Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

phoneme ειναι ηδη κενο .απο τα αλλα πια voise να επιλεξω?

ειναι καποια απο αυτη η λυση στον συλλαβισμο της ωρας αφιξης?

Αν δεις, εχει 4 αρχεία, τα 2 είναι TTS

Δοκίμασε ποιο θα σου παίξει καλύτερα, επιλέγοντάς το μέσα από το igo

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

που μπορω να βρω gingerbread πληκτρολογιο( αυτο δεν ειναι το android 2.3?) με ελληνικα? Edited by vasilimertzani
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

που μπορω να βρω gingerbread πληκτρολογιο( αυτο δεν ειναι το android 2.3?) με ελληνικα?

Μπορείς να βάλεις τη ROM του Κυρίλλου που έχει μέσα gingerbread ελληνικό και ας είναι froyo-based :):):).

που μπορω να βρω gingerbread πληκτρολογιο( αυτο δεν ειναι το android 2.3?) με ελληνικα?

Αν βαλεις ρομ του Κυριλλου, εχει και ελληνικό gingerbread και ελληνικό swype

Αλλιώς φαντάζομαι στο xda...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Μπορείς να βάλεις τη ROM του Κυρίλλου που έχει μέσα gingerbread ελληνικό και ας είναι froyo-based :):):).

Αν βαλεις ρομ του Κυριλλου, εχει και ελληνικό gingerbread και ελληνικό swype

Αλλιώς φαντάζομαι στο xda...

Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους,ισως και ο μοναδικος που δεν μου αρεσει.ειχα δοκιμασει την 9 με τετραγωνακια. αντι για γραμμάτα,κρασαρε ο explorer κλπ.

Εχω βαλει μια εδω και ενα μηνα δεν εχει κολησει μια φορά και δεν εχει ενα bug (περα το λληνικο πληκτρολόγιο )

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους,ισως και ο μοναδικος που δεν μου αρεσει.ειχα δοκιμασει την 9 με τετραγωνακια. αντι για γραμμάτα,κρασαρε ο explorer κλπ.

Εχω βαλει μια εδω και ενα μηνα δεν εχει κολησει μια φορά και δεν εχει ενα bug (περα το λληνικο πληκτρολόγιο )

η ρομ του κυριλλου απλα εχει ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ το κινητο!!Απο εκει και περα ειναι αποψη του καθενος αν αρεσει ή οχι!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Ποια ακριβώς έχεις βάλει;

O explorer εχει διορθωθεί, αν και ο OPERA είναι σαφώς ανώτερος/καλύτερος σε android συσκευές.

Για τα τετραγωνάκια, απλά αλλάζεις γραμματοσειρά, εχεις 2 εναλλακτικές, εγώ έβαλα την roboto, αν θες στείλε PM να στην στείλω.

H 9.4 είναι η καλύτερη μεχρι στιγμής και ο G3mod έχει 100% συμβατότητα με όλους τους γαλαξίες

Αμα δεις το xda, όλοι λένε οτι η ρομ του Κυριλλου είναι η καλύτερη που έχει βγει για τον γαλαξία μας

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Λοιπον παιδια ηθελα να ρωτησω κατι θελω να περασω τη ρομ του κυριλου μου δωσανε ενα site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 αλλα δεν πολυ καταλαβαινω μπορι καποιος να μου πει αμα εχει Msn να μου το δωσει να τα πουμε απο εκει ποιο αναλυτικα η καποιο αλλο site που να τα λεει ποιο αναλυτικα?:D :)

Λοιπον παιδια ηθελα να ρωτησω κατι θελω να περασω τη ρομ του κυριλου μου δωσανε ενα site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 αλλα δεν πολυ καταλαβαινω μπορι καποιος να μου πει αμα εχει Msn να μου το δωσει να τα πουμε απο εκει ποιο αναλυτικα η καποιο αλλο site που να τα λεει ποιο αναλυτικα?:D :)

Δες τις οδηγίες του "υπαρχηγού" αστροναυτη

http://hotfile.com/dl/135735843/0838823/___9.docx.html

Επίσης:

https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home

και

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058071

και φυσικά, όλο το team υποστήριξης είναι εδώ, 24/7 :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ :)

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Σχετικά με το θέμα της μπαταρίας που ανέφερα πιο πάνω, έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: Έκλεισα το δίκτυο τελείως και σήμερα δεύτερη μέρα και η μπαταρία είναι στο 85%. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρω και το γεγονός ότι χτες μίλησα ούτε ξέρω πόσο για χρόνια πολλά κλπ. Που σημαίνει ότι η μπαταρία μου τελικά μάλλον είναι εντάξει. Πριν ένα μήνα περίπου άρχισε να μην κρατάει, και περίπου μια ώρα μετά την αποσύνδεση από το φορτιστή έπεφτε στο 80%. Πιθανολογώ ότι μάλλον φταίει το δίκτυο δεδομένων της Vodafone για τη ραγδαία πτώση της μπαταρίας, αφού το μόνο που έκανα ήταν να το απενεργοποιήσω και τώρα κρατάει αρκετά. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του που να είναι στη Vodafone. Σημειώνω, ότι μέχρι πριν λίγο καιρό, με όλα ανοιχτά, ομιλιά, δίκτυο, WiFi κρατούσε 3 με 4 μέρες.

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Καλη χρονια σε ολους.

Εχουμε καπο οδηγιες πως πρεπει να ρυθμισω το set cpu? Μου τρωει περιπου 20% την νυχτα στο stand by.

Σχετικά με το θέμα της μπαταρίας που ανέφερα πιο πάνω, έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: Έκλεισα το δίκτυο τελείως και σήμερα δεύτερη μέρα και η μπαταρία είναι στο 85%. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρω και το γεγονός ότι χτες μίλησα ούτε ξέρω πόσο για χρόνια πολλά κλπ. Που σημαίνει ότι η μπαταρία μου τελικά μάλλον είναι εντάξει. Πριν ένα μήνα περίπου άρχισε να μην κρατάει, και περίπου μια ώρα μετά την αποσύνδεση από το φορτιστή έπεφτε στο 80%. Πιθανολογώ ότι μάλλον φταίει το δίκτυο δεδομένων της Vodafone για τη ραγδαία πτώση της μπαταρίας, αφού το μόνο που έκανα ήταν να το απενεργοποιήσω και τώρα κρατάει αρκετά. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του που να είναι στη Vodafone. Σημειώνω, ότι μέχρι πριν λίγο καιρό, με όλα ανοιχτά, ομιλιά, δίκτυο, WiFi κρατούσε 3 με 4 μέρες.

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

καλή χρονιά σε όλους

σωστά, το wifi τρωει υπερβολικά μπαταρία (εκτός και αν το ρυθμίσεις οταν σβήνεις την οθόνη να βγαίνει εκτός), το bluetooth πολύ λίγο και το gps ελάχιστα

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Καλη χρονια σε ολους.

Εχουμε καπο οδηγιες πως πρεπει να ρυθμισω το set cpu? Μου τρωει περιπου 20% την νυχτα στο stand by.

Πιστεύω πως αν βάλεις απλά on demmand, με ενεργοποιημένο το Set on boot θα δεις διαφορά. Εγώ μόνο αυτό κάνω.

Αν θες μπορείς να δημιουργήσεις profiles. Ρίξε μια ματιά στην ερώτηση 8 του Κυρίλλου εδώ.

Ποια ακριβώς έχεις βάλει;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276095&page=297

αυτη.εχεις και γυρω στα 65mb free rom.

Πιστεύω πως αν βάλεις απλά on demmand, με ενεργοποιημένο το Set on boot θα δεις διαφορά. Εγώ μόνο αυτό κάνω.

Αν θες μπορείς να δημιουργήσεις profiles. Ρίξε μια ματιά στην ερώτηση 8 του Κυρίλλου εδώ.

πωπω.ριμαζει την μπαταρια αυτο.

ποιο oc kernel ειναι το λιγοτερο φαγανας σε ενεργεια?

Edited by vasilimertzani

ποιο oc kernel ειναι το λιγοτερο φαγανας σε ενεργεια?

Μάλλον κάτι έχεις κάνει λάθος στο λινκ...

Όσον αφορά την ερώτησή σου από τα όσα έχω διαβάσει μάλλον ο fugumod. Απλά δεν κάθεται καλά σε όλα τα κινητά.

Σήμερα δεύτερη μέρα με κλειστό το δίκτυο δεδομένων, έχω μιλήσει δυο μέρες τώρα ούτε ξέρω πόσο και το wifi είναι αρκετή ώρα ανοιχτό και είμαι στο 75%. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με το δίκτυο ανοιχτό μου κρατάει μόνο μια μέρα, ενώ πριν λίγο καιρό κράταγε 3-4 μέρες... Έκανε τίποτα αλλαγές στο δίκτυό της η Vodafone, ξέρει κανείς κάτι;

Σήμερα δεύτερη μέρα με κλειστό το δίκτυο δεδομένων, έχω μιλήσει δυο μέρες τώρα ούτε ξέρω πόσο και το wifi είναι αρκετή ώρα ανοιχτό και είμαι στο 75%. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με το δίκτυο ανοιχτό μου κρατάει μόνο μια μέρα, ενώ πριν λίγο καιρό κράταγε 3-4 μέρες... Έκανε τίποτα αλλαγές στο δίκτυό της η Vodafone, ξέρει κανείς κάτι;

Κατι αναλογο εχω παρατηρησει και εγω.Με ανοιχτα τα δεδομενα πεφτει παρα πολυ γρηγορα

Καλη χρονια σε ολους.

screen off 600-83-ondemand

Εχω επίσης βάλει και temp>44, battery<10%

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Κατι αναλογο εχω παρατηρησει και εγω.Με ανοιχτα τα δεδομενα πεφτει παρα πολυ γρηγορα

Το θέμα είναι ότι κανά μήνα πριν δεν έπεφτε η μπαταρία και κρατούσε 3-4 μέρες. Γιατί έτσι ξαφνικά τώρα με τα δεδομένα πέφτει τόσο γρήγορα; Μόλις ξεφορτιστεί πάντως, θα βάλω μια κάρτα wind που έχω για να δω αν συμβεί το ίδιο. :blink:

Το θέμα είναι ότι κανά μήνα πριν δεν έπεφτε η μπαταρία και κρατούσε 3-4 μέρες. Γιατί έτσι ξαφνικά τώρα με τα δεδομένα πέφτει τόσο γρήγορα; Μόλις ξεφορτιστεί πάντως, θα βάλω μια κάρτα wind που έχω για να δω αν συμβεί το ίδιο. :blink:

Έχει. Γουστο να ειναι καννενα κολπακι να μην καταναλωνεις bandwith.

Σου λέει που θα παει θα βαρεθει και θα το κλεινει.

Έχει. Γουστο να ειναι καννενα κολπακι να μην καταναλωνεις bandwith.

Σου λέει που θα παει θα βαρεθει και θα το κλεινει.

Δεν είναι καθόλου απίθανο! Σκέψου ότι αρχές Δεκέμβρη έχω αυτονομία 4 μέρες. Τέλη Δεκέμβρη με ακριβώς την ίδια χρήση 1 μέρα. Και τώρα κλείνω τα δεδομένα κι επανέρχομαι στις 4 μέρες! Κάτι δεν πάει καλά! Θα το δοκιμάσω και με wind, μπορεί και αύριο και θα επανέλθω...

Αν τα δεδομενα τα χρειαζεσαι μονο για im προγραμμα γιατι απλα δεν δοκιμαζεις να γυρισεις τα δεδομενα σε GSM mode..? Ετσι κ αλλιως για να στειλεις ή να λαβεις 2 γραμμες κειμενο δεν χρειαζεσαι καποια σοβαρη ταχυτητα και σιγουρα η διαφορα στην καταναλωση μεταξυ 2G και 3G ειναι σχεδον χαωδης...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Αν τα δεδομενα τα χρειαζεσαι μονο για im προγραμμα γιατι απλα δεν δοκιμαζεις να γυρισεις τα δεδομενα σε GSM mode..? Ετσι κ αλλιως για να στειλεις ή να λαβεις 2 γραμμες κειμενο δεν χρειαζεσαι καποια σοβαρη ταχυτητα και σιγουρα η διαφορα στην καταναλωση μεταξυ 2G και 3G ειναι σχεδον χαωδης...

Μα για 2G μιλάω, όχι για 3G... ;)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/USB-Cables/Konig-Adapter-Micro-USB-To-USB-B-Female-CMP-ADAPT-35.htm

κατι τετοιο δηλαδη ενας μετατροπεας απο micro usb σε usb female θα μπορουσε να δουλεψει στο κινητο μας; ωστε πχ να μη χρειαζομαι υπολογιστη για να μεταφερω κατι απο ενα stickακι στη μνημη του τηλεφωνου μου;

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)