Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρηκα αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arekneubauer.wakeupphone&hl=el

Περνας το δαχτυλο 2 φορες πανω απο το proximity sensor και ανοιγει

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δικιο εχεις. Απλα επειδή έχω g3 που το έχει από μόνο του το διπλό tap, δεν ξέρω αν ξεκλείδωνε από το κινητό η από την εφαρμογή.

Το Hotmail τι έχει πάθει και δεν παίζει Ούτε στην εφαρμογή του gmail αλλά ούτε και σε stock εφαρμογή email ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Hotmail τι έχει πάθει και δεν παίζει Ούτε στην εφαρμογή του gmail αλλά ούτε και σε stock εφαρμογή email ;

Εμένα στην εφαρμογή του gmail παίζει κανονικά

Καλησπέρα

Ψάχνω αν υπάρχει μια εφαρμογή που να φτιάχνω κάτι στυλ quiz. Δηλαδή να βάζω κάτι και όταν το παταω να μου βγάζει την απάντηση. Πιο συγκεκριμένα το θέλω για λεξιλόγιο ξένης γλώσσας. Δηλαδή να βάζω αποθήκευση τις λέξεις και όταν παταω πάνω να μου δείχνει τη μετάφραση.

Ευχαριστω

Παιδια συγνωμη αν ξαναρωταω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν αρκετο καιρο..αλλα υπαρχει εφαρμογη email που να εμφανιζει τα μηνυματα σαν sms;δηλαδη σαν φουσκες σε διαλογο. δοκιμασα το wemail και το typemail αλλα εμφανιζονται μαζεμενα απο τον αποστολεα απλως...

Εδώ και πολύ έχω θέμα. Ακόμη και με την εφαρμογή του outlook δεν μπόρεσα να το σετάρω εν αντιθέσει με το bluemail. Τελικά μιας και δεν έχω σοβαρά mail πια σε εκείνο το λογαριασμό, έβαλα να τα προωθεί στο gmail και τέλος.

Πάντως με λογαριασμό outlook πρόβλημα δεν παίζει.

Παιδια συγνωμη αν ξαναρωταω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν αρκετο καιρο..αλλα υπαρχει εφαρμογη email που να εμφανιζει τα μηνυματα σαν sms;δηλαδη σαν φουσκες σε διαλογο. δοκιμασα το wemail και το typemail αλλα εμφανιζονται μαζεμενα απο τον αποστολεα απλως...

Καλα το TypeMail, αλλά το WeMail σαν sms δεν τα δείχνει; αυτό θα σου έλεγα....

Φιλικά, Κατερίνα

Οχι.π.χ έχω τον ιδιο αποστολεα σε διαφορα σημεια.δεν τα εχει ολα μαζεμενα σε ενα μερος.καμια φορα το κανει αλλα αν περασουν μερες το δειχνει απο την αρχη σαν καινουριο ιμειλ.

Για δοκίμασε το wps mail. Νομίζω το κάνει

μπα παιδια τιποτα. μερικα τα κανει.. αλλα οχι.. μπαχαλο. ποτε δε μπορεσα να καταλαβω με τι κριτηρια τα ομαδοποιει..

παντως ρε παιδια αυτο το picsay pro μπραβο στο παιδι εδω που το προτεινε και στον προγραμματιστη. με τοσο μικρο μεγεθος βαζει τα γυαλια σε κατι picsart κλπ...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Καλησπέρα παιδιά.

Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το gmail app με κάτι άλλο. Ίσως με αυτό που έχει η συσκευή μου LG g2.

Γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια άλλο καλύτερο εναλλακτικά;

Πιστεύετε ότι η εφαρμογή gmail ειναι πολύ καλή για να αντικατασταθεί;;

Σας ευχαριστώ.

εμενα που φαινεται πολυ πολυπλοκη για το τιποτα. ετσι την ξηλωσα εντελως με root.βαλε οποιαδηποτε αλλη που υποστηριζει 2 λογαριασμους κιολας και πολυ πιο απλο περιβαλλον..

Καλησπέρα παιδιά.

Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το gmail app με κάτι άλλο. Ίσως με αυτό που έχει η συσκευή μου LG g2.

Γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια άλλο καλύτερο εναλλακτικά;

Πιστεύετε ότι η εφαρμογή gmail ειναι πολύ καλή για να αντικατασταθεί;;

Σας ευχαριστώ.

Blue mail. Αρκετά καλό με πολλές δυνατότητες. Εγώ για να μην έχω 50 εφαρμογές μένω με το Gmail app μιας και με καλύπτει.

Εγώ χρησιμοποιώ Gmail και inbox. Το δεύτερο βοηθάει σε μια γρήγορη επισκόπηση και καθαρισμό των mail

Εμένα πάλι μου αρέσει το gmail και με έχει βολέψει. Σαν εναλλακτικό προτείνω το wps mail

πολυ καλο το wemail.δουλευει και με κλειστο συγχρονισμο.

Σε ευχαριστώ, το έχω δει. Ψάχνω να αλλάξω το typemail. Με καλύπτει αλλά δεν ξέρω τι με χαλάει. Μάλλον το βαρέθηκα. Δεν θέλω να έχω όμως ανοικτό συγχρονισμό. Μου αρέσει πολύ το Mailwise αλλά θέλει συγχρονισμό.

Φιλικά, Κατερίνα

Υπάρχει τρόπος βρε παιδιά να βλέπουμε με τη μια στο γενικό φάκελο του wemail από ποιο account μας έρχεται το κάθε mail;

Επίσης έχω επιλέξει με το swipe να διαγράφει, αλλά κάθε φορά που το κάνω με ρωτάει. Γίνεται να το βγάλω αυτό και να μην με ρωτάει κάθε φορά;

Σόρυ αλλά είμαι καινούριος στο wemail.

Υπάρχει τρόπος βρε παιδιά να βλέπουμε με τη μια στο γενικό φάκελο του wemail από ποιο account μας έρχεται το κάθε mail;

Επίσης έχω επιλέξει με το swipe να διαγράφει, αλλά κάθε φορά που το κάνω με ρωτάει. Γίνεται να το βγάλω αυτό και να μην με ρωτάει κάθε φορά;

Σόρυ αλλά είμαι καινούριος στο wemail.

Settings - accounts επιλέγεις διαφορετικό χρώμα για κάθε λογαριασμό. Στα mail που θα έρχονται θα έχει άλλο χρώμα στη δεξιά πλευρά του οπότε θα ξέρεις από ποιο λογαριασμό είναι.

Στο swype action επιλέγεις delete. Εσύ έχεις μάλλον ask me every time.....

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας