Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδες! μια ερωτησουλα.. το tweak του jim μπορω να το βαλω στο dx v023b? εκδοση kernel 2.6.29 SEMCuser@SEMCHost #1 ?

θα βάλεις το 21,3 και θα είσαι οκ. κάνε και ODEX την rom και το κινητό θα πετάει

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

θα βάλεις το 21,3 και θα είσαι οκ. κάνε και ODEX την rom και το κινητό θα πετάει

τι ειναι το odex?

alki το περασα αυτο με την status bar...δεν ειδα να κανει απολυτως τιποτα

Προφανως δεν ειναι συμβατο με τη GDX..

Στην 023b δε δουλευει απολυτως καλα το 21.3 tweak.

alki το περασα αυτο με την status bar...δεν ειδα να κανει απολυτως τιποτα

Πρέπει να πας ρυθμίσεις/ρυθμίσεις gingerdx/διαφάνεια γραμμής κατάστασης/να τικαρεις την επιλογή semi-transparent και να κάνεις reboot

Παιδιά το tweak είναι universal μπαίνει και σε πιο παλιές gingerdx

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-5

thnks για την πληροφορια jim! ειχα δει οτι ειναι universal αλλα ειπα να ρωτησω πρωτα!!

το tweak περαστηκε! αλλα δεν βλεπω πουθενα το xlound για τον ηχο. κατα τα αλλα 77mb μνημη ελευθερη και ολα καλα!!! και η διαρκεια μπαταριας ειναι πολυ καλη! (πληρης φορτηση το απογευμα (16:40) και μεχρι τωρα (2:56) ειναι στο 91% με αρκετη χρηση του κινητου)!!

Edited by pantsos87

τι ειναι το odex?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264611

βοηθάει το σύστημα να τρέχει τις διεργασίες χωρίς τα κολλήματα που έχει η rom. Γενικά κάνει πιο γρήγορο το κινητό. Θα φλασαρεις το odex-edify-x8.zip μέσω CWM

παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για 2.2 η 2.3??

αμα υπαρχει θελω τον πιο ευκολο..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

αλκηη αγορι μουυυυυυυ ευχαριστωωωωωωωωωωωωω:D

εγω σε πια παραγραφο παω?

Φιλικά Γιώργος

αλκηη αγορι μουυυυυυυ ευχαριστωωωωωωωωωωωωω:D

εγω σε πια παραγραφο παω?

Αναλογα το που εισαι. Αν το εχεις rootαρει, συνεχιζεις σε recovery/backup/custom rom. Περνα και το νεο Jimdemdroid. Μην περασεις custom kernel μιας και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να brickαρει...

Αναλογα το που εισαι. Αν το εχεις rootαρει, συνεχιζεις σε recovery/backup/custom rom. Περνα και το νεο Jimdemdroid. Μην περασεις custom kernel μιας και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να brickαρει...

οκκ ευχαριστω τρελε

Φιλικά Γιώργος

Απλα να σε ενημερωσω οτι μετα την εγκατασταση της custom rom και του Jimdemdroid, στην πρωτη εκκινηση του κινητου επειτα απο αυτες τις δυο διαδικασιες, αφησε το γυρω στα 5 λεπτα για να παρει τα ποδια του! Λογω αδυναμου hardware ψιλοσερνεται την πρωτη φορα!

Απλα να σε ενημερωσω οτι μετα την εγκατασταση της custom rom και του Jimdemdroid, στην πρωτη εκκινηση του κινητου επειτα απο αυτες τις δυο διαδικασιες, αφησε το γυρω στα 5 λεπτα για να παρει τα ποδια του! Λογω αδυναμου hardware ψιλοσερνεται την πρωτη φορα!

οκ καταλαβα:)

αμα συναντισω καποιο προβλημα θα ξαναποσταρω εδω:)

Φιλικά Γιώργος

Πρέπει να πας ρυθμίσεις/ρυθμίσεις gingerdx/διαφάνεια γραμμής κατάστασης/να τικαρεις την επιλογή semi-transparent και να κάνεις reboot

Το εκανα και εγω γιατι θελω η status bar να ειναι Transparent, αλλα γινεται μονο οταν το κινητο ειναι στη lockscreen. Οταν παω στη home, γινεται παλι μαυρη...:wacko:

Χαϊ εβρυΜποντυ :happy: Εχω ενα προβλημα με την gingerDx v24(JimdemDroid Tweak24.1 Lite).Eκει που σερφαρα τελειααα μεσω WiFi και κατεβαζα ωραιες εφαρμογουλες,σε μια φαση επαψε το WiFi να λειτουργει.Δηλαδη δεν εντοπιζει κανενα δικτυο... :chair: Του εκανα επανεκκινησεις του κινητου αλλα τιποτα...Παρακαλω διαφωτιστε με.:cry:
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

alkis_7.... Εισαι ενας μικρος θεουλης :grin: Τα θερμα μου συλλυπητηρια για την γιαγιακα:cry::(
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Το εκανα και εγω γιατι θελω η status bar να ειναι Transparent, αλλα γινεται μονο οταν το κινητο ειναι στη lockscreen. Οταν παω στη home, γινεται παλι μαυρη...:wacko:

Δεν υποστηρίζει ο launcher pro αυτή την λειτουργία.δοκίμασε με άλλον...

Δεν υποστηρίζει ο launcher pro αυτή την λειτουργία.δοκίμασε με άλλον...

Εχω το ADW αλλα προφανως ουτε αυτος την υποστηριζει..

Εχω το ADW αλλα προφανως ουτε αυτος την υποστηριζει..

Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ..

Πάντως με sony και άλλους δουλεύει

Anyway..

Έχεις δοκιμάσει ποτέ την PrimeHD;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480404

Έχει ακριβώς όλα τα features της gingerdx

Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα...μέχρι το scrolling..

Αλλά σαν βάση, έχει άλλο source compile..

Τρέχω ics theme χωρίς lag..

Και συγκεκριμένα το παρακάτω:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonny.theme.icsmdpi

Edited by superuser_78

Φαινεται καλη, αλλα το κινητο σημερα υπαρχει πιθανοτητα να πουληθει. Οποτε δε ρισκαρω να κανω τιποτα...;)

Μαγκες ξεθαψα απο το συρταρι το x8 και λεω να το δουλεψω σαν τριτη συσκευη...αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε μια καλη custom να περασω...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μαγκες ξεθαψα απο το συρταρι το x8 και λεω να το δουλεψω σαν τριτη συσκευη...αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε μια καλη custom να περασω...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

Βιάστηκες, το Σάββατο είναι η Ανάσταση :lol: Βάλε gingerdx 024 + JimdemDroid 24.1 και θα είσαι κομπλέ

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8