Jump to content

24 (Fox)

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξακολουθούν τα καλά επεισόδια. Στο ίδιο μοτίβο το 17, μάλλον καλύτερο από τα 2 προηγούμενα, με αρκετή αγωνία.

O Jon Voight πρέπει να είναι ο πιο cool κακός στην ιστορία του 24.

Και μεγάλη woo-hoo στιγμή όταν

ο Almeida έβγαλε νοκ άουτ δύο φρουρούς με μία κίνηση!

:w00t:

(Κατάλαβα καλά; Έπεσε hint ότι θα εμφανιστεί

η Kim

?)

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα καθόλου. Ελπίζω να κάνει πολύ σύντομα πέρασμα. :p

Έχω εντυπωσιαστεί απο την όλη εξέλιξη των τελευταίων επεισοδίων. Μπορεί μεν να μην βλέπουμε τον Τζακ στο επίκεντρο των εξελίξεων αλλά και ο Τόνι τα καταφέρνει μια χαρά. :)

Αναμένω με αγωνία το 18ο.

Εμένα καθόλου. Ελπίζω να κάνει πολύ σύντομα πέρασμα. :p

Ούτε κι εμένα. Πάντως αν εμφανιστεί, πρέπει να ετοιμαστούμε για νέο body count στο FBI -την τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη CTU η γκαντέμω τούς ξεπάστρεψαν όλους! :p

Έτοιμοι και οι ελληνικοί υπότιτλοι για το 18ο. Καλή μας ακρόαση. :)

Αυτά είναι. Το τελευταίο 10λεπτο πολύ καλό με αποκορύφωμα το απίστευτο τελείωμα. Αναμονή για το 19.

Απίστευτο! :blink::blink:

Μας τρέλανε πάλι το 24, δε λέμε spoilers για όσους

δεν το είδανε, αλλά όντως το τελευταίο 5λεπτο μας άφησε χαζούς.

Η emo-Kim πώς σας φάνηκε; :lol:

I love you Daddy! :cry:

Please Daddy, I love you!

:D

Απίστευτο! :blink::blink:

Μας τρέλανε πάλι το 24, δε λέμε spoilers για όσους

δεν το είδανε, αλλά όντως το τελευταίο 5λεπτο μας άφησε χαζούς.

Eλα ντε!!Τι ηταν αυτο;:wacko:

Η emo-Kim πώς σας φάνηκε; :lol:

I love you Daddy! :cry:

Please Daddy, I love you!

:D

Η επανασύνδεση Bauer - Bauerοκόρης ήταν χειρότερη από κάθε προσδοκία. :lol::X

Δε μου άρεσε πολύ το τελικό twist, πάντως το ενδιαφέρον διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ελπίζω να έχουν ένα twist για το twist :p αν και δυστυχώς δεν το νομίζω... Ήταν κάπως απογοητευτικό, αλλά να δούμε πού θα οδηγήσει.

Η επανεμφάνιση της Kim ήταν σε νορμάλ πλαίσιο. Πάλι καλά!

:lol: :lol: Γιατί τέτοιο μίσος; Και γω απο κάποιο σημείο και μετά δεν ήθελα να την βλέπω μέσα στην σειρά αλλά, εδώ το πέρασμά της ήταν σύντομο. Οπότε, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Ο Τόνι πάρα πολύ δυναμικός και άξιος αντικαταστάτης του

ετοιμοθάνατου

Tζακ.

Απο τα καλυτερα επισοδια της σεζον...βεβαιως στο τελος μας αφησε αφωνους και με τρομερη αγωνια περιμενουμε το 19!!!!
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ρε παιδιά το το 19ο δεν έπαιξε χθες??? Στο site του fox λέει ότι το 20ο θα παίξει στις 27 Απρίλη.

Ε τότε μάλλον δεν έχει ανέβει στο δικό μου λημέρι ακόμα. Ευχαριστώ.

μετα απο πολυυυυ καιρο που το ειχα στο ραφι, ειπα να ασχοληθω με την 6η...

ειδα τα 3 πρωτα δηλαδγ ως και τη μεση

ιδεα μου ειναι η μεχρι στιγμης καμια εκπληξη, καμια αντροπη, καμια .... καμια γενικως...

:X

μετα απο πολυυυυ καιρο που το ειχα στο ραφι, ειπα να ασχοληθω με την 6η...

ειδα τα 3 πρωτα δηλαδγ ως και τη μεση

ιδεα μου ειναι η μεχρι στιγμης καμια εκπληξη, καμια αντροπη, καμια .... καμια γενικως...

Θα στο πω κι έτσι: Μπορείς εύκολα να παρατήσεις την 6η, να πας κατευθείαν στο 24: Redemption, και μετά να συνεχίσεις κανονικότατα με την 7η σεζόν. Δεν θα έχεις χάσει απολύτως τίποτα! :p :happy:

Γιατί ρε παιδιά; Μπορεί να μην κυμαίνεται στα υψηλότατα επίπεδα άλλων σεζόν όπως 5 και 2, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη. Πάντως, συνφωνώ απολύτως με τον προλαλίσαντα... η 7η εξελλίσεται σε μία απο τις καλύτερες σεζόν.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε και μεις το 19. ;) :)

Γιατί ρε παιδιά; Μπορεί να μην κυμαίνεται στα υψηλότατα επίπεδα άλλων σεζόν όπως 5 και 2, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη.

Για την 6η μιλάς; :worry:

Ναι, μπορεί να έχει τις μεγάλες κοιλιές (κάτι που έλειπε απο σχεδόν όλες τις προηγούμενες σεζόν) αλλά την παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ναι, μπορεί να έχει τις μεγάλες κοιλιές (κάτι που έλειπε απο σχεδόν όλες τις προηγούμενες σεζόν) αλλά την παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τώρα θα μου πεις "(προ)περσινά ξινά σταφύλια", αλλά η 6η ήταν (κατά δήλωση και των ίδιων των συντελεστών/δημιουργών) low point για τη σειρά. Την είδες μονοκόμματα ή ανά εβδομάδα;

BTW, αν θυμάμαι καλά, αρχές καλοκαιριού θα έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για την 8η σεζόν (τουλάχιστον μέρος της δράσης θα εκτιλύσσεται στη Ν.Υ. με ένα είδος CTU ξανά), που σημαίνει ότι και του χρόνου, θα έχουμε ένα "24" σχεδόν ολοκληρωμένο όταν θα ξεκινήσει να προβάλλεται. Κάτι που δούλεψε πολύ καλά για την 7η σεζόν.

Και, ας ελπίσουμε, θα γίνει κανόνας απο δω και στο εξής.

Τώρα θα μου πεις "(προ)περσινά ξινά σταφύλια", αλλά η 6η ήταν (κατά δήλωση και των ίδιων των συντελεστών/δημιουργών) low point για τη σειρά. Την είδες μονοκόμματα ή ανά εβδομάδα;

Ανα βδομάδα όταν παιζόταν και, ένα μήνα πριν το redemption, το ξαναείδα όλο μονορούφι γιατί μου είχε λέιψει απίστευτα ο Τζακ μετά απο τόσο καιρό. :) :D