TonyK Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Κωσταντινε μολις την εβαλα για ριξω μια ματια. καταπληκτικη η Lockscreen. Ολα τα λεφτα !!!! θα επανελθω με περισσοτερα comment :). πραγματικα και η δικη σου και η ρομ του Γιαννη ειναι πολυ σουπερ !!!! συγχαρητηρια και στους δυο. Θα σου κανω μια προταση και αν μπορεσεις δες το. πολλα παιδια εδω μεσα (κι'εγω) προτιμουν ρομ με ελληνικα. θα σου προτεινα λοιπον αν εχεις χρονο να βγαλεις και μια ρομ που να εχει ετοιμα τα παρακατω : - ελληνικο πληκτρολογιο (dr mobile) - ενημερωση ελληνικων πολεων στον καιρο - ελληνικο μανιλα - επιλογη ελληνικα στο locale - ελληνικο windows mobile (προεραιτικο) και οτι αλλο ξεχναω. πως το βλεπεις, ειναι εφικτο ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 (edited) κωνσταντινε κατεβασα τη ρομ τωρα.sorry αν σε κουραζω,να ρωτησω για τα αλλα που υπαρχουν στο φακελλο εχει και radio στο φακελλο? Edited June 14, 2010 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 κωνσταντινε κατεβασα τη ρομ τωρα.sorry αν σε κουραζω,να ρωτησω για τα αλλα που υπαρχουν στο φακελλο εχει και radio στο φακελλο? οχι φιλε δεν εχει ραδιο μεσα. ειναι μονο η ρομ :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 κατεβασα και φλασαρω.....ποιο radio Κωνσταντινε??2.11?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 οχι φιλε δεν εχει ραδιο μεσα. ειναι μονο η ρομ :). τωρα εχω το 2,07,50,27,2.να φλασαρω τη ρομ και να αφησω αυτο το radio η να βαλω ενα απο αυτα που προτεινει ο κωνσταντινος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Κωσταντινε μολις την εβαλα για ριξω μια ματια. καταπληκτικη η Lockscreen. Ολα τα λεφτα !!!! θα επανελθω με περισσοτερα comment :). πραγματικα και η δικη σου και η ρομ του Γιαννη ειναι πολυ σουπερ !!!! συγχαρητηρια και στους δυο. Θα σου κανω μια προταση και αν μπορεσεις δες το. πολλα παιδια εδω μεσα (κι'εγω) προτιμουν ρομ με ελληνικα. θα σου προτεινα λοιπον αν εχεις χρονο να βγαλεις και μια ρομ που να εχει ετοιμα τα παρακατω : - ελληνικο πληκτρολογιο (dr mobile) - ενημερωση ελληνικων πολεων στον καιρο - ελληνικο μανιλα - επιλογη ελληνικα στο locale - ελληνικο windows mobile (προεραιτικο) και οτι αλλο ξεχναω. πως το βλεπεις, ειναι εφικτο ? αν τα κανει ολα αυτα Αντωνη,εγω θα παψω να δουλευω ρομ του:lol: λεω πως και πως να αποφυγω τα ελληνικα στο τηλ μου και εσυ λες να γεμισει τον τοπο με αυτα?:wacko: Κωνσταντινε,οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης :!: ειλικρινα δεν βλεπω κανενα ψεγαδι μεχρι στιγμης!!ενα προβλημα ομως που στο ειχα αναφερει και πιο παλια,ακομη να το λυσεις ... στις ρυθμισεις της αντιστοιχισης εφαρμογης long send button,δεν υπαρχει ενεργη επιλογη;) εγω παντα δουλευω το screenshot εκει και με τις ρομς σου βαζω αναγκαστικα το rotation :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Την εχω φλασαρει εδω και καποιες ωρες. Δειχνει πολυ καλη μεχρι στιγμης. Μπραβο Κωνσταντινε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Έντυπώσεις παρα πάνω απο θετικές,γρήγορη σταθερή με λίγα λόγια έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σου. 2 μικρές απορίες : Ενώ απο το Comm Manager έχω επιλέξει 3G δεν μου το δείχνει στην home screen!! Και ενώ με το BSB έχω αλλάξει το αριστερό soft key το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα!! Πως λύνονται αυτά τα 2 μικροπροβληματάκια. Thanks my friend. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 αν τα κανει ολα αυτα Αντωνη,εγω θα παψω να δουλευω ρομ του:lol: λεω πως και πως να αποφυγω τα ελληνικα στο τηλ μου και εσυ λες να γεμισει τον τοπο με αυτα?:wacko: Κωνσταντινε,οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης :!: ειλικρινα δεν βλεπω κανενα ψεγαδι μεχρι στιγμης!!ενα προβλημα ομως που στο ειχα αναφερει και πιο παλια,ακομη να το λυσεις ... στις ρυθμισεις της αντιστοιχισης εφαρμογης long send button,δεν υπαρχει ενεργη επιλογη;) εγω παντα δουλευω το screenshot εκει και με τις ρομς σου βαζω αναγκαστικα το rotation :) Που εισαι βρε Μητσο. σε χασαμε :) ελα, μη μου παραπονιεσαι για τα Ελληνικα. Ενταξει δεν ζητησα και τιποτα παραλογο. ουτως η αλλως το Ελληνικο πληκτρολογιο και τις Ελληνικες πολεις στον καιρο ολοι τις βαζουμε. δεν συμφωνεις ? τωρα για τα υπολοιπο ενταξει, μπορει και να μην τα ενσωματωσει :). Για οποιον ενδιαφερεται να πω κι'εγω την γνωμη μου για το πως εχω ρυθμισει το ameba μηπως και αρεσει σε καποιον να το κανει ετσι. Θα το γραψω και στο θεμα του HD2 μιας και δεν το διαβαζουν ολοι εδω. 1) εχω ρυθμισει με παρατεταμενο πατημα του Start να μου ανοιγει τον resco task manager τον οποιο προτιμω απο τον arkswitch γιατι εμφανιζει τις ανοιχτες εφαρμογες στη μεση της οθονης και βολευει πιο ευκολα να παει το δαχτυλο εκει οταν δουλευεις τη συσκευη με το ενα χερι. 2) εχω ρυθμισει το Χ με απλο πατημα να κλεινει την εφαρμογη και με παρατεταμενο πατημα του Χ μου τρεχει το alt tab το οποιο μου εμφανιζει τις ανοιχτες εφαρμογες και κανω εναλλαγη πολυ γρηγορα. Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι το start να το ρυθμισω με απλο πατημα να ανοιγει τον task manager και με παρατεταμενο να μπαινει στο μενου εναρξη, μιας και στο μενου εναρξη μπαινω ελαχιστα τωρα με το cookie 1.8.0. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 κατεβασα και φλασαρω.....ποιο radio Κωνσταντινε??2.11?? ναι 2.11 αν μπορεις ποσταρε το και εδω αλλιως θα το κανω εγω μολις παω σπιτι Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 την φλασαρα και εγω πριν μιαμιση ωρα περιπου.στα sms μου βγαζει κατι μεγαλα κενα οταν γραφω το κειμενο,και ειναι πολυ κουραστικο να γραψω ετσι ενα απλο sms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 (edited) Στις ρυθμισεις μεσα στα sms (menu-->settings-->options-->menu-->mms server) δεν επιλεγεται σαν default καποιο mms profile. και αν επιλεξω καποιο, δεν λειτουργει η επιλογη menu κατω δεξια. την φλασαρα και εγω πριν μιαμιση ωρα περιπου.στα sms μου βγαζει κατι μεγαλα κενα οταν γραφω το κειμενο,και ειναι πολυ κουραστικο να γραψω ετσι ενα απλο sms. μεσα στα sms στο μενου (menu-->settings-->options) τσεκαρε το use unicode when necessary αν δεν ειναι. εμενα δεν μου το κανει αυτο που λες. Edited June 14, 2010 by ioathe Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Στις ρυθμισεις μεσα στα sms (menu-->settings-->options-->menu-->mms server) δεν επιλεγεται σαν default καποιο mms profile. και αν επιλεξω καποιο, δεν λειτουργει η επιλογη menu κατω δεξια. μεσα στα sms στο μενου (menu-->settings-->options) τσεκαρε το use unicode when necessary αν δεν ειναι. εμενα δεν μου το κανει αυτο που λες. τσεκαρισμενο ειναι το unicode εκει αντωνη αλλα το προβλημα υπαρχει.ο cursor μετακινειται σε ασχετο σημειο μπροστα,αφηνοντας κενα,και οταν παω προς τα πισω να τα σβησω και να συνεχισω να γραφω το μηνυμα,σβηνονται και αυτα που ειχα γραψει! αυτο το προβλημα υπηρχε με την official rom 1,48.ειχα πολυ καιρο να το δω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 τσεκαρισμενο ειναι το unicode εκει αντωνη αλλα το προβλημα υπαρχει.ο cursor μετακινειται σε ασχετο σημειο μπροστα,αφηνοντας κενα,και οταν παω προς τα πισω να τα σβησω και να συνεχισω να γραφω το μηνυμα,σβηνονται και αυτα που ειχα γραψει! αυτο το προβλημα υπηρχε με την official rom 1,48.ειχα πολυ καιρο να το δω εφοσον σου εχει ξανασυμβει τοτε δεν ειναι απο τη ρομ του κωστα. κανε τα εξης. κανε task29, φλασαρε την official 1.66, και μετα φλασαρε την ρομ του κωσταντινου. και πες μου αν συνεχιζει να το κανει. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 http://www.multiupload.com/9WR5L8TFSE radio 2.11....... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Καλησπερα... Καταρχην συγχαρητηρια στον Κωστη , αψογη η rom...Μια ερωτηση μονο. Θελω να αλλαξω την μπαρα επαφων στα ελληνικα χωρις βεβαια να αλλαξω το manila σε ελληνικο. Εβαλα το randomaccess.dll (WVGA) αλλα δεν αλλαξε... Καμια ιδεα ??? Ευχαριστω !!!!! Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 νομιζω οτι δεν γινεται χωρις να αλλαξεις το μανιλα σε Ελληνικο. ας πουν και τα αλλα παιδια για σιγουρα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 αυτο που εβαλες αλλαζει μονο τις επαφες στο contact των windows... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 αυτο που εβαλες αλλαζει μονο τις επαφες στο contact των windows... ΟΚ ..Ευχαριστω.. Μαλλον θα αλλξω το μανιλα σε ελληνικο.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 ΟΚ ..Ευχαριστω.. Μαλλον θα αλλξω το μανιλα σε ελληνικο.... δεν εχω ασχοληθει με ελληνικα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 (edited) http://www.multiupload.com/9WR5L8TFSE radio 2.11.50...... thanks m8 πως ειδες την καινουρια καμερα.. νομιζω εισαι ο μονος που μπορει να εχει πραγματικη αποψη μονο εσυ της βαζεις δυσκολα εγω καλα καλα ουτε φωτο δεν τραβαω Οποιος εχει PIN στην SIM του να μην flashari αυτη την ROM Πριν το Αφαιρεσει και ειναι σίγουρος οτι θα μινει χωρις αυτο.. Edited June 14, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Οταν παω στο tab με τις φωτο και πατησω album, μου βγαζει κανονικα τις φωτο απο το επιλεγμενο αλλα δεν υπάρχει το «Χ» για να το κλεισω. Κλεινει μονο με το hard button με το βελακι. Το κανει σε κανενα αλλο; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Οταν παω στο tab με τις φωτο και πατησω album, μου βγαζει κανονικα τις φωτο απο το επιλεγμενο αλλα δεν υπάρχει το «Χ» για να το κλεισω. Κλεινει μονο με το hard button με το βελακι. Το κανει σε κανενα αλλο; γιατι εβγαζε ποτε Χ με το βελακι το κλεινω μια ζωη οχι το hard terma αριστερα στο αναδυόμενο μενου μιλαμε για οταν εχεις πατησει πανω σε μια φωτο και εχει γινει full screen Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 καλημέρα παιδια κωστα εχω φλασαρει απο το μεσημέρι την ρομ σου και ειναι σηγουρα απο τις πιο γρηγορες αλλα εχω ενα προβληματακι στα μυνήματα μου βγαζει τις λεξεις με κενα οταν γραφω...μου το ειχε κανει μονο σε official 1.48 σε καμια αλλη... ο τροπος που φλασαρω παντα ειναι : τελευτεα wwe official 2x hard reset ,task29,radio,ROM ,2x hard reset... Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Οταν παω στο tab με τις φωτο και πατησω album, μου βγαζει κανονικα τις φωτο απο το επιλεγμενο αλλα δεν υπάρχει το «Χ» για να το κλεισω. Κλεινει μονο με το hard button με το βελακι. Το κανει σε κανενα αλλο; Τώρα που το λες το πρόσεξα και εγώ, αλλά αφού κλείνει με το hardware button δεν έχουμε πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts