Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Ξέρουμε πότε ο Chrome και ο Mozilla θα υποστηρίζονται και σε άλλα κινητά?

Στο δικό μου ακόμα δεν μπορώ να περάσω κανέναν από τους δύο και τώρα έχω τον Opera

μόνο από ics και πάνω θα υποστηρίζουν

μεχρι χθες ημουνα με chrome και ημουν απολυτα ευχαριστημενος,ο πιο γρηγορος και σταθερος απο αυτους που ειχα δοκιμασει κτλπ κτλπ...

χθες λοιπον επεσα πανω στον Dolphin Jetpack...απλα ενθουσιασμος απο το πρωτο λεπτο χρησης,υπερβολικα γρηγορος,οποιος δεν τον εχει δοκιμασει ας το κανει να μας πει και αυτος τη γνωμη του,αλλα εγω αν δεν κρασαρει 2-3 φορες να με ξενερωσει δεν προκειτε να τον αλλαξω,ηδη μπηκε στην homescreen στην θεση του chrome :lol:

Στον dolphin γίνεται να εισάγουμε bookmarks από άλλον browser?

Γίνεται με αυτό το πρόσθετο Bookmarks to SD

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.BookmarkPlugin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkubWdlZWsuQm9va21hcmtQbHVnaW4iXQ..

Στο φάκελο \TunnyBrowser\Bookmarks θα εισάγεις ένα αρχείο του τύπου: bookmark.htm που θα είναι το export από το browser που χρησιμοποιείς πχ Internet Explorer και με το πρόσθετο Bookmarks to SD θα κανείς τα bookmarks εισαγωγή (import) στον Dolphin.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρουμε πότε ο Chrome και ο Mozilla θα υποστηρίζονται και σε άλλα κινητά?

Στο δικό μου ακόμα δεν μπορώ να περάσω κανέναν από τους δύο και τώρα έχω τον Opera

Ειναι για λειτουργικο android 4.0 κ πανω :) κ δεν ειναι θεμα συσκευης!

sent from my Nexus 4

• 5 weeks later...
Οταν γράφω στο chrome του κινητού, μου υπογραμμίζει με κοκκινο τα ορθογραφικά λάθη αλλα δεν ξερω τον με ποιο τρόπο εμφανίζονται οι επιλογές διόρθωσης?

Στον Chrome λεει οτι δεν υποστηριζει flash περιεχομενο σε site με αγωνες που δοκιμασα .... τι θελει για να δειξει ?

Ηταν σε Samsung Galaxy SIII με JB

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί, αλλά ο dolphin με το jetpack πραγματικά απογειώνεται. Πολύ γρήγορος.

Στον Chrome λεει οτι δεν υποστηριζει flash περιεχομενο σε site με αγωνες που δοκιμασα .... τι θελει για να δειξει ?

Ηταν σε Samsung Galaxy SIII με JB

τιποτα δε θελει,απλα τον εφτιαξε η google να μην υποστηριζει flash.δοκιμασε τον dolphin η καποιον αλλο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

τιποτα δε θελει,απλα τον εφτιαξε η google να μην υποστηριζει flash.δοκιμασε τον dolphin η καποιον αλλο

Σε Android 4.1 και πάνω δεν υποστηρίζεται ο flash player ούτε στον Dolphin ούτε στον Opera mobile. Υποστηρίζεται στον Firefox.

μολις παω να κατεβασω με τον opera μεσω κινητου απο σελιδα τυπου upload,επιλεγω regular download.αρχιζει αντιστροφη μετρηση και καπου εκει κολαει!τσεκαρισμενο σε 4-5 διαφορετικα.xperia ray το κινητο με gb

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

μολις παω να κατεβασω με τον opera μεσω κινητου απο σελιδα τυπου upload,επιλεγω regular download.αρχιζει αντιστροφη μετρηση και καπου εκει κολαει!τσεκαρισμενο σε 4-5 διαφορετικα.xperia ray το κινητο με gb

Φανταζομαι οτι εννοεις τον opera mini :rolleyes: και σε εμενα το ιδιο κανει για αυτο χρησιμοποιοω τον mobile ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• 2 weeks later...
απο αυτα που εχεις μονο το μαχθον δεν εχω :)

φιλε μολις δοκιμασα το μαχθον και εχω παθει πλακα απο την γρηγοραδα του :D

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

κι εγω εβαλα τον maxthon κι παει πολυ γρηγορα σε σχεση με dolfin και firefox

This is Sparta!!!:nagger:

Παιδιά δοκιμάστε και τον uc browser. Πραγματικά ο πιο γρήγορος και πιο smooth.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.UCMobile.intl

Παιδια εχω το tablet samsung galaxy tab2 10.1. O browser πουχε μεσα μαρεσει πολυ αλλα ξαφνικα τελευταια αρχισε να σβηνει μονος του που και που καιμπρεπει να τον ξανανοιγω. Καμια ιδεα για να το διορθωσω αυτο?
Hamurabi

Παιδια εχω το tablet samsung galaxy tab2 10.1. O browser πουχε μεσα μαρεσει πολυ αλλα ξαφνικα τελευταια αρχισε να σβηνει μονος του που και που καιμπρεπει να τον ξανανοιγω. Καμια ιδεα για να το διορθωσω αυτο?

Λοιπον κατι παιζει με τον stock browser (της Samsung μονο πιθανολογω..) αυτες τις μερες και κλεινει μονος του. Το ιδιο αναφεραμε μολις χτες εγω κι αλλος ενας φιλος στο forum του S2.. μηπως εγινε καποιο προσφατο update σε αυτον και δεν το καταλαβαμε καν;:confused:

Λοιπον κατι παιζει με τον stock browser (της Samsung μονο πιθανολογω..) αυτες τις μερες και κλεινει μονος του. Το ιδιο αναφεραμε μολις χτες εγω κι αλλος ενας φιλος στο forum του S2.. μηπως εγινε καποιο προσφατο update σε αυτον και δεν το καταλαβαμε καν;:confused:

Ή/και ο στοκ της Google κρασαρει, δες στο θέμα του gnexus έχουν φαγωθεί όλοι.

Ή/και ο στοκ της Google κρασαρει, δες στο θέμα του gnexus έχουν φαγωθεί όλοι.

Α μάλιστα, μάλλον είναι γενικότερο το πρόβλημα τότε. Έγινε κάποιο update στον browser και ξεκίνησε αυτό έτσι ξαφνικά; Μέχρι προχτές δούλευε άψογα, για πολλούς μήνες δοκιμασμένος..:confused:

Xρησιμοποιω τον dolphin browser.Εχει καμια βδομαδα που σε καθε bookmark που ανοιγω,πρεπει να κανω log in οπου χρειαζεται και δεν με εχει μονιμα μεσα συνδεμενο.Τι φταιει?

Ειδικα στο facebook(οχι την εφαρμογη) μου βγαζει και σφαλμα οταν κανω επιτυχως log in και γραφει κατι για post data κλπ. Με 2 refresh εμφανιζονται ολα κανονικα ή με deskop mode.

Xperia S η συσκευη μου

Διαβαζοντας τα πολυ θετικα σχολια για τον Dolphin jetpack,τον κατεβασα αλλα δε με αφηνει να τον χρησιμοποιησω και ετσι κατεβασα τον απλο dolphin.

Αυτο το προβλημα εχει να κανει με τη συσκευη μου(samsung google nexus s)η με το λειτουργικο(android 4.1.2);

Διαβαζοντας τα πολυ θετικα σχολια για τον Dolphin jetpack,τον κατεβασα αλλα δε με αφηνει να τον χρησιμοποιησω και ετσι κατεβασα τον απλο dolphin.

Αυτο το προβλημα εχει να κανει με τη συσκευη μου(samsung google nexus s)η με το λειτουργικο(android 4.1.2);

Το Dolphin jetpack είναι add on του Dolphin Browser δε λειτουργεί από μόνο του. Θέλει και το Dolphin εγκαταστημένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα τα χεις και τα δύο, απλά θα τρέχεις το εικονίδιο του jetpack

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο