tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Δύσκολο το κόβω. Δεν έχει και το x8 πλέον. Περνάει την ώρα του με το Nexus!:p Πάντως εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα να 'πειράξω' ακόμα παραπάνω το x8 μου. Αχόρταγος.....:p:p:lol: και εγω το πειραζα ανοιχτααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 jim ετοιμαζεις τιποτα καινουργιο?????????????ελα να μας τρελανεις λιγο ακομα.χαχαχα χαχα δύσκολα. Είμαι απασχολημένος αυτή την περίοδο. Κάνω κάτι εφαρμογές για windows mobile 7. Έχω βρει και την ηρεμία μου με το nexus οπότε όλα καλά! :lol: Αν βρω τίποτα νεο για το x8 που να υλοποιείται εύκολα, ίσως βγάλω μια νέα έκδοση. Θα σας έρθει email, beta testers :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 χαχα δύσκολα. Είμαι απασχολημένος αυτή την περίοδο. Κάνω κάτι εφαρμογές για windows mobile 7. Έχω βρει και την ηρεμία μου με το nexus οπότε όλα καλά! :lol: Αν βρω τίποτα νεο για το x8 που να υλοποιείται εύκολα, ίσως βγάλω μια νέα έκδοση. Θα σας έρθει email, beta testers :p jim με το update zip creator τι κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 jim με το update zip creator τι κανεις?? Έλεγα να το συνεχίσω τώρα το Πάσχα αλλά με πρόλαβαν άλλες δουλειές. Το πρώτο κομμάτι είναι έτοιμο και δουλεύει καλά. Το δεύτερο έμεινε. Τώρα πότε, δεν ξέρω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Έλεγα να το συνεχίσω τώρα το Πάσχα αλλά με πρόλαβαν άλλες δουλειές. Το πρώτο κομμάτι είναι έτοιμο και δουλεύει καλά. Το δεύτερο έμεινε. Τώρα πότε, δεν ξέρω :p για το πρωτο γνωριζω........το χρησιμοποιω κιολας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp21 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλημέρα Έχω ένα xperia x8 που το αγόρασα τον περασμένο Δεκέμβριο.Εδώ και 1 μήνα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όποτε προσπαθώ να διαβάσω τα email μου με την εφαρμογή "email" μου εμφανίζει το εξής μήνυμα λάθους Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής email (διαδικασία com.android.email) προσπαθήστε ξανά.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,αλλά τίποτα.Καθάρισα την cache κλπ στην εφαρμογή email αλλά τίποτα.Έχει κάποιος γνώμη τι είναι αυτό και πώς επιλύεται; Η έκδοση του firmware είναι η 2-1 update1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 sp21 ,πιασε να αλλαξεις rom,να βαλεις μια custom.Εγω μολις πηρα το κινητο,δεν αφησα την stock rom ουτε για 30 λεπτα.Ειναι οτι πιο χαλια υπαρχει η 2.1..Κατεβασε και βαλε GingerDX. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Υπάρχει και πιο χάλια. 1.6, με την οποία είχε κυκλοφορήσει το x8:p Πάντως έχει δίκιο o AndroX. Πέρνα του μια custom rom. Έχει μεγάλες διαφορές η έκδοση 2.3 από τη 2.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους.εχω 11w13 ξεκλειδωνει τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 vegos007,λογικα ξεκλειδωνει.!Μιλαμε για το X8 ετσι?Εμενα η δικια μου πλακετα του Χ8 ειναι 11w19 αλλα ψιλοφοβαμαι να το πειραξω.Αν ηταν 10wκατι,θα το εκανα σιγουρα.:p Τωρα αν θες να το ρισκαρεις,κανε το και πες μας το αποτελεσμα! Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 @vegos007 δοκίμασε το. Λογικά θα ξεκλειδωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Μιας και το θυμηθηκα ας ρωτησω μπας και γινει τιποτα... Ειχα ενα Χ8 rooted & custom Rom (XDA). Το θεμα ειναι οτι μια μερα μου επεσε και δεν ξαναναψε η οθονη ποτε... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το παω στην SE ετσι γιατι μολις αλλαξουν την οθονη θα δουνε οτι το κινητο ειναι rootαρισμενο και με custom ROM. Υπαρχει καποιος τροπος (χλωμο το κοβω) να μπορεσω μεσω pc να γινει το restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Μιας και το θυμηθηκα ας ρωτησω μπας και γινει τιποτα... Ειχα ενα Χ8 rooted & custom Rom (XDA). Το θεμα ειναι οτι μια μερα μου επεσε και δεν ξαναναψε η οθονη ποτε... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το παω στην SE ετσι γιατι μολις αλλαξουν την οθονη θα δουνε οτι το κινητο ειναι rootαρισμενο και με custom ROM. Υπαρχει καποιος τροπος (χλωμο το κοβω) να μπορεσω μεσω pc να γινει το restore? Έχεις και custom kernel? Αν όχι, σύνδεσέ το στο pc και μέσω seus ή pc companion το κάνεις restore και είσαι οκ. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με την οθόνη. Αλλά και πάλι αφού εσύ ευθύνεσαι για την οθόνη αν το καταλάβουν θα σε βγάλουν απο αυτό εκτός εγγύησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Έχεις και custom kernel? Αν όχι, σύνδεσέ το στο pc και μέσω seus ή pc companion το κάνεις restore και είσαι οκ. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με την οθόνη. Αλλά και πάλι αφού εσύ ευθύνεσαι για την οθόνη αν το καταλάβουν θα σε βγάλουν απο αυτό εκτός εγγύησης Για δοκιμη να το παω μπας και το περασουν... ετσι και αλλιως εχω το ΝΕΟ V τωρα και αυτο ελεγα να το δωσω στον αδερφο μου...;) Παντως για να το δει το Companion πρεπει να ανοιξω το τηλεφωνο και να κανω συνδεση με υπολογιστη ή πως το ελεγε οποτε δεν παιζει αυτο δυστηχως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Για δοκιμη να το παω μπας και το περασουν... ετσι και αλλιως εχω το ΝΕΟ V τωρα και αυτο ελεγα να το δωσω στον αδερφο μου...;) Παντως για να το δει το Companion πρεπει να ανοιξω το τηλεφωνο και να κανω συνδεση με υπολογιστη ή πως το ελεγε οποτε δεν παιζει αυτο δυστηχως :( Με seus δεν χρειάζεται. Ανοίγεις το πρόγραμμα, βγάζεις την μπαταρία, τη βάζεις, πατάς το back button και κρατώντας το πατημένο το συνδέεις στο pc. Εγκαθιστά κάτι drivers και μόλις ανάψει πράσινο το led του κινητό, επιλέγεις "επιδιόρθωση" στο pc, κατεβάζει την 2.1 και είσαι stock εντελώς! Edited April 21, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Φιλε Billys_GT193,δεν υπαρχει περιπτωση να στο φτιαξουν.Θα σου φτιαξουν οτι οφειλεται σε κατασκευαστικη αστοχια.Εφοσον σου επεσε και σου εσπασε η οθονη,ξεχνατο.Μπορεις να παραγγειλεις μια καινουρια οθονη για Χ8 με 15-20 δολλαρια.Μπες εδω και δες.------> http://www.ebay.co.uk/itm/New-Replacement-Sony-Ericsson-Xperia-X8-LCD-Screen-Display-Module-Quick-Despatch-/120873946481?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D110652428868%252B110652428868%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D7878188642212110979 Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Παιδιά, έχω την 25 πάνω, αλλά δεν μου αρέσει και θέλω να ξαναγυρίσω στην 23. Την περνάω κανονικά, ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία; Δεν το έχει ρωτήσει κανένας πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Κανονικά εγκατάσταση μέσω CWM. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, κάνε Full Wipe.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 εχω βαλει την ρομ Xperience™ MOD Debrand Engine™V1.1 και εχει κολησει στην αρχικη οθονη se και δεν κανει τιποτα. εβαλα το pc companion για επαναφορα και μου λεει οτι δεν εχει αναβαθμησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Έκανες full wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Έκανες full wipe; ναι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Μιας και το θυμηθηκα ας ρωτησω μπας και γινει τιποτα... Ειχα ενα Χ8 rooted & custom Rom (XDA). Το θεμα ειναι οτι μια μερα μου επεσε και δεν ξαναναψε η οθονη ποτε... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το παω στην SE ετσι γιατι μολις αλλαξουν την οθονη θα δουνε οτι το κινητο ειναι rootαρισμενο και με custom ROM. Υπαρχει καποιος τροπος (χλωμο το κοβω) να μπορεσω μεσω pc να γινει το restore? ακριβως το ιδιο το επα8α εγω πριν απο ενα εναμιση μηνα περιπου.μπορεις να του κανεις restore μεσω Sony PC Companion και να του 3αναβαλεις τη stock rom...αυτο εκανα και εγω..το πηγα εκει ειδαν οτι ειχε σπασει η οθονη και μου ειπαν οκ αλλα δεν μπαινει στην εγυηση..μου αλλα3αν οθονη .....κοστος 50 ευρω!!!!!! αλλα και αλλη rom να εχεις δεν τους διαφερει το λογισμικο αφου εχεις βλαβη στο hardware πιστευω(οπως αν ασου χαλασει to pc καει πχ μια καρτα γραφικων δεν τους νοιαζει αν εχεις εσυ σπασμενα windows και αλλα software) Edited April 22, 2012 by kwstas193 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 ναι φιλε μου Μήπως η συγκεκριμένη rom θέλει custom kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Μήπως η συγκεκριμένη rom θέλει custom kernel; ναι θελει.. [ROM] Xperience SEMC Debrand Engine | V1.1 | nAa 11 and AlfsCM7 Requirements: 1. Latest baseband 2. Unlocked bootloader 3. CWM Recovery 4. Latest nAa kernel or AlfsCM7 → NOT TESTED IN ALFS ICS OR LOWER ALFS VERSIONS! Try at your own risk!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Μήπως η συγκεκριμένη rom θέλει custom kernel; και τωρα τι μπορω να κανω? μπορω να το φτιαξω και να επαναφερω την δικια του ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts