Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

****το..:/ και με wifi παλι με χρεωσε. τεσπα, δεν υπαρχει καποιος τροπος να ανοιγω τη κινηση δεδομενων χωρις να χρεωνομαι ε?

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

@tzagaritos

Το έλυσες το προβληματάκι ή θες βοήθεια;

θελω βοηθεια φιλε μου

Edit:ακυρο μαλλον τ φτιαχνω χωρις να ξαναπαω σε 2.1

superuser ενω καταφερα να κανω mount και ξαναπερασα την ginger ξανακολλαω στο λλογοτυπο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

****το..:/ και με wifi παλι με χρεωσε. τεσπα, δεν υπαρχει καποιος τροπος να ανοιγω τη κινηση δεδομενων χωρις να χρεωνομαι ε?

Στείλε AND DAY στο 1333 για απενεργοποίηση του DAY PASS

Επίσης αν έχεις κάποιο πακέτο mobile internet ή πρόσβαση σε wifi υπάρχουν δύο πάρα πολύ καλές εφαρμογες δωρεάν στο Google play

1.whatsup messenger

Για ανταλλαγή μηνυμάτων και multimedia

2.Viber

κλήσεις, μυνήματα,multimedia

Με την προϋπόθεση να τις έχουν και οι παραλήπτες εγκατεστημένες

superuser ενω καταφερα να κανω mount και ξαναπερασα την ginger ξανακολλαω στο λλογοτυπο

Τι kernel είχες πρίν το κόλλημα;

Edited by superuser_78

Στείλε AND DAY στο 1333 για απενεργοποίηση του DAY PASS

Επίσης αν έχεις κάποιο πακέτο mobile internet ή πρόσβαση σε wifi υπάρχουν δύο πάρα πολύ καλές εφαρμογες δωρεάν στο Google play

1.whatsup messenger

Για ανταλλαγή μηνυμάτων και multimedia

2.Viber

κλήσεις, μυνήματα,multimedia

Με την προϋπόθεση να τις έχουν και οι παραλήπτες εγκατεστημένες

Τι kernel είχες πρίν το κόλλημα;

alfs

Δεκα χαρακτηρες

alfs

Δεκα χαρακτηρες

δηλ.από λεγόμενα σου..

έκανες mount την κάρτα μνήμης και καταφερες να βάλεις την rom στην κάρτα;

Γεια σας παιδια.Χθες καθομουν και κοιτουσα την πλακετα του Χ8 που ειχα hardbrickαρει προσφατα.Εκει λοιπον που χαζευα παρατηρω το εξης απιστευτο:Εκτος απο το αυτοκολλητο που εχει πανω η πλακετα(και καθε πλακετα) που λεει τι φουρνια ειναι το κινητο(στην συγκεκριμενη φωτο η δικια μου ειναι 12w03) εχει επισης αλλο ενα αυτοκολλητακι πιο κατω το οποιο εχει και αυτο πανω ημερομηνια και λεει: 11w48!:shock:Τα γραμματα αυτα ειναι πααρα πολυ μικρα και χρειαζεται πολυ καλη καμερα,οποτε αυριο θα παρω του μικρου μου αδερφου το HTC Evo 3D:grin: και θα τραβηξω μια καλη.Το ασπρο αυτοκολλητακι που εχω κλεισει σε κοκκινο πλαισιο,εκει δειχνει το 11w48.Προσωπικα το θεωρω πολυ περιεργο.Ακουω γνωμες.
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

δηλ.από λεγόμενα σου..

έκανες mount την κάρτα μνήμης και καταφερες να βάλεις την rom στην κάρτα;

ειχα κανει μια βλακεια με αυτα τα θεματα που ανεβασες και πιστευα οτι αν καταφερνα να κανω mount και να ξαναβαλω την ginger θα εφτιαχνε......αλλα τελικα ξανακολλαει στο λογοτυπο

Να διορθώσω λίγο τον φίλο superuser. Είναι END DAY στο 1333. Σου στέλνουν οτι απενεργοποιήθηκε αλλά μαλλιά το είχα κλείσει και όταν αγόρασα το nexus και έβαλα την κάρτα τσούπ πάει ένα ευρώ! Λωποδύτες! Τέλος πάντων το ξανα-έστειλα το μήνυμα πάλι λέει απενεργοποιήθηκε. Δεν αγγίζω το πλήκτρο ενεργοποίησης δεδομένων πλέον :P

ειχα κανει μια βλακεια με αυτα τα θεματα που ανεβασες και πιστευα οτι αν καταφερνα να κανω mount και να ξαναβαλω την ginger θα εφτιαχνε......αλλα τελικα ξανακολλαει στο λογοτυπο

ναι ρε φίλε το ξέρω..

έχεις τώρα την rom στην κάρτα έτοιμη για φλασαρισμα;

ή όχι;

@Jim

Σωστός..END είναι...

Εγώ πλέον το έχω γυρίσει πλέον σε wind με φορητοτητα αριθμού..

Εχω τα free μου προς όλους,.

και πάντα online με 5€=> 500mb τον μήνα...

Edited by superuser_78

ναι ρε φίλε το ξέρω..

έχεις τώρα την rom στην κάρτα έτοιμη για φλασαρισμα;

ή όχι;

@Jim

εγώ πλέον το έχω γυρίσει πλέον σε wind με φορητοτητα αριθμού..

Εχω τα free μου προς όλους,.

και πάντα online με 5€=> 500mb τον μήνα...

φιλε το εφτιαξα

Είδες;

Κάτι πάλι έκανες λάθος..

Και δεν κάνουμε ποτέ full wipe όταν δεν έχουμε rom για install

Το full wipe διαγράφει τα πάντα...

Αν την είχες εξαρχής,θα την έκανες ένα απλό install,θα καθάριζε τα πειράματα και θα έσωζες τα data σου

Το pc companion δεν αναγνώριζε το κινητό επειδή δεν είχες τον stock kernel

έπρεπε πρώτα να περάσεις με flashtool τον stock,αλλά θα έχανες το built in recovery του alfs

Όταν έχουμε custom kernel(και μια συμβατή rom στην sd) πάντα μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό..είναι σαν να έχουμε ενσωματωμένο του τύπου pc companion..

Edit:

Καλές είναι οι "σφαλιάρες"...

για να μαθαίνουμε

Edited by superuser_78

Είδες;

Κάτι πάλι έκανες λάθος..

Και δεν κάνουμε ποτέ full wipe όταν δεν έχουμε rom για install

Το full wipe διαγράφει τα πάντα...

Αν την είχες εξαρχής,θα την έκανες ένα απλό install,θα καθάριζε τα πειράματα και θα έσωζες τα data σου

Το pc companion δεν αναγνώριζε το κινητό επειδή δεν είχες τον stock kernel

έπρεπε πρώτα να περάσεις με flashtool τον stock,αλλά θα έχανες το built in recovery του alfs

Όταν έχουμε custom kernel(και μια συμβατή rom στην sd) πάντα μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό..είναι σαν να έχουμε ενσωματωμένο του τύπου pc companion..

Edit:

Καλές είναι οι "σφαλιάρες"...

για να μαθαίνουμε

φιλε ξερει τι με κατεστρεψε οτι πολλα μελη απο το φορουμ μου ελεγα οτι δε μπορω να κανω mount μεσω του cwm μονο ο φιλος sonic το ειπε οταν ηταν ηδη αργαα.......

Καλό ήταν αυτό σήμερα δες το σαν μάθημα...

Και αφού τα θες πολύ(theme και addons)ρίξε στην sd την SDE

Κανε full wipe πρώτα και μετά install και reboot

Κάνε ανάκτηση όποια προσωπικά data μπορείς και με όποιο τρόπο θες, μετά φλάσαρε οποία addons θες χωρίς full wipe

Πριν το κάνεις διάβασε καλά το thread που παρέθεσα...

Και στραβή να κάνεις,πλέον είσαι έμπειρος για επαναφορά....

Edited by superuser_78

Καλό ήταν αυτό σήμερα δες το σαν μάθημα...

Και αφού τα θες πολύ(theme και addons)ρίξε στην sd την SDE

Κανε full wipe πρώτα και μετά install και reboot

Κάνε ανάκτηση όποια προσωπικά data μπορείς και με όποιο τρόπο θες, μετά φλάσαρε οποία addons θες χωρίς full wipe

Πριν το κάνεις διάβασε καλά το thread που παρέθεσα...

Και στραβή να κάνεις,πλέον είσαι έμπειρος για επαναφορά....

μπαα μια χαρα ειναι και η ginger

ρε παιδια παω να μπω facebook απο το κινητο και λεει οτι δεν αναγνωριζει την διευθηνση email....γτ το κανει αυτο?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καποιος να με πει εμενα απο που να παω να αγορασω εναν φορτιστη για την μπαταρια στυλ οπως οι ψηφιακες μηχανες?γτ οπως ειπα σε προηγουμενες σελιδες εδω εσπασε η υποδοχη που μπαινει το βισμα του φορτιστη...

Hi Hi..! Εχω αυτην την στιγμη την DXv22.Λεει οτι πρεπει να εχω stock rom για να κανω unlock τον boot loader.Να το ρισκαρω με την dxv22?Επισης αν απλως ξεκλειδωσω τον boot loader,ετσι για να τον εχω ξεκλειδωμενο,και δεν περασω τωρα καποιον αλλο kernel,θα εχει προβλημα το κινητο?Μετα που θα τον ξεκλειδωσω πρεπει να τον ξανακλειδωσω?:help:
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Eγώ με GDX 025 μια χαρά τον ξεκλείδωσα. Μετά την κάνεις επανεγκατάσταση, εγκαθιστάς και κάποια addons για τον kernel και όλα οκ!

Το κινητο μου ειναι 11w19.Ελπιζω να μην αντιμετωπισω προβλημα και μου brickαρει και αυτη η πλακετα..Κανεις που να εχει Χ8 που να ειναι ιδιας φουρνιας με το δικο μου?

Καλησπερα, υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθω στο Market χωρις wifi ή 3G? Μηπως δηλαδη αν συνδεσω το κινητο με usb μεσω καποιων ρυθμισεων μπορεσει να "τραβηξει" ιντερνετ απο τον υπολογιστη. Ευχαριστω!

Javier20Javito,την ιδια απορια εχω και γω:grin:Παντως το αντιθετο μπορεις σιγουρα,δηλαδη να "δωσεις" ιντερνετ στο pc απο το κινητο σου μεσω tethering.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα να κανω το κινητο μου web cam μεσω bluetooth:w00t:

Edited by AndroX

Καλησπερα, υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθω στο Market χωρις wifi ή 3G? Μηπως δηλαδη αν συνδεσω το κινητο με usb μεσω καποιων ρυθμισεων μπορεσει να "τραβηξει" ιντερνετ απο τον υπολογιστη. Ευχαριστω!

νομιζω φιλε πως δεν γινεται..τουλαχιστον δεν το εχω δει ουτε εχω ακουσει απο κανεναν να κανει κατι τετειο..(αν και προσωπικα πιστευω πως γινεται απλα το μονο που θελει ειναι εξοπλισμο..)αστο ομως γιατι θα σου βγει η πιστη μεχρι να το κανεις...αλλα δεν μας ειπες ποιος ειναι ο λογος που θες να κανεις αυτο το πραγμα??:blink:

εγω παιδια θελω να ρωτησω κατι αλλο να περασω την ν025 και να βαλω και το tweak του Jim? η μπα?

Edited by zxr

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

εγω παιδια θελω να ρωτησω κατι αλλο να περασω την ν025 και να βαλω και το tweak του Jim? η μπα?

ναι.καντο ειναι πολυ καλο!!!!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8