crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Σωστός ο φίλος!!! Σου δίνω συγχαρητήρια για τις σκέψεις σου! Δν πρέπει να μας ρυθμίζουν τη ζωή οι γονείς μας αν είμαστε βέβαια σωστοί...γιατί αν είμαστε βουτηγμένοι μέσα στα λάθη τότε κάποιος πρέπει να μας βάλει στο σωστό δρόμο αλλιώς θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο! Άσχετο:άσε και το θέμα θα το μεταφέρουν οι Mods! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (19 Σεπ. 2004 , 01:56) Όχι ρε emperor69 επειδή μπήκες στο πανεπιστήμιο να σου πάρουν και αμάξι... Μην είμαστε και πλεονέκτες. Μην φτάνουμε στα άκρα. Απλά ένα καλό δώρο σίγουρα θα στο πάρουν. Άμα σου πάρουν τέτοιο αμάξι στα 18 σου, τότε εσύ γιατί να πασχίσεις στη ζωή σου. Δεν είναι καλό να τα χουμε όλα έτσι. Υπομονή. ναι αλλά κάπως πρέπει αν ανταμειφθεί και ο άλλος που δούλεψε τόσο καιρό και προσπάθησε για να περάσει κάπου που ήθελε αυτός και οι γονείς του! Πρέπει να δίνουν για να παίρνουν, και εδώ έιναι πρώτοι που πήρανε! :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (19 Σεπ. 2004 , 02:29) Σωστός ο φίλος!!! Σου δίνω συγχαρητήρια για τις σκέψεις σου! Δν πρέπει να μας ρυθμίζουν τη ζωή οι γονείς μας αν είμαστε βέβαια σωστοί...γιατί αν είμαστε βουτηγμένοι μέσα στα λάθη τότε κάποιος πρέπει να μας βάλει στο σωστό δρόμο αλλιώς θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο! Άσχετο:άσε και το θέμα θα το μεταφέρουν οι Mods! nai enhmerwsa. akrivws ayto to nohma h8ela na perasw. vevaia yparxun kai oi periptwseis pu oi goneis einai kai filoi, me dia8esh gia katanohsh ktl (synh8ws oi pio neoi) ayto malista! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Πιστεύω ότι και αυτό δεν είναι τόσο καλό και πάλι.το παιδί δεν μαθαίνει ποιο είναι το κακό και ποιο όχι.λέει αφού δεν έχουν πρόβλημα οι γονείς μου τότε είναι σωστό! Γενικά πιστεύω ότι τέτοιοι γονείς δεν δίνου τις σωστές βάσεις! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Έλεος ρε παίδες...συμφωνώ απόλυτα ότι πράμματα του στυλ "αμάξι από τα 18 επειδή πέρασες στο πανεπιστήμιο" είναι υπερβολές. Δηλαδή του antwnis_wrx πρέπει να του πάρουν κότερο;;;; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (19 Σεπ. 2004 , 02:38) Πιστεύω ότι και αυτό δεν είναι τόσο καλό και πάλι.το παιδί δεν μαθαίνει ποιο είναι το κακό και ποιο όχι.λέει αφού δεν έχουν πρόβλημα οι γονείς μου τότε είναι σωστό! Γενικά πιστεύω ότι τέτοιοι γονείς δεν δίνου τις σωστές βάσεις! Kala den milaw kai gia akraies periptwseis. apla na symvuleveis to paidi me enan tropo pu na tu kerdizeis thn empistosynh Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 και πότε θα πάρει αυτοκίνητο? όταν τελειώσει το πανεπιστήμιο και θα δουλεύει?αν βρει αμέσως δουλειά? Αλλά τότε θα βρουν την δικαιολογία "είσαι επαγγελματίας, βρες δουλειά και αγόρασε το μόνος σου!" Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (19 Σεπ. 2004 , 02:34) ναι αλλά κάπως πρέπει αν ανταμειφθεί και ο άλλος που δούλεψε τόσο καιρό και προσπάθησε για να περάσει κάπου που ήθελε αυτός και οι γονείς του! Πρέπει να δίνουν για να παίρνουν, και εδώ έιναι πρώτοι που πήρανε! :) Για τους γονείς του πέρασε δηλαδή ή για το καλό του; Οι γονείς δεν τον πίεζαν να διαβάσει για πλάκα, αλλά για την πάρτη του κυρίως και για να μπορέσει να κάνει κάτι στη ζωή του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Ίσως έτσι είναι καλύτερα...σίγουρα όταν έρθει η ώρα να πάρει αυτοκίνητο με δικά του χρήματα, οι γονείς του θα τον βοηθήσουν οικονομικά, ακόμα και αν το ποσό το οποίο πρόκειται να διαθέσει ο ίδιος είναι συμβολικό...δεν πρέπει να τα έχουμε όλα έτοιμα σε αυτή τη ζωή. Έτσι έχω μάθει εγώ τουλάχιστον... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (19 Σεπ. 2004 , 02:52) και πότε θα πάρει αυτοκίνητο? όταν τελειώσει το πανεπιστήμιο και θα δουλεύει?αν βρει αμέσως δουλειά? Αλλά τότε θα βρουν την δικαιολογία "είσαι επαγγελματίας, βρες δουλειά και αγόρασε το μόνος σου!" Ναι! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 έτσι ίσως... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Σεπ. 2004 , 02:55) Ναι! :) δν κατάλαβα...συμφωνείς...διαφωνείς...με ειρωνευεσαι τι? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ναι=Συμφωνώ :worry: Ναι, θα το πάρει όταν τελειώσει το πανεπιστήμιο και θα δουλεύει. Ναι, θα του πουν "πάρτο μόνος σου, τώρα που βγάζεις λεφτά" και καλά θα κάνουν φυσικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Σεπ. 2004 , 03:05) Ναι=Συμφωνώ :worry: Ναι, θα το πάρει όταν τελειώσει το πανεπιστήμιο και θα δουλεύει. Ναι, θα του πουν "πάρτο μόνος σου, τώρα που βγάζεις λεφτά" και καλά θα κάνουν φυσικά. ΟΚ εντάξει σόρυ...ένα λάθος κάναμε...απλά νόμιζα ότι το είπες κάπως έτσι ξερό.είναι και 3 το πρωί!!! :rolleyes: :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Oύτως ή άλλως, είναι διαφορετικό το αίσθημα του να αγοράζεις κάτι όταν τα χρήματα είναι δικά σου...νιώθεις πως έκανες πραγματικά μία επένδυση...και το σκέφτεσαι καλά πριν την κάνεις... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Ε μια βοήθεια από τους γονείς για αρχή δεν θα ήταν άσχημη.... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Πρόσεξε, άλλο βοήθεια και άλλο χάρισμα όμως, έτσι; Το ότι οι γονείς θα βοηθήσουν, αυτό είναι σίγουρο, αλλά όχι και να του αγοράσουν όλο το αμάξι, ούτως ή άλλως, στο πανεπιστήμιο πέρασε επειδή το ήθελε εκείνος και όχι αυτοί ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (19 Σεπ. 2004 , 01:56) Όχι ρε emperor69 επειδή μπήκες στο πανεπιστήμιο να σου πάρουν και αμάξι... Μην είμαστε και πλεονέκτες. Μην φτάνουμε στα άκρα. Απλά ένα καλό δώρο σίγουρα θα στο πάρουν. Άμα σου πάρουν τέτοιο αμάξι στα 18 σου, τότε εσύ γιατί να πασχίσεις στη ζωή σου. Δεν είναι καλό να τα χουμε όλα έτσι. Υπομονή. Den zhtaei kati paralogo...Mphke sto panepisthmio ofeiloun na tou paroun aftokinhto...Kai vevaia oi apaithseis den einai logikes...Ena klassiko aftokihntaki thelei na parei... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emperor69 (19 Σεπ. 2004 , 01:41) to mystiko einai, opws proeipw8hke, na pas se allh polh.egw perasa patra (vevaia to 8elame oloi sthn oikogeneia,1h epilogh) kai pragmatika tus prwtus mhnes apla 8a xalarwsw kai 8a kanw o,ti gustarw sto SPITI MOU! an gustarw 8a shkw8w stis 5 kai 8a ***** to sta8ero, 8a eimai OPOTE 8elw sto internet me to laptop, 8a gyrnaw apta club OTI WRA 8ELW, kai 8a diavazw oso 8elw!! epi tosus mhnes akuga toso kyrhgma, toses fwnes kai tosoi tsakwmoi, paidia den katalavainete dhladh etsi, XWRIS LOGO! oti eimai apotyxhmenos kai tetoia.KAI OMWS PERASA 1H EPILOGH MHXANIKOS H/Y KAI PLHROFORIKHS! den lew, vivlio den anoi3a, alla ayto ti shmasia exei? h symfwnia htan na perasw ekei. otan tus zhthsa ta resta giati ta eixa ypostei ola ayta, vghka pio malakas akoma... opoios katalavainei as mu e3hghsei.. Kai epishs den einai ka8olou logiko na zhtaw na thrhsun th symfwnia tus, dhladh peugeot 307cc me to pu mpainw.. afhste to giati 8a trela8w!!!! Katarxas, sugxaritiria pou perases stin prwti sou epilogi! Bravo Oson afora to autokinito makari na sou to paroun. Nomizw vevaia pws gia ena foititi stin Patra den einai kai toso anagaio! An isoun apo Patra kai pernages Athina, tha itan pio xrisimo, lamvanontan upopsin tis apostaseis, kai se periptwsi pou den evriskes spiti stou Zwgrafou! Egw mazi sou eimai! makari na sou to paroun, alla min diazesai toso! Katse na pas prwta stin Patra, na eksoikiwtheis me tin poli, kai meta! An to pareis kai 2 mines meta den xalase kai o kosmos. O pragmatikos logos pou to thes poios einai? Gia na pigaineis pio aneta sti sxoli??? ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (18 Σεπ. 2004 , 04:42) Εγω αν δεν το ηθελαν οι γονεις της δεν θα της τα επαιρνα και 40 να ηταν το κοριτσι. Στα 15 θα τις κανεις δωρο καμια κουτα προφυλακτικα? :p Ελπιζω στα 15 να μπορει να κρινει μονη της αν χρειαζεται τα προφυλακτικα η οχι.... Κι αν υπαρχουν γονεις που εχουν αποφασισει να μετατρεψουν τα παιδια τους σε φυτα, δεν πρεπει να βοηθησουμε λιγακι την κατασταση για να αποφυγουμε μεγαλες συγκρουσεις που μπορει να αποβουν μοιραιες σαυτες τις ηλικιες; (οχι οτι η μανα της ειναι τοσο αυστηρη βεβαια). Αυτο ακριβως θελω να κανω αγοραζοντας της ορισμενα βιβλια που πιστευω καθε κοριτσι -και αγορι- αντιστοιχα θα πρεπει να διαβασει. Εκει που κολλαω ειναι η ηλικια γιατι ανακαλυπτω οτι εχουν αλλαξει τα ορια απο την εποχη που ημουν εγω εφηβη! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (19 Σεπ. 2004 , 12:38) Katarxas, sugxaritiria pou perases stin prwti sou epilogi! Bravo Oson afora to autokinito makari na sou to paroun. Nomizw vevaia pws gia ena foititi stin Patra den einai kai toso anagaio! An isoun apo Patra kai pernages Athina, tha itan pio xrisimo, lamvanontan upopsin tis apostaseis, kai se periptwsi pou den evriskes spiti stou Zwgrafou! Egw mazi sou eimai! makari na sou to paroun, alla min diazesai toso! Katse na pas prwta stin Patra, na eksoikiwtheis me tin poli, kai meta! An to pareis kai 2 mines meta den xalase kai o kosmos. O pragmatikos logos pou to thes poios einai? Gia na pigaineis pio aneta sti sxoli??? ;) ;) ;) oxi kalh mou! isa isa pou ton prwto xrono oute kan sthn patra den 8a einai! otan anevainw mono.kai 8a to pairnei kai h mhtera mou pu 8anai a8hna. oxi paraloga pragmata. apo 2o xrono vlepume. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emperor69 (19 Σεπ. 2004 , 22:20) kai meta3y mas twra.. to ti einai pleone3ia kai ti oxi ase me na to krinw egw. An apaituses (kai as tonisume th le3h apaitw, giati kaneis den milhse gia apaithsh) aytokinhto apo kapoion pu antikeimenika den mporei na su dwsei, tote nai, eisai kakoma8hmenh. e3allu ontas kopela den nomizw pws se kaei kai toso. egw odhgw apta 13 mou kai trelainomai gia ta aytokinhta. apthn allh omws, pros yperaspishn sou, ofeilw na omologhsw pws 850e gia synolo (noikia, logariasmoi...) den einai polla.ti dhladh? oi foithtes den exun e3oda? isws einai apla ikanopoihtika. κοιτα εγω οταν παω για φοιτητης τα μονο που θα ζητησω ειναι να εχω adsl τιποτα αλλο ...... τα αλλα θα περιμενω να παρω οτι μπορουν να μου δωσουν , μπορουν να μου δωσουν αυτοκινητο εχει καλος , μπορουν να μου δωσεις 1000 ευρο καθε μηνα για διασκεδαση ? εχει καλος ......... εγω ποτε δεν θα απαιτησω κατι τετοιο ....... επειδη ειναι περα απο τις αναγκες τους ..... στο μονο θεμα που ειμαι κακομαθημενος ειναι στην adsl . αλλα δεν νομιζω να ειμαι και τοσο κακομαθημενος επειδη δεν απαιτω και πολλα . Αν απαιτουσα αυτοκινητο θα θεωρουσα τον ευατο μου κακομαθημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (19 Σεπ. 2004 , 22:31) κοιτα εγω οταν παω για φοιτητης τα μονο που θα ζητησω ειναι να εχω adsl τιποτα αλλο ...... τα αλλα θα περιμενω να παρω οτι μπορουν να μου δωσουν , μπορουν να μου δωσουν αυτοκινητο εχει καλος , μπορουν να μου δωσεις 1000 ευρο καθε μηνα για διασκεδαση ? εχει καλος ......... εγω ποτε δεν θα απαιτησω κατι τετοιο ....... επειδη ειναι περα απο τις αναγκες τους ..... στο μονο θεμα που ειμαι κακομαθημενος ειναι στην adsl . αλλα δεν νομιζω να ειμαι και τοσο κακομαθημενος επειδη δεν απαιτω και πολλα . Αν απαιτουσα αυτοκινητο θα θεωρουσα τον ευατο μου κακομαθημενο O kathenas me thn trela tou loipon...Isws otan ftaseis se afthn thn fash exoun allaksei oi proteraiothtes sou.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cambas (19 Σεπ. 2004 , 22:33) O kathenas me thn trela tou loipon...Isws otan ftaseis se afthn thn fash exoun allaksei oi proteraiothtes sou.... ισως ,αλλα ενταξει αλλα μια τρελα να στοιχιζει 100 ευρο και αλλο 10,000 νομιζω οτι την τρελα πρεπει να την πληρωνουμε εμεις οι ιδιοι και οχι αλλη γιατι τοτε γινομαστε κακομαθημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Αν οι γονεις σε κακομαθαινουν προσφεροντας σου αυτοκινητο επειδη περασες ας πουμε στη σχολη που ηθελες (και ηθελαν) τελικα ειναι δικο τους προβλημα. Το θεμα ειναι κατα ποσο εσυ εισαι σε θεση να καταλαβαινεις μεχρι που φτανουν οι δυνατοτητες τους, και να μην απαιτεις αυτο που δεν μπορουν να σου δωσουν. Απο τη μερια των μαμαδων τα λεω. Οταν μου ζηταει υπολογιστη για δωρο επειδη εβγαλε μεσο ορο 15 κανονικα δεν πρεπει να τον παρω γιατι δε θεωρω το 15 μεγαλο βαθμο. Ξερω ομως οτι τον χρειαζεται, και καταφερνω να της στησω ενα μηχανημα με ελαχιστο κοστος που να την καλυπτει. Την επομενη χρονια εβγαλε μεσο ορο 16 και κατι και ζητησε φορητο cd.... Ειμαστε ακομη στη δευτερα γυμνασιου... Αναρρωτιεμαι τι θα πρεπει να περιμενω στην πορεια!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts