Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

1. Πληκρολογείστε "about:config" στην address bar και πατήστε return. (Χωρις τα "....")

2. Πηκρολογειστε τα ακόλουθα entries στο Φιλτρο και κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:

network.http.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true

network.http.pipelining.maxrequests πατήστε πάνω και Βάλτε 30

network.http.proxy.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true

3. Στο τέλος πατήστε δεξί κλικ οπουδήποτε και διαλέξτε New-> Integer.

Oνομάστε το "nglayout.initialpaint.delay"(Χωρίς τα "..") και βάλτε το στο 0 "0".

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μας Browser θα ανοίγει από 2-30 φορές πιο γρήγορα ανάλογα με την ταχύτητα DSL Που έχουμε

Ελπίζω να βοήθησα ελάχιστα παιδιά, μιας και έστω και μια μικρή διαφορά θα δούμε!

Αυτή η μοντα είσαι σίγουρος ότι κάνει για το Android;

Γιατί θυμάμαι την ίδια για το pc

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αυτή η μοντα είσαι σίγουρος ότι κάνει για το Android;

Γιατί θυμάμαι την ίδια για το pc

Δουλεύει κανονικά αλλά αν θυμάμαι καλά κάνει τον browser να δεσμεύει περισσότερη ram στο σύστημα, ότι επιθυμεί ο καθένας.. :)

1. Πληκρολογείστε "about:config" στην address bar και πατήστε return. (Χωρις τα "....")

2. Πηκρολογειστε τα ακόλουθα entries στο Φιλτρο και κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:

network.http.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true

network.http.pipelining.maxrequests πατήστε πάνω και Βάλτε 30

network.http.proxy.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true

3. Στο τέλος πατήστε δεξί κλικ οπουδήποτε και διαλέξτε New-> Integer.

Oνομάστε το "nglayout.initialpaint.delay"(Χωρίς τα "..") και βάλτε το στο 0 "0".

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μας Browser θα ανοίγει από 2-30 φορές πιο γρήγορα ανάλογα με την ταχύτητα DSL Που έχουμε

Ελπίζω να βοήθησα ελάχιστα παιδιά, μιας και έστω και μια μικρή διαφορά θα δούμε!

Σε ποιον browser απευθυνεται?

Γιατί νόμιζα ότι ισχύει και στον chrome;

Ανοίγοντας τον Chrome και πηγαίνοντας στη διεύθυνση "chrome://flags" θα δείτε τη σελίδα με τους πειραματισμούς που κάνει κατά καιρούς η Google. Αν ψάξετε για την επιλογή "maximum tiles for interest area" και τη ρυθμίσετε να είναι στο "512" θα έχετε αυτόματα κλειδώσει 512ΜΒ της RAM στον Chrome κάνοντάς τον ελαφρώς ταχύτερο και με λιγότερα κολλήματα.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ανοίγοντας τον Chrome και πηγαίνοντας στη διεύθυνση "chrome://flags" θα δείτε τη σελίδα με τους πειραματισμούς που κάνει κατά καιρούς η Google. Αν ψάξετε για την επιλογή "maximum tiles for interest area" και τη ρυθμίσετε να είναι στο "512" θα έχετε αυτόματα κλειδώσει 512ΜΒ της RAM στον Chrome κάνοντάς τον ελαφρώς ταχύτερο και με λιγότερα κολλήματα.

Έχεις δίκιο, δεν θυμόμουν σωστά μιας και πάει καιρός που το δοκίμασα. :)

Μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 δεν μπορώ να βρω στον dolphin το add on για τον flash player. Καμιά ιδέα;

Άκυρο. Το βρήκα.

Edited by Cadfael

Μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 δεν μπορώ να βρω στον dolphin το add on για τον flash player. Καμιά ιδέα;

Άκυρο. Το βρήκα.

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/guide-how-to-play-flash-video-android-4-t2548001

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

O dolphin έχει αναδίπλωση κειμένου?

Είμαι τεστερ μεμπερ στις μπετα και δεν έχει ρωτάω αν έχει η βασική έκδοση.

Ευχαριστώ

Να σας ρωτήσω κάτι βρε παιδιά,

έχω το asus memo pad hd7 (4.2) και χρησιμοποιώ κυρίως τον dolphin και τον next browser για περιήγηση στο διαδίκτυο.

Και με τους δύο αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα": όταν ανοίγω διάφορες σελίδες, δεν γυρίζει στην προηγούμενη σελίδα όταν πατάω το βελάκι για να γυρίσω πίσω. Τι στο καλό συμβαίνει; Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει;

Μελαμπους ρωτάς κάτι και θες απάντηση όταν εσύ ο ίδιος δεν απαντάς στην ακριβώς από πάνω ερώτηση μου και δουλεύεις και τον ντολφιν. ...

Δλδ δεν διαβάζετε τίποτα απλά μόνο ρωτάτε οκ σε ευχαριστώ λοιπών για το τίποτα.

Παρόλα αυτά εμένα γυρίζει κανονικά στην προηγούμενη σελίδα αλλά πρόσεξε γιατί κάποιες φορές ανοίγει σελίδα σε νέο παράθυρο και όταν πατάς το πίσω απλά το κλείνει. ..

Πάντως μπροουσερ τέλειο δεν βλέπω να βλέπουμε τον καλύτερο τον είχα δουλέψει πριν 4 περίπου χρόνια στο iPhone 4. Κρίμα

Edited by araditsas

O dolphin έχει αναδίπλωση κειμένου?

Είμαι τεστερ μεμπερ στις μπετα και δεν έχει ρωτάω αν έχει η βασική έκδοση.

Ευχαριστώ

Έχει κανονικά text wrapping

Έχει κανονικά text wrapping

Να σε καλά διαγραφικα από τεστερ έβαλα την κανονική έκδοση και είναι πολύ καλύτερη ...

Μελαμπους ρωτάς κάτι και θες απάντηση όταν εσύ ο ίδιος δεν απαντάς στην ακριβώς από πάνω ερώτηση μου και δουλεύεις και τον ντολφιν. ...

Δλδ δεν διαβάζετε τίποτα απλά μόνο ρωτάτε οκ σε ευχαριστώ λοιπών για το τίποτα.

Παρόλα αυτά εμένα γυρίζει κανονικά στην προηγούμενη σελίδα αλλά πρόσεξε γιατί κάποιες φορές ανοίγει σελίδα σε νέο παράθυρο και όταν πατάς το πίσω απλά το κλείνει. ..

Πάντως μπροουσερ τέλειο δεν βλέπω να βλέπουμε τον καλύτερο τον είχα δουλέψει πριν 4 περίπου χρόνια στο iPhone 4. Κρίμα

Έχεις δίκιο, δεν μπορώ να σου πω τίποτα...:O

Καμιά φορά, όταν εστιάζεις στην επίλυση των δικών σου προβλημάτων, "τυφλώνεσαι" και αδυνατείς να δεις το πρόβλημα του διπλανού σου (για μένα το λέω αυτό...).

Σόρρυ φίλε μου!

Έχεις δίκιο, δεν μπορώ να σου πω τίποτα...:O

Καμιά φορά, όταν εστιάζεις στην επίλυση των δικών σου προβλημάτων, "τυφλώνεσαι" και αδυνατείς να δεις το πρόβλημα του διπλανού σου (για μένα το λέω αυτό...).

Σόρρυ φίλε μου!

Τι ωραίο και ανθρώπινο να παραδέχεσαι το λάθος σου, αντί να προσπαθείς να το καλύψεις όπως οι περισσότεροι. .

Συγνώμη για την παρέμβαση

Τι ωραίο και ανθρώπινο να παραδέχεσαι το λάθος σου, αντί να προσπαθείς να το καλύψεις όπως οι περισσότεροι. .

Συγνώμη για την παρέμβαση

Πραγματικά μπράβο του και εγώ τον παραδέχτηκα αφού ένιωσα και άσχημα που του την είπα αλλά έδειξε με 2 μόνο γραμμές τι άνθρωπος είναι και σπανίζουν ...

Μπορεί να αφαιρεθεί το εικονίδιο που εμφανίζει στον dolphin κάποιες συντομεύσεις;

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς θες να το αναλύσεις λίγο εννοείς αν διαγράφονται αυτά?

Αν ναι τα πατάς παρατεταμένα και τα σέρνεις κάτω και διαγράφονται αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να τα σβήσει όλα.

[ATTACH]44634[/ATTACH]

Όχι εννοώ ένα μικρό κυκλάκι κάτω αριστερά με το δελφίνι μέσα που εμφανίζει σε κάθε σελίδα και αν το πατήσεις σου βγάζει τις συντομεύσεις για bookmarks, gestures κλπ. (Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω screeshot)

Όχι εννοώ ένα μικρό κυκλάκι κάτω αριστερά με το δελφίνι μέσα που εμφανίζει σε κάθε σελίδα και αν το πατήσεις σου βγάζει τις συντομεύσεις για bookmarks, gestures κλπ. (Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω screeshot)

Ρυθμίσεις χειρονομιας..... Αλλαγή τοποθεσίας εισόδου.... Απόκρυψη

Να σε καλά διαγραφικα από τεστερ έβαλα την κανονική έκδοση και είναι πολύ καλύτερη ...

Ο dolphin όσο πάει χειροτερεύει, Έχω κρατήσει την 10.1.0 και αυτή βάζω παντού

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο