zaharakis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 @b16b : Γιαννη Κωσταντινος Αντωνη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Φίλε b16b σε ευχαριστώ κι εγώ για τις άριστες rom σου! Έριξα μια ματιά στο xda και είδα ότι έχεις διαφορετική αριθμοδότηση της νέας version εκεί. Υπάρχει κάποιος λόγος? Ενώ η GR αναφέρεται ως version 5.2, παραπέμπει στο ίδιο rapid αρχείο (v4.5) που δίνεις κι εδώ, ενώ η WWE παραπέμπει όντως σε αρχείο με version number 5.2 Edited May 30, 2010 by Don Karlos Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Φίλε b16b σε ευχαριστώ κι εγώ για τις άριστες rom σου! Έριξα μια ματιά στο xda και είδα ότι έχεις διαφορετική αριθμοδότηση της νέας version εκεί. Υπάρχει κάποιος λόγος? Ενώ η GR αναφέρεται ως version 5.2, παραπέμπει στο ίδιο rapid αρχείο (v4.5) που δίνεις κι εδώ, ενώ η WWE παραπέμπει όντως σε αρχείο με version number 5.2 δεν θα επρεπε αλλα εχω βαλει διαφορετικη αριθμιση ειναι η ιδια ομως και αμα πατησεις να κατεβει θα δεις ειναι το ιδιο αρχειο.. ειναι θεμα μαρκετινγκ :p Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 δεν θα επρεπε αλλα εχω βαλει διαφορετικη αριθμιση ειναι η ιδια ομως και αμα πατησεις να κατεβει θα δεις ειναι το ιδιο αρχειο.. ειναι θεμα μαρκετινγκ :p Χαχα! Σ' ευχαριστώ ! ;) Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 κανα feedback για την ρομ? εμενα η ταχυτητα του μανιλα βελτιωθηκε στην νεα εκδοση.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 κανα feedback για την ρομ? εμενα η ταχυτητα του μανιλα βελτιωθηκε στην νεα εκδοση.. Κώστα αν θέλεις μπορώ να ενημερώνω τα πρώτα post για σένα, σου έστειλα pm. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 κανα feedback για την ρομ? εμενα η ταχυτητα του μανιλα βελτιωθηκε στην νεα εκδοση.. Είμαι σε φάση... δοκιμής της 4.5 και τα μέχρι στιγμής συμπεράσματα είναι πολύ θετικά: 1. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα SOD μέχρι στιγμής 2. Σε παλαιότερα builds είχα θέμα όταν έμπαινε σε sleep mode με ανοιχτό τον Opera 10. Όχι πλέον! Μετά το unlock από sleep, ο Opera (και γενικά η συσκευή) λειτουργεί λες και δεν έγινε τίποτα. Άψογο! 3. Το (αυτόματο) transition από portrait σε landscape του manilla (με την εγκατάσταση του extra cab) είναι αψεγάδιαστο. 4. Ο manilla έχει παρουσιάσει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητά του, όπως και γενικά η λειτουργία του μενού του Leo. 5. Θα προτιμούσα αντί του Total Commander στο left soft key, να υπάρχει κάποιο Action menu. 6. Η πληκτρολόγηση έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. 7. Θα προτιμούσα κι εγώ να λείπει ο ήχος εκκίνησης της συσκευής. Και πάλι μπράβο φίλε b16b. Η νέα σου rom έθεσε νέα standards... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 φιλε b16b πολυ καλη η ρομ ....ενα bug βρηκα κατα την περιστροφη του tab manila photo η μπαρα δεν ειναι ολοκηρει και δεν εχει το κουμπι play.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 εχεις δικαιο το εχω δει και εγω η τα αρχεια που προσθεσα για το landscape η ο καινουριος πυρηνας ευθηνεται αυτη την στιγμη ειμαι χωρις υπολογιστη το τροφοδοτικο παρεδωσε οποτε δεν μπορω να κανω δοκιμες μικρο ομως το προβλημα οποις βρει καποια λυση απο xda την ποσταρει εδω και θα το φτιαξω Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 καλημερα παιδια σε ολους :) ριξτε μια δοκιμη σε αυτο New:Full-featured browser( Uzard )Support flash http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=330748&stc=1&thumb=1&d=1274589628 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=330749&stc=1&thumb=1&d=1274589628 με την ρομ του Κωνσταντινου(που τον δοκιμαζω) δουλευει πολυ γρηγορα :confused: και ειναι μονο η αρχη :) εχει συνειδητοποιησει κανεις πρωην iphone user ,ποσα λεφτα εχει εξοικονομησει απο την απιστευτη δουλεια που γινεται (και προσφερεται δωρεαν_) απο τους xda?:cool: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Δημήτρη δεν εχεις προβληματα με αυτο τον browser? Θελω να πω ειναι ετοιμος για χρηση η ειναι πολυ beta ακομα; Με την V4 τοσο καιρο και εχοντας περασμενα μονο δοκιμασμενα και σταθερα πραγματα συνηθισα να μην εχω καθολου προβληματα και μηδεν ορεξη για φλασαρισμα και πειραματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Δημήτρη δεν εχεις προβληματα με αυτο τον browser? Θελω να πω ειναι ετοιμος για χρηση η ειναι πολυ beta ακομα; Με την V4 τοσο καιρο και εχοντας περασμενα μονο δοκιμασμενα και σταθερα πραγματα συνηθισα να μην εχω καθολου προβληματα και μηδεν ορεξη για φλασαρισμα και πειραματα. Κωστη ειναι πολυ πιο ελαφρυς και πιο γρηγορος απο τον οπερα 10,που τον εχω για 2ο ουτως η αλλως.οποτε μιας και καταλαμβανει και πολυ λιγοτερο χωρο (οχι οτι ειναι σοβαρος λογος αυτος για να επιλεξεις browser) μπορω να τον εχω σαν 2ο αντι του οπερα 10. ακομη τον δοκιμαζω,θελει μια επανεκινηση ματα την εγκατασταση και λιγο χρονο για δοκιμες. ειναι beta ακομη αλλα συγκριτικα με αλλους beta που εχουμε δει,εμενα μου αρεσε πολυ με την αμεσοτητα και την ταχυτητα του. επισης ειναι,οπως ολες οι εφαρμογες των xda,δωρεαν, πληρως απεγκαταστασιμος και ΔΕΝ μπαινει σαν default browser,ωστε να δημιουργει καποιο confict με τον οπερα. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κωστη ειναι πολυ πιο ελαφρυς και πιο γρηγορος απο τον οπερα 10,που τον εχω για 2ο ουτως η αλλως.οποτε μιας και καταλαμβανει και πολυ λιγοτερο χωρο (οχι οτι ειναι σοβαρος λογος αυτος για να επιλεξεις browser) μπορω να τον εχω σαν 2ο αντι του οπερα 10. ακομη τον δοκιμαζω,θελει μια επανεκινηση ματα την εγκατασταση και λιγο χρονο για δοκιμες. ειναι beta ακομη αλλα συγκριτικα με αλλους beta που εχουμε δει,εμενα μου αρεσε πολυ με την αμεσοτητα και την ταχυτητα του. επισης ειναι,οπως ολες οι εφαρμογες των xda,δωρεαν, πληρως απεγκαταστασιμος και ΔΕΝ μπαινει σαν default browser,ωστε να δημιουργει καποιο confict με τον οπερα. οκ θα τον δοκιμασω. Σ ευχαριστω Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 οκ θα τον δοκιμασω. Σ ευχαριστω ενεργοποιησε το pinch to zoom (BsB tweaks η zoomer) και το auto rotation(BsB tweaks) και κοιτα πως μπορεις να περιφερεσαι στην οθονη που εχεις ζουμαρει απευθειας πατωντας πανω σε αυτη και οχι πανω στο παραθυρο του zoom:confused: ενα bug,δεν αποθηκευει τα cookies των αγαπημενων κλπ..και δεν βλεπω να εχει καπου τετοια ρυθμιση... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 εχεις δικαιο το εχω δει και εγω η τα αρχεια που προσθεσα για το landscape η ο καινουριος πυρηνας ευθηνεται αυτη την στιγμη ειμαι χωρις υπολογιστη το τροφοδοτικο παρεδωσε οποτε δεν μπορω να κανω δοκιμες μικρο ομως το προβλημα οποις βρει καποια λυση απο xda την ποσταρει εδω και θα το φτιαξω μαλλον τα αρχεια που προσθεσες για lanscape φταινε.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 AthineOS HD2 v4.5 Build 23569(WM6.5.5) Sense 2.5.2013 Download HERE (Rapidshare) Λιστα Αλλαγών *Καινουρια Εκδοση Sense 2.5.2013 *Δημιουργια Συντομευσης Flash Light (μου ειχε διαφύγει στην 4,3) *Αφαιρεση του Palringo *Δημιουργια Συντόμευσης Java *Καθαρισμα της ρομ απο Φωτο κλπ *200MB ελευθερη ROM απο 172mb *Τωρα οποιος θελει μπορει να γυρνα σε Landscape το manila και το start menu εγκαθιστώντας αυτο το αρχειο Κωστη τελικα δεν μπορω να καταλαβω. Εβαλα την ρομ αλλα στο about μου δειχνει μανιλα 2.5.19222911.0 και οχι την 2.5.2013 που αναφερεις. Ποιο ειναι το σωστο Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 καλησπέρα παιδια!!! κωστα σε εμενα στο software information λεει 13 και οχι 12.εσυ που το ειδες 12 το λεει καπου αλου να κοιταξω να σου πω; Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Κωστη τελικα δεν μπορω να καταλαβω. Εβαλα την ρομ αλλα στο about μου δειχνει μανιλα 2.5.19222911.0 και οχι την 2.5.2013 που αναφερεις. Ποιο ειναι το σωστο Κωστη,μηπως επανεφερες backup,απο την 4.0? παντως την εχω κατεβασει,αλλα δεν τολμαω να πειραξω το λεο μου,οπως το εχω με την v4!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 καλησπέρα παιδια!!! κωστα σε εμενα στο software information λεει 13 και οχι 12.εσυ που το ειδες 12 το λεει καπου αλου να κοιταξω να σου πω; Sto software information. Aν δεν ειχε το bag στο landscape tou albume θα ελεγα οτι φλασαρα ξανα την V4. Δεν ξερω μηπως επειδη δεν εκανα task29. Υπεθεσα οτι δεν χρειαζεται αφου ειναι απο τον ιδιο cooker. Ειναι ταλαιπωρια γιατι γινεται μονο σε windows κομπιουτερ ενω εγω εχω mac. Τελος παντων τωρα την εστησα δεν ξανα στηνω απο την αρχη. Την περασα επειδη εχει το νεο sense. Βαρεθηκα τα φλασαρισματα δεν υπάρχουν πλεον ουσιαστικες διαφορες. Πιθανως το manila να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο, αλλα αυτο που ενδιαφερει ειναι η σταθεροτητα που εχουν οι ρομ του Κωστα αλλα και το γρηγορο ανοιγμα των εφαρμογων. Εκει δεν παρατηρησα καμια βελτιωση οπως ειναι φυσικο αφου παραμενει το ιδιο build. Νομιζω πως φτασαμε πολυ κοντα στο maximum των δυνατοτητων στα 6.5.5 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Sto software information. Aν δεν ειχε το bag στο landscape tou albume θα ελεγα οτι φλασαρα ξανα την V4. Δεν ξερω μηπως επειδη δεν εκανα task29. Υπεθεσα οτι δεν χρειαζεται αφου ειναι απο τον ιδιο cooker. Ειναι ταλαιπωρια γιατι γινεται μονο σε windows κομπιουτερ ενω εγω εχω mac. Τελος παντων τωρα την εστησα δεν ξανα στηνω απο την αρχη. Την περασα επειδη εχει το νεο sense. Βαρεθηκα τα φλασαρισματα δεν υπάρχουν πλεον ουσιαστικες διαφορες. Πιθανως το manila να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο, αλλα αυτο που ενδιαφερει ειναι η σταθεροτητα που εχουν οι ρομ του Κωστα αλλα και το γρηγορο ανοιγμα των εφαρμογων. Εκει δεν παρατηρησα καμια βελτιωση οπως ειναι φυσικο αφου παραμενει το ιδιο build. Νομιζω πως φτασαμε πολυ κοντα στο maximum των δυνατοτητων στα 6.5.5 οποτε να μεινω οπως ειμαι Κωστα λες,με την v4? αν αφαιρεσεις οτι δεν υπαρχει επιλογη στην ρομ να αντιστοιχισεις app στο send button δεν εχω βρει αλλο bug.. η συσκευη δουλευει αψογα με αυτην την ρομ κ η αισθηση του touch ειναι πραγματικα αλλου! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Δημητρη οσο την δουλεύω δειχνει καλυτερη. Βεβαια την εχω ελαφρύνει απο περιτες εφαρμογές, εννοώ οτι εχω εγκαταστήσει λιγότερες εφαρμογές. και καθόλου tweak. To manila δειχνει πιο ευκινητο. Δεν μπορώ να πω με σιγουρια οτι ειναι γενικό ταχύτερη γιατι οπως ξέρεις πολυ καλα μια φρέσκο φλασαρισμενη ρομ ειναι παντα πιο γρήγορη αφου ειναι αδεια ολα τα κασε. Την περασα γιατι θα κανω κανα μηνα να ξανα ασχοληθώ και ηθελα κατι πιο φρέσκο. Το οτι εχουμε πιασε το maximum, φαινεται απο πολλα. Πριν λιγο που επεστρεφα απο το γραφειο διάβασα ολα τα νεα μηνυματα στο myphone. Με το τηλέφωνο στην βαση, μπορούσα με το ενα χερι να κινηθώ μεσα στο φόρουμ με άνεση. Βεβαια ειχε κινηση και πηγαίναμε σημειωτόν αλλα ειναι πλεον καταπληκτικοί το touching. Το να απαντα σε mail ενω οδηγω ειναι πια συνηθισμένο. Σκέφτομαι να τραβηξω ενα βιντεο για να καταλάβουν ολοι ποσο ευκολο ειναι να κανεις ενα Hd2 να πετάει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 το home button ενω ειστε στο manila σαν δουλευει??δηλαδη ενω ειστε στο photo album αν πατησε το home σας παει στην κυρια??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 το home button ενω ειστε στο manila σαν δουλευει??δηλαδη ενω ειστε στο photo album αν πατησε το home σας παει στην κυρια??? Εχεις δίκιο. Δεν σε παει πισω. Γινεται ομως με το πληκτρο επαναφοράς αυτο με το βελακι:) Ωχ μας βλεπω να φλασαρουμε ξανα αν δεν καταφερε ο Κωστας να βγάλει φιξακια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 οσοι ακουτε πολυ μουσικη απο το λεο σας μεσω bl handsfree,βαλτε τον pocket player (δεν ειναι free)... υποστηριζει full bl control σε ολες τις εντολες! ps στα γνωστα μαγαζια :worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Επιβεβαιωνω και εγω... Και οχι μονο απο το photo album αλλα και απο ολα τα tab (contacts,messages,music κτλ).... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts