jastonas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 το πρόβλημα είναι πως έχουν βγει τόοοοοοοοσες παρόμοιες που δεν ξέρεις τι να προτιμήσεις. Πάντως και εγώ στο top έχω το pixlr express. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostia Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Αυτήν την λεπτομέρεια δεν την ήξερα, αλλά όπως λέει κι ο moderator στο από πάνω post, πιστεύω ότι ίσως πολλοί να έχουν ανακαλύψει ήδη την εφαρμογή pixlr express. Πάντως, κι από άλλες που δοκίμασα, είναι η στάνταρ εφαρμογή που δεν τρώει κολλήματα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Για μένα είναι η #1 εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφίας. Τα βιντεάκια που τραβάω είναι σε επίπεδο πχ να έχω το σκύλο μου να τρέχει κλπ, οπότε δεν το έχω ψάξει τόσο. Από εκεί κι έπειτα, το Instagram μια χαρά φίλτρα έχει για τα βίντεο που τραβάω. Πάντως, με συναρπάζει που μέσα από συσκευές που χωρούν στην παλάμη μας μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα.Η εταιρία που φτιάχνει το AutoCAD είναι...! Edited December 11, 2013 by Superuser Παράθεση Goodbye and hello... Happy owner of Samsung Galaxy S3 pebble blue & iPad 2 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Πάντως, με συναρπάζει που μέσα από συσκευές που χωρούν στην παλάμη μας μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Τα είπες όλα +1 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostia Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Πάντως, με συναρπάζει που μέσα από συσκευές που χωρούν στην παλάμη μας μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Τα είπες όλα +1 Είναι φοβερό. Όταν ήμουν μικρή, δεν περίμενα ότι θα έχω άλλο τηλέφωνο πλην του σταθερού. Θυμάμαι σε μια ταινία είχα δει ένα τηλέφωνο σταθερό μες σε αυτοκίνητο να λειτουργεί κανονικά κι είχα πάθει πλάκα. Off topic αυτά που γράφω τώρα αλλά είναι συναρπαστικό αυτό που ζούμε. Edited December 11, 2013 by Superuser Παράθεση Goodbye and hello... Happy owner of Samsung Galaxy S3 pebble blue & iPad 2 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Πάω να κατεβάσω βίντεο από youtube με το tube mate και μου δείχνει το εξής: ''το δίκτυο μπορεί να είναι ασταθές ή δεν έχετε πρόσβαση στο βίντεο'' και δεν το κατεβάζει:mad: Τι μπορεί να φταίει? Μου το κάνει και στο κινητό και στο ταμπλετ.:confused: Μήπως έχει προηγούμενα μαζί μου?:p Κατέβασα και την αναβάθμιση που μου έβγαλε αλλά πάλι τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά καλησπέρα! Πάω να κατεβάσω βίντεο από youtube με το tube mate και μου δείχνει το εξής: ''το δίκτυο μπορεί να είναι ασταθές ή δεν έχετε πρόσβαση στο βίντεο'' και δεν το κατεβάζει:mad: Τι μπορεί να φταίει? Μου το κάνει και στο κινητό και στο ταμπλετ.:confused: Μήπως έχει προηγούμενα μαζί μου?:p Κατέβασα και την αναβάθμιση που μου έβγαλε αλλά πάλι τα ίδια! Απεγκατεστησε το κ ψάξε στο xda(μια αναζήτηση στον Google)την εφαρμογη Og YouTube downloader. ..όλα τ αλλα είναι γατάκια μπροστά του...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Απεγκατεστησε το κ ψάξε στο xda(μια αναζήτηση στον Google)την εφαρμογη Og YouTube downloader. ..όλα τ αλλα είναι γατάκια μπροστά του...:D Ελα όμως που εμένα μου αρέσουν τα γατάκια!:p:lol: Οk φίλε, θα το ψάξω. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 πειτε κανα καλο Music player... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ttpod free poweramp για πιο καλο ηχο και ολα τα covers ακομα και Ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 πειτε κανα καλο Music player... Poweramp, δεν είναι απλά Ένας καλός player , αλλά ο απόλυτος player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Είχα γράψει και παλαιότερα για το Caustic, ένα πρόγραμμα για παραγωγή μουσικής. Το μοναδικό πλήρες -μέχρι στιγμής- για Android. Λοιπόν, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3. Πέρα από το φανταστικό interface, πλέον υποστηρίζει και midi controler μέσω USB on the go καλωδίου (από Android 4 και πάνω)! Το δοκίμασα με ένα keyboard της Akai. Όποιος το είχε αγοράσει στην έκδοση 2 κάνει αυτόματα μεταφορά της άδειας. Αν είχε αγοραστεί κατά τη διάρκεια της έκδοσης 1 πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Εμένα μου απάντησαν σε λιγότερο από μία ώρα Κυριακή πρωι! Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια εξακολουθω να ψαχνωενα προγραμμα για windows που να φτιαχνει τα id3 και να εμφανιζονται επιτυχως στις εφαρμογες του android. Τι χρησιμοποειται εσεις στα windows για αυτο το σκοπο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 παιδια εξακολουθω να ψαχνωενα προγραμμα για windows που να φτιαχνει τα id3 και να εμφανιζονται επιτυχως στις εφαρμογες του android. Τι χρησιμοποειται εσεις στα windows για αυτο το σκοπο? windows -> tag&rename Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πέρα από το φανταστικό interface, πλέον υποστηρίζει και midi controler μέσω USB on the go καλωδίου (από Android 4 και πάνω)! Το δοκίμασα με ένα keyboard της Akai. Μόνο και μόνο για την υποστήριξη midi μέσω usb θα το αγοράσω! Ευχαριστούμε για τη πρόταση ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Γεια σας παιδιά θα μπορούσαμε να μου προτεινετε ενα πρόγραμμα για να αρχειοθέτω τις φωτογραφιες μου κ να φτιάχνω φακέλους με κωδικούς που να μην μπορούν να φανούν με κάποιον explorer?όπως έχω για παράδειγμα στο iphone to photomanager. Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) παιδια κανω ληψη ενος βιντεο και το αποθηκευει σε φακελο που λεγετε data- internal memory αλλα οταν παω στο esεξερευνηση δεν το βλεπει πουθενα ξερει κανεις τι γινετε?? το δειχνει ομως κανονικα στο φακελο που λεγετε ταινιες που κρυβετε ρε παιδια? Edited December 19, 2013 by grigoriso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το xiialive ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.DroidLiveLite&hl=el είχα εγκαταστήσει την πιο παλιά έκδοση του και έπαιζε τέλεια, μου εμφάνιζε χιλιάδες σταθμούς για επιλογή τώρα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά έβαλα την πιο καινούργια έκδοση και όλες οι λίστες είναι άδειες, κενές, επίσης δεν μπορώ να ψάξω να βρω δικούς μου σταθμούς όπως πρίν μήπως έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giodert Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ξερει καποιος κανενα προγραμμα για να κατεβαζουμε τραγουδια απ το youtube?εχω δοκιμασει διαϕορα αλλα δεν δουλευει κανενα(android συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Ξερει καποιος κανενα προγραμμα για να κατεβαζουμε τραγουδια απ το youtube?εχω δοκιμασει διαϕορα αλλα δεν δουλευει κανενα(android συσκευη) Δοκιμασε καποιο απο αυτα: 1. OG YouTube Downloader 2. FREEdi YouTube Downloader 3. YouTube Downloader Edited December 31, 2013 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Ξερει καποιος κανενα προγραμμα για να κατεβαζουμε τραγουδια απ το youtube?εχω δοκιμασει διαϕορα αλλα δεν δουλευει κανενα(android συσκευη) Ψάξε για το Tubemate, είναι το καλύτερο. Edited December 31, 2013 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ψάξε για το Tubemate, είναι το καλύτερο. Επειδη το εχω απεγκαταστησει εδω και καιρο, τα μετατρεπει πλεον σε κανονικα mp3 ή εξακολουθει απλα να αλλαζει την καταληξη; Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Υπαρχή κάποια καλή εφαρμογή για εγγραφή βίντεο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ψάξε για το Tubemate, είναι το καλύτερο. Για κανονική μετατροπή σε mp3 βάλε αυτό: Δοκιμασε καποιο απο αυτα: 3. YouTube Downloader Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εχετε να προτείνεται κανα καλο ringtone;;; Εψαχνα στο zedge αλλα δεν βρηκα κατι πραγματικά εξαιρετικο. Μου αρεσε το ringtone της Apple αλλα για ευνόητους λογους δεν το βαζω...:p Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Υπαρχή κάποια καλή εφαρμογή για εγγραφή βίντεο ?? Camera mx αν εννοείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts