Jump to content

[Eφαρμογές] Προσφορές / Προτάσεις

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποκλείεται γιατί είναι ελληνικό. Που μπορώ όμως να δω τι version έχω; Εγώ δοκίμασα να έχω ανοιχτό το YouTube μαζί με κάτι άλλο αλλά δεν μπορεί

Αυτό που σου λέει ο φίλος από πάνω και μάλλον δεν κατάλαβες είναι ότι πρέπει να αναβαθμίσεις το Ipad σου σε ios 4.2.1 για να έχεις multitasking και δημιουργία φακέλων...

Τώρα αν πας στις ρυθμίσεις/γενικά/πληροφορίες θα βρεις τη έκδοση έχεις...

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

• Απαντήσεις 192
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok ειδα οτι εχω την 4.2.1 αλλά για να κάνω αυτό που σκέφτομαι εγώ δεν ξέρω αν γινεται? δεν θέλω να φτιαξω φακελο με εφαρμογες θελω ενα φακελο και μέσα να έχω αρχεία διαφορα πχ. word.

http://images.appshopper.com/icons/418/861763.png. . . . Lampsi FM iPad Edition . . . . Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ . . . . App Store Link

http://a1.phobos.apple.com/us/r30/Purple/3e/a6/0f/mzl.snfvonbd.480x480-75.jpg http://a1.phobos.apple.com/us/r30/Purple/38/cd/0b/mzl.yqgrnwfb.480x480-75.jpg

http://a1.phobos.apple.com/us/r30/Purple/dd/41/73/mzl.chzrwpwc.480x480-75.jpg http://a1.phobos.apple.com/us/r30/Purple/df/cf/57/mzl.gcqwnonw.480x480-75.jpg

http://a1.phobos.apple.com/us/r30/Purple/b9/99/32/mzl.xkdsvlnd.480x480-75.jpg

ok ειδα οτι εχω την 4.2.1 αλλά για να κάνω αυτό που σκέφτομαι εγώ δεν ξέρω αν γινεται? δεν θέλω να φτιαξω φακελο με εφαρμογες θελω ενα φακελο και μέσα να έχω αρχεία διαφορα πχ. word.

φάκελο με αρχεία στο menu δεν μπορείς σίγουρα να κάνεις (μπορεί βέβαια να υπάρχει κανένα extension στο cydia που να το κάνει, αλλά πρέπει να κάνεις jb). μόνο αν βάλεις καμιά εφαρμογή τύπου ifiles ή mobileFinder θα μπορείς να βλέπεις φακέλους με word κτλ. Αλλά πάλι αν έχεις κανένα DocsToGo μπορείς από εκεί μέσα να βλέπεις τους φακέλους με τα αρχεία τύπου office που έχεις στη συσκευή σου.

... and Justice for ... ALL ...

• 2 weeks later...

Για όσους θέλουν οπωσδήποτε flash στο iPad τους υπάρχει πλέον η δωρεάν εφαρμογη iSwifter http://itunes.apple.com/us/app/iswifter/id388857173?mt=8

Δεν είμαι λάτρης για να πω την αλήθεια.

Την πέρασα και μου φαίνεται όπως είναι φυσικό πολυ αργό το browsing σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Τέλος πάντων οποίος θέλει ας την δοκιμάσει.

http://img291.imageshack.us/img291/4273/imagetst.th.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ το δοκίμασα αλλα σε σελίδες του Ίντερνετ πέρα το ότι είναι αργό δεν μπορείς ούτε να ρολαρεις στη σελίδα και δεν λειτουργεί και η διαδικασία μεγενθυσης.

Εγώ το δοκίμασα αλλα σε σελίδες του Ίντερνετ πέρα το ότι είναι αργό δεν μπορείς ούτε να ρολαρεις στη σελίδα και δεν λειτουργεί και η διαδικασία μεγενθυσης.

Ναι έχει πρόβλημα. Ειδικά σε κάποιες σελίδες αργεί πολυ και αν επιμεινεις πριν ολοκληρωθεί, παρουσιάζει αυτο που περιγραφεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η Adobe, κάπου διάβασα, ότι δουλέυει ένα converter από flash σε html5 (κάτι σε σκέση με το walaby ή κάπως έτσι ) ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στο iOS.
... and Justice for ... ALL ...

Η Adobe, κάπου διάβασα, ότι δουλέυει ένα converter από flash σε html5 (κάτι σε σκέση με το walaby ή κάπως έτσι ) ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στο iOS.

Μακάρι γιατί εμενα προσωπικά μου την έχει σπάσει λίγο.

• 2 weeks later...

Tapatalk for iPad. Universal

http://184.72.239.143/mu/29820659-7514-64e3.jpg

Tι εξυπηρετεί το tapatalk γενικώς και ακόμα ειδικότερα στο Ipad? Το είχα βάλει λίγο στο android Κινητό μου αλλά δεν είδα ιδιαίτερη πρακτική χρησιμότητα. Δεν το έψαξα και πολύ αλλά όποιος έχει άποψη ας μας πει.

Tι εξυπηρετεί το tapatalk γενικώς και ακόμα ειδικότερα στο Ipad? Το είχα βάλει λίγο στο android Κινητό μου αλλά δεν είδα ιδιαίτερη πρακτική χρησιμότητα. Δεν το έψαξα και πολύ αλλά όποιος έχει άποψη ας μας πει.

Ειναι ενας γρηγορος και οικονομικος τροπος ως προς τα δεδομενα. Οταν εισαι με 3G κατεβαζει πολυ λιγοτερα data.

ποια ειναι η καλύτερη εφαρμογη για office αρχεια που να εχουν δυνατοτητα edit και στα ppt αρχεια?

Documents to go

Καλημέρα. Που μπορώ να βρω εφαρμογές απο Ελλάδα τόσο για iPad όσο και για iPhone?

Ευχαριστώ

επεκτείνοντας την ερώτηση του φίλου θέλω να ρωτήσω το εξής.

διάβασα ότι το αμερικάνικο app store είναι το πιο ενημερωμένο

η ερώτηση είναι αν στο αμερικάνικο app store μπορούν να βρεθούν και ελληνικές εφαρμογές

ή μήπως οι ελληνικές υπάρχουν μόνο στο ελληνικό app store

(οπότε θα χρειάζεται κάποιος να έχει από ένα account στο καθένα για να έχει πρόσβαση σε όλα)

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

παιδια επειδη ειμαι λιο ψιλοασχετος.. υπαρχει καμια εφαρμογη σαν σημειοματαριο αλλα να μπορεις να γραψεις με το χερι? για παραδειγμα: να γραφεις για παραδειγμα ενα κειμενο με το πληκτρολογιο και αν θες να σημειωσεις κατι διπλα να μπορεις να το κανεις με το χερι,να σχηματισεις με το δαχτυλο σου το γραμμα 'ε'. δεν ξερω αν καταλαβατε:blink:

Έχετε παρατηρήσει σπασίματα στο ρολάρισμα και καθυστέρηση απόκρισης στην 4.3.1 ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;

Ούπς...συγνώμη, μόλις είδα οτι πόσταρα σε λάθος μέρος. Ας μεταφερθεί.

παιδια επειδη ειμαι λιο ψιλοασχετος.. υπαρχει καμια εφαρμογη σαν σημειοματαριο αλλα να μπορεις να γραψεις με το χερι? για παραδειγμα: να γραφεις για παραδειγμα ενα κειμενο με το πληκτρολογιο και αν θες να σημειωσεις κατι διπλα να μπορεις να το κανεις με το χερι,να σχηματισεις με το δαχτυλο σου το γραμμα 'ε'. δεν ξερω αν καταλαβατε:blink:

Notes Plus και Note Taker.

Η πρώτη είναι ότι καλύτερο υπάρχει αρκει να την μάθεις. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες.

την ειδαι ενδιαφερουσα αλλα για να μην την κατεβαζω αδικα.. μπορω για παραδειγμα το ιπαντ να το χρησιμοποιησω σαν χαρτι Α4 και να γραφω κανονικα λες και κραταω στυλο?

την ειδαι ενδιαφερουσα αλλα για να μην την κατεβαζω αδικα.. μπορω για παραδειγμα το ιπαντ να το χρησιμοποιησω σαν χαρτι Α4 και να γραφω κανονικα λες και κραταω στυλο?

Ναι και με τις δυο. Αλλα δες καλύτερα κάποιο βιντεακι στο YouTube για να είσαι σίγουρος. Με μια αναζήτηση θα βρεις πολλα σχετικά βίντεο.

Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να περνάω αρχεία office αλλα και να μπορω να γραφω ή να τα διορθώνω;κατέβασα το PDF lite το οποίο ήταν δωρεαν για να το δοκιμάσω αλλα μπορω μόνο να διαβάζω τα αρχεία!!
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να περνάω αρχεία office αλλα και να μπορω να γραφω ή να τα διορθώνω;κατέβασα το PDF lite το οποίο ήταν δωρεαν για να το δοκιμάσω αλλα μπορω μόνο να διαβάζω τα αρχεία!!

Documents to Go, Quick Office κ.α.

Documents to Go, Quick Office κ.α.

Με αυτά τα 2 θα μπορω να επεξεργαστω αρχεία όταν θα τα περάσω στο iPad?:)

Με αυτά τα 2 θα μπορω να επεξεργαστω αρχεία όταν θα τα περάσω στο iPad?:)

Με ένα απο αυτα, μην αγοράσεις και τα δυο:)

Ναι θα μπορείς να επεξεργαστείς, να δημιουργήσεις νέα αρχεία κλπ.

Με ένα απο αυτα, μην αγοράσεις και τα δυο:)

Ναι θα μπορείς να επεξεργαστείς, να δημιουργήσεις νέα αρχεία κλπ.

:thanks:: θα αγοράσω ένα απο τα δυο!!!