koklas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Κωνσταντινε εβαλα το cab για ταχυτητα αλλα μετα απο soft reset δεν αναγνωριζεται η storage card...εκανα hard reset... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Κωνσταντινε εβαλα το cab για ταχυτητα αλλα μετα απο soft reset δεν αναγνωριζεται η storage card...εκανα hard reset... 1000 sorry κανει τελικα μονο για το rhodium.. μαλλον διφορετικα dll τον ονοματων του λεο... το δοκιμασα και εγω εκεινη την ωρα και μεσα σε 15' το αφαιρεσα.. αλλα με ειχες προλαβει.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Δεν πειραζει.....ενα καλο backup...περιμενουμε το νεο.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Λοιπόν μετά απο 2 μέρες χρήσης της v7 είχε όντως υπερθέρμανση.... Μιλάμε έκαιγε το κινητό....και έβαλα την prestigeX beta3....απίστευτη ρομ ταχύτατη με ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο 277mb....ξεκινάει με 16mb χρήση. Με full customization και με όλα τα προγραμματα μου φτάνει τα 31mb δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα, ούτε ανεβάζει θερμοκρασία....και εκπληκτική αυτονομία. Με την ίδια χρήση εκεί που άλλες δεν έβγαζαν 1 μέρα αυτή μου κρατάει 1.5 και με νορμάλ χρήση άνετα 2 μέρες. Μάλλον θα μείνω εκεί για κάμποσο καιρό...... Αξίζει να τη δοκιμάσετε....και εσύ Κωνσταντίνε μαζί με άλλες που θα δοκιμάσεις τσέκαρε και αυτήν, είναι πραγματικά απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.....ούτε ένα soft reset όλα λειτουργούν απλά τέλεια!!! Edited June 18, 2010 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Λοιπόν μετά απο 2 μέρες χρήσης της v7 είχε όντως υπερθέρμανση.... Μιλάμε έκαιγε το κινητό....και έβαλα την prestigeX beta3....απίστευτη ρομ ταχύτατη με ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο 277mb....ξεκινάει με 16mb χρήση. Με full customization και με όλα τα προγραμματα μου φτάνει τα 31mb δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα, ούτε ανεβάζει θερμοκρασία....και εκπληκτική αυτονομία. Με την ίδια χρήση εκεί που άλλες δεν έβγαζαν 1 μέρα αυτή μου κρατάει 1.5 και με νορμάλ χρήση άνετα 2 μέρες. Μάλλον θα μείνω εκεί για κάμποσο καιρό...... Αξίζει να τη δοκιμάσετε....και εσύ Κωνσταντίνε μαζί με άλλες που θα δοκιμάσεις τσέκαρε και αυτήν, είναι πραγματικά απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.....ούτε ένα soft reset όλα λειτουργούν απλά τέλεια!!! απο που την κατεβαζουμε???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 απο που την κατεβαζουμε???? Από HtcPedia αλλά πρέπει να του στείλεις pm με το mail σου και σου στέλνει το link.... Για την ακρίβεια από την ώρα που του το έστειλα μέσα σε 10' είχε στείλει το link. ;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Από HtcPedia αλλά πρέπει να του στείλεις pm με το mail σου και σου στέλνει το link.... Για την ακρίβεια από την ώρα που του το έστειλα μέσα σε 10' είχε στείλει το link. ;) ελα τωρα μεταξυ μας προοθησε το μας :D Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παιδια δεν θελω να γινω κακος αλλα μου χτυπάει κάπως να γραφουμε στο thread αυτο για αλλες ρομ. Ποτε δεν γινονταν κατι τετοιο στο XDA. Αν θελουμε να προτεινουμε καποια αλλη ρομ ας το κανουμε στο φορουμ του HD2. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παιδια δεν θελω να γινω κακος αλλα μου χτυπάει κάπως να γραφουμε στο thread αυτο για αλλες ρομ. Ποτε δεν γινονταν κατι τετοιο στο XDA. Αν θελουμε να προτεινουμε καποια αλλη ρομ ας το κανουμε στο φορουμ του HD2. συμφωνω και εγω.....ετσι ειναι....σορυ Κωνσταντινε.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Παιδια δεν θελω να γινω κακος αλλα μου χτυπάει κάπως να γραφουμε στο thread αυτο για αλλες ρομ. Ποτε δεν γινονταν κατι τετοιο στο XDA. Αν θελουμε να προτεινουμε καποια αλλη ρομ ας το κανουμε στο φορουμ του HD2. Δεν έγινε με πρόθεση να προσβάλω ούτε να μειώσω τον Κωνσταντίνο ίσα ίσα απο Έλληνες chef μόνο τις δικές του ρομ έχω βάλει και έχω μείνει και τον περισσότερο καιρό σε συγκριση με άλλες αλλά όλους μας πιάνει μια κρίση για αλλαγή.... Και μετά την δοκιμή με την v7 η οποία μου βγάζει πρόβλημα θέρμανσης του κινητού πήρα το θάρρος να γράψω για κάποια άλλη ρομ επειδή διάβασα νωρίτερα ότι θα δοκίμαζε την energy και το βρίσκω λογικό σαν chef να βλέπει τι κάνουν και οι υπόλοιποι, γιατί "όσο ζούμε μαθαίνουμε", και επειδή ειναι εντυπωσιακός ο ελεύθερος χώρος που έχει η ρομ του για αυτό το ανέφερα..... Κωνσταντίνε αν όντως θέλεις να την τσεκάρεις θα σου στείλω αύριο με pm το link...και συγνώμη αν έδωσα λάθος εντύπωση.... Edited June 18, 2010 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) Δεν έγινε με πρόθεση να προσβάλω ούτε να μειώσω τον Κωνσταντίνο ίσα ίσα απο Έλληνες chef μόνο τις δικές του ρομ έχω βάλει και έχω μείνει και τον περισσότερο καιρό σε συγκριση με άλλες αλλά όλους μας πιάνει μια κρίση για αλλαγή.... Και μετά την δοκιμή με την v7 η οποία μου βγάζει πρόβλημα θέρμανσης του κινητού πήρα το θάρρος να γράψω για κάποια άλλη ρομ επειδή διάβασα νωρίτερα ότι θα δοκίμαζε την energy και το βρίσκω λογικό σαν chef να βλέπει τι κάνουν και οι υπόλοιποι, γιατί "όσο ζούμε μαθαίνουμε", και επειδή ειναι εντυπωσιακός ο ελεύθερος χώρος που έχει η ρομ του για αυτό το ανέφερα..... Κωνσταντίνε αν όντως θέλεις να την τσεκάρεις θα σου στείλω αύριο με pm το link...και συγνώμη αν έδωσα λάθος εντύπωση.... θα γυρισω στους drivers απο t mous να μην εχουμε τετοια προβληαματα... θερμανσης και δεν εγινε τιποτα για τις αλλες ρομ.. σιγα.. μια παρεα ειμαστε.. αφου ποσταρο περισσότερο εδω παρα στο xda βαρεθηκα να κυνηγάω να αποδείξω αν αξιζει η ρομ η οχι.. βγηκε 3.02 κατι θα αναβαθμίσουμε και απο εκει.. Edited June 19, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 θα γυρισω στους drivers απο t mous να μην εχουμε τετοια προβληαματα... θερμανσης και δεν εγινε τιποτα για τις αλλες ρομ.. σιγα.. μια παρεα ειμαστε.. αφου ποσταρο περισσότερο εδω παρα στο xda βαρεθηκα να κυνηγάω να αποδείξω αν αξιζει η ρομ η οχι.. βγηκε 3.02 κατι θα αναβαθμίσουμε και απο εκει.. Εννοείτε ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο....τις ρόμ σου τις συγκαταλέγω στις 3 καλύτερες πού εγώ τουλαχιστον θεωρώ. Και περιμένω πως και πως την καινούργια σου!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) καλησπερα και απο μενα... σημερα μπηκα και γω στην παρεα σας, με την ν. 4.0... ακομα τη στηνω, οποτε δεν μπορω να εκφέρω αποψη!!! μια ερωτηση: οταν βαζω ενα appointment , αυτο δεν χτυπαει ενω τα notifications ειναι on και το sound ειναι on απο το system ευχαριστω Edited June 19, 2010 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 καλησπερα και απο μενα... σημερα μπηκα και γω στην παρεα σας, με την ν. 4.0... ακομα τη στηνω, οποτε δεν μπορω να εκφέρω αποψη!!! μια ερωτηση: οταν βαζω ενα appointment , αυτο δεν χτυπαει ενω τα notifications ειναι on και το sound ειναι on απο το system ευχαριστω χτυπαει δοκιμασε να αλαξεις ηχο απο το settings tab -> sound and notification Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδια καλημερα :) το εγραψα και στο θεμα του λεο,το αναφερω και εδω. δεν ειναι ευγενικο να προτεινετε σε cookers,να δοκιμασουν καποιες αλλες ρομς;) παντως η γνωμη μου για το 3.01,ειναι οτι τσιταρει πολυ τον επεξεργαστη και αυτο δεν συμβαινει μονο στην ρομ του Κων/νου:) δεν ξερω γιατι...ειναι το build,ειναι οτι τα tweaks που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι μαγειρες που δεν "καθονται" καλα με αυτο...παντως κατι φταιει σιγουρα.. και μην μου πειτε οτι ζεματαει ο επεξεργαστης,επειδη κανει ζεστη λογω καλοκαιριου :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Δημητρη μιας και φτασαμε αισιως στον 1000 επεξεργαστη μηπως πρεπει να βγουνε βασεις με ψυκτρες και να ψυχουμε το γκαζι...Παντως στο μιο Α701 που ειχα παροτι υπερχρονισμενος στα 678 δυο χρονια κιχ δεν εκανε... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Δημητρη μιας και φτασαμε αισιως στον 1000 επεξεργαστη μηπως πρεπει να βγουνε βασεις με ψυκτρες και να ψυχουμε το γκαζι...Παντως στο μιο Α701 που ειχα παροτι υπερχρονισμενος στα 678 δυο χρονια κιχ δεν εκανε... δεν ξερω Γιωργο τι γινεται,αλλα σιγουρα κατι δεν παει καλα:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) θα την εγκαταστησω ετσι να δω που κινητε η αγορα αλλα σκ μονο μπορω.. Σε αυτό το σχόλιο βασίστηκα και του πρότεινα να δοκιμάσει την Prestige κυρίως γιατί έχει τόσο πολυ ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο....κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε καμμία. Και επειδή προτιμώ να έχω ρομ απο Έλληνα cooker και κυρίως του Κωνσταντίνου μιας και έχω μείνει απο την αρχή ικανοποιημένη με την δουλειά του....αλλά θα μου άρεσε η ρομ μου να έχει 277mb ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, είναι ψυχολογικό το θέμα,:O γιαυτό του το πρότεινα. Και κυρίως γιατί είδα ότι αφού αναφέρθηκε η ρομ του energy ειπε ο ίδιος ότι θα την δοκίμαζε έτσι είπα να του προτείνω μιας και θα έμπαινε στη διαδικασία του φλασαρίσματος να δοκιμάσει και κάποια άλλη που θεώρησα αξιόλογη.... Αυτά και τέλος απο εμένα για αυτό το θέμα......:X:X παιδια καλημερα :) το εγραψα και στο θεμα του λεο,το αναφερω και εδω. δεν ειναι ευγενικο να προτεινετε σε cookers,να δοκιμασουν καποιες αλλες ρομς;) παντως η γνωμη μου για το 3.01,ειναι οτι τσιταρει πολυ τον επεξεργαστη και αυτο δεν συμβαινει μονο στην ρομ του Κων/νου:) δεν ξερω γιατι...ειναι το build,ειναι οτι τα tweaks που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι μαγειρες που δεν "καθονται" καλα με αυτο...παντως κατι φταιει σιγουρα.. και μην μου πειτε οτι ζεματαει ο επεξεργαστης,επειδη κανει ζεστη λογω καλοκαιριου :lol: Τώρα σε ότι αφορά την 3.01 θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα συμπληρώσω ότι γενικότερα ότι ρομς και να κυκλοφόρησαν σε 23569 build είχαν πολλά προβλήματα και σε ταχύτητα σε αντίθεση με το 23568 με το οποίο οι περισσότερες ρομ ήταν μακράν πιο σταθερές και γρήγορες. Edited June 20, 2010 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 παιδια καλημερα :) το εγραψα και στο θεμα του λεο,το αναφερω και εδω. δεν ειναι ευγενικο να προτεινετε σε cookers,να δοκιμασουν καποιες αλλες ρομς;) παντως η γνωμη μου για το 3.01,ειναι οτι τσιταρει πολυ τον επεξεργαστη και αυτο δεν συμβαινει μονο στην ρομ του Κων/νου:) δεν ξερω γιατι...ειναι το build,ειναι οτι τα tweaks που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι μαγειρες που δεν "καθονται" καλα με αυτο...παντως κατι φταιει σιγουρα.. και μην μου πειτε οτι ζεματαει ο επεξεργαστης,επειδη κανει ζεστη λογω καλοκαιριου :lol: που εισαι ρε μητσο?χαθηκες και απο "απεναντι".ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 που εισαι ρε μητσο?χαθηκες και απο "απεναντι".ολα καλα? δοξα το θεο φιλε μου:) απλα κουραστηκα εδω μεσα,να αντιμετωπιζω καθημερινα,παρωπιδακηδες... μπαινω που και που αλλα καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω... ασχολουμαι παλι με το αγαπημενο μου σπορ,(beta testing )συνομιλωντας με ατομα που καταλαβαινουν και ξερουν πολλα πραγματα...και που εχουν μαθει να "ακουνε" χωρις προκαταληψεις και παρωπιδες.. αυτο που με στεναχωρει μονο ειναι οτι αναμεσα σε αυτα τα ατομα δεν υπαρχουν ελληνες:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 δοξα το θεο φιλε μου:) απλα κουραστηκα εδω μεσα,να αντιμετωπιζω καθημερινα,παρωπιδακηδες... μπαινω που και που αλλα καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω... ασχολουμαι παλι με το αγαπημενο μου σπορ,(beta testing )συνομιλωντας με ατομα που καταλαβαινουν και ξερουν πολλα πραγματα...και που εχουν μαθει να "ακουνε" χωρις προκαταληψεις και παρωπιδες.. αυτο που με στεναχωρει μονο ειναι οτι αναμεσα σε αυτα τα ατομα δεν υπαρχουν ελληνες:O σ εστειλα κ πμ....τι νεα???που εισαι εσυ?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 σ εστειλα κ πμ....τι νεα???που εισαι εσυ?? Κωστη σορυ φιλε,τωρα το θυμηθηκα που το ειπες :worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Δημητρη τι κανεις θυμησε μου εχω το msn σου αν οχι μπορεις να μου το στειλεις με pm βλεπω eisai βετα τεστερ του λεο μηλαμε συχνα μαζι στο μσν τον βοηθουσα να βαλει το sense 2015 και αυτος σε καποια αλλα... πολυ καλο παιδι.. στο θεμα μας.. θελω την αποψη σας πανω σε αλλο τροπο συμπιεσης της ρομ που χρησιμοποιο αυτη την φορα.. στο touch pro 2 εκανε την ρομ πιο αργη εδω ομως εχω την εντυποωση πως δουλευει καλα AthineOS HD2 v7.2 23569 sense 2.5.2015 Download HERE (rapidshare) Change Log *Πισω στους drivers της tmous 2.10 οπως στην v4 δουλευουν ολα σωστα και χωρις υπερθερμανση *Αλαγη του Slider σε λιγοτερο σκουρο μαυρο και αλλαγη του facebook tab εικονας *Αναβαθμιση του Twitter Tab *Πισω στο αλμπουμ 2014 ετσι ωστε να εχει Χ και να δουλευει και να φωρτωνει το facebook tab kai to facebook tab των επαφων *αλλαγη στο τροπο συμπιεσης της ρομ πανω απο 230mb free rom *προσθηκη του Sense Task (καλυτρη διαχηρηση των δουλιων σας) *επισκευη του νεου htc Lockscreen καλυτερο συρισμο χωρις κολυματα.. και επισκευη της χρήσεις PIN Edited June 20, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Σκοπεύεις να κάνεις και κάποια έκδοση με αυτούς τους drivers με το νέο buid 21905 των wm 6.5; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Σκοπεύεις να κάνεις και κάποια έκδοση με αυτούς τους drivers με το νέο buid 21905 των wm 6.5; 21907 :P αλλα επειδη εγω χρησιμοποιώ 23569 πριν σταματησουμε τα update με τις καινούριες ρομ θα ειναι τσαμπα κοπος.. θα το κοιταξω αν εχω ελευθερο χρονο αλλα καλύτερα να το χρησιμοποιήσω σε καλυτέρευση της ρομ Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts