Jump to content

[ROM][HD2[WWE][15/05/10]AthineOS v4.0 21903/23569

b16b
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας !!!!

Χρονια πολλα στους Κωστηδες και να ειστε καλα παντα με υγεια πανω απ'ολα (Te_salat & b15b).

Κυριε "μαγειρα" (b16b), σημερα για την γιορτη σου δεν θα "μαγειρεψεις" καμια....τουρτα ???? χα χα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Απαντήσεις 364
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χεχε να σαι καλα αντωνη και απο μενα χρονια πολλα σε οσους γιοταζουν...

θα δω μπας και ετοιμασω αυτη την ρομ σημερα το βραδυ με οπερα 9.7 και file explorer

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Χρόνια πολλά και στους δυο και από έμενα :):):lol:

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Δεν χαλασε ο κόσμος, ετσι κι αλλιως εγω ξαναγυρισα στην V4 η οποια ειναι μακραν η καλυτερη τοσο σε ταχυτητα αλλα κυριως σε touching & scrolling.

Δεν ξερω γιατι αλλα στα τελευταια builds κατι δεν παει καλα.

Η 4.3 τελικα ειναι οντως πιο αργη απο τις προηγουμενες.

Τωρα που ξαναπερασα την V4 φανηκε η διαφορα.

Δεν με χαλαει που ξαναγυρισα, την ξαναστησα σε 15 λεπτα προσθετοντας και αφαιροντας καποια πραγματα με το autoinstall και επανφεροντας τις ρυθμισεις μου με τα xml.

θα κρατηθει σαν μητρα μεχρι να βγει καποιο αναλογο build.

Καταρχήν Κώστα Χρόνια Πολλά σε σένα και όλους τους υπόλοιπους εορτάζοντες....;)

Και επιτέλους δεν είναι η ιδέα μου ότι είναι πιό αργή rom....

Κάθησα προχτές και.....πέρασα την official 1.66, άλλαξα το hspl από 2.08 σε 1.66, πέρασα με task29 το radio πέρασα την 4.3 έκανα hard reset....και εξακολουθούσε να είναι αργή...:cry:

Ίσως όχι τόσο όσο πρίν αλλά ήταν...

Τι παρατήρησα όμως με το 1.66 hspl....έπινε την μπαταρία σαν ''πορτοκαλάδα'' έτσι το άλλαξα με το 1.42 γιατί η συσκευή μου είναι ελληνική άρα είχε hspl 1.42 και η κατανάλωση γύρισε στα φυσιολογικά επίπεδα που είχα και με το 2.08....

Τώρα σε ότι αφορά τη rom θα γυρίσω ξανά στη v4.0 αλλά θα περιμένω λίγο μέχρι να βγάλει αυτή με τον 9.7 opera και τα σχετικά....

Ελπίζω να μην αργήσει...:O

Xiaomi Mi5 White 32GB

Καταρχήν Κώστα Χρόνια Πολλά σε σένα και όλους τους υπόλοιπους εορτάζοντες....;)

Και επιτέλους δεν είναι η ιδέα μου ότι είναι πιό αργή rom....

Κάθησα προχτές και.....πέρασα την official 1.66, άλλαξα το hspl από 2.08 σε 1.66, πέρασα με task29 το radio πέρασα την 4.3 έκανα hard reset....και εξακολουθούσε να είναι αργή...:cry:

Ίσως όχι τόσο όσο πρίν αλλά ήταν...

Τι παρατήρησα όμως με το 1.66 hspl....έπινε την μπαταρία σαν ''πορτοκαλάδα'' έτσι το άλλαξα με το 1.42 γιατί η συσκευή μου είναι ελληνική άρα είχε hspl 1.42 και η κατανάλωση γύρισε στα φυσιολογικά επίπεδα που είχα και με το 2.08....

Τώρα σε ότι αφορά τη rom θα γυρίσω ξανά στη v4.0 αλλά θα περιμένω λίγο μέχρι να βγάλει αυτή με τον 9.7 opera και τα σχετικά....

Ελπίζω να μην αργήσει...:O

Ρεβεκκα ευχαριστω,

Οντως ετσι ειναι.

Νομιζω οτι η V4 και η V4.2 ειναι ιδιες, απλα στην 4.2 υπαρχουν τα fixes.

Επειδη δεν ημουν σιγουρος περασα την 4 που την ειχα κατεβασμενη και ειχα τα fixes σε cabakia οποτε ειμαι καλυμενος.

Με τον οπερα δεν εχω προβλημα γιατι χρησιμοποιω και τους δυο οποτε και να βαλει τον 9.7 παλι θα πρεπει να περασω τον 10.

Καποια προγραμματακια που δεν μου κανουν τα πεταω. Ετσι κι αλλιως δεν κανουμε καθε μερα hard reset.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρεβεκκα ευχαριστω,

Οντως ετσι ειναι.

Νομιζω οτι η V4 και η V4.2 ειναι ιδιες, απλα στην 4.2 υπαρχουν τα fixes.

Επειδη δεν ημουν σιγουρος περασα την 4 που την ειχα κατεβασμενη και ειχα τα fixes σε cabakia οποτε ειμαι καλυμενος.

Με τον οπερα δεν εχω προβλημα γιατι χρησιμοποιω και τους δυο οποτε και να βαλει τον 9.7 παλι θα πρεπει να περασω τον 10.

Καποια προγραμματακια που δεν μου κανουν τα πεταω. Ετσι κι αλλιως δεν κανουμε καθε μερα hard reset.

το μπέρδεμα δημιουργείτε επειδη δεν εχω προσβαση στο πρωτο ποστ

4.2 και 5.1 ειναι wm 6.5 [4.2 base 2.10 build 21903] kai [5.1 base 2.13 build 21904]

4.0 kai 4.3 ειναι wm 6.5.5 [4.0 base 2.10 build 23569] kai [4.3 base 2.13 build 23569]

η λογικη μου ειναι η εξης αλλαζω το δεκαδικο οταν αναβαθμιζω η διορθωνω κατι και την μοναδα οταν ειναι καινουριο build

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

ps με την 4.2 ειμαι κ δεν το σκεφτομαι καν να την αλλαξω!

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος και εννοείς την v4.0 γιατί η 4.2 είναι 21903 build δεν είναι 6.5.x οπότε και πιό σταθερή απο τις 23....build.....:confused:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος και εννοείς την v4.0 γιατί η 4.2 είναι 21903 build δεν είναι 6.5.x οπότε και πιό σταθερή απο τις 23....build.....:confused:

Προφανως εχει κανει λαθος ο Ζαχαρακης.

Συμπερασμα η 2.10 ειναι καλυτερη σειρα απο την 2.13

τουλαχιστον αυτο βλεπω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

οντως Ρεββεκα,εχεις δικιο,λαθος εκανα..

εχω την 4.0 τελικα κ δυσκολο να την αλλαξω!

ειναι η πιο σταθερη 6.5.5 που εχω δοκιμασει!

το μπέρδεμα δημιουργείτε επειδη δεν εχω προσβαση στο πρωτο ποστ

4.2 και 5.1 ειναι wm 6.5 [4.2 base 2.10 build 21903] kai [5.1 base 2.13 build 21904]

4.0 kai 4.3 ειναι wm 6.5.5 [4.0 base 2.10 build 23569] kai [4.3 base 2.13 build 23569]

η λογικη μου ειναι η εξης αλλαζω το δεκαδικο οταν αναβαθμιζω η διορθωνω κατι και την μοναδα οταν ειναι καινουριο build

Προφανως εχει κανει λαθος ο Ζαχαρακης.

Συμπερασμα η 2.10 ειναι καλυτερη σειρα απο την 2.13

τουλαχιστον αυτο βλεπω.

Κωστα,ποια λες οτι ειναι καλυτερη?οχι οτι εχω κανενα προβλημα με την 4.0,αλλα αν υπαρχει κατι πιο "lite" δεν θα με χαλαγε καθολου :)

Κωστηδες πολυχρονοι και απο εδω:D οτι επιθυμειτε παιδια!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κωστα,ποια λες οτι ειναι καλυτερη?οχι οτι εχω κανενα προβλημα με την 4.0,αλλα αν υπαρχει κατι πιο "lite" δεν θα με χαλαγε καθολου :)

Δημήτρη εννοεί την βαση της ρομ.

Η 4,0 που εχεις ειναι σε βαση 2,11

η νεότερη του Κώστα ειναι σε βάση 2,13.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλησπέρα !

Αφού εγκαταστήσουμε την v4 θα πρέπει να περάσουμε κάποιο συγκεκριμένο rilphone.dll ή δεν κάνουμε κάτι επ' αυτού?

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Δημήτρη εννοεί την βαση της ρομ.

Η 4,0 που εχεις ειναι σε βαση 2,11

η νεότερη του Κώστα ειναι σε βάση 2,13.

Ναι οντως εχει βαση την 2.11

Εχω την CE OS 5.2.23568 (BUILD 23569.5.5.0)

και βασιζεται στην 2.11.86834

Ειχα περασει και την 4.3 αλλα χθες ξαναγυρισα σ αυτην την οποια οπως ειπα και στην Ρεβεκκα βασιζεται στο καλυτερο build των 6.5.5

http://img.skitch.com/20100521-qgwr7dmg8hi1wh78h2rhmx1jkw.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Edited by Te_salat

εχει δοκιμασει κανενας το FPSECE emulator του PSX

πολυ καλο μιπως πρεπει να ανοιξουμε thread για αυτο?

Κωνσταντινος

Ναι οντως εχει βαση την 2.11

Εχω την CE OS 5.2.23568 (BUILD 23569.5.5.0)

και βασιζεται στην 2.11.86834

Ειχα περασει και την 4.3 αλλα χθες ξαναγυρισα σ αυτην την οποια οπως ειπα και στην Ρεβεκκα βασιζεται στο καλυτερο build των 6.5.5

http://img.skitch.com/20100521-qgwr7dmg8hi1wh78h2rhmx1jkw.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Κωστα βλεπω οτι εχεις βαλει το real soccer ε ? σουπερ ειναι ε ?

προχθες εβαλα και το simcity και περναει η ωρα σουπερ τωρα που εχω επιτηρησεις στο σχολειο (οχι στις πανελληνιες φυσικα...χι χι).

εχω πολλα και πολυ καλα παιχνιδια για το hd2 μας και μολις βρω χρονο θα ανεβασω πολυ πραμα στο blog μου.

καλο βραδυ σε ολους.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

εγω χρησημοποιω την 4.3 προτιμω περισσοτερο τα wm6.5.5 ποιο finger frendly και μετα απο καποια δοκιμες μου νομιζω τρωει λιγοτερη μπαταρια αλλα ειναι και πιο γρηγορα..

δεν πιστευω οτι η ρομ που ειναι βασισμένη σε 2.13 ειναι πιο αργη 2.11 το ιδιο μου φαινεται με μερικες εκδοσεις καινουριες..

για γραψε μου εδω τι δεν θα ηθελες αλλα τιποτα απο τα extra apps δεν κανει την ρομ πιο αργη αφου δεν φορτωνοντε αν δεν τα ανοιξεις.. απλα τρωνε χωρο..

Κωνσταντινος

Κωστα βλεπω οτι εχεις βαλει το real soccer ε ? σουπερ ειναι ε ?

προχθες εβαλα και το simcity και περναει η ωρα σουπερ τωρα που εχω επιτηρησεις στο σχολειο (οχι στις πανελληνιες φυσικα...χι χι).

εχω πολλα και πολυ καλα παιχνιδια για το hd2 μας και μολις βρω χρονο θα ανεβασω πολυ πραμα στο blog μου.

καλο βραδυ σε ολους.

Sorry gia ta greeklish alla eimai se laptop xoris ellinika.

Poly kalo einai, exo riksei kati 4ares stin toyrkia ksegirismenes:lol:

Genika einai teleio sta paixnidia apla den briskeis arketa poy na paizontai me to g sensor.

εγω χρησημοποιω την 4.3 προτιμω περισσοτερο τα wm6.5.5 ποιο finger frendly και μετα απο καποια δοκιμες μου νομιζω τρωει λιγοτερη μπαταρια αλλα ειναι και πιο γρηγορα..

δεν πιστευω οτι η ρομ που ειναι βασισμένη σε 2.13 ειναι πιο αργη 2.11 το ιδιο μου φαινεται με μερικες εκδοσεις καινουριες..

για γραψε μου εδω τι δεν θα ηθελες αλλα τιποτα απο τα extra apps δεν κανει την ρομ πιο αργη αφου δεν φορτωνοντε αν δεν τα ανοιξεις.. απλα τρωνε χωρο..

Kosta se mena me to idio stisimo den einai toso amesi oso v4.

Sto thema finger friendly einai idies h v4 & v4.3

Giati les 6.5.5 afoy kai oi dio einai 6.5.5

sto thema mpatarias nai einai ligo kalyteri h v4.3

Sorry gia ta greeklish alla eimai se laptop xoris ellinika.

Poly kalo einai, exo riksei kati 4ares stin toyrkia ksegirismenes:lol:

Genika einai teleio sta paixnidia apla den briskeis arketa poy na paizontai me to g sensor.

Kosta se mena me to idio stisimo den einai toso amesi oso v4.

Sto thema finger friendly einai idies h v4 & v4.3

Giati les 6.5.5 afoy kai oi dio einai 6.5.5

sto thema mpatarias nai einai ligo kalyteri h v4.3

και οι δυο 6.5.5 ειναι ελεγα οτι τι προτιμο.. απο την 4.2 - 5.1 που ειναι 6.5 και ειναι πιο αργη και με μεγαλυτερη καταναλωση...

Κωνσταντινος

Φοβερη η Ρομ σου φιλε μου...Γρηγορη σταθερη...Τα μονο κοληματα ειναι οτι πηγαινοντας στις επαφες και κανοντας αναζητηση δεν αντιδρα και ακουει στο πατημα πιο ψηλα απο οτι παταω..Μονο με το CHT χωρις αυτο λειτουργει μια χαρα..Αλλα μου αρεσει το κλειδωμα του HD Mini...(ξερω κολημα του CHT ειναι).

Το αλλο που το παρατηρω και σε αλλες ρομ ειναι οτι ενω παταω να καλεσω εναν αριθμο αργει καπου κοντα στα 10 δευτερα να με παει στην οθονη της κλησης αλλα δεν καλει κιολας...

Εχω την 4,3..Αν πω να αλλαξω ποια προτεινεται;;;Ευελπιστω και σε μια νεα ρομ Ελληνικοτατη..Παντως ειναι μακραν η καλυτερη ρομ και με τρομερη διαχειρηση της μπαταριας με το τελευταιο ραδιο...Συγχαρυτηρια

Φιλικά Γιώργος

Φοβερη η Ρομ σου φιλε μου...Γρηγορη σταθερη...Τα μονο κοληματα ειναι οτι πηγαινοντας στις επαφες και κανοντας αναζητηση δεν αντιδρα και ακουει στο πατημα πιο ψηλα απο οτι παταω..Μονο με το CHT χωρις αυτο λειτουργει μια χαρα..Αλλα μου αρεσει το κλειδωμα του HD Mini...(ξερω κολημα του CHT ειναι).

Το αλλο που το παρατηρω και σε αλλες ρομ ειναι οτι ενω παταω να καλεσω εναν αριθμο αργει καπου κοντα στα 10 δευτερα να με παει στην οθονη της κλησης αλλα δεν καλει κιολας...

Εχω την 4,3..Αν πω να αλλαξω ποια προτεινεται;;;Ευελπιστω και σε μια νεα ρομ Ελληνικοτατη..Παντως ειναι μακραν η καλυτερη ρομ και με τρομερη διαχειρηση της μπαταριας με το τελευταιο ραδιο...Συγχαρυτηρια

Αυτο το προβλημα το κανει καποιες φορες αν επιλεξεις lockscreen κλειδωμα του CHT. Και οχι παντα. Συνηθως μετα απο αλλαγες ρυθμισεων του CHEDITOR.

Στρωνει αμεσως με soft reset.

Τελικα οντως η 4.0 ειναι ποιο γρηγορη απο την 4.3 ?

Εχουν καποια αξιολογη διαφορα μεταξυ τους?

Μιας και εχει ελευθερο χρονο θα φλασαρω να βρισκομαστε και σε δουλεια... :lol:

Την καλησπερα μου σε ολους :)

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

AthineOS HD2 v4.5 Build 23569(WM6.5.5) Sense 2.5.2013

Download HERE (Rapidshare)

Λιστα Αλλαγών

*Καινουρια Εκδοση Sense 2.5.2013

*Δημιουργια Συντομευσης Flash Light (μου ειχε διαφύγει στην 4,3)

*Αφαιρεση του Palringo

*Δημιουργια Συντόμευσης Java

*Καθαρισμα της ρομ απο Φωτο κλπ

*200MB ελευθερη ROM απο 172mb

*Τωρα οποιος θελει μπορει να γυρνα σε Landscape το manila και το start menu εγκαθιστώντας αυτο το αρχειο

Edited by b16b

Κωνσταντινος

AthineOS HD2 v4.5 Build 23569 Sense 2.5.2013

Προφανως δεν ειναι 6.5.5 ετσι;

φυσικα και ειναι

23χχχ ειναι μονο 21χχχ δεν ειναι

Κωνσταντινος

καλησπέρα στην παρεα :).

μολις γυρισα σπιτακι και ειπα να μπω να δω τι γινεται. Κωστα την δοκιμασες ?

@b16b :

Γιαννη ειδα οτι ψαχνεις ατομα να σε βοηθησουν στο θεμα των γραφικων για την ρομ σου. μπορω να βοηθησω αν θελεις. επικοινωνησε μαζι μου για οτι θελεις.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE