Jump to content

Παράπονα για τη συμπεριφορά χρηστών στο forum

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Mipos tha'prepe na ksanalaksei o titlos; to thema den afora mono parapona gia tous xristes alla apo'ti vlepw kai gia tous paragontes tou myphone!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Xairome pantos pou uparxei polufwnia an kai tha ithela na akousw perisoteres gnwmes!

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από killing_you2

Αρχικό Μήνυμα από manos the greek

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από O Tifosi

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (29 Φεβ. 2004 , 23:39)

Nai ontos loipon den imoun ksekatharos kai o titlos ostoso itan ligo astoxos! Egw milaw apla san xristis kai sas anaferw mia eikona pou vgainei pros ta ekso ta parapona twn myltistridia,miawo,lemonia,fotisf... de me antiproswpeuoun kai ta anaferw gia to logo oti sxoliastikan apo polous! An uparxei enoxlisi mporeite na allaksete ton titlo! Mias kai nai ontos den einai arketa petiximeno! Kai isws pikrenei osous prospathoun pragmatika gia tin anadiksi tou myphone!

Μα κατάλαβε οτι προκειται για εναν χρηστη,ο οποιος εχει μπει με πολλα nicks και νομιζει οτι ειναι the smartest on earth και οτι δεν θα τον επαιρνε χαμπάρι κανεις...

Δεν εχεις καταλάβει οτι ενα ατομο με πλειαδα nicks εχει προακλέσει αυητν την αναστάτωση σου...?

Παράπονα απο τον myltistreidia...?

Γιατι...?

Για το αδικο :eek: κλείδωμα των θεματων του...?

Na me kai ego! Thelo na ekfero kai ego apopsi mou epi tou thematos. Xoris kamia amfivolia eimai enas xristis opoios exei dimiourgisei polla provlimata sto site me: ta arthra paraponon mou pou oi antipaloi mou to fisagan kai den krione, me ta polla nick mou, me tin simperifora mou me,me,me. Kata tin tapini mou gnomi polloi staff kai mods prepei na ekthronistoun. Nomizoun oti einai kapoioi, oti exoun exousia kai malista kanoun kataxrisi tis. H poreia tou site diagrafei mia argi, statheri, anodiki poreia ALLA xriazomaste rizikes allages gia na sinexisei to myphone na akmazei! Filika Manos!

Auto nomizw mano file mou einai ena sovaro parapono alla kalo tha itan na anafereis pio sugekrimena atoma kai katastaseis! Einai adianohto na milas gia kathereseis authereta kai gia ta atoma auta isws na einai prosvlitikh h katigoria auti katherontas to kapoio ergo tous pou mporei na exoun prosferei stin olh eikona tou site!

Oraia loipon kai ego varethika na krivomai piso apo to daxtilo mou. Trano paradeigma einai o vampure. Kleidonei aproidopoiita kai xoris kamia logiki exigisi (dinei exigisi alla gia mena den stekei). Kleidonei sovara thread pou den einai patato thread sto chat and fun. Kai pite mou tin gnomi sas merika einai patatothread alla oxi kai ola! Kai apo staff xoris na exo tipota apenanti tou einai o tranqiality(xero den to grafo sosta) den mporo na katalavo giati egine oi eidiseis pou exei anevasei einai metrimenes sta daktila kai oso anafora tin voithia pou prosferei se allous xristes hmm. Den exo tipota mazi sou tin gnomi mou eipa.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Από πότε είναι ο tranquillity (κι εγώ λάθος το έγραψα μάλλον :p) στο staff; :worry:

Όσο για τον vampyre, πες ENA σοβαρό θέμα που έπρεπε να έχει αφήσει ανοιχτό κατά τη γνώμη σου.

Tέλος αρκετό αυτοέλεγχο έχουν κατά τη γνώμη μου. Μερικοί έπρεπε να έχουν φάει ποινές και ποινές, αλλά την έχουν γλιτώσει φτηνά. :rolleyes:

Mano as mi sunexiseis auto to quote! Katantaei kourastiko kai travaei polu ti selida apo wap!:o vgika ligo off-topic!:)

Αρχικό Μήνυμα από gkr41

Από πότε είναι ο tranquillity (κι εγώ λάθος το έγραψα μάλλον :p) στο staff; :worry:

Όσο για τον vampyre, πες ENA σοβαρό θέμα που έπρεπε να έχει αφήσει ανοιχτό κατά τη γνώμη σου.

Tέλος αρκετό αυτοέλεγχο έχουν κατά τη γνώμη μου. Μερικοί έπρεπε να έχουν φάει ποινές και ποινές, αλλά την έχουν γλιτώσει φτηνά. :rolleyes:

Merikoi opos...? Pes mas paradeigmata! Akougete ligo ekviastiko opos to les!

Αρχικό Μήνυμα από gkr41

En enoeis emena pou emena enoeis sinolika exo faei 2mino ban apo to site!!!!!!! Kai o tranq den egine staff mazi me ton unreal(ton opoio ektimo vathitata).

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 1 Μάρ. 2004 , 00:38)

Oraia loipon kai ego varethika na krivomai piso apo to daxtilo mou. Trano paradeigma einai o vampure. Kleidonei aproidopoiita kai xoris kamia logiki exigisi (dinei exigisi alla gia mena den stekei). Kleidonei sovara thread pou den einai patato thread sto chat and fun. Kai pite

Μάνο, σε αυτό το σημείο νομίζω ότι ξεπερνάς τα όρια της ανοχής μου. Νομίζω ότι όλοι οι moderators και σε εσένα και στον multistreidia! - που αναφέρθηκε μερικά posts πιο πριν - έχουν κάνει άπειρες συστάσεις για μερικά θέματα, τα οποία ανοίγονται και δεν έχουν καμία απολύτως ουσία ή σημασία. Ωραία η πλάκα, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε ότι βρισκόμαστε σε forum και όχι σε παιδική χαρά, ούτε σε chat.

Το patatothread υπάρχει για να γράψετε οποιαδήποτε πατάτα μέσα και να μην σας πει κανείς οτιδήποτε. Είναι ανάγκη να υπάρχουν 32 τέτοια θέματα; Φυσικά και όχι. Επίσης ξέρεις ότι με προσωπική μου ανοχή και κατανόηση δεν αποβλήθηκες μόνιμα από το site, εφόσον θεώρησα ότι μπορούσες να κατανοήσεις κάποια πράγματα που συζητήσαμε σε e-mail. Αυτό όμως από ότι βλέπω δεν έχει ακόμη γίνει.

Λες λοιπόν ότι κλειδώνονται από το vampyre συγκεκριμένα κάποια threads που δεν είναι πατάτες, χωρίς καμία λογική (για εσένα λογική) εξήγηση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=21141

Οι πιο όμορφες και διάσημες γυναίκες. Έχει γίνει σύσταση τουλάχιστον 18 φορές στο να μην υπάρχουν links προς XXX sites. Δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα με τις όμορφες γυναίκες ωστόσο το θέμα δεν έχει καμία σχέση πλέον με το λόγο για τον οποίο άνοιξε. Celebrities: Ναι. Ντυμένα: Ναι. Τα XXX όμως όχι, μπορείτε εναλλακτικά να ανοίξετε το filmnet ή να ψάξετε στο google. Κλειδώθηκε και αιτιολογήθηκε, δικαιολογημένα κατά εμέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=21129

Θα θέλατε τέτοιο γατί; Φυσικά και όχι! Λίγο πιο πάνω έχουμε επισημασμένο θέμα με flash games και animation στα οποία σας παραπέμπει ευγενικότατα και πάλι ο vampyre. Στην ίδια κατηγορία προστίθεται και αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=17825 και αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20896 στο οποίο παραπέμπουμε πάλι στο επισημασμένο θέμα. Κλειδώθηκαν και αιτιολογήθηκαν, δικαιολογημένα κατά εμέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20968

Νομίζω ότι δίνεται η δυνατότητα σχολιασμού και στις φωτογραφίες. Το Chat & Fun τι ρόλο βαράει ? Κλειδώθηκε και αιτιολογήθηκε, δικαιολογημένα κατά εμέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20561 Έχουμε και το links γι αυτό το σκοπό...Κλειδώθηκε και αιτιολογήθηκε, δικαιολογημένα κατά εμέ.

Αρκετά όμως... δεν χρειάζεται για να πάω πιο πίσω και να ανακαλύψω θέματα τα οποία πραγματικά ήταν... πατάτες και ανούσια. Θυμηθείτε ότι το forum δημιουργήθηκε για ανταλλαγή απόψεων με βάσιμα επιχειρήματα. Αν θέλετε να κάνετε chat μπορώ να σας προτείνω ένα πολύ καλό κανάλι: #myphone. Στο IRC - όχι στο forum. Και μια παράκληση. Είναι ανούσιο να κάνετε quote από WAP ένα θέμα το οποίο περιέχει μεγάλο, πολύ μεγάλο κείμενο. Εκτός από το να επιβαρύνεται η db, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο - τόσο για εσάς που μπαίνετε από WAP, όσο και για εμάς που κάνουμε 7-9 scroll downs, διαβάζοντας τα ίδια και τα ίδια. Λίγο netiquette δεν βλάπτει στην προκειμένη περίπτωση. Δεν ήρθα για να σας πω τι είναι σωστό και τι λάθος, δεν είμαι αλάνθαστος άλλωστε. Το ίδιο ισχύει και για τους moderators. Αν δεν καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους κλειδώθηκε το θέμα, υπάρχουν τα PMs. Αν δεν σας απαντήσουν, στείλτε PM σε εμένα... θα σας απαντήσω εγώ προσωπικά.

mou tin gnomi sas merika einai patatothread alla oxi kai ola! Kai apo staff xoris na exo tipota apenanti tou einai o tranqiality(xero den to grafo sosta) den mporo na katalavo giati egine oi eidiseis pou exei

anevasei einai metrimenes sta daktila kai oso anafora tin voithia pou prosferei se allous xristes hmm. Den exo tipota mazi sou tin gnomi mou eipa.

Ο tranquility ή όπως γράφεται τέλος πάντων, πότε έγινε μέλος του myPhone Staff και δεν το πήρα ούτε εγώ χαμπάρι ;

Επειδή πραγματικά δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογηθώ και κατά πόσον θεωρώ ότι και τα παράπονά σου και οι καταγγελίες σου δεν είναι σε καμία περίπτωση βάσιμες ... αλλά ούτε στο ελάχιστο. Νομίζω μάλιστα, ότι η ανοχή μας ήταν πολύ υψηλή σε αυτήν την περίπτωση, κάτι που δεν ξέρω αν θα ισχύσει στο εγγύς μέλλον. Διαβάστε προσεκτικά τους Ο.Π.Χ. και την επόμενη φορά αν έχετε παράπονο, θα είμαι ο πρώτος που θα σας υποστηρίξω - αρκεί να είναι βάσιμο και να μου το κοινοποιήσετε με PM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρίξε μια ματιά πρώτα στην ομάδα διαχείρησης... να δεις αν υπάρχει ο traquillity μέσα. Μάνο και για εσένα ισχύει η ίδια ερώτηση που έκανα και στον killing_you2. Έχεις κάτι ΒΑΣΙΜΟ να μας πεις;

Αν όχι δεν υπάρχει λόγος να απασχολείς ολόκληρο το Myphone εδώ...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από Mythozz

Ρίξε μια ματιά πρώτα στην ομάδα διαχείρησης... να δεις αν υπάρχει ο traquillity μέσα. Μάνο και για εσένα ισχύει η ίδια ερώτηση που έκανα και στον killing_you2. Έχεις κάτι ΒΑΣΙΜΟ να μας πεις;

Αν όχι δεν υπάρχει λόγος να απασχολείς ολόκληρο το Myphone εδώ...

Emena pantos oi paratiriseis mou luthikan kai gia ton poludiastato xaraktira tou fotisf:whistle: alla kai gia ton myltistridia! Kalo pisteuw tha itan na gini episimansmeno to thema se periptwsi pou iparxoun kai melontika kai alla parapona!:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 1 Μάρ. 2004 , 00:58)

Merikoi opos...? Pes mas paradeigmata! Akougete ligo ekviastiko opos to les!

Λάθος μου. Έπρεπε να προσθέσω και το "κατα τη γνώμη μου". Κι αφού η γνώμη μου είναι προσωπική και δεν εκφράζει κανέναν από την ομάδα διαχείρισης, δε νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω, γιατί ποιός ακούει αυτούς που θα "θάψω" μετά. :p

Αρχικό Μήνυμα από MsK

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 1 Μάρ. 2004 , 00:38)

Oraia loipon kai ego varethika na krivomai piso apo to daxtilo mou. Trano paradeigma einai o vampure. Kleidonei aproidopoiita kai xoris kamia logiki exigisi (dinei exigisi alla gia mena den stekei). Kleidonei sovara thread pou den einai patato thread sto chat and fun. Kai pite

Μάνο, σε αυτό το σημείο νομίζω ότι ξεπερνάς τα όρια της ανοχής μου. Νομίζω ότι όλοι οι moderators και σε εσένα και στον multistreidia! - που αναφέρθηκε μερικά posts πιο πριν - έχουν κάνει άπειρες συστάσεις για μερικά θέματα, τα οποία ανοίγονται και δεν έχουν καμία απολύτως ουσία ή σημασία. Ωραία η πλάκα, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε ότι βρισκόμαστε σε forum και όχι σε παιδική χαρά, ούτε σε chat.

Το patatothread υπάρχει για να γράψετε οποιαδήποτε πατάτα μέσα και να μην σας πει κανείς οτιδήποτε. Είναι ανάγκη να υπάρχουν 32 τέτοια θέματα; Φυσικά και όχι. Επίσης ξέρεις ότι με προσωπική μου ανοχή και κατανόηση δεν αποβλήθηκες μόνιμα από το site, εφόσον θεώρησα ότι μπορούσες να κατανοήσεις κάποια πράγματα που συζητήσαμε σε e-mail. Αυτό όμως από ότι βλέπω δεν έχει ακόμη γίνει.

Λες λοιπόν ότι κλειδώνονται από το vampyre συγκεκριμένα κάποια threads που δεν είναι πατάτες, χωρίς καμία λογική (για εσένα λογική) εξήγηση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=21141

Οι πιο όμορφες και διάσημες γυναίκες. Έχει γίνει σύσταση τουλάχιστον 18 φορές στο να μην υπάρχουν links προς XXX sites. Δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα με τις όμορφες γυναίκες ωστόσο το θέμα δεν έχει καμία σχέση πλέον με το λόγο για τον οποίο άνοιξε. Celebrities: Ναι. Ντυμένα: Ναι. Τα XXX όμως όχι, μπορείτε εναλλακτικά να ανοίξετε το filmnet ή να ψάξετε στο google. Κλειδώθηκε και αιτιολογήθηκε, δικαιολογημένα κατά εμέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=21129

Θα θέλατε τέτοιο γατί; Φυσικά και όχι! Λίγο πιο πάνω έχουμε επισημασμένο θέμα με flash games και animation στα οποία σας παραπέμπει ευγενικότατα και πάλι ο vampyre. Στην ίδια κατηγορία προστίθεται και αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=17825 και αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20896 στο οποίο παραπέμπουμε πάλι στο επισημασμένο θέμα. Κλειδώθηκαν και αιτιολογήθηκαν, δικαιολογημένα κατά εμέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20968

Νομίζω ότι δίνεται η δυνατότητα σχολιασμού και στις φωτογραφίες. Το Chat & Fun τι ρόλο βαράει ? Κλειδώθηκε και αιτιολογήθηκε, δικαιολογημένα κατά εμέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=20561 Έχουμε και το links γι αυτό το σκοπό...Κλειδώθηκε και αιτιολογήθηκε, δικαιολογημένα κατά εμέ.

Αρκετά όμως... δεν χρειάζεται για να πάω πιο πίσω και να ανακαλύψω θέματα τα οποία πραγματικά ήταν... πατάτες και ανούσια. Θυμηθείτε ότι το forum δημιουργήθηκε για ανταλλαγή απόψεων με βάσιμα επιχειρήματα. Αν θέλετε να κάνετε chat μπορώ να σας προτείνω ένα πολύ καλό κανάλι: #myphone. Στο IRC - όχι στο forum. Και μια παράκληση. Είναι ανούσιο να κάνετε quote από WAP ένα θέμα το οποίο περιέχει μεγάλο, πολύ μεγάλο κείμενο. Εκτός από το να επιβαρύνεται η db, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο - τόσο για εσάς που μπαίνετε από WAP, όσο και για εμάς που κάνουμε 7-9 scroll downs, διαβάζοντας τα ίδια και τα ίδια. Λίγο netiquette δεν βλάπτει στην προκειμένη περίπτωση. Δεν ήρθα για να σας πω τι είναι σωστό και τι λάθος, δεν είμαι αλάνθαστος άλλωστε. Το ίδιο ισχύει και για τους moderators. Αν δεν καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους κλειδώθηκε το θέμα, υπάρχουν τα PMs. Αν δεν σας απαντήσουν, στείλτε PM σε εμένα... θα σας απαντήσω εγώ προσωπικά.

mou tin gnomi sas merika einai patatothread alla oxi kai ola! Kai apo staff xoris na exo tipota apenanti tou einai o tranqiality(xero den to grafo sosta) den mporo na katalavo giati egine oi eidiseis pou exei

anevasei einai metrimenes sta daktila kai oso anafora tin voithia pou prosferei se allous xristes hmm. Den exo tipota mazi sou tin gnomi mou eipa.

Ο tranquility ή όπως γράφεται τέλος πάντων, πότε έγινε μέλος του myPhone Staff και δεν το πήρα ούτε εγώ χαμπάρι ;

Επειδή πραγματικά δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογηθώ και κατά πόσον θεωρώ ότι και τα παράπονά σου και οι καταγγελίες σου δεν είναι σε καμία περίπτωση βάσιμες ... αλλά ούτε στο ελάχιστο. Νομίζω μάλιστα, ότι η ανοχή μας ήταν πολύ υψηλή σε αυτήν την περίπτωση, κάτι που δεν ξέρω αν θα ισχύσει στο εγγύς μέλλον. Διαβάστε προσεκτικά τους Ο.Π.Χ. και την επόμενη φορά αν έχετε παράπονο, θα είμαι ο πρώτος που θα σας υποστηρίξω - αρκεί να είναι βάσιμο και να μου το κοινοποιήσετε με PM.

To thread me ta XXX den to parakolouthousa opote den mporo na ekfero apopsi pantos eixe kleidosei ena diko mou thread me tin gennisi tou morou tis Despinas Vandi me tin dikaiologia oti ston kosmo genithikan alla 19747 paidia me auto tha asxoloumaste? An kapoioi fan ithelan na to doun kai na ekferoun apopsi auto tous to sterise! Kai vre Mano mou ego den eimoun pou elega oti exo dimiourgisei ta perissotera provlimata sto site lege me polla nick, anarmosti simperifora kai den paradextika to lathos mou? Oso gia ton tranq eixa tin entiposi oti itan staff.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 1 Μάρ. 2004 , 01:16)

To thread me ta XXX den to parakolouthousa opote den mporo na ekfero apopsi pantos eixe kleidosei ena diko mou thread me tin gennisi tou morou tis Despinas Vandi me tin dikaiologia oti ston kosmo genithikan alla 19747 paidia me auto tha asxoloumaste? An kapoioi fan ithelan na to doun kai na ekferoun apopsi auto tous to sterise! Kai vre Mano mou ego den eimoun pou elega oti exo dimiourgisei ta perissotera provlimata sto site lege me polla nick, anarmosti simperifora kai den paradextika to lathos mou? Oso gia ton tranq eixa tin entiposi oti itan staff.

Σε ευχαριστώ που ΔΕΝ διάβασες το αρχικό μου μήνυμα και, μάλλον δεν το κατανόησες :) Μάλιστα, αφού γέννησε η Δέσποινα παιδάκι, να της ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλορίζικο και να να τις ζήσει :p Εδώ φυσικά ο moderator έκρινε ότι δεν ήταν απαράιτητη η ύπαρξη ενός τέτοιου θέματος, αφου μάλλον ανήκει στη θεματολογία μεσημβρινής εκπομπής και το κλείδωσε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=18835

Αν πιστεύεις ότι ήταν σημαντικό το θέμα και έπρεπε να παραμείνει ανοιχτό ώστε να επιτραπούν και άλλα σχόλια, δοκίμασες να στείλεις PM σε εμένα ή στον Vampyre που το κλείδωσε για να του προτείνεις να ξανανοίξει το - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ - θέμα; Αν δοκίμασες ποια ήταν η απάντησή ; Εγώ προσωπικά δεν δέχθηκα κανένα PM πάντως... :)

Δικαιολογεί λοιπόν αυτό το ένα - σημαντικότατο - θέμα το άνοιγμα αυτού του θέματος και την απασχόληση 10 ατόμων με το γεγονός του κλειδώματος ενός ανούσιου κατά πολλούς, μη ανούσιο κατά εσένα θέματος; Να σας παραπέμψω σε άλλα sites όπου η Βανδή ανήκει στη θεματολογία του forum; :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 1 Μάρ. 2004 , 01:11)

Emena pantos oi paratiriseis mou luthikan kai gia ton poludiastato xaraktira tou fotisf:whistle: alla kai gia ton myltistridia! Kalo pisteuw tha itan na gini episimansmeno to thema se periptwsi pou iparxoun kai melontika kai alla parapona!:)

Με εκπλήζεις. Όποτε υπάρχουν παράπονα μπορούν αυτά να γνωστοποιηθούν στους αρμόδους super-mods, admins με PM ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας και να είσαι βέβαιος ότι θα λάβεις απάντηση. Προσωπικά τουλάχιστον μου αρέσει να συζητάω χίλια δύο θέματα που αφορούν το site - που αγαπάω - αλλά πλέον έχω βαρεθεί - ειλικρινά - να απολογούμαι γιατί κλειδώθηκε το μωρό της Βανδή :) Πολύ ευχαρίστως όπως ξαναείπα να συζητήσω ένα θέμα εφόσον είναι βάσιμο, αλλά εφόσον δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να διευκρινήσω σε αυτήν την περίπτωση γιατί να το μετατρέψω σε επισημασμένο κουτί παραπόνων;

ΙΔΟΥ! : http://www.myphone.gr/forum/feedback.php

Η καταλληλότερη λύση - σύντομα το feedback θα το βάλω και στο WAP προς δική σας διευκόλυνση. Θυμηθείτε. Δεν είστε μόνοι σας στο site, υπάρχουν άλλα 15670 και κάτι μέλη :)

υ.γ. επίσης θα σου ομολογήσω ότι αν είχες στείλει με pM όλα αυτά που έγραψες θα είχες πάρει ήδη πολλές και μάλιστα πιο διευκρινιστικές απαντήσεις - και σίγουρα δεν θα απασχολούνταν 12 άτομα με αυτό το θέμα, αλλά ένα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με δική μου πρωτοβουλία, ναι σωστά το μαντέψατε, κλειδώνω αυτό το θέμα. Αν διαφωνείτε με το κλείδωμα ενός thread για βάσιμους και κοινά αποδεκτούς από την κοινότητα λόγους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον super moderator της προτίμησής σας ή απευθείας σε εμένα, όπως εδώ πολύ καιρό αναφέρεται στους Ο.Π.Χ. - α... οι απαντήσεις δεν δίνονται άμεσα αλλά σε διάστημα 48 ωρών. Ευχαριστώ για την επικοδομητική συζήτηση αλλά στο τέλος θα μεταμορφώσω σε πατάτα και αυτό το θέμα και δεν θέλω :0
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...