Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μα τι αγένεια είναι αυτοί κύριοι! Μια κοπέλα στο forum και δεν την βοηθάτε περισσότερο! :p :p

App2SD για Χ8

Root για Χ8 (σε περίπτωση που θες να ψαχτείς λίγο παραπάνω)

Custom rom για Χ8 (σε περίπτωση που θες να ψαχτείς πολύ παραπάνω)

Καλησπέρα σε ολους. Καταρχήν να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους με βοηθήσουν. Με λίγα λόγια έχω το SE x8(white), το οποίο έχω κάνει root, έχω περάσει τον xrecovery και έχω εγκαταστήσει αυτή εδώ την rom (v1.1). Έχω το εξής πρόβλημα λοιπόν. Χτες καθώς πειραματιζόμουν με το framework-res.apk αρχείο του κινητού μου έκανα την εξής χαζομάρα. Έφτιαξα ένα φάκελο στον υπολογιστή στον οποίο έβαλα το framework-res.apk από μια άλλη rom που κατέβασα και μετά το συμπίεσα σε μορφή zip. Επιτα το έστειλα στην κάρτα μνήμης μου και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό για να το εγκαταστήσω από τον xrecovery ως zip. Η εγκατάσταση ξεκίνησε κανονικά αλλά στην πορεία απέτυχε. Μέτα έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Έκλεισε κανονικά αλλά όταν πήγε να ανοίξει κόλλησε στο σημείο που δείχνει το λογότυπο Sony Ericsson. Από τότε το κινητό μου δεν προχωράει παρακάτω και κολλάει πάντα σε εκείνο το σημείο. Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το ανοίξω, ούτε καν τον xrecovery για να κανω επανάκτηση του backup της rom μου.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ γιατί νιώθω πολύ άσχημα που χάλασε το κινητό μου από δικιά μου ΧΑΖΟΜΆΡΑ!

Το συνδέεις με τον υπολογιστή σου, τρέχεις το SEUS και κάνεις επιδιόρθωση.

Υ.Γ.: Καλώς ήρθατε και οι δυο!

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

τελευταια baseband(....15);;;;; Τι ειναι τουτο πολι;;; Αυτο πως το κανουμε;;; Ειναι υποχρεωτικο;;; Παντως 3 rom δοκιμασα μεχρι τωρα και δεν δουλευει καμια... :(

Συγγνώμη αλλά λόγω ανωτέρας βίας, δεν πρόφτασα να δημοσιεύσω τους συνδέσμους των νημάτων. Θα επανορθώσω στο μέλλον με την προσφορά αρωγής για ποικίλα θέματα τα οποία μπορεί να κωλυσιεργούν την εμπειρία σου με το X8. Τέλος, πιστεύω ακράδαντα ότι και τα υπόλοιπα αγαπητά μέλη, θα πράξουν αναλόγως! Αναμένουμε νέα από την προσπάθεια βελτιστοποίησης της συσκευής σου!

(Τα λεω καλά φίλε zxr? :-D )

Sent from my X8 using Tapatalk

Καλησπέρα σε ολους. Καταρχήν να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους με βοηθήσουν. Με λίγα λόγια έχω το SE x8(white), το οποίο έχω κάνει root, έχω περάσει τον xrecovery και έχω εγκαταστήσει αυτή εδώ την rom (v1.1). Έχω το εξής πρόβλημα λοιπόν. Χτες καθώς πειραματιζόμουν με το framework-res.apk αρχείο του κινητού μου έκανα την εξής χαζομάρα. Έφτιαξα ένα φάκελο στον υπολογιστή στον οποίο έβαλα το framework-res.apk από μια άλλη rom που κατέβασα και μετά το συμπίεσα σε μορφή zip. Επιτα το έστειλα στην κάρτα μνήμης μου και έκανα επανεκκίνηση στο κινητό για να το εγκαταστήσω από τον xrecovery ως zip. Η εγκατάσταση ξεκίνησε κανονικά αλλά στην πορεία απέτυχε. Μέτα έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Έκλεισε κανονικά αλλά όταν πήγε να ανοίξει κόλλησε στο σημείο που δείχνει το λογότυπο Sony Ericsson. Από τότε το κινητό μου δεν προχωράει παρακάτω και κολλάει πάντα σε εκείνο το σημείο. Όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το ανοίξω, ούτε καν τον xrecovery για να κανω επανάκτηση του backup της rom μου.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ γιατί νιώθω πολύ άσχημα που χάλασε το κινητό μου από δικιά μου ΧΑΖΟΜΆΡΑ! :(:(:(

Αν δεν βοηθηθείς απο τους οδηγούς που προτείνουν

Δες το δεύτερο post μου, στην παρακάτω σελίδα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=178

αφου εχω πεταξει τα ματια μου δυο μερες στο κινιτο μου τωρα κοντευω να πεταξω το κινιτο απο το μπαλκονι!!! Καταφερα και εβαλα την Gingerxperia v8. Δουλευει μια χαρα. Εκτος απο ενα τεραστιο προβλημα!!! Ενω εχω χορο και στην εσωτερικη μνημη και την εξωτερικη καθε φορα που προσπθω να κανω την οποιαδυποτε εγκαταταση μου βγαζει popup παραθυρο οτι δεν εχω χωρο! Βοηθεια πριν τρελαθω και βρεθει το κινιτο 3εις οροφους πιο κατω απο μενα!!!:w00t:

αφου εχω πεταξει τα ματια μου δυο μερες στο κινιτο μου τωρα κοντευω να πεταξω το κινιτο απο το μπαλκονι!!! Καταφερα και εβαλα την Gingerxperia v8. Δουλευει μια χαρα. Εκτος απο ενα τεραστιο προβλημα!!! Ενω εχω χορο και στην εσωτερικη μνημη και την εξωτερικη καθε φορα που προσπθω να κανω την οποιαδυποτε εγκαταταση μου βγαζει popup παραθυρο οτι δεν εχω χωρο! Βοηθεια πριν τρελαθω και βρεθει το κινιτο 3εις οροφους πιο κατω απο μενα!!!:w00t:

αν θυμαμαι καλα-δεν ειμαι σιγουρος-το εχει αναφερει και αλλο ενα παιδι το ιδιο προβλημα η καποιο προβλημα στο μαρκετ στη συγκεκριμενη ρομ..ειπε οτι απλα περναει μονο του.....:/

:cry:υπαρχει καποια rom που δουλευει 100%;;; Μου αρεσε πολυ το κινιτο με ginger αλλα δεν μπορω να εγκαταστισω καμια. Ιως απο λαθος μου ισως να φταινε οι rom... Αλλα εχω απογοητευτει τρελα. Δεν θελω να γυρισω σε 2.1... :cry:

:cry:υπαρχει καποια rom που δουλευει 100%;;; Μου αρεσε πολυ το κινιτο με ginger αλλα δεν μπορω να εγκαταστισω καμια. Ιως απο λαθος μου ισως να φταινε οι rom... Αλλα εχω απογοητευτει τρελα. Δεν θελω να γυρισω σε 2.1... :cry:

τι να σου πω..Σε εμενα η ρομ που ετρεξαν τελεια χωρις ουτε ενα προβλημα ηταν η gingerdx συγκεκριμενα η v015 και η gingerxperia v8..δεν ξερω προσωπικα καλυτερες ρομ..μεχρι στιγμις..την ν015 την εχεις βαλει?

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Εγω οσες εχω βαλει παιξαν ολες χωρις προβλημα..πες μας τη διαδικασια οπου ακολουθεις μηπως καπου κανεις κατι λαθος

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

εμ τι δεν θα ειχε προβληματα...βρηκα το κουσουρι της gingerxperia (τουλαχιστον σε εμενα)απο χθες το βραδυ κανει restart σε 748mhz οταν εχει να "αντιμετωπισει" μεγαλα προγραμματα..ενω στην gingerdx δεν μου το εκανε αυτο..αναγκαστηκα κατεβασα κι αλλο τα Mhz σε 729mhz μεχρι στιγμις δεν κανει rr..

(αν λεγετε αυτο κουσουρι)παντως για εμενα ειναι μεγαλο προβλημα..αντι για 748 να τρεχει με 729!

εμ τι δεν θα ειχε προβληματα...βρηκα το κουσουρι της gingerxperia (τουλαχιστον σε εμενα)απο χθες το βραδυ κανει restart σε 748mhz οταν εχει να "αντιμετωπισει" μεγαλα προγραμματα..ενω στην gingerdx δεν μου το εκανε αυτο..αναγκαστηκα κατεβασα κι αλλο τα Mhz σε 729mhz μεχρι στιγμις δεν κανει rr..

(αν λεγετε αυτο κουσουρι)παντως για εμενα ειναι μεγαλο προβλημα..αντι για 748 να τρεχει με 729!

Eνα δραμα ζεις!!!

Χθες που εβαλα για καμια ωρα τη gingerxperia χωρις full wipe επαιξε κανονικα αλλα πανω απο 710 δεν ηθελε να παει..

Μια χαρα εισαι με τετοια mhz..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Eνα δραμα ζεις!!!

Χθες που εβαλα για καμια ωρα τη gingerxperia χωρις full wipe επαιξε κανονικα αλλα πανω απο 710 δεν ηθελε να παει..

Μια χαρα εισαι με τετοια mhz..

(ενα δραμα ζεις!!!):lol::lol::lol:...καλο.....

Έχω κάνει το τηλέφωνο root, του έχω βάλει την xrecovery, έχει baseband 15, του κάνω και full wipe, όποια ROM και αν βάλω όμως δε δουλεύει το Wifi! Ή το βρίσκει και δε μπορεί να συνδεθεί, ή δε τα βρίσκει καθόλου! Τι φταίει;

Έχω κάνει το τηλέφωνο root, του έχω βάλει την xrecovery, έχει baseband 15, του κάνω και full wipe, όποια ROM και αν βάλω όμως δε δουλεύει το Wifi! Ή το βρίσκει και δε μπορεί να συνδεθεί, ή δε τα βρίσκει καθόλου! Τι φταίει;

αν εχεις αποθηκευμενα δικτυα σβησ τα..μπορει να δουλεψει ετσι...

Τίποτα! Και το περίεργο είναι ότι του κάνω απο πριν full wipe, οπότε δε μένουνε κατάλοιπα.

Μήπως πρέπει να αναβαθμίσω κάτι; Baseband είχε ήδη τη 015, το έκανα απλά root και του έβαλα το xRecovery. Τίποτα άλλο.

Τίποτα! Και το περίεργο είναι ότι του κάνω απο πριν full wipe, οπότε δε μένουνε κατάλοιπα.

Μήπως πρέπει να αναβαθμίσω κάτι; Baseband είχε ήδη τη 015, το έκανα απλά root και του έβαλα το xRecovery. Τίποτα άλλο.

ποια ρομ εχεις τωρα??

GingerDX, τελευταία έκδοση. Αλλά σου λέω, το κάνει με όλες.

GingerDX, τελευταία έκδοση. Αλλά σου λέω, το κάνει με όλες.

δοκιμασε να την φλασαρεις με το cmw...περνα την 013 που μπαινει με xrecovery και εχει εγκατεστημενο το cmw και μετα περνα την 017..αν δεν αλλαξει κατι δεν ξερω τι μπορει να φταιει...

Καποιο λινκ για την ρομ ν.15 υπαρχει;;;

ΕΔΩθα βρεις και τις 17εκδόσεις

Σε ευχαιστω παρα πολυ. ωρα να βγαλω τα ματια μου παλι!

Γιατί;;!!!

Αυτό είναι το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις!!!

Καλώδιο,περνάς αρχείο,xrecovery,install custom zip και έτοιμος!!Άντε και ένα full wipe!

Διάβασα οδηγό να ξεκλειδώσω τον bootloader και τελικά δε θα το κάνω οπότε το να βάλεις μια rom είναι απλά παιχνίδι!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8