antonis87 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 καλημερα παιδες! μια ερωτησουλα.. το tweak του jim μπορω να το βαλω στο dx v023b? εκδοση kernel 2.6.29 SEMCuser@SEMCHost #1 ? θα βάλεις το 21,3 και θα είσαι οκ. κάνε και ODEX την rom και το κινητό θα πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 θα βάλεις το 21,3 και θα είσαι οκ. κάνε και ODEX την rom και το κινητό θα πετάει τι ειναι το odex? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 alki το περασα αυτο με την status bar...δεν ειδα να κανει απολυτως τιποτα Προφανως δεν ειναι συμβατο με τη GDX.. θα βάλεις το 21,3 και θα είσαι οκ. κάνε και ODEX την rom και το κινητό θα πετάει Στην 023b δε δουλευει απολυτως καλα το 21.3 tweak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 alki το περασα αυτο με την status bar...δεν ειδα να κανει απολυτως τιποτα Πρέπει να πας ρυθμίσεις/ρυθμίσεις gingerdx/διαφάνεια γραμμής κατάστασης/να τικαρεις την επιλογή semi-transparent και να κάνεις reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 να το κανω ODEX αλλα δεν ξερω τι ειναι.. μια βοηθεια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Παιδιά το tweak είναι universal μπαίνει και σε πιο παλιές gingerdx Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) thnks για την πληροφορια jim! ειχα δει οτι ειναι universal αλλα ειπα να ρωτησω πρωτα!! το tweak περαστηκε! αλλα δεν βλεπω πουθενα το xlound για τον ηχο. κατα τα αλλα 77mb μνημη ελευθερη και ολα καλα!!! και η διαρκεια μπαταριας ειναι πολυ καλη! (πληρης φορτηση το απογευμα (16:40) και μεχρι τωρα (2:56) ειναι στο 91% με αρκετη χρηση του κινητου)!! Edited April 5, 2012 by pantsos87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 τι ειναι το odex? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264611 βοηθάει το σύστημα να τρέχει τις διεργασίες χωρίς τα κολλήματα που έχει η rom. Γενικά κάνει πιο γρήγορο το κινητό. Θα φλασαρεις το odex-edify-x8.zip μέσω CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για 2.2 η 2.3?? αμα υπαρχει θελω τον πιο ευκολο.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Απλα και γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Απλα και γρηγορα! αλκηη αγορι μουυυυυυυ ευχαριστωωωωωωωωωωωωω:D εγω σε πια παραγραφο παω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 αλκηη αγορι μουυυυυυυ ευχαριστωωωωωωωωωωωωω:D εγω σε πια παραγραφο παω? Αναλογα το που εισαι. Αν το εχεις rootαρει, συνεχιζεις σε recovery/backup/custom rom. Περνα και το νεο Jimdemdroid. Μην περασεις custom kernel μιας και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να brickαρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αναλογα το που εισαι. Αν το εχεις rootαρει, συνεχιζεις σε recovery/backup/custom rom. Περνα και το νεο Jimdemdroid. Μην περασεις custom kernel μιας και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να brickαρει... οκκ ευχαριστω τρελε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Απλα να σε ενημερωσω οτι μετα την εγκατασταση της custom rom και του Jimdemdroid, στην πρωτη εκκινηση του κινητου επειτα απο αυτες τις δυο διαδικασιες, αφησε το γυρω στα 5 λεπτα για να παρει τα ποδια του! Λογω αδυναμου hardware ψιλοσερνεται την πρωτη φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Απλα να σε ενημερωσω οτι μετα την εγκατασταση της custom rom και του Jimdemdroid, στην πρωτη εκκινηση του κινητου επειτα απο αυτες τις δυο διαδικασιες, αφησε το γυρω στα 5 λεπτα για να παρει τα ποδια του! Λογω αδυναμου hardware ψιλοσερνεται την πρωτη φορα! οκ καταλαβα:) αμα συναντισω καποιο προβλημα θα ξαναποσταρω εδω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Πρέπει να πας ρυθμίσεις/ρυθμίσεις gingerdx/διαφάνεια γραμμής κατάστασης/να τικαρεις την επιλογή semi-transparent και να κάνεις reboot Το εκανα και εγω γιατι θελω η status bar να ειναι Transparent, αλλα γινεται μονο οταν το κινητο ειναι στη lockscreen. Οταν παω στη home, γινεται παλι μαυρη...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Χαϊ εβρυΜποντυ :happy: Εχω ενα προβλημα με την gingerDx v24(JimdemDroid Tweak24.1 Lite).Eκει που σερφαρα τελειααα μεσω WiFi και κατεβαζα ωραιες εφαρμογουλες,σε μια φαση επαψε το WiFi να λειτουργει.Δηλαδη δεν εντοπιζει κανενα δικτυο... :chair: Του εκανα επανεκκινησεις του κινητου αλλα τιποτα...Παρακαλω διαφωτιστε με.:cry: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Σβησε ολα τα αποθηκευμεα δικτυα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 alkis_7.... Εισαι ενας μικρος θεουλης :grin: Τα θερμα μου συλλυπητηρια για την γιαγιακα:cry::( Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Το εκανα και εγω γιατι θελω η status bar να ειναι Transparent, αλλα γινεται μονο οταν το κινητο ειναι στη lockscreen. Οταν παω στη home, γινεται παλι μαυρη...:wacko: Δεν υποστηρίζει ο launcher pro αυτή την λειτουργία.δοκίμασε με άλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Δεν υποστηρίζει ο launcher pro αυτή την λειτουργία.δοκίμασε με άλλον... Εχω το ADW αλλα προφανως ουτε αυτος την υποστηριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Εχω το ADW αλλα προφανως ουτε αυτος την υποστηριζει.. Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. Πάντως με sony και άλλους δουλεύει Anyway.. Έχεις δοκιμάσει ποτέ την PrimeHD; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1480404 Έχει ακριβώς όλα τα features της gingerdx Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα...μέχρι το scrolling.. Αλλά σαν βάση, έχει άλλο source compile.. Τρέχω ics theme χωρίς lag.. Και συγκεκριμένα το παρακάτω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonny.theme.icsmdpi Edited April 6, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Φαινεται καλη, αλλα το κινητο σημερα υπαρχει πιθανοτητα να πουληθει. Οποτε δε ρισκαρω να κανω τιποτα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μαγκες ξεθαψα απο το συρταρι το x8 και λεω να το δουλεψω σαν τριτη συσκευη...αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε μια καλη custom να περασω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μαγκες ξεθαψα απο το συρταρι το x8 και λεω να το δουλεψω σαν τριτη συσκευη...αυτο που θελω ειναι να μου προτεινετε μια καλη custom να περασω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6 Βιάστηκες, το Σάββατο είναι η Ανάσταση :lol: Βάλε gingerdx 024 + JimdemDroid 24.1 και θα είσαι κομπλέ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts