alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ενημέρωσα το post ^ πολυ κολλημα στην αρχη...εφαγε τρελα κολληματα οταν ανοιξε αλλα οσο παει καλυτερευει η κατασταση!!σιγα σιγα φαινεται οτι ειναι αρκετα γρηγορη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 πολυ κολλημα στην αρχη...εφαγε τρελα κολληματα οταν ανοιξε αλλα οσο παει καλυτερευει η κατασταση!!σιγα σιγα φαινεται οτι ειναι αρκετα γρηγορη!! Χρυσός κανόνας: Άσε το κινητό για λίγη ώρα μόλις το ανοίξεις και μετά πείραξέ το. Αλλιώς κολλάει παραπάνω. Απο την stock rom που είχα μέχρι τώρα αυτό κάνω για να αποφεύγω κολλήματα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Χρυσός κανόνας: Άσε το κινητό για λίγη ώρα μόλις το ανοίξεις και μετά πείραξέ το. Αλλιώς κολλάει παραπάνω. Απο την stock rom που είχα μέχρι τώρα αυτό κάνω για να αποφεύγω κολλήματα ;) ερωτηση..πως βαζω την κεντρικη οθονη που εχεις στις φοτο??εχει ακομα αυτη που ειχα με τη gingerdx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ερωτηση..πως βαζω την κεντρικη οθονη που εχεις στις φοτο??εχει ακομα αυτη που ειχα με τη gingerdx... Τον launcher εννοείς το ρολόι ή το wallpaper? Το ρολόι μόνο περιλαμβάνεται στο tweak είναι widget και μπορείς να το βάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Bluestacks πως τοποθετω το .apk μεσα στο προγραμμα..; ανοιγει και μου δινει καποιες που εχει αυτο να διαλεξω...... help...!!:cry: Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Τον launcher εννοείς το ρολόι ή το wallpaper? Το ρολόι μόνο περιλαμβάνεται στο tweak είναι widget και μπορείς να το βάλεις. τον launcher λεω..και αλλη μια ερωτηση..αν ο doixanh αναβαθμισει την gingerdx θα δουλευει απροβληματιστα το tweak?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 τον launcher λεω..και αλλη μια ερωτηση..αν ο doixanh αναβαθμισει την gingerdx θα δουλευει απροβληματιστα το tweak?? GO Launcher υπάρχει στο market. Δεν μπορώ να ξέρω αν δουλεύει με μελοντικές αναβαθμίσεις αλλά πιστεύω οτι κατά 99% θα δουλεύει ;) Πρώτα θα το δοκιμάσω εγώ μολις βγεί νέα έκδοση και θα σας πω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) GO Launcher υπάρχει στο market. Δεν μπορώ να ξέρω αν δουλεύει με μελοντικές αναβαθμίσεις αλλά πιστεύω οτι κατά 99% θα δουλεύει ;) Πρώτα θα το δοκιμάσω εγώ μολις βγεί νέα έκδοση και θα σας πω μαλιστα..παντως πραγματικα το κινητο πεταει..πολυ μεγαλη διαφορα στην αποκριση..μενει να δουμε και τη μπαταρια!!:) με τις ερωτησεις μου ενημερωνεις και το ποστ:PPP Edited October 23, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Παιδιά δεν ξέρω πως αλλά έσβησα το market μου.... τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; ****Έκανα ένα hard reset και επανήλθε :P Edited October 23, 2011 by rafinos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 υπαρχει τροπος να αλλαχω τον τροπο που φαινεται το ρολοι στην lockscreen μου..οι αριθμοι ειναι καπως σαν ψηφιακη.. εχω floyo 0.25 Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Κοιτα ρε που ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα θα τη περασω οπως κ να χει!μας περιμενουν ωραια πραγματα απο σενα ε;!εισαι τελειος! Τα χθεσινα scripts τα ξαναπερναμε ή σβηνονται;;undervolt υπαρχει στα modules; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Κοιτα ρε που ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα θα τη περασω οπως κ να χει!μας περιμενουν ωραια πραγματα απο σενα ε;!εισαι τελειος! Τα χθεσινα scripts τα ξαναπερναμε ή σβηνονται;;undervolt υπαρχει στα modules; Sent from my X8 black using Tapatalk Τα scripts περιλαμβάνονται. Δεν αλλάζει τίποτα στα modules. Παραμένουν αυτά που έχει ο καθένας στο κινητό του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Κοιτα ρε που ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα θα τη περασω οπως κ να χει!μας περιμενουν ωραια πραγματα απο σενα ε;!εισαι τελειος! Τα χθεσινα scripts τα ξαναπερναμε ή σβηνονται;;undervolt υπαρχει στα modules; Sent from my X8 black using Tapatalk τα χθεσινα πρεπει να τα εχει μεσα το tweak..undervolt..καλο..αν δεν υπαρχει να μια ιδεα για τα επομενα tweaks!!! edit:τα modules παραμενουν τελικα οπως ειπε στο προηγουμενο ποστ ο jimdem! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Τα scripts περιλαμβάνονται. Δεν αλλάζει τίποτα στα modules. Παραμένουν αυτά που έχει ο καθένας στο κινητό του Κατεβασα απο το κιν το zipaki κ σε λιγο το περναω!απο τις φωτο το πληκτρολογιο το γουσταρω τρελα! Edit:ετοιμο το x8!πολυ καλη προσπαθεια,συγχαρητηρια! Το logo super στην αρχη,πληκτρολογιο τελειο,σφαιρατο! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μιας που είστε οι 2 πρώτοι που το βάλατε :p έχω μερικές ερωτήσεις! @alkis_7: Η εγκατάσταση έγινε ομαλά? Έχεις περισσότερη ελεύθερη ram απο πρίν? Κάποιο feature που να μη σου άρεσε? @iliasx8: Μιας που έχεις το ram script απο χθες, είδες καμιά βελτίωση (έστω και μικρή) στη μπαταρία? Κάποιο feature που να μη σου άρεσε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μιας που είστε οι 2 πρώτοι που το βάλατε :p έχω μερικές ερωτήσεις! @alkis_7: Η εγκατάσταση έγινε ομαλά? Έχεις περισσότερη ελεύθερη ram απο πρίν? Κάποιο feature που να μη σου άρεσε? @iliasx8: Μιας που έχεις το ram script απο χθες, είδες καμιά βελτίωση (έστω και μικρή) στη μπαταρία? Κάποιο feature που να μη σου άρεσε? ομαλοτατα..κανενα απολυτως προβλημα..ram ειμαι στα ιδια απ οτι βλεπω..δεν εχει σχεδον καμια διαφορα..αλλα δεν εχω προβλημα..ολα τα feature ειναι πολυ καλα..εξαιρετικη δουλεια και φυσικα φαινεσαι προθυμος και για περαιτερω εξελιξη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μιας που είστε οι 2 πρώτοι που το βάλατε :p έχω μερικές ερωτήσεις! @alkis_7: Η εγκατάσταση έγινε ομαλά? Έχεις περισσότερη ελεύθερη ram απο πρίν? Κάποιο feature που να μη σου άρεσε? @iliasx8: Μιας που έχεις το ram script απο χθες, είδες καμιά βελτίωση (έστω και μικρή) στη μπαταρία? Κάποιο feature που να μη σου άρεσε? Ας απαντησω κ γω οτι η εγκατασταση εγινε ομαλα κ σβελτα! Επειδη τωρα δουλεψαν recovery κτλ δε μπορω να βγαλω 100% αποτελεσμα..απ'οτι βλεπω ομως υπαρχει μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο!αυριο θα σου πω με σιγουρια. Ψαχνω να βρω κατι στραβο κ δε βρισκω! Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης με τη ram.θα βγαλω 2 screenshots κ θα σε ρωτησω,δεν ειναι κατι που επηρεαζει τη ταχυτητα. Το ics clock δε το βρηκα ή παιζει ρολο που το ειχα πριν; @alkis7,τι διαθεσιμη μνημη εχεις; Edit:ακυρο για τη μνημη ολα κομπλε κ με αυτο! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ας απαντησω κ γω οτι η εγκατασταση εγινε ομαλα κ σβελτα! Επειδη τωρα δουλεψαν recovery κτλ δε μπορω να βγαλω 100% αποτελεσμα..απ'οτι βλεπω ομως υπαρχει μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο!αυριο θα σου πω με σιγουρια. Ψαχνω να βρω κατι στραβο κ δε βρισκω! Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης με τη ram.θα βγαλω 2 screenshots κ θα σε ρωτησω,δεν ειναι κατι που επηρεαζει τη ταχυτητα. Το ics clock δε το βρηκα ή παιζει ρολο που το ειχα πριν; Sent from my X8 black using Tapatalk Χαίρομαι που όλα είναι ok. Το ρολόι αν το είχες απο πριν δεν έγινε απολύτως τίποτα απλά αντικαταστάθηκε το αρχείο. Θα πρέπει να δουλεύει σωστά όπως και εμένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Χαίρομαι που όλα είναι ok. Το ρολόι αν το είχες απο πριν δεν έγινε απολύτως τίποτα απλά αντικαταστάθηκε το αρχείο. Θα πρέπει να δουλεύει σωστά όπως και εμένα Ρολοι δουλευει το ρολοι!!!:-) Απορια:λεει gingerdx εμενα,ετσι πρεπει να ειναι σωστα; Το αναφερω για να μη μπερδευτει κανεις κ νομιζει οτι δεν εγινε η εγκατασταση Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 @iliasx8 εχω περιπου 25/31-175 μβ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Jimdem στην ν015 δεν δουλεβει..κανει restart συνεχως..:( δεν θελω να το κανω ν017 γιατι μου εχει κατσει τελεια η ν015...κριμα... 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Jimdem στην ν015 δεν δουλεβει..κανει restart συνεχως..:( δεν θελω να το κανω ν017 γιατι μου εχει κατσει τελεια η ν015...κριμα... Για μενα θαναση καντο!το ιδιο θα πει κ ο αλκης πιστευω Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ρολοι δουλευει το ρολοι!!!:-) Απορια:λεει gingerdx εμενα,ετσι πρεπει να ειναι σωστα; Το αναφερω για να μη μπερδευτει κανεις κ νομιζει οτι δεν εγινε η εγκατασταση Sent from my X8 black using Tapatalk Αυτά δεν τα πείραξα να φαίνεται κιολας ποιος έκανε τη rom :P Στη lockscreen βλέπεις καθαρά οτι μπήκε το tweak. Απο την έκδοση 2 και μετά θα βάλω και αριθμό έκδοσης να φαίνεται. @iliasx8 εχω περιπου 25/31-175 μβ... Ανάλογα με τα προγράμματα που έχεις να τρέχουν. Γενικά θα μεταβάλλεται ο χώρος δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί @mpa3: Τότε κάνε restore ή βάλε την gingerdx 017 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Για μενα θαναση καντο!το ιδιο θα πει κ ο αλκης πιστευω Sent from my X8 black using Tapatalk ακριβως..θα δεις μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο!!καντο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Για μενα θαναση καντο!το ιδιο θα πει κ ο αλκης πιστευω Sent from my X8 black using Tapatalk χμ....αντε οκ το βαζω...;):):D θα πω εντυπωσεις το βραδυ.!! 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts