xristinoula Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Τι θα πεις?Ξερεις καλο μου εχω την υποψια οτι μπορει να σου ρεσουν τα αγορακια?Η θα αισθανθει τυψεις η θα πει εσενα τι σε νοιαζει τι κανω εγω?Δεν ειναι ζητηματα των γονιων ολα αυτα...Η ζωη ειναι του παιδιου οχι δικη μας.. Τροποποιω για να μην κανω 3 ποστ στην σειρα..Αν ο αλλος δεν εχει προλαβει να απαντησει τι να κανω νεο ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 οχι δε θα του πεις τετοιο πραγμα..αν πεις κατι τετοιο υποδηλωνει πως δεν εχεις τακτ και κανενα στοιχειο σωστης επικοινωνιας με το παιδι σου αν δεν ειναι ζητημα του γονιου η εγκαιρη ενημερωση του παιδιου του,τοτε ποιανου ειναι,του γειτονα;; οσο για τις τροποποιησεις,δεν λεω να μην κανεις...απλα απαντησε πρωτα στα αρχικα ερωτηματα που σου ετεθησαν και μετα προχωρας σε δημιουργια νεων!:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Απλα σε καποια πραγματα δεν απανταω γιατι τα θεωρω αυτονοητα..Για το ασεμνο υλικο πχ στον υπολογιστη .Εννοειται οτι δεν μιλαω για εφηβους αλλα για παιδια.Υπαρχουν προγραμματα για να το αποτρεψεις..Παντου υπαρχουν λυσεις κι τροποι να προστατεψεις χωρις να γινεις κολλητσιδα στον αλλο.αρκει να τους ξερεις κι να μην πανικοβαλλεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Απλα σε καποια πραγματα δεν απανταω γιατι τα θεωρω αυτονοητα..Για το ασεμνο υλικο πχ στον υπολογιστη .Εννοειται οτι δεν μιλαω για εφηβους αλλα για παιδια.Υπαρχουν προγραμματα για να το αποτρεψεις..Παντου υπαρχουν λυσεις κι τροποι να προστατεψεις χωρις να γινεις κολλητσιδα στον αλλο.αρκει να τους ξερεις κι να μην πανικοβαλλεσαι..το λες και μονη σου... παντα και παντου υπαρχουν τροποι για να προστατεψεις και μαλιστα χωρις να δειξεις αδιαφορια! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Οτι οι γονεις μπορει να αγνοουν αυτους τους τροπους ?Γιατι ειναι αλλης κουλτουρας?Η απλα οτι μπορει να βαριουνται η να δουλευουνν πολλες ωρες η να εχουν τα δικα τους προβληματα ?Δεν μπορει να συμβαινει κι αυτο?Τελος παντων σε πολλα σπιτια που μπορει να παει κανεις μπορει να δει χιλιαδες λαθη που μπορει να επηρεασουν καποιον.Αλλοι γονεις ειναι ασφυκτικοι αλλοι ειιναι στον κοσμο τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 εγω παντως τα παω σχετικα καλα με τους δικους μου οτα παιδια στο σχολειο με κοροιδευουν επιδη δεν ειμαι ουτε trendy και emo.ειμαι 15 και εχω αλλα ενδιαφεροντα και με εχοθν για μ...κα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts