STARJOHN Δημοσιεύτηκε February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2004 Παιδιά όποιος κατοικεί στην περιοχή της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ και θέλει να βάλει ADSL ας κάνει μια αίτηση στον ΟΤΕ μήπως μαζευτουμε αρκετοί και έρθει γρήγορα. Περιμένω απάντηση. Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Φίλε συμπολίτη, υπομονή και έρχεται. Είναι θέμα ημερών. Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARJOHN Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Φίλε VIDEOMIX Συμπολίτη για κάντο πιο λιανά. Περιμένω σαν τρελλός. Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Είχα πάει στον ΟΤΕ Ραφήνας (εκεί υπαγώμαστε) και μου είπε ο υπεύθυνος ο οποίος ειναι και γνωστός μου, πως έχουν ξεκινήσει εγκατάσταση οπτικών. Θα τον ξαναρωτήσω για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARJOHN Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 ΤΙ; ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩN; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ. ΜΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ DSLAM. Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARJOHN Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 ΦΙΛΕ VIDEOMIX ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ. Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Σου έστειλα mail, αλλα μάλλον στο παλιό σου. Οι πηγές μου ειναι σούπερ αξιόπιστες, αλλα δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARJOHN Δημ. March 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 :rolleyes: Φίλε VIDEOMIX έχεις κανένα νέο; Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Yπομονή. Ακόμα τίποτα. Για να βλέπεις και να τσεκάρεις τακτικά για το πότε θα ξεκινήσει, πάτα εδώ και κάνε τέστ εκεί που σου ζητάει τον αριθμό σου. Δηλ.22940.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARJOHN Δημ. March 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 :worry: ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DSLAM ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΣΤΑΣΗ ΘΥΡΩΝ; ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Εχουν "πιάσει" απο Ν.Μάκρη και προχωράνε προς τα εδώ. Τώρα έχει σειρά η Ραφήνα και μετά εμείς. Πολύ πριν την Ολυμπιάδα θα έχουμε και εμείς. Ετσι τουλάχιστον με διαβεβαίωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STARJOHN Δημ. March 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 :D ΜΑΚΑΡΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΤΑ ΛΕΜΕ. Παράθεση JOHNKOU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts