Jump to content

[ROM][HD2[WWE][15/05/10]AthineOS v4.0 21903/23569

b16b
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kωσταντινε καλησπερα,φλασαρα την τελευταια σου 7,2 αλλα εχω ενα σοβαρο προβλημα...Ενω αναγνωριζει το bt μου δεν μου εμφανιζει εικονιδιο οτι εχει ενεργοποιηθει και παροτι εχει γινει η ζευξη και εχω σημα στο ακουστικο μου αν με παρουυνε τηλεφωνο,μιλαω μονο απο την συσκευη...Το bt ειναι νεκρο...

Το αλλο ειναι οτι το Sense Task μου βγαζει σφαλμα...Καποιος αλλος προβληματα με την τελευταια;;Εκανα και Τask πριν την περασω αλλα περασα παλιο backup,κολουσε εκανα hard reset και σημερα την εστρωσα...Αλλα μου παρουσιαζει τα παραπανω

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 364
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kωσταντινε καλησπερα,φλασαρα την τελευταια σου 7,2 αλλα εχω ενα σοβαρο προβλημα...Ενω αναγνωριζει το bt μου δεν μου εμφανιζει εικονιδιο οτι εχει ενεργοποιηθει και παροτι εχει γινει η ζευξη και εχω σημα στο ακουστικο μου αν με παρουυνε τηλεφωνο,μιλαω μονο απο την συσκευη...Το bt ειναι νεκρο...

Το αλλο ειναι οτι το Sense Task μου βγαζει σφαλμα...Καποιος αλλος προβληματα με την τελευταια;;Εκανα και Τask πριν την περασω αλλα περασα παλιο backup,κολουσε εκανα hard reset και σημερα την εστρωσα...Αλλα μου παρουσιαζει τα παραπανω

η ταχυτητα πως ειναι με την καινουριο τροπο συμπιεσης

το sense θελει περισοτερες λεπτομεριες απο αυτες που εδωσες..

το bluetooth σε μενα δουλευει κανονικα ως τοσο θα ανεβασω καινουρια ρομ με drivers απο 2,14 και μερικες αναβαθμησεις

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Γιωργο σε καθε νεα δοκιμη,σου συνιστω να φλασαρεις μεσω Task29 και ολα απο την αρχη.

ετσι θα εισαι παντα σιγουρος αν ειναι προβλημα της ρομ η οχι.

παντως με τα λεγομενα του Κων/νου,το προβλημα σου μου μυριζει bad flash ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Oι ταχυτητα ειναι πολυ καλη Κωσταντινε...Βεβαια εχω να βαλω αλλη ρομ παρα πολυ καιρο,βαζω μονο δικες σου οποτε δεν ξερω τι παιζει με της αλλες..Δεν μου λες,για ποτε λες το update,αυριο θα εχω λιγο χρονο,να φλασαρω την ιδια η αν την ανεβασεις μεχρι της 11 να περιμενω...

Φιλικά Γιώργος

AthineOS HD2 v8.0 23569 Sense 2.5.2015 [2.14]

[Download HERE (Rapidshare)

Change Log

base on new 2.14

αναβαθμισει του stock tab και του people tab

αναβαθμισει τπυ facebook app σε v1,1,0,17

Περισσότερα.. πρεπει να κοιμηθώ τωρα

Edited by b16b

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μολις τελειωσα το στησιμο της \V8...Πολυ καλη φαινετε...Εκανα Task29 και την περασα..Την εστησα..Το Sense Tasks παλι μου βγαζει error...Το κατεβασα το περασα και στην καρτα και ολα οκ...Τωρα το Bt φαινεται να λειτουργει σωστα αλλα δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο ουτε του bt ουτε του οτι ειναι συνδεμενο με ακουστικα...Απο την αρχη γιατι το δοκιμασα με καθαρη την ρομ......Κατα τα αλλα Κωστντινε ολα καλα..

Φιλικά Γιώργος

Μολις τελειωσα το στησιμο της \V8...Πολυ καλη φαινετε...Εκανα Task29 και την περασα..Την εστησα..Το Sense Tasks παλι μου βγαζει error...Το κατεβασα το περασα και στην καρτα και ολα οκ...Τωρα το Bt φαινεται να λειτουργει σωστα αλλα δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο ουτε του bt ουτε του οτι ειναι συνδεμενο με ακουστικα...Απο την αρχη γιατι το δοκιμασα με καθαρη την ρομ......Κατα τα αλλα Κωστντινε ολα καλα..

τελικα εχεις δικαιο για το bluetooth icon.. τωρα πρεπει να βρω απο ποτε και μετα δεν δουλευε για να βρω τι εκανα και δεν δουλευει..

θυμασε εσει μιπως μεχρι πια δουλευε?

αν εχεις χρονο..

http://rapidshare.com/files/400163356/AthineOS_TMOUS_v7.1_23569_2015.rar

http://rapidshare.com/files/398720740/AthineOS_HD2_v7.0_23569_Sense_2015_GR_KB.rar

Κωνσταντινος

Κωσταντινε απο την 7,2 και μετα αν δεν κανω λαθος δεν μου παιζει το εικονιδιο...

Παντως στην 8 με το που την φλασαρα και ρυρμισα email,youtube κτλ δοκιμασα το ακουστικο,συνδεθηκε εκανα και δοκιμη με το σταθερο να δω αν ειναι οκ,αλλα τα δυο εικονιδια δεν φαινονται πουθενα...

Τα δυο λινκ ειναι η παλιες ρομ;;;Η νεες;;;Αλλο φλασαρισμα δεν κανω...Σημερα:lol::lol:

Βασικα μολις δοκιμασα ενα cab απο το omnia που εχω γιατι εχει το ιδιο προβλημα και επαιξε αλλα ειναι αντιαισθητικο μιας και ειναι ασπρο..Ασε που παλι δεν φαινεται αν ειναι σε λειτουργια το ακουστικο απλως οτι υπαρχει ανοιχτο το bt και ειναι ορατο η οχι...

Φιλικά Γιώργος

Mια ερώτηση θέλω να κάνω,πως αλλάζουμε το lockscreen με κάποιο άλλο???????????

Δοκίμασα να βάλω άλλο αλλά παραμένει το ίδιο!!!!!!!!

Αναφέρομαι στην 7.

Thanks.

ει βαλει ο λαυρεντης στο site του ενα cab με το προηγουμενο lockscreen....κοιτα εκει...
Samsung Galaxy S8 plus.....

ει βαλει ο λαυρεντης στο site του ενα cab με το προηγουμενο lockscreen....κοιτα εκει...

στην ρομ του Λαυρεντη δουλευει μια χαρα,δεν ξερω αν κανει το ιδιο και στις αλλες:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

στην ρομ του Λαυρεντη δουλευει μια χαρα,δεν ξερω αν κανει το ιδιο και στις αλλες:)

ναι αλλα δυσαρεστα τα νεα απο το λαυρεντη...του χαλασε το τηλεφωνο....θα κανουμε καιρο τωρα να δουμε νεα δουλεια...αχ..

Samsung Galaxy S8 plus.....

ναι αλλα δυσαρεστα τα νεα απο το λαυρεντη...του χαλασε το τηλεφωνο....θα κανουμε καιρο τωρα να δουμε νεα δουλεια...αχ..

δεν επαθε τπτ,μια χαρα ειναι :)

ηδη δοκιμαζουμε την νεα δουλεια του ;)

Κωσταντινε απο την 7,2 και μετα αν δεν κανω λαθος δεν μου παιζει το εικονιδιο...

Παντως στην 8 με το που την φλασαρα και ρυρμισα email,youtube κτλ δοκιμασα το ακουστικο,συνδεθηκε εκανα και δοκιμη με το σταθερο να δω αν ειναι οκ,αλλα τα δυο εικονιδια δεν φαινονται πουθενα...

Τα δυο λινκ ειναι η παλιες ρομ;;;Η νεες;;;Αλλο φλασαρισμα δεν κανω...Σημερα:lol::lol:

Βασικα μολις δοκιμασα ενα cab απο το omnia που εχω γιατι εχει το ιδιο προβλημα και επαιξε αλλα ειναι αντιαισθητικο μιας και ειναι ασπρο..Ασε που παλι δεν φαινεται αν ειναι σε λειτουργια το ακουστικο απλως οτι υπαρχει ανοιχτο το bt και ειναι ορατο η οχι...

postare το μια θα βοηθησει αρκετα πιστευω

postarete και το cab για το lockscreen

Edited by b16b

Κωνσταντινος

AthineOS HD2 v8.1 23569 Sense 2.5.2015

Download HERE (Rapidshare)

Change Log

*BlueTooth Icon Fixed

*Better (Resolution) Office 2010 Icons

*Sense Tasj Fixed

Κωνσταντινος

AthineOS HD2 v9.0 23569 Sense 2.5.2016

Download HERE (Rapidshare)

Change Log

*Manila Core 2016 Updated

*Manila Calendar Updated

*Manila Footpring Updated

*Manila Home Updated

*Manila Stock Updated

*Manila Settings Updated

*Manila Weather Updated

*Manila Twitter Updated

Κωνσταντινος

το cab με την default lockscren ;)

http://rapidshare.com/files/402171748/default_lockscreen.zip

Κωστη τελικα,το τηλ του Λαυρεντη,εφυγε για το σερβις...

αλλα η τελευταια του ρομ,(αυτην τεσταρουμε τωρα)ειναι ετοιμη για ανεβασμα :p

πως ειναι αυτη η ρομ για αυτους που την φλασαραν?

Κωνσταντινος

το cab με την default lockscren ;)

http://rapidshare.com/files/402171748/default_lockscreen.zip

Κωστη τελικα,το τηλ του Λαυρεντη,εφυγε για το σερβις...

αλλα η τελευταια του ρομ,(αυτην τεσταρουμε τωρα)ειναι ετοιμη για ανεβασμα :p

Δυστυχώς δεν δουλεύει....

Δυστυχώς δεν δουλεύει....

κριμα,γιατι σε οσες ρομ του λαυρεντη το δοκιμασαμε,δουλεψε σε ολες :O

Καλημέρα σε όλους.

Το μόνο που κάνει είναι διάφανη τη μπάρα ξεκλειδώματος ,το εβαλα 2 φορές με τα αντίστοιχα soft αλλά δεν...................

προφανος θα εχει αφησει το lockscreen τον windows... το παλο κλειδωμα της htc ηταν ενα skin για το default lockscreen αυτο ειναι διαφορετικο και δεν χρειαζετε τον windowws οποτε και το εχω αφαιρεσει

Κωνσταντινος

Πάντως θα έπρεπε να έχουμε επιλογή πιστεύω...

Εγώ έβαλα το cab για default lock screen και μου τα έκανε μπάχαλο!

Αναγκάστικα να κάνω hard reset.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Χρησιμοποιώ εδω και μέρες την Omega XT με GTX Sense 2.5 Theme του συνφορουμιτη ioathe και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είπα να δοκιμάσω Κωστή και την δική σου δουλεία και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω !! Σε πρώτη φάση σε κερδίζει η ομορφιά ταχύτητα και η ομαλότητα αυτής της ρομ :) Θα παίξω μαζί της το ΣΚ και θα επανέλθω για τυχόν προβλήματα που μου παρουσιαστούν.

Συγχαρητήρια για την δουλεία σου.

ΥΓ. Μαζί με του kwbr είναι η πιο νοικοκυρεμένη – τακτοποιημένη rom που έχω δοκιμάσει.

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)