mirrorofsorrow Δημοσιεύτηκε May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2010 (edited) http://www.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/samsung-s5550.jpg http://www.gsmarena.com/samsung_s5550_shark_2-3074.php Δείκτης SAR: 0.598 W/kg Edited January 10, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Παιδια , δεν μπορω να βρω πουθενα review για το συγκεκριμενο τηλεφωνο.Πως και δεν εχει αναφερθει στο site ; ρε παιδια , κανεις; τιποτα;; Edited May 21, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 ρε παιδια , κανεις; τιποτα;; Εδώ μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις http://www.gsmarena.com/samsung_s5550_shark2-review-438.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ευχαριστω , αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω σε κανενα μαγαζι για να το δω και "live". Γνωριζει κανεις που μπορω να το δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Στα επώνυμα καταστήματα δεν υπάρχει δυστυχώς. Και είναι πολύ καλό κινητό. Αν το ψάξεις στο skroutz θα βρεις σε μερικά καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) ξερετε ποιο ειναι το θεμα ; θελω να το αντικαταστησω το ΝΟΚΙΑ Ε52 με το Samsung Shark 2 . Το ξερω οτι το ΝΟΚΙΑ εχει περισσοτερες δυνατοτητες , απλα 8ελω να το αλλαξω για 3 λογους: 1)Ειμαι Samsungακιας 2)Μου θυμιζει το D900 , το οποιο ειμουν παρα πολυ ευχαριστημενος 3)το ΝΟΚΙΑ εχει μικρο κουμπι αποδοχης κλησης και συχνα μπερδευομαι οταν θελω να απαντησω.Αυτο γινεται συχνοτερο οταν οδηγαω, που δεν μπορω να δω ακριβως που ειναι το κουμπι,παταω κατι στα τυφλα, με αποτελεσμα να μη απανταω την κληση. Νταξει , 8α μου πειτε δεν ειναι ιδιαιτερος λογος για να το αλλαξω, αλλα μου εχει καρφωθει τωρα. Οποτε πουλωντας το ΝΟΚΙΑ , θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν κανω καποια μαμακια, οτι αξιζει το SAMSUNG.Το εχει κανενας ; Που μπορω ****το να το δω απο κοντα; Να το πιασω; Στα επώνυμα καταστήματα δεν υπάρχει δυστυχώς. Και είναι πολύ καλό κινητό. Αν το ψάξεις στο skroutz θα βρεις σε μερικά καταστήματα. Λες να ειναι παραεισαγωγη;Η εγγυηση καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια; Edited May 21, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Λες να ειναι παραεισαγωγη;Η εγγυηση καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια; Δεν γνωρίζω περισσότερα, αν βρεις σε κανένα κατάστημα, ρώτα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι δεν υπαρχει κανενα review στο myphone.gr ! Επισης , δεν υπαρχει κανενας για να απαντησει σε ερωτησεις που κανω,οχι μονο σε αυτο εδω το φορουμ, αλλα και σε αλλα που εχω θεσει τις ερωτησεις αυτες. Αυτο μου δειχνει οτι κανενας δεν εχει προτιμησει αυτο το τηλεφωνο , και αυτο μου δημιουργει ανασφαλεια για την ποιοτητα του. Αυτος ειναι και ενας βασικος λογος που δεν εχω ξεκινησει την διαδικασια αγορας του. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι και το εχει χρησιμοποιησει να μου δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 αντε και σε λιγο καιρο το φερνει γνωστο καταστημα στην Ελλαδα και θα το αγορασω.Απλα περιμενω να "σπρωξω" το Ε52 . Θελω να πιστευω οτι θα κανω σωστη κινηση , αν και το Ε52 ειναι καλυτερο κινητο.Βεβαια δεν ειμαι και πολυ των νεων κινητων και το μονο που θελω ειναι να η ευχρηστεια του. Θα σας πω γνωμες σε οποιον ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim22479 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 το πηρα σημερα!! καλα ε ; ΚΙΝΗΤΑΡΑ. Μου θυμιζει την παλια μου αγαπη , το D900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntslack Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 το πηρα σημερα!! καλα ε ; ΚΙΝΗΤΑΡΑ. Μου θυμιζει την παλια μου αγαπη , το D900. Μεγια ρε φίλος! Μου αρέσει και σε μένα, αλλά προτίμησα να πάρω το Η1 γιατί έχω και το D900i :) Εντυπώσεις? Νομίζω είναι και OLED οθόνη έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 το πηρα σημερα!! καλα ε ; ΚΙΝΗΤΑΡΑ. Μου θυμιζει την παλια μου αγαπη , το D900. απο που το πηρες φιλε και ποσο?για πες εντυπωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 - Τι μεγεθος βιντεο εχει? Η φωτο ικανοποιητικη? - απο ακουστικο πως παει, ειναι ''καθαρο'' και δυνατο? Τελικα, εισαι ευχαριστημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 τα saturn Θεσσαλονικης το χουν 99 ευρω..τι λετε αξιζει γι αυτη την τιμη?καποιος που το χει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Αν άκουσα καλά στα saturn το δίνουν 79 ευρώ. Πιστεύω ότι αξίζει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 To πήρα για την δικιά μου... Applications/games για το συγκεκριμένο Shark 2, που βρίσκουμε τώρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts