω απο 027 σε 021? Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 full wipe απαραιτητο και παλι για να παω απο 027 σε 021? Κοίτα επειδή βαριόμουν να το στήνω απο την αρχή δεν έκανα κ πάει σφαίρα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) ρε φιλε, βλεπω τις εκδοσεις και λεει οτι η 21.3 ειναι 30ΜΒ και η 24.1 lite ειναι 9ΜΒ. ποια να προτιμησω? εδιτ: στο σαιτ του ο jimdem λεει οτι οι εκδοσεις πανε gdx 17 με jimdem 17. οποτε μαλλον παω στην 21.3. καλη μου επιτυχια και ζητω παλι συγγνωμη, αλλα ειμαι ασχετος απο android, και πλεον και ξενερωμενος... Edited July 30, 2012 by ElectroFunk Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 ρε φιλε, βλεπω τις εκδοσεις και λεει οτι η 21.3 ειναι 30ΜΒ και η 24.1 lite ειναι 9ΜΒ. ποια να προτιμησω? H lite έκδοση ειναι ακριβώς όπως τη δίνει ο developer σε εμφάνιση μόνο,όσες δε λένε lite είναι σε εμφάνιση στυλ xperia στα μενού τους Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Παιδιά επειδή έκανα κάτι σημαντικές αναβαθμίσεις στο update zip creator διεγραψα μερικά από τα tweaks που ειχα βάλει στο dropbox ελέω χώρου. Υπάρχουν βέβαια απλά αν επιλέξετε τον mirror δεν θα κατεβαίνουν. Από το official link κατεβαίνουν εντάξει. Σε λίγο θα βάλω και νέους mirrors Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 τελικα εγω τι να κατεβασω για τη 021? :blink: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 τελικα εγω τι να κατεβασω για τη 021? :blink: τι έκδοση gingerdx έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 τι έκδοση gingerdx έχεις? Μήπως εννοεί τη lite έκδοση ή τη δικιά σου; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μήπως εννοεί τη lite έκδοση ή τη δικιά σου; Απο την 21.1 και μετά όλες μπαίνουν σε διάφορες ρομ (και σε όλες τις gingerdx). Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάει σε παλιότερη έκδοση λόγω ασυμβατότητας, καλύτερα να βάλει την 24.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 αρα οπως ειμαι τωρα στη gdx 027, περναω την 24.1 lite για να εχω το στυλ του dev! τα'χω παιξει μ'αυτο το τηλεφωνο... :wacko: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 αρα οπως ειμαι τωρα στη gdx 027, περναω την 24.1 lite για να εχω το στυλ του dev! τα'χω παιξει μ'αυτο το τηλεφωνο... :wacko: Ακριβώς! Τίποτα δεν είναι αυτά τι να πούμε κι εμείς με τα nexus :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 jim κλεινω το κινητο και τρωει μπαταρια σα να το εχω ανοιχτο... εχε χαρη που ειμαι αφραγκος, αλλιως θα το εσπαγα μετα χαρας! :lol: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 jim κλεινω το κινητο και τρωει μπαταρια σα να το εχω ανοιχτο... εχε χαρη που ειμαι αφραγκος, αλλιως θα το εσπαγα μετα χαρας! :lol: Κ με αλλη έκδοση το ίδιο δηλαδή; Κάνε μέσω cwm κ wipe battery stats Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 ρε εχω γινει ο εφιαλτης του φορουμ με αυτο το zombie! και με στοκ 2.1 εχω ακομα μεγαλυτερη καταναλωση. δεν περναω τις 8 ωρες με 100% μπαταρια. με gdx 02x φτανω τις 14 max! αλλα για να γινει αυτο εχω κλεισει ΟΛΑ τα animations, ολα τα εφφε, μαυρο φοντο στα sms και στην κεντρικη οθονη. auto task killer, κλειστο 3g/wifi/BT/gps... background data ανοιγει μονο με το wifi. λοιπον περασα την 24.1 lite και βγαζω τον φορτιστη μολις παει 100% και θα τα πουμε το βραδυ... Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts