kyrillos13 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 εχω καιεγω το προβλημα με την παταρια. εδειχνε 50% και λεω ασ το κλεισω και να το ανοιξω. οταν ανοιξε μου λεει πεσμενη παταρια συνδεσε φορτιστη. νομιζω ειναι θεμα λογισμικου. νομίζω είναι θέμα προβληματικού hardware γιατί σε μερικούς που έχουν το ίδιο firmware κρατάει ΠΑΡΑΑ ΠΟΛΥ, ενώ σε μερικούς άλλους ελάχιστα. Αύριο το πάω για service... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Και τι μπορει να σου κανουν στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Και τι μπορει να σου κανουν στο service? Δεν θεωρείτε πρόβλημα όταν στον αλλον κρατάει 90 ώρες και σε μένα 24? (Πάντως από το service της samsung στην τηλεοραση μου, που μετά από περίπου 30 λεπτά σταματούσαν να παίζουν οι υπότιτλοι, έμεινα ευχαριστημένος, γιατί δεν περίμενα να το διορθώσουν.) Edited October 7, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Στο αγγλικο support site του 5800, ανεβασανε τις οδηγιες για upgrade που σημαινει...ερχεται !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 θεμα ημερων ειναι τωρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Στο αγγλικο support site του 5800, ανεβασανε τις οδηγιες για upgrade που σημαινει...ερχεται !! Τέλειαα !!!!!!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 νομίζω είναι θέμα προβληματικού hardware γιατί σε μερικούς που έχουν το ίδιο firmware κρατάει ΠΑΡΑΑ ΠΟΛΥ, ενώ σε μερικούς άλλους ελάχιστα. Αύριο το πάω για service... Σήμερα πάνω που νόμιζα ότι είχε στρώσει πάλι το ξανάκανε από 60% στη 1,5 μέρες ένδειξη για φόρτιση!!! Η μπαταρία πάντως σίγουρα δεν έχει αδειάσει. άμα το αφήσω να ηρεμήσει και κάνω ένα restart θα δείξει 50 % είμαι σίγουρος...Μάλλον θέμα software σε συνδυασμό με τη χρήση είναι. Αντε να βγει το update μπας και φτιάξει.... @Kyrillos13: ενημερωσε μας με τα του service οταν εχεις νεοτερα... Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 @Kyrillos13: ενημερωσε μας με τα του service οταν εχεις νεοτερα... Λοιπόν, το αγόρασα από το oteshop γιατί δεν το είχε κανένα άλλο κατάστημα. (δεν ξαναγοράζω τίποτα απο εκεί, πολύ λαμόγια είναι), το έχω 16 μέρες το κινητό και επειδή πρέπει να είναι εντός 15 δεν μου το αντικατέστησαν. Με στέλνουν στο Γερμανό (πάλι καλά εκεί οι υπάλληλοι είναι οι πιο καλοί και εξυπηρετικοί που έχω δει), και μου λέει ο υπάλληλος: "α τα λαμόγια έπρεπε να στο αλλάξουν επιτόπου και όχι να σε στείλουν να το πας σε service" Τέλος πάντων νου είπε ότι σε 10-12 μέρες θα το έχουν φέρει... Ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα αν και δεν το πολυπιστεύω.... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλοι ειναι και αυτοι στον Γερμανο. επειδη δεν το ειχε ετοιμοπεραδοτο σου εκανε τον καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλοι ειναι και αυτοι στον Γερμανο. επειδη δεν το ειχε ετοιμοπεραδοτο σου εκανε τον καλό! Όχι, γενικά επειδή ψωνίζω από Γερμανό, ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι γαμάτος !! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ερωτησεις γιατι δεν βγαζω ακρη. Μπορω ενα μηνυμα να το κανω (εισερχομενο) να μην φαινετε ? Μπορω καπως να διαγραψω μαζικα τις επαφες μου , γενικα η και τις SIM μαζι ? Μπορω να μην κανω το κινητο να κολλαει με κατι εφαρμογες ,με αποτελεσμα να μην μου ερχονται τα μηνυματα μου ? Αυτα.. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Γεια σας και απο εμενα παιδια, Χτες το πηρα το τηλ. και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα με τιποτα δεν μπορω να βαλω ηχο κλησης καποιο mp3 μου. Εχω κανει ολα οσα λετε και δεν κανει τιποτα, και τους φακελους εκανα, και με το set us το εκανα και παλι τιποτα. τι φταει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Γεια σας και απο εμενα παιδια, Χτες το πηρα το τηλ. και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα με τιποτα δεν μπορω να βαλω ηχο κλησης καποιο mp3 μου. Εχω κανει ολα οσα λετε και δεν κανει τιποτα, και τους φακελους εκανα, και με το set us το εκανα και παλι τιποτα. τι φταει?? Δοκίμασες άλλο mp3? μπορεί να φταίει το συγκεκριμένο .. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 (edited) Παιδια υπαρχει καποια ρυθμιση στο τηλ. ωστε να μπαινει στο Internet μονο απο wi-fi? Edited October 9, 2010 by harisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Παιδια υπαρχει καποια ρυθμιση στο τηλ. ωστε να μπαινει στο Internet μονο απο wi-fi? Κατέβασε το mobile data controller για να απενεργοποιήσεις το mobile data και να μην χρεώνεσαι αυτόματα. ΑΑ και αν δεν μπαίνεις στο Internet από το 3g απενεργοποίησε το για να εξοικονομείς μπαταρία !! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskall Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 κανω το τ/φ wifi αλλά δεν μπορεί να δεί τον υπολογιστή μου ( wifi - ad hoc ) για να μπορέσω να κάνω σύνδεση Ξέρει κανείς κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drososc Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Μόλις το πήρα και από το πρωί δεν το έχω αφήσει σε ησυχία! Μια ερώτηση αν ξέρει κανένας: Στις Επαφές δεξιά εκεί που επιλέγεις το αρχικό γράμμα για να πας στο κάθε όνομα, υπάρχει δυνατότητα να είναι ελληνικά γράμματα, και αν ναι πώς? Είδα ότι και πιο πριν κάποιος ρώτησε το ίδιο, αλλά δεν βρήκα καμία απάντηση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Να ρωτήσω και γω κάτι.. Με bluetooth itech voice pro ο ήχος είναι απο μέτριος εως χάλια. To bluetooth δεν έχει πρόβλημα,δουλέυει άψογα με άλλες συσκευες. Εχετε κάποια εμπειρια με κάποιο bluetooth ακουστικο που να ταιριάζει με το τηλέφωνο;; Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Οποιος θυμηθει επισης και εμενα... Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Να ρωτήσω και γω κάτι.. Με bluetooth itech voice pro ο ήχος είναι απο μέτριος εως χάλια. To bluetooth δεν έχει πρόβλημα,δουλέυει άψογα με άλλες συσκευες. Εχετε κάποια εμπειρια με κάποιο bluetooth ακουστικο που να ταιριάζει με το τηλέφωνο;; με itech 801 παιζει τελεια. με plantronics 925 πολυ μετρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Δοκίμασες άλλο mp3? μπορεί να φταίει το συγκεκριμένο .. Δοκιμασα και αλλο και παλι τιποτα. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ερωτησεις γιατι δεν βγαζω ακρη. Μπορω ενα μηνυμα να το κανω (εισερχομενο) να μην φαινετε ? Μπορω καπως να διαγραψω μαζικα τις επαφες μου , γενικα η και τις SIM μαζι ? Μπορω να μην κανω το κινητο να κολλαει με κατι εφαρμογες ,με αποτελεσμα να μην μου ερχονται τα μηνυματα μου ? Αυτα.. Λοιπόν και εγώ ήθελα να διαγράψω πολλές επαφές μαζί αλλά δεν το κατάφερα. πάντως ψάξε στο android market για "delete contacts ή contacts" κάτι θα σου βγάλει μου φαίνεται (εγώ το έχω στο σερβις και δεν μπορώ να δοκιμάσω) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio_ioa Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Skype: Διαθέσιμο και για Android. Για την λειτουργία του απαιτείται Android 2.1 ή νεότερο, επεξεργαστής 600MHz και άνω καθώς επίσης και 480x320 ελάχιστη ανάλυση οθόνης, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό με συσκευές. Edited October 10, 2010 by giorgio_ioa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) κανενα νεο για την 2.2??? υπομονη δηλαδη ε?? :) Edited October 11, 2010 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 κανενα νεο για την 2.2??? υπομονη δηλαδη ε?? :) υπομονή :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts