mariara1234 Δημοσιεύτηκε April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2010 Καλημέρα σασ!(ΧΑΧΑΧΑ τώρα ξύπνησα εγώ)Θέλω να πάρω ενα κινητό. Είναι αυτό http://solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3800. χαρακτηριστικα 3.8 inch touch screen; PX:272*480 ·T-Flash Card Supporting,Built in 71.8M memory in phone,support extend TF card to 8GB max ·Dual cameras/2.0 Mega pixel camera for Picture & Video capability,solomobi.com test put out biggest size is 1600*1200 ·MP3 & MP4 player ·GPRS & WAP connectivity, MMS Transceive ·U disk support function to keep the information storage ·Bluetooth A2DP ·Voice record ·FM radio(can output voice) ·calendar,To do list,Alarm,World Clock.Stopwatch ·caller picture,caller Ring Tone,caller video ·Telephone directories: 800 groups of contacts, support incoming call with big head sticker,group ring an Messages &Multimedia messaging:SMS, support MMS ·Schedule power on/off: support to start/close under set time ·Alarm clock:5 groups, support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday ·Games: 2 common games,JAVA games ·IMEI:355981**** SVN:20 IMEI:355098**** ·More information: MP3/MP4/handfree/SMS group sending/Voice recorder/WAP/Bluetooth/ GPRS download/MMS/Calendar/to do list/Alarm clock//FM Radio/ World clock/Currency converter/unit converter/Handwritting/Stopwatch/Motion game. Ποσ σασ φένετε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 (edited) έχω ρωτήσει κι εγώ στο γενικό thread για αυτό το κινητάκι, και περιμένω τον trackera να το παραλάβει την τρίτη τετάρτη για να μας πει εντυπώσεις. Ωραίο φαίνεται, αν είναι και λειτουργικό 100%...θα δείξει... Η οθόνη πάντως είναι 3,2 Inches , λόγω διαστάσεων δεν μπορεί να είναι 3,8 . Ετσι λένε έστω. Όπως τη βλέπω , 3.54 είναι. Edited April 25, 2010 by Blacksuede Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 υπαρχουν 2 εκδοσεις μια με 3.5 και μια με 3.8 ιντσες οθονη, η 3.5 ειναι 10 δολαρια φτηνοτερο περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Aυτη έιναι 3.8.Εχει διαφορετικο λογισμικο η απλα οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 νομιζω και διαφορετικη εμφανιση λογισμικου,λιγο υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Oσο χρειαστεί υπομονη.Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Το κινητό το δίνουν με χαρακτηριστικά 3,8" και στο κουτί γράφει 3,8" αλλά στην πραγματικότητα είναι 3,6" η οθόνη του Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 τελικά trackera το παρέλαβες? Εχουμε τίποτα νεότερο??? Λέει τίποτα ή να κοιτάμε αλλού??? thankz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν ειχα χρόνο να παω να το παρω απο το ταχυδρομείο.Την Τρίτη μάλλον θα παω να το παρω Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Τo πήρεσ τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Εσυ τι καταλαβαίνεις από το προηγούμενο μήνυμα μου; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariara1234 Δημ. April 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Λέσ ποσ μαλλον την Τριτη θα το παρεισ.Σήμερα είναι παρασκευη αρα το πηρεσ. ΑΝ το πηρεσ πλζ κανε ενα revie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 ορίστε κι ένα βιντεάκι... τελικά trackera το πήρες? ωραίο φαίνεται στο βίντεο! και στο e-mobilo έχει και τις δύο εκδόσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 ορίστε κι ένα βιντεάκι... τελικά trackera το πήρες? ωραίο φαίνεται στο βίντεο! και στο e-mobilo έχει και τις δύο εκδόσεις! Πήγε ένας φίλος μου και το πήρε από το ταχυδρομείο γιατί εγώ δεν προλάβαινα,το Σάββατό το απόγευμα θα πάω από το σπίτι του να το πάρω και θα γράψω πως το βλέπω,δεν σε έχω ξεχάσει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 (edited) Λοιπόν κάποια πραγματάκια για τη συσκευή έστω και αρκετά καθυστερημένα.Το κινητό όπως έχω γράψει και πιο πάνω έχει 3,6 ίντσες οθόνη αν και γράφει ότι είναι 3,8.Η οθόνη αφής του έχει πάρα πολύ καλή απόκριση,στην τηλεόραση δεν "τρώει" τα κεφάλια, έχει πάρα πολύ δυνατό ηχείο και στα sms έχει αρκετά μεγάλο πληκτρολόγιο για να μην έχεις ανάγκη από πενάκι.Στο κλείδωμα και στο interface του ξεχνάμε αυτό που είχαμε μάθει από τα περισσότερα κινέζικα κινητά που αντιγράφουν το iphone και εδώ έχουμε μια αντιγραφή του interface των android κινητών.Γενικά είναι αρκετά γρήγορο,δείχνει στιβαρό και κάθεται καλά στο χέρι σαν μέγεθος. edit: Να προσθέσω λοιπόν ότι η κάμερα του έχει μέγιστη ανάλυση 1600 * 1200 και έχει πολύ δυνατό flash(αρκετά καλή ποιότητα φωτογραφίας για κινέζικο).'Εχει κάρτα μνήμης 2 gb και εσωτερική μνήμη 71,8 mb. Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες από το μενού του κινητού http://img37.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0009ix.jpg Το μοντέλο για το οποίο μιλάω είναι το STAR TV X10 Edited May 21, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 http://solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3897 , η εκδοση του κινητου και με gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση παιδιά!!! τώρα μένει να βάλω κανά φράγκο στην άκρη και το πήρα απο ότι φαίνεται!!! έχει και τις μαύρες της η ισοτιμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Με την αλλαγή ισοτιμίας όλα τα κινέζικα τσίμπησαν ένα δεκαρικάκι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 οντως αν και βλεπω μια μικρη ανακαμψη απο προχτες μικρη μεν αισιοδοξη δε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 σε αυτό το video φαίνεται ότι έχει τρεις οθόνες αναμονής όπως τα android!!!Καλά έμεινα κάγκελο!!!! Επίσης φαίνεται οτι κλάνει πόμολα με το μεγάλης ανάλυσης video αλλά οκ αυτό είναι βλακεία της κινέζας....! Πολύ το πάω το κινητάκι και προφανώς θα έπαιρνα αυτό με το gps (αν και αμφιβάλλω για την λειτουργία του) Το wifi του δουλεύει καλά?ελληνικοί χαρακτήρες είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Δεν έχει τρεις οθόνες για να βάλεις ότι θέλεις.Έχει την κεντρική και στην μια δεξιά έχει το ημερολόγιο και στην αριστερά το music player. Επίσης στην κεντρική οθόνη μπορείς να φέρεις ως και 8 ακόμη εφαρμογές και όποια μετά δεν την θές την πετάς στον κάδο ανακύκλωσης όπως στα android Edited May 24, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 και πάλι είναι πρακτικό, όπως επίσης οι υπόλοιπες συτομεύσεις που ανέφερες! αντε να δω τι θα γίνει με τη σκατοδουλεία και το πήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 (edited) Φιλε trackera μιας και πρωτη φορα σκεφτομαι σοβαρα να παρω ενα κινεζικο κινητο αυτου του στυλ (K599 κλπ, περα απο τις οπτικες διαφορες του συστηματος), λογω της μεγαλης οθονης (δεν ξερω αν υπαρχει καποιο αλλο με μεγαλυτερη), του android-like μενου κλπ, ειπες καποια καλα πραγματα για το κινητο, μηπως θα μπορουσες να μου πεις και καποια ασχημα ωστε να τα εχω υποψιν μου; Για να γινω πιο συγκεκριμενος θα ηθελα να μαθω τα εξης: 1)Διαρκεια μπαταριας (αναλογα και με τη χρηση βεβαια). 2)Tα βιντεο που εχουν την αναλυση της οθονης του κινητου παιζουν ομαλα; Με μια μετατροπη ενος βιντεο και ενσωματωση υποτιτλων πανω του μπορεις δηλαδη να δεις καποια σειρα/ταινια ανετα; 3)Eπειδη μ'ενδιαφερει η ποιοτητα του hands-free πως το αξιολογεις το δικο του; Να παραγγειλω κανα αλλο ξεχωριστα μηπως (εχω κολλημα με τη μουσικη και θελω να ακουγεται δυνατα και καθαρα με καλα μπασα γι'αυτο); 4)Χειριζεται ευκολα με το δαχτυλο ή επιλεγεις κατι και πατιεται κατι αλλο (με σωστο calibration παντα); 5)Tα μηνυματα στα ελληνικα ειναι ακομα εως 70 χαρακτηρες ακομα; 6)Γενικα σε ποια πραγματα θα ελεγες πως δυσκολευεται/ζοριζεται το κινητο (εκτος απο τα μεγαλυτερης αναλυση βιντεο που ειδα και στο βιντεακι του youtube); Για παραδειγμα στο browsing με opera mini. Oτι αλλο θες προσθεσε. Σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου :) Edited May 26, 2010 by metalmike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 (edited) 1)Μπαταρία απλά ικανοποιητική,βγάζει 1-1.5 μέρα με σχετικά αρκετή χρήση. 2)Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με βίντεο,γενικά δεν ασχολούμαι με βίντεο στα κινέζικα 3)3.5 jack έχει βάζεις ένα δικό σου καλό και παίζει μια χαρά.Το μαμίσιο είναι απλά μέτριο. 4)Αρκετά καλή touch screen,σχεδόν το σύνολο των ενεργειών γίνεται και με το χέρι.Εγώ πάντως χρησιμοποιώ πενάκι γιατί έχω συνηθίσει σε capasitive οθόνες 5)Μηνύματα στα ελληνικά μέχρι 70 χαρακτήρες. 6)Στον opera mini μια χσρά τα πάει,θεωρώ ότι είναι λίγο αργό οταν πατάς να μπει στο μενού.Επίσης τα πλαστικά του δεν μου γεμίζουν και τόσο το μάτι.Την άλλη βδομάδσ θα πάρω και την έκδοδη του X-10 με gps.Όταν το παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις Edited May 26, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 1)Μπαταρία ,βγάζει 1-2 μέρες 2)μια χαρα βιντεο παιζει με δικη του αναλυση(δεν ειναι νοκια αλλα καλο) 3)3.5 jack 4)καλή touch screen,σαν κ599 5)Μηνύματα στα ελληνικά μέχρι 70 χαρακτήρες. 6)Στον opera mini μια χαρά , 1 μειον οταν εισαι μεσα σε υπομενου σε γυρναει στην αρχικη οθονη και οχι στο μενου ποιοτικως για μενα ειναι πολυ καλο ,σταυρο βαλτο διπλα με original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts