Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν εχω πειραξει ρομ....... σκοπευω να βαλω ομως τη Gingerdx.... και πολυ τ καθυστερησα νομιζω.......... αλλα δεν μπορω να καταλαβω το σκαλωμα με τ back up................ εχω το κινητο απ τ καλοκαιρι το ειχα κανει root και ειχα βαλει 8αρα καρτα..... ξαφνικα τα χριστουγεννα σταματησε να τη διαβαζει κι αφου το προβλημα δεν επιδιωρθοθηκε πήρα αλλη 8αρα..... ξαναχωρησα σε 2 partition κατεβασα και εφαρμογες και μ εξαιρεση κατι σκαλωματα στις εφαρμογες ολα κομπλε.... μετα θελησα να αλλαξω rom, μου εκανε back up μετα απο εκατο ωρες κι οταν πήγα να κάνω restore τα ειχε χασει ολα....... απο τοτε το αφησα ετσι.... μονο τις επαφες περασα....

σημερα είπα να ξαναπροσπαθησω..... με κενη καρτα μνημης και συνδεδεμενη στο τηλ εννοειται.... ξαναπερασα την εκδοση 2.1 με pc companion, εκανα root, πέρασα dual mode recovery κι απο κει και περα το back up ξεκιναει και δεν τελειωνει ποτε.............

συγνωμη για τη πολυλογία αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει....

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για κάνε έναν κόπο αντέγραψε τα πάντα στο pc διέγραψε το διαμέρισμα και επανέφερε την κάρτα στην εργοστασιακή της κατάσταση. Μετά δοκίμασε να πάρεις backup

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-2

την επανεφερα οπως ειπες κι εκανε με τη μια back up... απο δω και περα ομως τι γινεται??? δεν θα μπορω να χωρισω σε partition???

Μα δεν χρειάζεσαι διαμερίσματα έτσι κι αλλιώς οι εφαρμογές στις εκδόσεις 2.2 και πάνω πάνε αμέσως στην κάρτα δε χρειάζεται link2sd

δεν ηξερα οτι δεν χρειαζονται partitions.... χιλια ευχαριστω και για τη βοηθεια και για τον οδηγο!!!!!!!!!!!!! :D:D

Να σαι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία θα ενημερώσω τον οδηγό για να βοηθηθούν και άλλοι που ίσως έχουν το δικό σου πρόβλημα ;-) καλό βράδυ

Πραγματικά πολύ ωραία η GingerDX v023b με το ics theme. Και πιο γρήγορη φαίνεται (για αρχή)

Και επίσης φλασάρετε και αυτό: http://db.tt/5kR4HWyK

Να το φλασάρουμε, οκ... αλλά τί ακριβώς είναι αυτό?

Πραγματικά πολύ ωραία η GingerDX v023b με το ics theme. Και πιο γρήγορη φαίνεται (για αρχή)

Ισως η καλυτερη GingerDX που εχει βγει μεχρι στιγμης. Καλα εκανε και την αφησε σε αλλον ο doixanh...

καλημερα παιδες. εβαλα την ginger dx 023b. πολη καλη!! και δεν μου τρωει και πολυ μπαταρια (οσο ετρωγε και πριν) πληρης φορτιση χθες στις 16:30 και μεχρι τωρα κατεβηκε στο 68%. μια ερωτησουλα τωρα. θελω να σβησω τα παντα απο καρτα μνημης. να το κανω η θα εχω προβλημα με την ρομ???

καλημερα παιδες. εβαλα την ginger dx 023b. πολη καλη!! και δεν μου τρωει και πολυ μπαταρια (οσο ετρωγε και πριν) πληρης φορτιση χθες στις 16:30 και μεχρι τωρα κατεβηκε στο 68%. μια ερωτησουλα τωρα. θελω να σβησω τα παντα απο καρτα μνημης. να το κανω η θα εχω προβλημα με την ρομ???

Oταν λες θες να σβησεις τα παντα, εννοεις format στην καρτα;

ναι σαν περναω καινουρια.

Δε νομιζω να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα. Εγω οταν το ειχα κανει, δεν αντιμετωπισα κατι..

Δε νομιζω να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα. Εγω οταν το ειχα κανει, δεν αντιμετωπισα κατι..

κι εγς δεν νομιζς γιατι στο κατω κατω αν εβαζα μια καινουρια το ιδιο πραγμα θα ηταν..

κι εγς δεν νομιζς γιατι στο κατω κατω αν εβαζα μια καινουρια το ιδιο πραγμα θα ηταν..

Κανε της. Δε προκειτε να παθει τιποτα το κινητο.

Να το φλασάρουμε, οκ... αλλά τί ακριβώς είναι αυτό?

Είναι settings τύπου ics

Έχει περισσότερες επιλογές στην πρώτη σελίδα ώστε να μήν χρειάζεται να ψάχνεις στα μενού..

Δοκίμασε και δεν θα χάσεις...

Είναι settings τύπου ics

Έχει περισσότερες επιλογές στην πρώτη σελίδα ώστε να μήν χρειάζεται να ψάχνεις στα μενού..

Δοκίμασε και δεν θα χάσεις...

Πολύ ωραίο superuser_78 πραγματικά. Αλλά έχω χαθεί λίγο μέχρι να βρω που βρίσκεται τι.

Μήπως ξέρετε κανένα δωρεάν app που να ανοιγοκλείνει το background data; Μόνο το multi toggle widget έχω βρει και αυτό είναι επι πληρωμή.

παιδια καλησπερα σας.. για ακομα μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας. εδω και μερικες μερες το κινητο μου δε συνδεεται στο wifi.. λιγο αφοτου το ενεργοποιω κι ενω παει να συνδεθει γραφει αποσυνδεθηκε. :/ το εχω κανει ροοτ, κι εχω βαλει την 2.3.7 gingerDX και το πακετακι του τζιμ, σε lite.. και το χω ετσι εδω και μηνες και δεν ειχα τετοιο προβλημα, ξαφνικα το παθε χωρις να πειραξω κατι...

ευχαριστω εκ των προτερων :)

παιδια καλησπερα σας.. για ακομα μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας. εδω και μερικες μερες το κινητο μου δε συνδεεται στο wifi.. λιγο αφοτου το ενεργοποιω κι ενω παει να συνδεθει γραφει αποσυνδεθηκε. :/ το εχω κανει ροοτ, κι εχω βαλει την 2.3.7 gingerDX και το πακετακι του τζιμ, σε lite.. και το χω ετσι εδω και μηνες και δεν ειχα τετοιο προβλημα, ξαφνικα το παθε χωρις να πειραξω κατι...

ευχαριστω εκ των προτερων :)

Γειά σου. Δοκίμασες να διαγράψεις όλα τα αποθηκευμένα δίκτυα που έχεις?

Περασα το zipακι που ανεβασε ο superuser. Η διαφορα ειναι το μενου των ρυθμισεων. Λιγο ασυνηθιστο στην αρχη αλλα σιγα σιγα το ειναι αρκετα ευχρηστο μιας και ειναι ολα μαζεμενα.

@anthoulaki1989 οπως ειπε και ο Δημητρης, κανε μια διαγραφη των αποθηκευμενων δικτυων!

Θέλω να πάρω το χ8 για τη μικρή. Βασικά ακούει αρκετά μουσική και ψιλοσερφάρει. Σκέφτομαι όμως αν το βαρεθεί θα μπορώ να το δουλέψω και εγώ.Νομίζω ότι στα 110 είναι καλή επιλογή. Για πέστε τη γνώμη σας σαν χρήστες.:help:

zxr πλζ Help me!!!νμιζω πως το κινητο μου δεν θα ξανα-ανοιξει ποτε!ανοιγω το seus και τπτα..μενει στην διαδικασια (ελενγχος συνδεδεμενου τηλεφωνου)γιαυτο πλζ θελω να μου δωσεις το λινκ για το seus και επισης να μου πεις τι μπορω αλλο να κανω..(ανοιγει το κιν μεχρι το λογοτυπο της σονυ ερικσον..)ΠΛΖ και οποιος αλλος μπορει να με βοηθησει ας μου πει τι να κανω...αλλιως με βλεπω να μαζευω χρηματα για το neo v..:worry:

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Mπαινει στο CWM;

@tasoscor αν ειναι για τη μικρη (κορη σου να υποθεσω;;) ειναι καλη επιλογη. Εσυ αν το χρησιμοποιεις περα απο αυτα που τα θες για εκεινη, καλυτερα να κοιταξεις για κατι καλυτερο...

Mπαινει στο CWM;

@tasoscor αν ειναι για τη μικρη (κορη σου να υποθεσω;;) ειναι καλη επιλογη. Εσυ αν το χρησιμοποιεις περα απο αυτα που τα θες για εκεινη, καλυτερα να κοιταξεις για κατι καλυτερο...

οχι..κοιτα το μονο που μου εμφανιζει ειναι το λογοτυπο της S.E. επισης ενω δειχνει να το αναγωριζει το seus κολλαει μετα στην διαδικασια..ξερεις μηπως επειδει τωρα πια η s.e εγινε SONY μηπως και γιαυτο δεν γινετε???πλζ αν μπορεις (ή αν μπορει καποιος ας κανει το seus και αν γινει κανονικα να μου το πει!):worry::(

το site (sonyericsson.com)δεν υπαρχει..μηπως υπαρχουν μικροπροβληματα επειδει εχει μολις 20κ.. μερες που αλλαξε σε σονυ?

Edited by mpa3

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8