Jump to content

Έφηβοι και προβλήματα με τους γονείς!

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι θα πεις?Ξερεις καλο μου εχω την υποψια οτι μπορει να σου ρεσουν τα αγορακια?Η θα αισθανθει τυψεις η θα πει εσενα τι σε νοιαζει τι κανω εγω?Δεν ειναι ζητηματα των γονιων ολα αυτα...Η ζωη ειναι του παιδιου οχι δικη μας..

Τροποποιω για να μην κανω 3 ποστ στην σειρα..Αν ο αλλος δεν εχει προλαβει να απαντησει τι να κανω νεο ποστ?

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι δε θα του πεις τετοιο πραγμα..αν πεις κατι τετοιο υποδηλωνει πως δεν εχεις τακτ και κανενα στοιχειο σωστης επικοινωνιας με το παιδι σου

αν δεν ειναι ζητημα του γονιου η εγκαιρη ενημερωση του παιδιου του,τοτε ποιανου ειναι,του γειτονα;;

οσο για τις τροποποιησεις,δεν λεω να μην κανεις...απλα απαντησε πρωτα στα αρχικα ερωτηματα που σου ετεθησαν και μετα προχωρας σε δημιουργια νεων!:)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Απλα σε καποια πραγματα δεν απανταω γιατι τα θεωρω αυτονοητα..Για το ασεμνο υλικο πχ στον υπολογιστη .Εννοειται οτι δεν μιλαω για εφηβους αλλα για παιδια.Υπαρχουν προγραμματα για να το αποτρεψεις..Παντου υπαρχουν λυσεις κι τροποι να προστατεψεις χωρις να γινεις κολλητσιδα στον αλλο.αρκει να τους ξερεις κι να μην πανικοβαλλεσαι..

Απλα σε καποια πραγματα δεν απανταω γιατι τα θεωρω αυτονοητα..Για το ασεμνο υλικο πχ στον υπολογιστη .Εννοειται οτι δεν μιλαω για εφηβους αλλα για παιδια.Υπαρχουν προγραμματα για να το αποτρεψεις..Παντου υπαρχουν λυσεις κι τροποι να προστατεψεις χωρις να γινεις κολλητσιδα στον αλλο.αρκει να τους ξερεις κι να μην πανικοβαλλεσαι..
το λες και μονη σου...

παντα και παντου υπαρχουν τροποι για να προστατεψεις και μαλιστα χωρις να δειξεις αδιαφορια!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Οτι οι γονεις μπορει να αγνοουν αυτους τους τροπους ?Γιατι ειναι αλλης κουλτουρας?Η απλα οτι μπορει να βαριουνται η να δουλευουνν πολλες ωρες η να εχουν τα δικα τους προβληματα ?Δεν μπορει να συμβαινει κι αυτο?Τελος παντων σε πολλα σπιτια που μπορει να παει κανεις μπορει να δει χιλιαδες λαθη που μπορει να επηρεασουν καποιον.Αλλοι γονεις ειναι ασφυκτικοι αλλοι ειιναι στον κοσμο τους..

εγω παντως τα παω σχετικα καλα με τους δικους μου

οτα παιδια στο σχολειο με κοροιδευουν επιδη δεν ειμαι ουτε trendy και emo.ειμαι 15 και εχω αλλα ενδιαφεροντα και με εχοθν για μ...κα

[sIGPIC][/sIGPIC]