Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν δοκιμασα ακομα να δω για θεματα αλλα με ψιλοξενερωνει η εμφανιση...δευτερον εβαλα ελληνικα και τα εικονιδια που θα επρεπε να εχουν ελληνικα γραμματα απο κατω....δεν γραφουν τπτ....και δεν ξερω γιατι αλλα βαζω φουλ φωτεινοτητα και δεν εχει πολυ!!

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

tzagaritos,οταν βαλεις Ελληνικα,ναι,δεν σου βγαζει σε ορισμενα εικονιδια απο κατω γραμματα.Εγω το γυρισα σε Αγγλικα.Αλλαξε θεμα μεσα απο το μενου.
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

tzagaritos,οταν βαλεις Ελληνικα,ναι,δεν σου βγαζει σε ορισμενα εικονιδια απο κατω γραμματα.Εγω το γυρισα σε Αγγλικα.Αλλαξε θεμα μεσα απο το μενου.

δηλαδη για ελληνικα το ξεχναμεε

Οχι απαραιτητα ρε.Απλως θα εχεις αυτο το μικροπροβληματακι.Παντως για μενα ειναι κορυφαια ρομ.Δες τι παιζει με το overclock!Πες μας ποσο παει!!!!ΑΝΤΕ!!!!!!!!:D
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Οχι απαραιτητα ρε.Απλως θα εχεις αυτο το μικροπροβληματακι.Παντως για μενα ειναι κορυφαια ρομ.Δες τι παιζει με το overclock!Πες μας ποσο παει!!!!ΑΝΤΕ!!!!!!!!:D

φιλε μου δεν μου πολυ αρεσει εσυ εχεις δοκιμασει ginger 25 με jimdemdroid και με alfs κερνελ?

Ναι,φυσικα.Αλλα σε επιδοσεις το κινητο μου ειναι πολυ ανωτερο με shin engine και nAa kernel..Και φυσικα με αυτον τον συνδυασμο πηγα στα 825 mhz..

παίδες έχω ενα προβληματάκι με το τηλ.

μπορεί να με ειδοποιήσει κανονικά για όλες τις κλήσεις και μηνύματα κλπ κλπ μόνο εαν μου στειλει μηνυμα ο κολλητός μου δεν με ειδοποιεί και πρεπει να πάω στη δημιουργία μηνύματος να το επιλέξω και στο ιστορικό μου δείχνει το μηνημα που έχω λάβει αλλά δεν με έχει ειδοποιήσει.ξέρει κανείς το γιατρικό???

Guest bluesman1
Παιδιά καλησπέρα εχω το Χ8 με custom firmware 2.3.7 (CFW-GingerDX-v025) και δουλεψε μια χαρα για καμια δεκαρια μερες.Σήμερα εγκατέστησα το busybox και εβαλα το backtrack 5 στη μνήμη sd.Εκλεισα το κινητο και μετα που το ανοιξα σταματαει στο sony ericsson και μενει εκει.Δεν κλεινει απο το κουμπι και πρεπει να βγαλω τη μπαταρια.Εχω backup του κινητου στην sd αλλα δε μπορω να φορτωσω την clockworkmod για restore.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.

Bikas..Δες το λογικα.Αφου δεν εχεις προβλημα με αλλες επαφες οταν σου στελνουν μηνυμα,μαλλον κατι εχεις κανει με την επαφη του κολλητου σου.Διεγραψε την και ξαναβαλε την.Ισως παιξει.

Bluesman1..Το κινητο σου επαθε soft brick.Προσπαθησε ακομα μερικες φορες να μπεις clockworkmod,λιγο πριν δειξει το logo της sony ericsson πατα το back πολλες φορες,ισως την γλυτωσεις και μπεις.Αλλιως κατεβασε το SEUS,που θα σου κανει επανεγκατασταση αυτοματα την stock rom 2.1.1 Δεν υπαρχει αλλη λυση,λυπαμαι.!

Ρε παιδια ψαχνω να βρω τον stock kernel του Χ8 αλλα δεν τον βρισκω πουθενα.Κατι λινκ που εχει στους XDA δεν λειτουργουν..Help please,πρεπει να εχω τον stock kernel και αυτον καβατζα just in case..

Αν το πας στο service και έχεις ξεκλείδωτο bootloader και το δουν, τότε χάνεις την εγγύηση.

Βέβαια υπάρχουν και τυχεροί που δε το παρατήρησαν ότι είναι ξεκλείδωτος και τους έφτιαξαν το κινητό..

Αν ειναι μονο για την εγγυηση δεν με νοιαζει καθολου.Εξαλλου δεν εχω.Το θεμα ειναι να μην παθει τιποτα το κινητο αν αφησω ξεκλειδωτο τον bootloader.

Εχει δοκιμασει κανεις την MiniCM7-2.2.0-shakira?Την κατεβασα αλλα δεν εχω ακομα αποφασισει αν θα την βαλω.Απ'οτι λενε ειναι καλη.

Δεν δουλευει η καμερα?:confused: Για μενα η καμερα ειναι απαραιτητη.Λεω να αφησω την φοβερη και τρομερη shin engine προς το παρον..:grin:

Ρε παιδια ψαχνω να βρω τον stock kernel του Χ8 αλλα δεν τον βρισκω πουθενα.Κατι λινκ που εχει στους XDA δεν λειτουργουν..Help please,πρεπει να εχω τον stock kernel και αυτον καβατζα just in case..

Εχω ένα post πιο πίσω με links

stock kernel,baseband 15,και την stock rom

για φλασαρισμα μέσο flashtool..

Δεν με προσέχετε....

Bikas..Δες το λογικα.Αφου δεν εχεις προβλημα με αλλες επαφες οταν σου στελνουν μηνυμα,μαλλον κατι εχεις κανει με την επαφη του κολλητου σου.Διεγραψε την και ξαναβαλε την.Ισως παιξει.

!

androx το εχω δει λογικα πάνω απο 2 μηνες και το εχω σβησει και ξαναπερασει αλλες τόσες.τι προβλημα να εχει συμβει με την επαφη,εφόσον ο αριθμός ειναι σωστός.πάντως απο σήμερα που τσεκαρα κι αλλοι που μου στελνουν μηνηματα δεν τα πέρνω.προσπάθησα και restore και δεν μου διαβαζει τα 2 back up που ειχα κανει παλιότερα.

bikas τι να σου πω φιλε μου,δεν ξερω.Η καρτα sim που εχεις ποσο παλια ειναι?Ενας φιλος μου ειχε παλια καρτα sim,6+ χρονων,και ειχε παρομοιο προβλημα αν θυμαμαι καλα.Μπορει να εχει ασυμβατοτητα με το Χ8,η μπορει να παιζει κατι και σε πλαισιο software.Θυμησου ποτε δουλευε τελευταια φορα σωστα και τι εκανες απο αυτο το σημειο και μετα ωστε πλεον να μην λειτουργει οπως πρεπει,πχ εγκατασταση αλλης ρομ,κερνελ,patch κτλ.

η σιμ ειναι καινουργι ενός ετους,αλλα δεν μπορω να πω πως θυμαμαι κατι συγκεκριμενο να έκανα για να αλλάξω.η ρομ δεν την πειραξα καθως και οσες φορες εκανα ελεγχο για νεα εκδοση μου γραφει πως ηδη εχω την πιο προσφατη.μονο προγραμματακια εχω κατεβασει .το κινητο ειναι 3-4 μηνων και καλο διατηρημενο

bikas πολυ πιθανο καποιο προγραμματακι να φταιει που εβαλες,καποια υπηρεσια του δικτυου που αλλαξες καποια ρυθμιση,κατι απο αυτα.Δοκιμασε και μια αλλη sim να δεις τι παιζει.Δοκιμασε επισης να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

με την επαναφορα εργοστασιακων θα τα χασω όλα ομως.και το ρεστορ ναι μεν κανει μπακ απ αλλα δεν τα διαβαζει.τεσπα από που μπορω να το κανω?

βασικα τώρα που βλεπω τις εργασιες που πραγματοποιουνται βλεπω καποια crashSMS η οποια λειτουργει συνεχεια

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8