alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 • Κατεβάζουμε το pc companion στο pc •κλικάρουμε το support zone •Θα κατεβάσει πρόγραμμα •Ανοίγουμε το support zone •Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό •Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη •κλικάρουμε επιδιόρθωση •Απενεργοποίηουμε το κινητό •Και ακολουθούμε τις οδηγίες Θα χασεις τα παντα αλλα για δοκιμασε να το κανεις και ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 @tasoscor αν ειναι για τη μικρη (κορη σου να υποθεσω;;) ειναι καλη επιλογη. Εσυ αν το χρησιμοποιεις περα απο αυτα που τα θες για εκεινη, καλυτερα να κοιταξεις για κατι καλυτερο... Εγώ έχω το neo v, η κόρη θέλει το txt pro αλλά εγώ νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά το χ8 είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Εγώ έχω το neo v, η κόρη θέλει το txt pro αλλά εγώ νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά το χ8 είναι καλύτερο. Oντως ειναι λιγο καλυτερο το x8 σε αυτα τα λεφτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αλκη σε 10λεπτα θα σου πω νομιζω πως πετυχε...(ετσι δειχνει τουλαχιστον μεχρι στιγμης):) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αλκη σε 10λεπτα θα σου πω νομιζω πως πετυχε...(ετσι δειχνει τουλαχιστον μεχρι στιγμης):) Επιστρεφεις σε 2.1 αλλα απο το τιποτα αναγκαστικα πρεπει να γινει αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 :D:D:D Υποκλινομαι!!!αλκη χιλια ευχαριστω ρε αδερφε..(οταν κατεβασα το pc companion ηταν ενημερωμενο και λεγοταν {sony pc companion}ισως το seus δεν το εχουν ενημερωση ακομα!)τι να πω?,ισως αυτο ηταν!ty παντως!:D:D Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 :D:D:D Υποκλινομαι!!!αλκη χιλια ευχαριστω ρε αδερφε..(οταν κατεβασα το pc companion ηταν ενημερωμενο και λεγοταν {sony pc companion}ισως το seus δεν το εχουν ενημερωση ακομα!)τι να πω?,ισως αυτο ηταν!ty παντως!:D:D Tιποτα ρε. Εχε υπ' οψιν σου αυτη τη λυση, μιας και μου μοιαζει να ειναι η πιο σιγουρη σε περιπτωση που παθει ξανα κατι το κινητο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 jim και alki ευχαριστωω :) αυτο εφταιγε.. θα το χω υποψιν μου την επομενη φορα. αλλα γιατι το παθαινει? μηπως κολλαει απ τα πολλα δικτυα που χει κρατησει?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 jim και alki ευχαριστωω :) αυτο εφταιγε.. θα το χω υποψιν μου την επομενη φορα. αλλα γιατι το παθαινει? μηπως κολλαει απ τα πολλα δικτυα που χει κρατησει?:blink: Εγω παντως δε ξερω γιατι το παθαινει. Το παθαινει παντως και το Neo V. Καποιο προβλημα της SE προφανως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εγω παντως δε ξερω γιατι το παθαινει. Το παθαινει παντως και το Neo V. Καποιο προβλημα της SE προφανως... Στο x8 το είχα αυτό το προβληματάκι αρκετά συχνά.στο neo v για την ώρα όχι κανένα πρόβλημα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Μερικές φορές όταν στέλνω μήνυμα αργεί πάρα πολύ η αποστολή και μετά από λίγο που βγάζει μήνυμα πως δν ήταν δυνατή η αποστολή. Ενώ έχω σήμα και κάρτα. Τι μπορεί να φταίει και τι είναι ο κωδικός σφάλματος -1; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited March 24, 2012 by blackmore Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Μερικές φορές όταν στέλνω μήνυμα αργεί πάρα πολύ η αποστολή και μετά από λίγο που βγάζει μήνυμα πως δν ήταν δυνατή η αποστολή. Ενώ έχω σήμα και κάρτα. Τι μπορεί να φταίει και τι είναι ο κωδικός σφάλματος -1. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με τον ίδιο παραλήπτη σου συμβαίνει η με πολλούς; Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 τελικα κανεις δεν γνωριζει σε ποια κινητα χ8 μπορουμε να περασουμε kernel χωρις προβληματα? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Ρε παίδες μία γρήγορη ερώτηση.Είχα το Χ8 παρατημένο αρκετό καιρό και είχα βάλει pattern lock αλλα αδυνατώ να το ξεκλειδώσω.Υπάρχει κάποιος τρόπος για hard reset? :S (δε συνδέεται ούτε με το pc companion..) edit: Μάλλον βρέθηκε άκρη με το SEUS. :) Edited March 24, 2012 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Ρε παίδες μία γρήγορη ερώτηση.Είχα το Χ8 παρατημένο αρκετό καιρό και είχα βάλει pattern lock αλλα αδυνατώ να το ξεκλειδώσω.Υπάρχει κάποιος τρόπος για hard reset? :S (δε συνδέεται ούτε με το pc companion..) edit: Μάλλον βρέθηκε άκρη με το SEUS. :) μπορουσες και πολυ πιο ευκολα αν ειχες κανει backup με cmw η με xrecovery χωρις να εκανες ολα απο την αρχη και χωρις να χασεις αρκετα δεδομενα.. Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 τελικα κανεις δεν γνωριζει σε ποια κινητα χ8 μπορουμε να περασουμε kernel χωρις προβληματα? Καποια κινητα με νεοτερες πλακετες, οταν πας να τους περασεις custom kernel brickαρουν. Τα παλαιοτερα, πιθανοτατα ειναι ενταξει. Τωρα απο ποια ημερομηνια μπορουμε να ξεχωρισουμε το νεωτερο με το παλαιοτερο, δε το ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 τελικα κανεις δεν γνωριζει σε ποια κινητα χ8 μπορουμε να περασουμε kernel χωρις προβληματα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Τελικα δεν ειναι της μοιρας μου να ησυχασω με το κινητο....... :O :p Μήπως έχει τυχει σε κανεναν να μην περνιουνται καποιες απ τις εφαρμογες του στην sd????? τι παιζει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Τελικα δεν ειναι της μοιρας μου να ησυχασω με το κινητο....... :O :p Μήπως έχει τυχει σε κανεναν να μην περνιουνται καποιες απ τις εφαρμογες του στην sd????? τι παιζει να φταιει?? Δεν είναι όλες οι εφαρμογές σχεδιασμένες για να περνιούνται στην sd. Και όσες περνιούνται, αφήνουν και λίγα kb ή mb στην εσωτερική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ναι ομως δεν ειναι κουλο που οι ιδιες εφαρμογες οταν ειχα πρωτοπαρει τ κινητο και ειχα κανει root μπορουσαν και τωρα δεν μπορουν....??? βεβαια τοτε μετα απο καποιο διαστημα η sd κλαταρε..... και αγορασα αλλη.... λες να ηταν αυτος ο λογος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ναι ομως δεν ειναι κουλο που οι ιδιες εφαρμογες οταν ειχα πρωτοπαρει τ κινητο και ειχα κανει root μπορουσαν και τωρα δεν μπορουν....??? βεβαια τοτε μετα απο καποιο διαστημα η sd κλαταρε..... και αγορασα αλλη.... λες να ηταν αυτος ο λογος???? Με ποιο τροπο πας να τις περασεις; Δοκιμασε το Link2SD.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ειχα το link 2sd αλλα τον τελευταιο καιρο μου κολλουσε συνεχεια.... μετα εβαλα GingerDx οποτε δεν περασα καποια εφαρμογη για μεταφορα σε sd αφου γινεται μεσω της ρομ...... :confused: η πλακα ειναι οτι τις περναει στην αρχη και οταν κανω reboot εξαφανιζονται απ τ κινητο.............:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ειχα το link 2sd αλλα τον τελευταιο καιρο μου κολλουσε συνεχεια.... μετα εβαλα GingerDx οποτε δεν περασα καποια εφαρμογη για μεταφορα σε sd αφου γινεται μεσω της ρομ...... :confused: η πλακα ειναι οτι τις περναει στην αρχη και οταν κανω reboot εξαφανιζονται απ τ κινητο.............:blink: Περιεργο. Δε ξερω καποια λυση αλλα δοκιμασε να ξαναπερασεις το Link2SD. Αν δε γινει κατι, κανε ενα full wipe μπας και στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 ειχα το link 2sd αλλα τον τελευταιο καιρο μου κολλουσε συνεχεια.... μετα εβαλα GingerDx οποτε δεν περασα καποια εφαρμογη για μεταφορα σε sd αφου γινεται μεσω της ρομ...... :confused: η πλακα ειναι οτι τις περναει στην αρχη και οταν κανω reboot εξαφανιζονται απ τ κινητο.............:blink: Έχεις partitioned την κάρτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Τα παράτησε ο doixanh; Γιατί βλέπω εδώ ανέλαβε άλλος το άρθρο του Ginger DX http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts