mpa3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ομολογουμένως σας εχω χάσει λίγο..βλέπω συζητήσεις για kernels αλλά δεν σας πιανω..δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά για λειτουργήσει η ρομ από cyanogen χρειάζεται κάποιος custom kernel??? Sent from my X8 using Tapatalk απο οτι καταλαβα και εγω για να λειτουργισει η ρομ θελει να εχεις περασει το "freexperia" kernel καπως ετσι.. 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 αλκη καλυτερα να μεινουμε σε αυτες τις ρομ που εχουμε προς στιγμην και βλεπουμε......:) 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Και όσοι τρέχετε τις τελευταίες εκδόσεις Να κάνετε την εφαρμογή superuser ένα update μέσο market Και μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την να κάνει η ίδια update το bin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 hi guys..εχει δοκιμασει κανεις την gingerxperia v9??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1237930 οποιος τ εχει δοκιμασει ας μας πει σχολια...ευχαριστω..!:D 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Και όσοι τρέχετε τις τελευταίες εκδόσεις Να κάνετε την εφαρμογή superuser ένα update μέσο market Και μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την να κάνει η ίδια update το bin για ποιο λογο...; και οταν εννοεις τελευταιες εκδοσεις τι εννοεις...; εγω ειμαι με floyo 0.25 και μου ειπε πως binary θελει ενημερωση.... το εκανα αλλα ζηταγε παλι... πρεπει να το κανουμε; θα υπαρξει προβλημα..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδια την εβαλα την v9(δεν αντεξα):P φενεται το ιδιο και λιγο πιο γρυγορη..θα την δω σημερα και αυριο και θα πω.σχολια. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 για ποιο λογο...; και οταν εννοεις τελευταιες εκδοσεις τι εννοεις...; εγω ειμαι με floyo 0.25 και μου ειπε πως binary θελει ενημερωση.... το εκανα αλλα ζηταγε παλι... πρεπει να το κανουμε; θα υπαρξει προβλημα..; Να την κάνεις..μία φορά αρκεί,διορθώνει κάποιες ασυμβατότητες με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν su permissions Π.χ. σε εμένα, πριν η εφαρμογή cache mate έτρωγε κολλήματα.. Μετά το update δουλεύει ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Να την κάνεις..μία φορά αρκεί,διορθώνει κάποιες ασυμβατότητες με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν su permissions Π.χ. σε εμένα, πριν η εφαρμογή cache mate έτρωγε κολλήματα.. Μετά το update δουλεύει ρολόι Cache mate τι ειναι;;; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Cache mate τι ειναι;;; Sent from my X8 black using Tapatalk Ρε παιδιά.. Google it Άνοιξε το Google και γράψε: "Εφαρμογή cachemate"ή "cachemate" Δεν είναι δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ρε παιδιά.. Google it Άνοιξε το Google και γράψε: "Εφαρμογή cachemate"ή "cachemate" Δεν είναι δύσκολο... Ενταξει μη βαρας ντε!! Με δυο απλες κουβεντες τι κανει ηθελα! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ενταξει μη βαρας ντε!! Με δυο απλες κουβεντες τι κανει ηθελα! Sent from my X8 black using Tapatalk χαλαρωστε παιδια....!!! πιειτε ενα μοχιτο....!!! :P το πιο offtopic μηνυμα μου...! :p Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 χαλαρωστε παιδια....!!! πιειτε ενα μοχιτο....!!! :P το πιο offtopic μηνυμα μου...! :p Χαλαρός είμαι! Με έχει βοηθήσει πολύ ο superuser και δε τον παρεξηγώ! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 χαλαρωστε παιδια....!!! πιειτε ενα μοχιτο....!!! :P το πιο offtopic μηνυμα μου...! :p Χαλαρός είμαι! Με έχει βοηθήσει πολύ ο superuser και δε τον παρεξηγώ! χαλαρα εε??ειναι και βραδυ τωρα..ειναι η ωρα της ξαπλας στον καναπε!!:lol::lol: μοχιτο??..καλο μου ακουγεται..αλλα αυριο γιατι το πρωι εχουμε αγωνα!!!μας μαρανε και η υγιεινη ζωη!:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 χαλαρα εε??ειναι και βραδυ τωρα..ειναι η ωρα της ξαπλας στον καναπε!!:lol::lol: μοχιτο??..καλο μου ακουγεται..αλλα αυριο γιατι το πρωι εχουμε αγωνα!!!μας μαρανε και η υγιεινη ζωη!:p:p:p Αλκη αυτα ειναι για σενα!εγω ειμαι στη δουλεια τωρα!! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 CyanogenMod 7 για το Xperia X8:: V7.1.0 (11 Οκτωβρίου 2011) Παιδια βρηκα αυτο δεν ξερω αν ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1302967 λέει ότι βγήκε μονταρισμένη έκδοση flash player για το X8 .Επειδή δεν έχω χ8 πείτε μου αν ισχύει για να το μεταφέρω σε φίλους που το έχουν.Καλά νέα μάλλον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1302967 λέει ότι βγήκε μονταρισμένη έκδοση flash player για το X8 .Επειδή δεν έχω χ8 πείτε μου αν ισχύει για να το μεταφέρω σε φίλους που το έχουν.Καλά νέα μάλλον Tο εβαλα μολις τωρα μπηκα στου ΑΝΤ1 το webtv κ επαιξε!!απλα μπηκα μεσω 3g και αργουσε...τελεια εχουμε flash! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1302967 λέει ότι βγήκε μονταρισμένη έκδοση flash player για το X8 .Επειδή δεν έχω χ8 πείτε μου αν ισχύει για να το μεταφέρω σε φίλους που το έχουν.Καλά νέα μάλλον εγω που το εχω δοκιμασει δεν δουλεψε ποτε..το περασα 3 φορες και το δοκιμασα με διαφορους browsers αλλα τιποτα... Αλκη αυτα ειναι για σενα!εγω ειμαι στη δουλεια τωρα!! Sent from my X8 black using Tapatalk οτι μπορει κανεις φιλε Ηλια..να λες παλι καλα που εχεις δουλεια..εμεις να δουμε τι θα κανουμε...:S Edited October 14, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 εγω που το εχω δοκιμασει δεν δουλεψε ποτε..το περασα 3 φορες και το δοκιμασα με διαφορους browsers αλλα τιποτα... οτι μπορει κανεις φιλε Ηλια..να λες παλι καλα που εχεις δουλεια..εμεις να δουμε τι θα κανουμε...:S Εγω το δοκιμασα με τον στοκ browser και επαιξε.μονο στον αντ1 το δοκιμασα. Αυτο λεω καλα που εχω δουλεια,τωρα εσεις πετυχατε τα ζορικα.. Edit:με opera δεν επαιξε Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisGs Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Γεια σας έχω το xperia x8 και έχω το εξής πρόβλημα. Πριν από λίγες μέρες χάλασε η υποδοχή για τον φορτιστή. Έτσι αποφάσισα να το πάω στον τεχνικό, όπου και τελικά μου το έφτιαξε. Από τότε όταν το συνδέω στον υπολογιστή με το usb αντί να εμφανίζει τις επιλογές σύνδεσης απλά φορτίζει και ούτε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει. Τι να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Γεια σας έχω το xperia x8 και έχω το εξής πρόβλημα. Πριν από λίγες μέρες χάλασε η υποδοχή για τον φορτιστή. Έτσι αποφάσισα να το πάω στον τεχνικό, όπου και τελικά μου το έφτιαξε. Από τότε όταν το συνδέω στον υπολογιστή με το usb αντί να εμφανίζει τις επιλογές σύνδεσης απλά φορτίζει και ούτε ο υπολογιστής το αναγνωρίζει. Τι να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Το δοκίμασες με άλλο usb καλώδιο;; Μπορεί να φταίει το καλώδιο και όχι η υποδοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Παιδια εχω το εξης προβλημα απο τοτε που εβαλα την cyanogenMod-7.1.0 δηλάδη την εκδοση 2.3.7 παρατηρησα οτι μειωθηκε πολυ η ενταση του ακουστικου δηλαδη οταν μιλαω με καποιον δεν τον ακουω καθολου καλα παρολο που ειναι ψιλωμενη η ενταση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) παιδες κανα νεο???:) ξανα γυρισα στην gingerxperia v8 δεν μου πολυ αρεσε η ν9..μου ετρεχε ωραια αλλα η μπαταρια δεν ξερω γιατι κατεβαινe πολυ παραπανω απο την προηγουμενη (και την ειχα κανει και battery wipe)τσπ ν8 ftw.:) Edited October 15, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ξανα γυρισα στην gingerxperia v8 δεν μου πολυ αρεσε η ν9..μου ετρεχε ωραια αλλα η μπαταρια δεν ξερω γιατι κατεβαινe πολυ παραπανω απο την προηγουμενη (και την ειχα κανει και battery wipe)τσπ ν8 ftw.:) για το προβλημα με τη μπαταρια που σου ειπα οτι ειχα,τελικα το wipe των battery stats κανει δουλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 για το προβλημα με τη μπαταρια που σου ειπα οτι ειχα,τελικα το wipe των battery stats κανει δουλεια!!! δεν θυμαμαι που μου το ειχες πει :p:p:)...αλλα ναι οντως κανει τρομερη δουλεια.. 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts