Jump to content

Σε ποιο δίκτυο ανήκετε;

Κοινοποίηση

se poio diktyo anikete?????  

1.068 members have voted

1. 1. se poio diktyo anikete?????

• Cosmote
      328
    • Wind
      233
    • Vodafone
      445
    • Q Telecom
      62

Recommended Posts

αυτό το thread δεν θυμίζει ταμάλα το "ποιά εταιρεία κινη΄της θεωρείτε καλυτερη?"

Πάντως εγώ μετά από μικρή παραμονή σε κοσμοτέ (Δεκ 2000-Φεβ 2001) πήγα βόντα cu γιατί τότε είχε το πίο φθηνό sms τότε (26 δρχ) από τότε δεν μου δόθηκε αφορμή να ξανα αλλάξω...

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

αυτό το thread δεν θυμίζει ταμάλα το "ποιά εταιρεία κινη΄της θεωρείτε καλυτερη?"

Πάντως εγώ μετά από μικρή παραμονή σε κοσμοτέ (Δεκ 2000-Φεβ 2001) πήγα βόντα cu γιατί τότε είχε το πίο φθηνό sms τότε (26 δρχ) από τότε δεν μου δόθηκε αφορμή να ξανα αλλάξω...

Όχι. Άλλο το ποια θεωρείς καλύτερη και άλλο ποια έχεις ;)

Συνηθίζουμε τακτικά να κάνουμε δημοσκοπήσεις "τι δίκτυο έχετε τώρα" για να βρούμε τι έχουν επιλέξει τα μέλη του myphone.gr :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

PANAFON απο τις πρώτες πρώτες ημέρες και ποτέ χωρίς αλλάγή.

Τώρα πια είμαστε στην VODAFONE :* και δεν υπάρχει λόγος αλλαγής.

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Δεν ξέρω τι έφταιγε άλλα πριν μερικές ήμουνα εν κινήση και προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο από κινητό stet ενός φίλος και δεν κατάφερα να μιλήσω ουτε δευτερόλεπτο.Μάλλον έχει σοβαρό προβλημα στον τομέα(αναφέρομαι τουλάχιστον για την Πάτρα)

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

Καλύτερα να μείνει έτσι. Θέλουμε να δούμε το κύριο δίκτυο του καθένα.

:)

Χρησιμοποιώ περισώτερο Q όμως για τις τιμές. Οπότε βάζω Q-telecom στην ψηφοφορία. :whistle:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ψηφίζω Q.

Την επέλεξα γιατί είμαι μέτριος χρήστης του κινητού. (π.χ. Που είσαι; Σε παίρνω σπίτι... κλπ)

Εχει πολύ καλές τιμές για την χρήση που κάνω και αφού διάλεξα λογαριασμό στο σπίτι επέλεξα εγώ το νούμερο που ήθελα!

Αρχικό Μήνυμα από τον telePS

...και αφού διάλεξα λογαριασμό στο σπίτι...

Τι εννοείς με αυτό; :worry:

Ξεκινησα με PANAFON αρκετα χρονια πριν μενωντας απολυτα ικανοποιημενος, συνεχισα με Cosmote και πριν 2 περιπου χρονια ξαναγυρισα στην πλεον...πολυεθνικη Panafon/Vodafone. :cool:

Vodafone. Εκτός από την panafonet που με έχει βολέψει, τελευταία την έχω εκτιμήσει περισσότερο σε συνδυασμό με τη citibank visa vodafone (που έχω χρόνια τώρα) γιατί μ'αυτήν έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνύματα :cool:

panta etrefa mia sympathei se panafon vodafone logw ekseliksewn sto xwro twn yphresiwn!bebaia mou exei paiksei mia mamakia alla ayto sta 4 xronia pou eimai syndromhths mono mia fora...nai...exw kinito apo ta 13 mou...xexe... :p :cool:

Εδω και 2,5 χρόνια τα 2 κύρια νούμερά μου είναι Τελεστέτ (send pack και ενα συμβόλαιο Call).Βέβαια έχω 8 σιμακια (4 cu ;) ,2 Telestet :cool: ,1 q-card :alien: ,1 whats up :mad: ) αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία....

Άρα λοιπόν εγώ "ανήκω" στην Telestet

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp

panta etrefa mia sympathei se panafon vodafone logw ekseliksewn sto xwro twn yphresiwn!bebaia mou exei paiksei mia mamakia alla ayto sta 4 xronia pou eimai syndromhths mono mia fora...nai...exw kinito apo ta 13 mou...xexe... :p :cool:

Μην χαίρεσαι εγώ έχω από τα 11 το 3210 ολοκληρωτικά δικό μου αλλά στα 10 μου έπαιρνα το 5110 και έπαιζα φιδάκι :rolleyes:

Εγώ κύρια σύνδεση μου είναι η Vodafone αλλά χρησιμοποιώ και Cosmote όμως 2 συμβόλαια δεν βγαίνουν πέρα σκέφτομαι να καταργήσω την Vodafone από την άλλη σκέφτομαι την Visa σκέφτομαι να καταργήσω την Cosmote από την άλλη σκέφτομαι το GPRS

Τι έχετε να προτείνετε ?

Αρχικό Μήνυμα από τον SeCtoR

H telestet otan ebgaze tis yphresies i vodafone pou htan? :whistle:

Perimene (kai perimenei akoma) gia na antigrapsei... :whistle:

Stet (free2go),Cote (συμβολαιο που μαλλον παει για διακοπη),Voda (cu)

Την Στετ για ολα εκτος gprs (wap) και την Voda για wap over gprs......την κοτε την χρησιμοποιουσα καποτε για wap...........

Αυτήν την περίοδο ως βασικό νούμερο Κοσμοτέ και μάλλον κοσμοτέ για πολύ καιρό ακόμα στο μελλον...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...