Jump to content

Σύνθεση Η/Υ μόνο για download.

SpecFor21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μία σύνδεση ADSL 1.5 mbps και θέλω να πάρω ενα 2ο Η/Υ που θα το έχω μόνιμα σε dc++,kaaza και mirc.

Εχω ένα φορητό και με καλύπτει πλήρως, οπότε ο υπολογιστής που θέλω να παρω θα είναι αποκλειστικά για download.

Με ενδιαφέρει να πάρω φθηνό υπολογιστή απλά να "σηκώνει" χωρίς καθυστερήσεις/κολλήματα τις απαιτήσεις τόσο του ADSL όσο και των προγραμμάτων που ανέφερα παραπάνω,όπως επίσης και να μπορώ να βάζω σκληρούς δίσκους (>120GB).

Πια σύνθεση μου προτείνετε ?

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Δε θα χρειαστεισ παραπανω απο PIII ή ενα 700+ Celeron. Μητρικη παρε μια με on board γραφηκα και ηχο, βαλε 256 ΜΒ μνημης και Windows 2000 που μπορουν να δουλευουν χωρις Restart για βδομαδες και εισαι οκ.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Επειδή χλωμό να τα βρεις... προτείνω MSI nforce2 μητρική με onboard VGa kai sound.

Ένας 1800+ επεξεργαστής.. ή πάρε έναν 2400+ με boxed ψύκτρα... και 256 RAM sta 333mhz.

Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk

http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg

• 2 weeks later...
Γιατί όταν τρέχουν πολλά κατεβαστήρια μαζί και το μηχάνημα μένει ώρες στο δίκτυο αν δεν είναι κάπως γρήγορο αρχίζει και σέρνεται! Έχόυμε έναν 1000άρη athlon και κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά 24/7 και τα έχει δει όλα. Άσε που οι τιμές είναι πολύ χαμηλές πλέον και με λίγα € μπορεί να πάρει ένα καλό μηχάνημα. Επίσης να θυμίσω ότι αυτά τα προγράμματα πολλές φορές χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες μνήμης και cpu time γιατί ανοίγουν πολλές συνδέσεις.

παρε μια φθηνη motherboard,

βαλε ομως αρκετη μνημη, τουλαχισοτν 512, ετσι κι αλλιως εχουν πεσει οι τιμες

τα λεφτα σε ενα συστημα ειναι η καρτα γραφικων, αφου εσυ δεν την χρειαζεσαι τοτε σχεδον οτι και να παρεις φθηνα θα σου βγει

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Den xreiazetai na pareis kainourgio. Pare kanena apo xrysh eykairia.

Alliws, poulaei ena to carefour 600 kai kati euro, comple, me othonh tft 15'' (ti na thn kaneis tha mou peis...)

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον william blake

παρε μια φθηνη motherboard,

βαλε ομως αρκετη μνημη, τουλαχισοτν 512, ετσι κι αλλιως εχουν πεσει οι τιμες

τα λεφτα σε ενα συστημα ειναι η καρτα γραφικων, αφου εσυ δεν την χρειαζεσαι τοτε σχεδον οτι και να παρεις φθηνα θα σου βγει

Αυτό λέω κι εγώ. Ότι λεφτά σκοπεύει να ξοδέψει, να τα δώσει κυρίως σε cpu μνήμη και δίσκο.