Jump to content

[ROM][HD2[WWE][15/05/10]AthineOS v4.0 21903/23569

b16b
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι εβγαζε ποτε Χ με το βελακι το κλεινω μια ζωη οχι το hard terma αριστερα στο αναδυόμενο μενου

μιλαμε για οταν εχεις πατησει πανω σε μια φωτο και εχει γινει full screen

βγαζει x επανω δεξια...μαλλον εχει να κανει με την εκδοση του αλμπουμ....Κω.σταντινε οταν γυρναει η οθονη στο photo tab λειπει το πληκτρο της παρουσιασης....γρηγορη κ σταθερη με πολυ καλο touch.......μπορεις να μα δωσεις ενα cab με τον file explorer?

Samsung Galaxy S8 plus.....

• Απαντήσεις 364
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγαζει x επανω δεξια...μαλλον εχει να κανει με την εκδοση του αλμπουμ....Κω.σταντινε οταν γυρναει η οθονη στο photo tab λειπει το πληκτρο της παρουσιασης....γρηγορη κ σταθερη με πολυ καλο touch.......μπορεις να μα δωσεις ενα cab με τον file explorer?

ναι λοιπη και ειναι περιεργο ακομα το ψαχνω πως "σπαει" το αλμπουμ ηληλρινα το χ δν το ειχα δει ποτε εκτος αν λεμε αλλο σημειο...

πες μου για την καμερα αν ειδες κατι..

* Simple File EXPLORER cab

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλη η ROM αλλα ο νέος τύπος κλειδώματος την έχει θάψει :mad:

επειδή ξεκλειδώνει στην φορά που το βάσεις στην τσέπη το βρίσκω συνέχεια ξεκλείδωτο και φυσικά ανω κάτω... η μπαταρία του δεν κράτησε καθόλου και μάλλον λόγο του προηγούμενου συμβάντος. Πίσω στην Artemis για μένα και περιμένω την επόμενη version για δοκιμή.

:D

:ninja:

Καλη η ROM αλλα ο νέος τύπος κλειδώματος την έχει θάψει :mad:

επειδή ξεκλειδώνει στην φορά που το βάσεις στην τσέπη το βρίσκω συνέχεια ξεκλείδωτο και φυσικά ανω κάτω... η μπαταρία του δεν κράτησε καθόλου και μάλλον λόγο του προηγούμενου συμβάντος. Πίσω στην Artemis για μένα και περιμένω την επόμενη version για δοκιμή.

:D

χαχαχαχαχαχαχα το βαζεις αναποδα στην τσεπη βαλτο κανονικα να κσεκλιδωνει οταν το τραβας εξω χαχαχαχαχαχα... βαλε στρατιωτικο παντελονι με φαρδιες τσεπες..

περα απο την πλακα

αν υπαρχει προβλημα και απο αλλους θα το αλλαξω

θελω τεστερ εχω ενα cab και θελω να προσπαθησει καποιος να καταλαβει αν βελτιωνει την ταχυτητα της ρομ η οχι.. για να το εχω μονιμα μεσα στην επομενη εκδοση η οχι

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καλημέρα παιδια

κωστα εχω φλασαρει απο το μεσημέρι την ρομ σου και ειναι σηγουρα απο τις πιο γρηγορες αλλα εχω ενα προβληματακι στα μυνήματα μου βγαζει τις λεξεις με κενα οταν γραφω...μου το ειχε κανει μονο σε official 1.48 σε καμια αλλη...

ο τροπος που φλασαρω παντα ειναι : τελευτεα wwe official 2x hard reset ,task29,radio,ROM ,2x hard reset...

Το ιδιο εκανε και μενα, και στις δυο rom των παιδιων ioathe kai b16b...Πηγαινε στις ρυθμισεις του text input και κανε το symbol lock off. Ολα οκ μετα.. Τσεκαρε και πες μου....

Γιαννης. Μ.

λεω να την τιμησω σημερα κωσταντινε και μετα εχει σειρα η ελληνικη του γιαννη.ειπαμε παπουτσι απο τον τοπο σου!

Το ιδιο εκανε και μενα, και στις δυο rom των παιδιων ioathe kai b16b...Πηγαινε στις ρυθμισεις του text input και κανε το symbol lock off. Ολα οκ μετα.. Τσεκαρε και πες μου....

καλησπερα σε ολους

σε ευχαριστω φιλε μου μια χαρα δουλεψε:)

τωρα εχω αλλο προβλημα:(

μου μενει απο μνημη συνεχεια οταν δουλευω τον οπερα, μετα την μια ωρα αν τον εχω ανοιχτο συνεχομενα και παω να ανοιξω καποια εφαρμογη μου λεει οτι δεν υπαρχει διαδεσιμη μνημη....και στρωνει ΜΟΝΟ με επανεκινηση:(

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

Αν και δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό,μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έχω επιλέξει το 3G κανονικά, αυτή η ένδειξη δεν εμφανίζεται στην home screen αλλά μόνο το όνομα του provider χωρίς τη 3G ένδειξη μαζί δλδ:

Κατα τα άλλα η Rom είναι άπαιχτη,δεύτερη μέρα και δείχνει πολύ σταθερή και αξιόπιστη.

Μπράβο σου Κωνσταντίνε!!!!!:):):):):)

Edited by KPERI

Αν και δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό,μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έχω επιλέξει το 3G κανονικά, αυτή η ένδειξη δεν εμφανίζεται στην home screen αλλά μόνο το όνομα του provider χωρίς τη 3G ένδειξη μαζί δλδ:

Κατα τα άλλα η Rom είναι άπαιχτη,δεύτερη μέρα και δείχνει πολύ σταθερή και αξιόπιστη.

Tο κανει και στην v4 αυτο αλλα δουλευει κανονικα το 3g.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

To ξέρω ότι δουλεύει το 3G αλλά τώρα δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να βλέπουμε στην home screen ,ανάλογα που βρισκόμαστε, αν υπάρχει κάλυψη 3G η όχι.

Αν μπορούσε να διορθωθεί αυτό με κάποιο τρόπο................

Κωνσταντινε οσο αφορα τις καμερες να σ πω τι εχω παρατηρησει....το ποιο σημαντικο ρολο παιζουν οι drivers ...οι drivers απο την 1.78 και απο 3.01 ειναι ιδιοι και το φλας επηρεαζεται ως εξης,αναβει και μετα δυναμωνει αρκετα και βγαζει φωτο....ειναι πολυ δυνατο σε σχεση με αυτους της 2.10 και 2.13..τωρα ειναι αναλογως τι θελει ο καθενας...πολλες φορες οι πρωτοι ασπριζουν τα προσωπα αρκετα....ενω οι δευτεροι προσφερουν πιο απαλα χρωματα με το μειονεκτημα πολλες φορες τα γυρω σημεια να ειναι σκοτεινα...ως εκδοση 6.25 και 6.45 δεν εχω δει διαφορα χωρις τους εκαστοτε driver.....
Samsung Galaxy S8 plus.....

Με την έκδοση της κάμερας 6.45 δε δουλεύει η εφαρμογή leocameraAnykey http://www.scilor.com/leocameraanykey.html έβαλα από πάνω την 6.26 και δούλεψε κανονικά. Edited by bbbb

εχω μια πιο καινουρια εκδοση οποις θελει την ανεβαζω ως το βραδυ.. επίσης θελω καποιον που εχει τεσταρει καλα την ρομ.. και ξερει την αποδοση της να τεσταρει ενα cab μου να δει αν υπαρχουν βελτιωσεις στην ταχυτητα

στην καινουρια εκδοση που λεω πιο πανω

*εχω γυρισει στο παλιο album που εκτος οτι εχει το Χ μπορεις να δεις τα αλμπουμ τον φιλο σου σε καθε επαφη που εχεις συνδεσει με το facebook γιατι αυτο δεν το κανει

*εχω αλαξει το εικονακη στο facebook tab θα σας αρεσει,,

*και εχω συμπιεση τις εικονες του νεου screenLocker και το slide ειναι καλυτερο..

Κωνσταντινος

εκει που δειχνεις νομιζω ειναι μονο θεμα της SIM σου και του provider...

για να δεις τι εχεις... απλα κλεισε το wifi ετσι και αλλιως δεν σε νοιαζε τι εχεις νομιζω αν εισαι σε wifi..

Κωνσταντινος

Αν είσαι σε wifi δεν ενδιαφέρει αλλά εαν είσαι εκτός και θες να μπείς στο δίκτυο νομίζω οτι ειναι σημαντικό να ξέρεις.

Οσο για την sim είναι ok γιατί μεχρι τωρα μου το εδειχνε κανονικά μονο τώρα δεν το βλέπω...

Thanks any way.

Αν είσαι σε wifi δεν ενδιαφέρει αλλά εαν είσαι εκτός και θες να μπείς στο δίκτυο νομίζω οτι ειναι σημαντικό να ξέρεις.

Οσο για την sim είναι ok γιατί μεχρι τωρα μου το εδειχνε κανονικά μονο τώρα δεν το βλέπω...

Thanks any way.

οταν δεν εισαι σε wifi εχει ενα εικονακι διπλα στις μπαρες του σηματος και αλλαζει απο

G-E-3G-H

το χειροτερο ειναι το αριστερο και το καλυτερο το δεξι σημα (γραμμα)

Κωνσταντινος

οταν δεν εισαι σε wifi εχει ενα εικονακι διπλα στις μπαρες του σηματος και αλλαζει απο

G-E-3G-H

το χειροτερο ειναι το αριστερο και το καλυτερο το δεξι σημα (γραμμα)

Κωνσταντινε καλησπερα(και σε ολους τους αλλους φυσικα :))

φιλε μου η V7 σου μου δημιουργουσε πολυ εντονη υπαρθερμανση του επεξεργαστη :confused:

οπως και η V6...δεν ξερω τι εχεις κανει σε αυτες τις ρομ,αλλα κατι δεν παει καλα..τσεκαρε το και εσυ.

εκατσα και εστρωσα το τηλ απο την αρχη με task 29 κλπ,αλλα παλι τα ιδια..

ετσι αποφασισα να ριξω μια ματια στις νεες εκδοσεις του energy πιο πολυ γιατι ηταν πιο γνωριμες σε μενα οποτε και θα δοκιμαζα κατι νεο,αλλα και παραλληλα θα εβλεπα αν ηταν το προβλημα στο τηλ μου η στις ρομ σου.

δυστυχως (ευτυχως για μενα,που δεν ηταν στο τηλ το προβλημα :happy:)με του energy τις ρομ,που ενω ειναι ταχυτερες απο τις δικες σου,δεν ξερω αν ειναι και αντιστοιχα σταθερες σαν τις δικες σου,(τουλαχιστον η 4.0 ηταν το κατι αλλο)και ενω το τηλ δουλευει δαιμονισμενα,ακομη και με το CHT 1.8(που στην V7 αναγκαστηκα να γυρισω στο 1.7.1,γιατι δεν εσερνε,η δεν bootare καθολου :confused: το τηλ σε καθε επανεκινηση),ο επεξεργαστης δεν παιρνει χαμπαρι και δεν εχει ζεσταθει καθολου μεχρι στιγμης,παρολο που του ηπια το αιμα επιτηδες...

αν ειχε καποιος παρατηρησει κατι παρομοιο στο τηλ του με αυτες τις ρομ ας το αναφερει γιατι,μπορει να προλαβουμε πολλους απο μεγαλη ζημια!!ποια ειναι αυτη? καλυτερα να μην χρειαστει να το μαθετε:!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημητρη δεν εχω παρατηρησει κατι αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιατι το τηλεφωνο μου πλεον απο τον καιρο που αγορασα το iPad, το χρησιμοποιω ελαχιστα για οτιδηποτε αλλο εκτός ομιλιας και mail. Θα δοκιμασω τωρα λιγο γρηγορο browsing.

Αυτο που βλεπω με το νεο radio και αυτη την ρομ η μπαταρια μου σκιζει σε αναμονη. Πολυ καλυτερη απο τον συνδιασμο v4 & radio ....28

EDIT

Λοιπον επανερχομαι μετα απο συντομο τεστ.

Εκανα μια πολυ γρηγορη περιηγιση στο google news με πολλα μπρος πισω ωστε να κατεβαινουν δεδομενα και να τρεχει ο επεξεργαστης.

Μετα επαιξα μερικα βιντεακια απο το you tube και κατοπιν εικονικη πλογηση στο iGo σε fly mode.

H θερμοκρασια κινηθηκε σε νορμαλ επιπεδα. Ισα που αισθανομουν ζεστο το κατω μερος της συσκευης με αυξητικες τασεις στην πλοηγηση. Εχω δει πολυ χειροτερα και μαλιστα τον Χειμωνα οχι τωρα που εχουμε 40c.

Δημητρη θα το ξανακοιταξω παντως αλλα νομιζω οτι το τεστακι θα μου εδειχνε κατι αν υπηρχε καποιο προβλημα. Φυσικα αν ολα αυτα γινουν με παραλληλη φορτιση θα ζεσταθει περισσοτερο αλλα αυτο συμβαινει με ολες τις ρομ.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ουτε εγω νιωθω κατι...Το τηλεφωνο ζεσταινετε μονο οταν ειναι στην μπριζα,αλλιως ειναι νορμαλ τα πραγματα...Το 3GS πιο πολυ εκαιγε

Φιλικά Γιώργος

παιδια καλημερα.εχω απο χθες την ρομ του ενερτζυ με το cht+dinik's customizing.

εινςι πολυ πιο γρηγορη απο την v7 του Κωνσταντινου κ μεχρι στιγμης ολα φαινονται να δουλευουν αψογα κ ταχυτατα!

το κακο που εχουν οι ρομς του energy,ειναι οτι καταβροχθιζουν την μπαταρια...αλλα εμφανισιακα ειναι πανεμορφες!

οποτε φλασαρω ρομ αυτουνου του τρελου,ειναι κυριολεκτικα σαν να αλλαζω συσκευη!

πλεον εχω σβησει καθε προηγουμενη ρομ κ καθε bakcup τους ....δεν ξερω αν θα μου βγει σε καλο...αλλα χαλαλι του...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δημητρη για μενα παιζει μεγαλο ρολο η σταθεροτητα. Το να εχω μια ρομ που μου ανοιγει μια εφαρμογη ενα δευτερολεπτο πιο γρηγορα αλλα να μην ξερω ποτε θα παγωσει η θα κολλησει, την φοβαμαι γιατι μπορει να συμβει σε μια επαγγελματικη συνομιλια και να γινω ρεζιλι.

Κρατω τα backup της v4 σαν κορη οφθαλμου.

Mεχρι στιγμης και η V7 δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα.

Σημερα εκανα πλοηγηση με 42c εξωτερικη θερμοκρασια και παρολο που φορτιζε, δεν ανεβασε θερμοκρασια.

Αν μπορει ο Kωνσταντινος να μας φτιαξει ενα cab aki με την camera που εχει για την επομενη εκδοση να μην ξαναστηνουμε.

Στο δικό μου ανεξαρτήτως ρομ το κάτω μέρος ζεσταίνεται πάρα πολύ.Σήμερα που το είχα στο παρμπριζ για πλοήγηση με 36 βαθμούς,κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει.Το κάτω μέρος κυρίως είχε υπερθερμανθεί υπερβολικά.Εβαλα τη βάση πιο κοντά στον αεραγωγό και μόλις κρύωσε λιγάκι,άρχισε πάλι τη φόρτιση.

Στο δικό μου ανεξαρτήτως ρομ το κάτω μέρος ζεσταίνεται πάρα πολύ.Σήμερα που το είχα στο παρμπριζ για πλοήγηση με 36 βαθμούς,κάποια στιγμή σταμάτησε να φορτίζει.Το κάτω μέρος κυρίως είχε υπερθερμανθεί υπερβολικά.Εβαλα τη βάση πιο κοντά στον αεραγωγό και μόλις κρύωσε λιγάκι,άρχισε πάλι τη φόρτιση.

Eιναι μεγαλο λαθος η τοποθετηση του τηλεφωνου στο μπαμπριζ τους καλοκαιρινους μηνες.

Το σημειο αυτο δεν ψυχεται καθολου αντιθετα δεχεται εξτρα θερμοτητα απο τον ηλιο.

Πρεπει να βρισκετε τροπο να τοποθετειται σε σημειο που ναι μεν δεν δεχεται απευθειας την ροη του αερα απο το αιρκοντισιον, αλλα τουλαχιστον να βρισκεται στην περιοχη που κλιματιζεται.

Εγω το βαζω σε μια θεση στην κονσολα ακριβως κατω απο τους αεραγωγους. Tο σημα του ειναι πολυ καλο και δεν εχει αναγκη να βλεπει κατευθειαν ουρανο. Aσε που λογο κλησης του μπαμπριζ και η κονσολα βλεπει ουρανο.

Eιναι μεγαλο λαθος η τοποθετηση του τηλεφωνου στο μπαμπριζ τους καλοκαιρινους μηνες.

Το σημειο αυτο δεν ψυχεται καθολου αντιθετα δεχεται εξτρα θερμοτητα απο τον ηλιο.

Πρεπει να βρισκετε τροπο να τοποθετειται σε σημειο που ναι μεν δεν δεχεται απευθειας την ροη του αερα απο το αιρκοντισιον, αλλα τουλαχιστον να βρισκεται στην περιοχη που κλιματιζεται.

Εγω το βαζω σε μια θεση στην κονσολα ακριβως κατω απο τους αεραγωγους. Tο σημα του ειναι πολυ καλο και δεν εχει αναγκη να βλεπει κατευθειαν ουρανο. Aσε που λογο κλησης του μπαμπριζ και η κονσολα βλεπει ουρανο.

μια πολυ καλη θεση ειναι στον κεντρικο αεραγωγο με την αντιστοιχη βαση αεραγωγου, απενεργοποιωντας φυσικα τον κεντρικο αεραγωγο ωστε να μην βγαινει ο κρυος αερας και πεφτει αμεσα στη συσκευη, και αφηνωντας ανοιχτους ολους τους αλλους αεραγωγους (πλαινους, παμπριζ και ποδια).

Κωστα γιατι λες ομως οτι κανει κακο αν δεχεται απευθειας την ροη του αερα απο το κλιματισμο ? ισα ισα που δεν ζεστενεται και η συσκευη.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια καλημερα.εχω απο χθες την ρομ του ενερτζυ με το cht+dinik's customizing.

εινςι πολυ πιο γρηγορη απο την v7 του Κωνσταντινου κ μεχρι στιγμης ολα φαινονται να δουλευουν αψογα κ ταχυτατα!

το κακο που εχουν οι ρομς του energy,ειναι οτι καταβροχθιζουν την μπαταρια...αλλα εμφανισιακα ειναι πανεμορφες!

οποτε φλασαρω ρομ αυτουνου του τρελου,ειναι κυριολεκτικα σαν να αλλαζω συσκευη!

πλεον εχω σβησει καθε προηγουμενη ρομ κ καθε bakcup τους ....δεν ξερω αν θα μου βγει σε καλο...αλλα χαλαλι του...

μιπως να εγκαταστησεις το προγραμματακι που λεει για το overclocking του επεξεργαστη..? να δεις αν ειναι μονιμα 1GHz και τρωει την μπαταρια οπως του clean X??

θα την εγκαταστησω ετσι να δω που κινητε η αγορα αλλα σκ μονο μπορω..

το fix για το κομματι που λειπει οταν κανεις rotate το almbum δεν πρεπει να το χρησιμοποιησουν οσοι κανουν το μανιλα full Landscape..

Edited by b16b

Κωνσταντινος