Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Είπες ότι έχει κολλήσεις στο waiting for device και υπέθεσα ότι δεν είχαν περαστεί οι drivers της συσκευής. Αυτό μετά από μια επανεκκίνηση φτιάχνει. Τουλάχιστον σε εμένα έφτιαξε.... οκ εκανα αλλα παλι τα ιδια κανει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Kλείσε το κινητό, συνέδεσε το με το PC και πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο back. Έτσι θα περάσει τους drivers του κινητού. Μετά ξαναδοκίμασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Kλείσε το κινητό, συνέδεσε το με το PC και πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο back. Έτσι θα περάσει τους drivers του κινητού. Μετά ξαναδοκίμασε.. πφφφ δε ξερω τι γινεται :( δε κανει τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Δοκίμασε να κατεβάσεις το FlashTool από την υπογραφή μου και να το κάνεις root από εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Δοκίμασε να κατεβάσεις το FlashTool από την υπογραφή μου και να το κάνεις root από εκεί.. ουτε απο εκει μπορω παταω το back και δε κανει τιποτα..δειχνει οτι φορτιζει αλλα δε κανει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 1. Σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιημένο το USB-Debugging. 2. Σιγουρέψου ότι όταν συνδέεις το κινητό δε κάνεις mount τη κάρτα αλλά επιλέγεις απλή φόρτιση. 3. Τότε παίζει κάτι με τους drivers σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 1. Σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιημένο το USB-Debugging. 2. Σιγουρέψου ότι όταν συνδέεις το κινητό δε κάνεις mount τη κάρτα αλλά επιλέγεις απλή φόρτιση. 3. Τότε παίζει κάτι με τους drivers σίγουρα.. εεεε δε ξερω τι γινεται δε μπορω να κανωκατι τα εχω κανει ολα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Τσέκαρε εδώ για λύσεις που βρήκαν άλλοι στο ίδιο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Τσέκαρε εδώ για λύσεις που βρήκαν άλλοι στο ίδιο πρόβλημα! μια χαρα το ειχα κανει αλλες φορες :( στο flash tool κατι επιλογες που εχει αριστερα τι διαλεγουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 To FlashTool δεν έχει επιλογές αριστερά!!! http://mytechencounters.files.wordpress.com/2012/03/flashtool_main.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) To FlashTool δεν έχει επιλογές αριστερά!!! http://mytechencounters.files.wordpress.com/2012/03/flashtool_main.jpg αλλο ειναι αυτο εμενα ειναι αλλο απ οτι εχω κατεβασει απο τν υπογραφη σου..:/ εχω παει στο msm7227 και μου λεει τωρα getting root right και μου λεει error:device not found Edited July 28, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κατέβασε αυτό, αποσυμπίεσε το και άνοιξε το x10FlashTool.exe. Θα είναι το παρόμοιο (εκτός από τα εικονίδια) με την εικόνα από πάνω. Αυτό είναι το FlashTool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κατέβασε αυτό, αποσυμπίεσε το και άνοιξε το x10FlashTool.exe. Θα είναι το παρόμοιο (εκτός από τα εικονίδια) με την εικόνα από πάνω. Αυτό είναι το FlashTool. ναι και οταν παταω flash μου βγαζει κατι επιλογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Άσε το Flash. Όταν συνδέεις το κινητό, δεν ενεργοποιείται η επιλογή root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Άσε το Flash. Όταν συνδέεις το κινητό, δεν ενεργοποιείται η επιλογή root; θα τα κανω απο τν αρχη ολα εχω μπερδευτει :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 οκ εβαλα τν rom τωρα εχει μεινει στο λογοτυπο του ericsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Τι εννοείς; Εγκατέστησες custom rom και έμεινε στο λογότυπο της SE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Τι εννοείς; Εγκατέστησες custom rom και έμεινε στο λογότυπο της SE; χμμ ναι.....και τωρα πω θα γινει να ξανα κανω update? εχει μεινει στο λογοτυπο Edited July 28, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Full wipe έκανες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Full wipe έκανες;;; οχι δν εκανα :( τι κανω τωρα βοηθεια λιγο :( Edited July 28, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Eπαναφορά με SUS και πάλι από την αρχή. ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ FULL WIPE!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Eπαναφορά με SUS και πάλι από την αρχή. ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ FULL WIPE!!! Το ξεχασα τι να κανω το κανω επαναφορα...τωρα αν ξαναβαλω τν rom να κανω full wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Εννοείτε!! ΠΑΝΤΑ κάνουμε full wipe εκτός αν λέει ο developer της rom οτι δε χρειάζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) Εννοείτε!! ΠΑΝΤΑ κάνουμε full wipe εκτός αν λέει ο developer της rom οτι δε χρειάζεται.. μου θυμιζεις λιγακι πως γινεται? επισης πρωτα θα περασω τν rom και μετα θ ακανω full wipe? επισησ το factory reset που ειναι? δε το βρισκω :/ Edited July 28, 2012 by Mimh_chios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 μου θυμιζεις λιγακι πως γινεται? επισης πρωτα θα περασω τν rom και μετα θ ακανω full wipe? επισησ το factory reset που ειναι? δε το βρισκω :/ Aν λες για το SUS, είναι εδώ. Δε παίζει ρόλο η σειρά. Αρκεί να γίνει!! Θα ανοίξεις το recovery και θα βρεις την επιλογή factory reset (full wipe). Πατάς yes και γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts