MotoFan Δημοσιεύτηκε May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2010 Κλειστό το desktop το ανοίγω, ξεκινάει για 3-4 δευτερόλεπτα ανεμιστήρες κλπ να δουλεύουν αλλά κλείνει κατευθείαν.Δεν προλαβαίνει να μπεί σε BIOS ή κάτι άλλο.Απλά 3-4 δευτερόλεπτα δείχνει να κάνει κανονικά την εκκίνηση και μετά σβήνει. Λογικά μητρική? Το τροφοδοτικό λογικά άμα είχε καεί δεν έπρεπε να μην ξεκινάει καθόλου? Όσοι έχετε καμιά ιδέα και μπορείτε να βοηθήσετε..ευπρόσδεκτοι.. thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. May 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Ωχ,καμία ιδέα ε..?χαχαχα..anyway μάλλον πάμε για καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 MotoFan said: Ωχ,καμία ιδέα ε..?χαχαχα..anyway μάλλον πάμε για καινούριο. Δοκιμασε λιγο να μηδενισης το BIOS (Clear CMOS) βγαζοντας μπαταρια και με τα τζαμπερακια...!! εχω και γω μια μητρικη DFI και με κανει τετοια χαζα που και που γιατι θελει update το bios...! :P ** Μηπως το εχεις τιποτα κλοκαρισμενο ..?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. May 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Livas said: Δοκιμασε λιγο να μηδενισης το BIOS (Clear CMOS) βγαζοντας μπαταρια και με τα τζαμπερακια...!! εχω και γω μια μητρικη DFI και με κανει τετοια χαζα που και που γιατι θελει update το bios...! :P ** Μηπως το εχεις τιποτα κλοκαρισμενο ..?! Ναι ήταν overclocked..πράγμα που δεν χρειαζόταν άσε που το είχα ξεχάσει..ανοίγει για συγκεκριμένες δουλειές...Λοιπόν στο θέμα μας..είχα ξηλώσει τα πάντα και τα ξανάβαζα checkarontas ότι μπαίνει και ότι βγαίνει..ξεχνώντας όμως το cmos..:lol: Thanx Livas όλα οk τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 o υπολογιστής μου ενώ ξεκινάει βγάζει το πλαίσιο της Asus κλπ μετά εμφανίζει μαύρη οθόνη.Χθες μπορεσα να τον ανοιξω μεσα απο τα bios αλλά μετά απο κανενα 4ωρο εσβησε και δε ξανανοιξε.(δηλαδη ανοίγει αλλα εμφανίζει τη μαυρη οθόνη) Σήμερα εκανα 2 φορες reset C mos ,αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Η μητρική είναι asus p5kpl-vm.Tι άλλο μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Είχες τίποτα διακοπές ρεύματος η στο έκανε ξαφνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Ξαφνικά.Αλλά προηγείτε μια ιστορία που δεν άνοιγε με τίποτα ο υπολογιστής και διορθώθηκε όταν άλλαξα τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts