captum Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Εξακολουθούν τα καλά επεισόδια. Στο ίδιο μοτίβο το 17, μάλλον καλύτερο από τα 2 προηγούμενα, με αρκετή αγωνία. O Jon Voight πρέπει να είναι ο πιο cool κακός στην ιστορία του 24. Και μεγάλη woo-hoo στιγμή όταν ο Almeida έβγαλε νοκ άουτ δύο φρουρούς με μία κίνηση! :w00t: (Κατάλαβα καλά; Έπεσε hint ότι θα εμφανιστεί η Kim?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 (Κατάλαβα καλά; Έπεσε hint ότι θα εμφανιστεί η Kim?) Λογικά ναι θα εμφανιστεί. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Κι εγώ έτσι πιστεύω. Άντε, μας έλειψε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Εμένα καθόλου. Ελπίζω να κάνει πολύ σύντομα πέρασμα. :p Έχω εντυπωσιαστεί απο την όλη εξέλιξη των τελευταίων επεισοδίων. Μπορεί μεν να μην βλέπουμε τον Τζακ στο επίκεντρο των εξελίξεων αλλά και ο Τόνι τα καταφέρνει μια χαρά. :) Αναμένω με αγωνία το 18ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Εμένα καθόλου. Ελπίζω να κάνει πολύ σύντομα πέρασμα. :p Ούτε κι εμένα. Πάντως αν εμφανιστεί, πρέπει να ετοιμαστούμε για νέο body count στο FBI -την τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη CTU η γκαντέμω τούς ξεπάστρεψαν όλους! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Πάντως στο 24ο προβλέπω κυνηγητό για το αντίδοτο που θα εμφανιστεί το 23ο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Έτοιμοι και οι ελληνικοί υπότιτλοι για το 18ο. Καλή μας ακρόαση. :) Αυτά είναι. Το τελευταίο 10λεπτο πολύ καλό με αποκορύφωμα το απίστευτο τελείωμα. Αναμονή για το 19. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Απίστευτο! :blink::blink: Μας τρέλανε πάλι το 24, δε λέμε spoilers για όσους δεν το είδανε, αλλά όντως το τελευταίο 5λεπτο μας άφησε χαζούς. Η emo-Kim πώς σας φάνηκε; :lol: I love you Daddy! :cry: Please Daddy, I love you! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Απίστευτο! :blink::blink: Μας τρέλανε πάλι το 24, δε λέμε spoilers για όσους δεν το είδανε, αλλά όντως το τελευταίο 5λεπτο μας άφησε χαζούς. Eλα ντε!!Τι ηταν αυτο;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Η emo-Kim πώς σας φάνηκε; :lol: I love you Daddy! :cry: Please Daddy, I love you! :D Η επανασύνδεση Bauer - Bauerοκόρης ήταν χειρότερη από κάθε προσδοκία. :lol::X Δε μου άρεσε πολύ το τελικό twist, πάντως το ενδιαφέρον διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ελπίζω να έχουν ένα twist για το twist :p αν και δυστυχώς δεν το νομίζω... Ήταν κάπως απογοητευτικό, αλλά να δούμε πού θα οδηγήσει. Η επανεμφάνιση της Kim ήταν σε νορμάλ πλαίσιο. Πάλι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Δεν μπορουσε να γινει αυτο που εγινε στο φινάλε στην Bauroκόρη? Της το κανα ευχαρίστως με τα χεράκια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 :lol: :lol: Γιατί τέτοιο μίσος; Και γω απο κάποιο σημείο και μετά δεν ήθελα να την βλέπω μέσα στην σειρά αλλά, εδώ το πέρασμά της ήταν σύντομο. Οπότε, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Ο Τόνι πάρα πολύ δυναμικός και άξιος αντικαταστάτης του ετοιμοθάνατου Tζακ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Απο τα καλυτερα επισοδια της σεζον...βεβαιως στο τελος μας αφησε αφωνους και με τρομερη αγωνια περιμενουμε το 19!!!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ρε παιδιά το το 19ο δεν έπαιξε χθες??? Στο site του fox λέει ότι το 20ο θα παίξει στις 27 Απρίλη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 μια χαρά έπαιξε και μια χαρά κατέβηκε...πάω για προβολή..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ε τότε μάλλον δεν έχει ανέβει στο δικό μου λημέρι ακόμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 μετα απο πολυυυυ καιρο που το ειχα στο ραφι, ειπα να ασχοληθω με την 6η... ειδα τα 3 πρωτα δηλαδγ ως και τη μεση ιδεα μου ειναι η μεχρι στιγμης καμια εκπληξη, καμια αντροπη, καμια .... καμια γενικως... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 μετα απο πολυυυυ καιρο που το ειχα στο ραφι, ειπα να ασχοληθω με την 6η... ειδα τα 3 πρωτα δηλαδγ ως και τη μεση ιδεα μου ειναι η μεχρι στιγμης καμια εκπληξη, καμια αντροπη, καμια .... καμια γενικως... Θα στο πω κι έτσι: Μπορείς εύκολα να παρατήσεις την 6η, να πας κατευθείαν στο 24: Redemption, και μετά να συνεχίσεις κανονικότατα με την 7η σεζόν. Δεν θα έχεις χάσει απολύτως τίποτα! :p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Γιατί ρε παιδιά; Μπορεί να μην κυμαίνεται στα υψηλότατα επίπεδα άλλων σεζόν όπως 5 και 2, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη. Πάντως, συνφωνώ απολύτως με τον προλαλίσαντα... η 7η εξελλίσεται σε μία απο τις καλύτερες σεζόν. Πάμε σιγά σιγά να δούμε και μεις το 19. ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Γιατί ρε παιδιά; Μπορεί να μην κυμαίνεται στα υψηλότατα επίπεδα άλλων σεζόν όπως 5 και 2, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη. Για την 6η μιλάς; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ναι, μπορεί να έχει τις μεγάλες κοιλιές (κάτι που έλειπε απο σχεδόν όλες τις προηγούμενες σεζόν) αλλά την παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ναι, μπορεί να έχει τις μεγάλες κοιλιές (κάτι που έλειπε απο σχεδόν όλες τις προηγούμενες σεζόν) αλλά την παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα θα μου πεις "(προ)περσινά ξινά σταφύλια", αλλά η 6η ήταν (κατά δήλωση και των ίδιων των συντελεστών/δημιουργών) low point για τη σειρά. Την είδες μονοκόμματα ή ανά εβδομάδα; BTW, αν θυμάμαι καλά, αρχές καλοκαιριού θα έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για την 8η σεζόν (τουλάχιστον μέρος της δράσης θα εκτιλύσσεται στη Ν.Υ. με ένα είδος CTU ξανά), που σημαίνει ότι και του χρόνου, θα έχουμε ένα "24" σχεδόν ολοκληρωμένο όταν θα ξεκινήσει να προβάλλεται. Κάτι που δούλεψε πολύ καλά για την 7η σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Και, ας ελπίσουμε, θα γίνει κανόνας απο δω και στο εξής. Τώρα θα μου πεις "(προ)περσινά ξινά σταφύλια", αλλά η 6η ήταν (κατά δήλωση και των ίδιων των συντελεστών/δημιουργών) low point για τη σειρά. Την είδες μονοκόμματα ή ανά εβδομάδα; Ανα βδομάδα όταν παιζόταν και, ένα μήνα πριν το redemption, το ξαναείδα όλο μονορούφι γιατί μου είχε λέιψει απίστευτα ο Τζακ μετά απο τόσο καιρό. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Και, ας ελπίσουμε, θα γίνει κανόνας απο δω και στο εξής. Η 8η σεζόν μάλλον θα είναι η τελευταία :X Anyway, πάω για το 19! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts