Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Λογικά πρέπει να βρίσκεται στο /system /app με όνομα browser.apk. Το κάνεις paste στο ίδιο path στο κινητό σου και reboot.

Κατέβασα ξανά τη nordic αλλά όταν κάνω EXTRACT το αρχείο μου δημιουργεί ένα άλλο αρχείο σε μορφή TAR !!! Αυτό μετά ''διαβάζεται'' μόνο μέσω Odin. Δεν μπορώ δλδ να πάρω μόνο το apk του Broswer από την Nordic? Πρέπει να εγκαταστήσω μέσω Odin?

Κατέβασα ξανά τη nordic αλλά όταν κάνω EXTRACT το αρχείο μου δημιουργεί ένα άλλο αρχείο σε μορφή TAR !!! Αυτό μετά ''διαβάζεται'' μόνο μέσω Odin. Δεν μπορώ δλδ να πάρω μόνο το apk του Broswer από την Nordic? Πρέπει να εγκαταστήσω μέσω Odin?

http://www.7-zip.org/download.html

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά όταν το έκανα αποσυμπίεση μου έβγαλε τα αρχεία της εικόνας. Δεν βρίσκω τρόπο να τσιμπήσω από αυτά τον Stock broswer.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά όταν το έκανα αποσυμπίεση μου έβγαλε τα αρχεία της εικόνας. Δεν βρίσκω τρόπο να τσιμπήσω από αυτά τον Stock broswer.

http://www.poweriso.com/

Ευχαριστώ και πάλι αλλά πρακτικά δεν με βοηθάς πετώντας 2-3 προγράμματα που εν τέλει δεν κάνουν αυτό που ψάχνω. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος. Πάντως το Power Iso το έχω και προσπάθησα και με αυτό να τα ανοίξω αλλά δεν μου επιτρέπεπει τα συγκεκριμένα αρχεία.

Ευχαριστώ και πάλι αλλά πρακτικά δεν με βοηθάς πετώντας 2-3 προγράμματα που εν τέλει δεν κάνουν αυτό που ψάχνω. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος. Πάντως το Power Iso το έχω και προσπάθησα και με αυτό να τα ανοίξω αλλά δεν μου επιτρέπεπει τα συγκεκριμένα αρχεία.

Ή κάνεις κάτι λάθος, ή το poweriso δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τύπο img, που μου φαίνεται περίεργο. Εγώ δεν έχω windows και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω σ αυτό, τα img απο roms τα ανοίγω με απλό mount στο linux με μια κινηση. Δοκίμασε το acetoniso ή αν θες δώσε μου το λινκ για τη rom, να σου δώσω το apk

Ή κάνεις κάτι λάθος, ή το poweriso δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο τύπο img, που μου φαίνεται περίεργο. Εγώ δεν έχω windows και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω σ αυτό, τα img απο roms τα ανοίγω με απλό mount στο linux με μια κινηση. Δοκίμασε το acetoniso ή αν θες δώσε μου το λινκ για τη rom, να σου δώσω το apk

Το Link της Rom είναι αυτό. Αλλά είναι μεγάλο και πρέπει να το κατεβάσεις. :wacko:

http://www.hotfile.com/dl/193265719/de3cb61/I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip.html[/url]

Το Link της Rom είναι αυτό. Αλλά είναι μεγάλο και πρέπει να το κατεβάσεις. :wacko:

http://www.hotfile.com/dl/193265719/de3cb61/I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip.html[/url]

είναι κρυπτογραφημένο αυτό. ζήτα το apk από κάποιον που χει την ρομ, ίσως να ναι και το στοκ της samsung, γενικά πήγαινε στο θέμα της συσκευής σου ή της rom και ρώτα

Δοκίμασες δηλαδή να το ανοίξεις ας πούμε με winrar και δεν στο ανοίγει; λίγο απίθανο μου φαίνεται. Το tar είναι γνωστό archive format και το winrar το υποστηρίζει σίγουρα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

είναι κρυπτογραφημένο αυτό. ζήτα το apk από κάποιον που χει την ρομ, ίσως να ναι και το στοκ της samsung, γενικά πήγαινε στο θέμα της συσκευής σου ή της rom και ρώτα

Το έκανα ήδη αλλά ακόμη δεν έχω πάρει σαφή απάντηση-βοήθεια.

Δοκίμασες δηλαδή να το ανοίξεις ας πούμε με winrar και δεν στο ανοίγει; λίγο απίθανο μου φαίνεται. Το tar είναι γνωστό archive format και το winrar το υποστηρίζει σίγουρα.

Το ανοίγει όπως σου έδειξα και στην εικόνα που παρέθεσα πιο πάνω. Τα αρχεία αυτά δεν περιέχουν κάποιο apk και όπως είπε και ο φίλος πιο πριν είναι κρυπτογραφημένα. Είναι μάλλον για φλασάρισμα μόνο μέσω odin ολόκληρης Rom. Μόνο που εγώ ψάχνω μόνο το αρχείο apk του stock broswer.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ξέρει κανείς καμιά Ελληνική διεύθυνση για να έχω νέα στα ελληνικά..???? από οτι βλέπετε η εγκαταστημένες όλες ξένα έχουν και η συγκεκριμένη δίνει ειδήσεις απο της μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου. Κάτι ελληνικό υπάρχει..????

http://s14.directupload.net/images/130324/lpho4cqd.pnghttp://s7.directupload.net/images/130324/scnvk7p6.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Για πείτε ρε παιδιά πρόγραμμα για πλοήγηση στο διαδίκτυο γιατί δε μου αρέσει το στοκ του κινητού...Ευχαριστώ πολύ

Θέμα προτίμησης είναι. Ψάξε στο market για browser, δοκίμασε και δες ποιος σου αρέσει.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ξέρει κανείς καμιά Ελληνική διεύθυνση για να έχω νέα στα ελληνικά..???? από οτι βλέπετε η εγκαταστημένες όλες ξένα έχουν και η συγκεκριμένη δίνει ειδήσεις απο της μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου. Κάτι ελληνικό υπάρχει..????

τόσα ελληνικά ειδησεογραφικά site έχουμε, και τα περισσοτερα έχουν εφαρμογή για κινητά

Για πείτε ρε παιδιά πρόγραμμα για πλοήγηση στο διαδίκτυο γιατί δε μου αρέσει το στοκ του κινητού...Ευχαριστώ πολύ
δες τον opera πχ

Τις τελευταίες ημέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους του δωρεάν browsers και δεν έχω καταφέρει να καταλήξω. Μακράν καλύτερος σε ταχύτητα και χαρακτηριστικά ο Dolphin. Πολύ καλός ο Boat αλλά και οι δύο με ένα μειονέκτημα. Δεν κάνουν πολύ ζουμ παρόλες τις ρυθμίσεις που έκανα. Έτσι κατέληξα αρχικά στον Opera που είναι αρκατά πιο αργός αλλά με διπλό κλικ κάνει πιο σωστό ζουμ. Επίσης καλό ζουμ και ο firefox αλλά απαράδεκτα αργός...

Τις τελευταίες ημέρες έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους του δωρεάν browsers και δεν έχω καταφέρει να καταλήξω. Μακράν καλύτερος σε ταχύτητα και χαρακτηριστικά ο Dolphin. Πολύ καλός ο Boat αλλά και οι δύο με ένα μειονέκτημα. Δεν κάνουν πολύ ζουμ παρόλες τις ρυθμίσεις που έκανα. Έτσι κατέληξα αρχικά στον Opera που είναι αρκατά πιο αργός αλλά με διπλό κλικ κάνει πιο σωστό ζουμ. Επίσης καλό ζουμ και ο firefox αλλά απαράδεκτα αργός...

Σε ποια συσκευή και με τι έκδοση android τα τσέκαρες όλα αυτά; Δοκίμασες και τον stock; Tον Chrome;:)

Σε ποια συσκευή και με τι έκδοση android τα τσέκαρες όλα αυτά; Δοκίμασες και τον stock; Tον Chrome;:)

Δες και τον maxthon...

Android Jelly Bean rom από xda-bruno. Συσκευή Zte V970. Ούτε ο stock ούτε ο επίσης εξαιρετικός maxthon επιτυγχάνουν το ζουμ του firefox και opera...

Καμιά εφαρμογή να δείχνει της ειδήσεις στα ελληνικά..... όπως παρακάτω..???

http://s14.directupload.net/images/130326/i4khifw9.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καμιά εφαρμογή να δείχνει της ειδήσεις στα ελληνικά..... όπως παρακάτω..???

http://s14.directupload.net/images/130326/i4khifw9.png

Υπάρχουν διάφορα apps από ελληνικά δημοσιογραφικα site. Αλλιώς μπορείς να βάλεις κάποιον feedmanager και να επιλέξεις ακριβώς τι θες να διαβάζεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Γνωριζουμε εαν υπαρχει browser (για Gingerbread 2.3.6) που να υποστηριζει on line translation πχ οπως ο Chrome ?

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε ποιοι browser υποστηρίζουν flash payer,Είμαι σε 4.1.1 και έχει στάνταρ browser τον chrome.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω περάσει την εφαρμογή adobe flash player στο nexus και χρησιμοποιώ τον chrome αποκλειστικά. Σε κάποιες σελίδες βλέπω βίντεο μέσα από την σελίδα, χωρίς να με πηγαίνει άλλου, δηλαδή το βίντεο όπως είναι. Λειτουργεί το flash; :confused:

Έχω περάσει την εφαρμογή adobe flash player στο nexus και χρησιμοποιώ τον chrome αποκλειστικά. Σε κάποιες σελίδες βλέπω βίντεο μέσα από την σελίδα, χωρίς να με πηγαίνει άλλου, δηλαδή το βίντεο όπως είναι. Λειτουργεί το flash; :confused:

Ο chrome δεν υποστηριζει flash, δοκιμασε boat, firefox, maxthon.

Ο chrome δεν υποστηριζει flash, δοκιμασε boat, firefox, maxthon.

Εντάξει αυτό το έχω διαβάσει πολλές φορές και το έχω καταλάβει, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μπορώ να δω βίντεο μέσα από τον chrome. Για παράδειγμα, στο thread της paranoid android στο xda, στο πρώτο post έχει δυο βίντεο για την παρουσίαση της ρομ. Αυτά τα δυο τα βλέπω μέσα από στον chrome, γιατί γίνεται αυτό; αφορά μόνο το xda σαν forum;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο