eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Εγώ προτείνω root και xrecovery, backup την τωρινή μέσο xrecovery και μετά install την νέα κτι ακομα κ ευχαριστω. πως κανω back up μονο τις εφαρμογες.? με myphoneexplorer γινεται? και μωλις κανω ινσταλλ κανω υνροοτ κ μετα ινσταλλ?? ευχαριστω για τν βοηθεια 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 κτι ακομα κ ευχαριστω. πως κανω back up μονο τις εφαρμογες.? με myphoneexplorer γινεται? και μωλις κανω ινσταλλ κανω υνροοτ κ μετα ινσταλλ?? ευχαριστω για τν βοηθεια Με astro file ή οποιονδήποτε file manager Αν θες περισσότερα με titanium backup.. Επειδή έχω την εντύπωση ότι έχεις λίγο "σαλάτα" το κινητό κάνε πρώτα backup επαφές, κτλ μετά hard reset, φτιαξ'το όπως το έχεις, γίνε root και xrecovery με τον οδηγό του δεύτερου post μου της παρακάτω σελίδας: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=177 Κάνε τα παραπάνω και μετά εδώ είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) κτι ακομα κ ευχαριστω. πως κανω back up μονο τις εφαρμογες.? με myphoneexplorer γινεται? και μωλις κανω ινσταλλ κανω υνροοτ κ μετα ινσταλλ?? ευχαριστω για τν βοηθεια ΟΚ Εκανα. μωλις κανω Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι κανω? Δεν εχω καταλαβει :/// κτι ακομα κ ευχαριστω. πως κανω back up μονο τις εφαρμογες.? με myphoneexplorer γινεται? και μωλις κανω ινσταλλ κανω υνροοτ κ μετα ινσταλλ?? ευχαριστω για τν βοηθεια εβαλα το 2.3.5 ευχαριστώ :) Edited September 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) ΟΚ Εκανα. μωλις κανω Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι κανω? Δεν εχω καταλαβει :/// Γίνε root και βάλε ξανά το xrecovery με τον τρόπο που γράφω στο δεύτερο post μου της σελίδας του link που σου παρέθεσα Edit: την έβαλες; αργώ στα post μου γιατί είμαι έξω και γράφω μέσο κινητού και όχι καλού 3g Το wifi; Edited September 7, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Γίνε root και βάλε ξανά το xrecovery με τον τρόπο που γράφω στο δεύτερο post μου της σελίδας του link που σου παρέθεσα Edit: την έβαλες; αργώ στα post μου γιατί είμαι έξω και γράφω μέσο κινητού και όχι καλού 3g Το wifi; την περασε..αλλα δεν αναφερει κατι για το wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 gingerDX..δοκιμασε την..εξαιρετικη!!οσο για το προβλημα δεν ξερω κατι..:/ αυτην εννοεις???? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 αυτην εννοεις???? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 ναι..πολυ καλη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Γίνε root και βάλε ξανά το xrecovery με τον τρόπο που γράφω στο δεύτερο post μου της σελίδας του link που σου παρέθεσα Edit: την έβαλες; αργώ στα post μου γιατί είμαι έξω και γράφω μέσο κινητού και όχι καλού 3g Το wifi; Καλησπερα παιδια.. Το Εκανα . Ειναι πολυ καλο το 2.3 αυτο που μ εστειλες χιλια ευχαριστω.. Και το Wifi Δουλευει κανονικοτατα.. Εκανα και αυτα Wipe Που ελεγε ολα και πετυχε.. να στε καλα :) 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπερα παιδια.. Το Εκανα . Ειναι πολυ καλο το 2.3 αυτο που μ εστειλες χιλια ευχαριστω.. Και το Wifi Δουλευει κανονικοτατα.. Εκανα και αυτα Wipe Που ελεγε ολα και πετυχε.. να στε καλα :) το wifi παρακολουθησε το 10-15 μερες γιατι και εμενα τα κανει κατι περιεργα(και με την 2.1 και τωρα με τη ginger)..πιθανοτητα ασυμβατοτητα με καποια μοντεμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 το wifi παρακολουθησε το 10-15 μερες γιατι και εμενα τα κανει κατι περιεργα(και με την 2.1 και τωρα με τη ginger)..πιθανοτητα ασυμβατοτητα με καποια μοντεμ.. Ενταξει. Ετσι και αλλιως δεν μπενω συνεχεια.. Γιατι να μην εχει ασυμβατοτητα ? :worry: 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ενταξει. Ετσι και αλλιως δεν μπενω συνεχεια.. Γιατι να μην εχει ασυμβατοτητα ? :worry: θες να πεις γιατι να εχει ασυμβατοτητα..με καποια παλαιοτερα μοντεμ το χ8 ειναι ασυμβατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 θες να πεις γιατι να εχει ασυμβατοτητα..με καποια παλαιοτερα μοντεμ το χ8 ειναι ασυμβατο.. ναι μπερδευτηκα :Ρ . Περυσι πρεπει να εβαλα το μοντεμ κ εγω κ ο θειος μ κ ποιο παλια οταν πηγενα να μπω εμπενα κ μετα απο λιγο καιρο με πεταγε κ ελεγε αποσυνδεθηκε. τωρα δεν το εκανε.. 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ναι μπερδευτηκα :Ρ . Περυσι πρεπει να εβαλα το μοντεμ κ εγω κ ο θειος μ κ ποιο παλια οταν πηγενα να μπω εμπενα κ μετα απο λιγο καιρο με πεταγε κ ελεγε αποσυνδεθηκε. τωρα δεν το εκανε.. γι αυτο σου λεω!!παρακολουθησε το 10-15 μερες μηπως σου κανει παλι νερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giojose Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να βαλω ταινιες απο το pc στο κινητο μ (xperia x8) αλλα να πιανουν λιγοτερο χωρο στη καρτα μνημη του κινητου ... ευχαριστω εκ το προτερων !!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να βαλω ταινιες απο το pc στο κινητο μ (xperia x8) αλλα να πιανουν λιγοτερο χωρο στη καρτα μνημη του κινητου ... ευχαριστω εκ το προτερων !!! να πιανουν λιγοτερο χωρο???δεν γινεται..οτι πιανει στο πς θα πιανει και στο κινητο..:wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 γι αυτο σου λεω!!παρακολουθησε το 10-15 μερες μηπως σου κανει παλι νερα.. αν κανει μετα τι κανω? :/ παιζει να φτεει η συσκευη? 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 αν κανει μετα τι κανω? :/ παιζει να φτεει η συσκευη? πιθανοτατα το μοντεμ..αν σου κανει τα ιδια και εχεις παλιο μοντεμ ζητα απο τον παροχο σου να σου το αλλαξει με καποιο νεοτερο..αν και παλι κανει τα ιδια τοτε πιθανοτατα ειναι προβλημα του κινητου..εμενα για παραδειγμα μου συνδεοταν κανονικοτατα καθε μερα σε ενα καινουργιο μοντεμ που εχει ενας φιλος που ενω στο δικο μου που ειναι λιγο πιο παλιο πολλες φορες δεν συνδεεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 πιθανοτατα το μοντεμ..αν σου κανει τα ιδια και εχεις παλιο μοντεμ ζητα απο τον παροχο σου να σου το αλλαξει με καποιο νεοτερο..αν και παλι κανει τα ιδια τοτε πιθανοτατα ειναι προβλημα του κινητου..εμενα για παραδειγμα μου συνδεοταν κανονικοτατα καθε μερα σε ενα καινουργιο μοντεμ που εχει ενας φιλος που ενω στο δικο μου που ειναι λιγο πιο παλιο πολλες φορες δεν συνδεεται.. οκ ευχαριστω για την απαντηση .. κατι αλλο. τασκ κιλλερ εχεις? Τι εφαρμογες ειναι χρησιμες για ενα Αndroid ? To x8 ειναι το πρωτο μου Android και δεν ξερω πολλα :shifty: 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giojose Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 να πιανουν λιγοτερο χωρο???δεν γινεται..οτι πιανει στο πς θα πιανει και στο κινητο..:wacko::wacko: ναι φιλε μου κατι σαν συμπιεση .... ειχα κανει το ιδιο πραγμα ( με προγραμμα divx mobile converter sto lg km 900 arena ) και τις μετετρεπα με το divx με αποτελεσμα να ειναι λιγοτερα τα mb στο κινητο απο οτι στο pc ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 οκ ευχαριστω για την απαντηση .. κατι αλλο. τασκ κιλλερ εχεις? Τι εφαρμογες ειναι χρησιμες για ενα Αndroid ? To x8 ειναι το πρωτο μου Android και δεν ξερω πολλα :shifty: και εμενα το πρωτο ειναι και πριν 1 μηνα δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα:p:p task killer δεν ειναι τοσο βοηθητικος οσο ακουγεται..βασικα απ οτι εχω διαβασει ειναι εναντια στην ορολογια του android καθως οταν το κινητο φτασει σε ενα προκαθορισμενο επιπεδο ραμ που του εχει ρυθμισει η εταιρια (πχ 25/175 μβ) κλεινει μονο του οτι δεν χρειαζεται..οποτε δεν θα σου συστηνα να βαλεις καποιο task killer... ναι φιλε μου κατι σαν συμπιεση .... ειχα κανει το ιδιο πραγμα ( με προγραμμα divx mobile converter sto lg km 900 arena ) και τις μετετρεπα με το divx με αποτελεσμα να ειναι λιγοτερα τα mb στο κινητο απο οτι στο pc ... δεν ξερω κατι τετοιο..παντως αν υπαρχει τετοιο προγραμμα ενδιαφερον ακουγεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και εμενα το πρωτο ειναι και πριν 1 μηνα δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα:p:p task killer δεν ειναι τοσο βοηθητικος οσο ακουγεται..βασικα απ οτι εχω διαβασει ειναι εναντια στην ορολογια του android καθως οταν το κινητο φτασει σε ενα προκαθορισμενο επιπεδο ραμ που του εχει ρυθμισει η εταιρια (πχ 25/175 μβ) κλεινει μονο του οτι δεν χρειαζεται..οποτε δεν θα σου συστηνα να βαλεις καποιο task killer... ενταξει.. καποιες χρησιμες εφαρμογες?? να βαλω που θα χρειαστω επειδη δεν ξερω.. :) 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ενταξει.. καποιες χρησιμες εφαρμογες?? να βαλω που θα χρειαστω επειδη δεν ξερω.. :) εδω και εδω!!θα σε βοηθησει να βρεις οποιες θες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εδω!!θα σε βοηθησει να βρεις οποιες θες!! ευχαριστω :') 1 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giojose Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και εμενα το πρωτο ειναι και πριν 1 μηνα δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα:p:p task killer δεν ειναι τοσο βοηθητικος οσο ακουγεται..βασικα απ οτι εχω διαβασει ειναι εναντια στην ορολογια του android καθως οταν το κινητο φτασει σε ενα προκαθορισμενο επιπεδο ραμ που του εχει ρυθμισει η εταιρια (πχ 25/175 μβ) κλεινει μονο του οτι δεν χρειαζεται..οποτε δεν θα σου συστηνα να βαλεις καποιο task killer... δεν ξερω κατι τετοιο..παντως αν υπαρχει τετοιο προγραμμα ενδιαφερον ακουγεται!! :( ...Kαλως .. αν ξερει καποιος κατι θα ημουν ευγνομων !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 και εμενα το πρωτο ειναι και πριν 1 μηνα δεν ηξερα τιποτα απο ολα αυτα:p:p task killer δεν ειναι τοσο βοηθητικος οσο ακουγεται..βασικα απ οτι εχω διαβασει ειναι εναντια στην ορολογια του android καθως οταν το κινητο φτασει σε ενα προκαθορισμενο επιπεδο ραμ που του εχει ρυθμισει η εταιρια (πχ 25/175 μβ) κλεινει μονο του οτι δεν χρειαζεται..οποτε δεν θα σου συστηνα να βαλεις καποιο task killer... δεν ξερω κατι τετοιο..παντως αν υπαρχει τετοιο προγραμμα ενδιαφερον ακουγεται!! Xmedia recode λέγεται το πρόγραμμα που ψάχνετε ;-) Sent from my X8 using Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts