Carpe_Diem Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Ποιο calendar - to do εφαρμογη με περισσοτερες δυνατοτητες προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Χρησιμοποιώ το amazing note για offline αλλά μου κρασάρει συνέχεια όταν πάω να σώσω κάτι. (ίσως να φτάιει το adaway)... Κατά τα άλλα έχει πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ποιο calendar - to do εφαρμογη με περισσοτερες δυνατοτητες προτείνετε? Any.do..... Έτσι γράφεται, δεν έβαλα καταλαθος τελεία ανάμεσα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Any.do..... Έτσι γράφεται, δεν έβαλα καταλαθος τελεία ανάμεσα. Business calendar + wundelist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ποιο calendar - to do εφαρμογη με περισσοτερες δυνατοτητες προτείνετε? DigiCal από μένα. Έχει ωραία widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIKELOS_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vanguard.sales εφαρμογή πωλήσεων πελατολόγιο ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Any.do..... Έτσι γράφεται, δεν έβαλα καταλαθος τελεία ανάμεσα. Τα ειδα και τα 3.. Υπαρχει καποια που να ειναι και σαν organizer και ημερολογιο και to do? Business calendar + wundelist DigiCal από μένα. Έχει ωραία widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τα ειδα και τα 3.. Υπαρχει καποια που να ειναι και σαν organizer και ημερολογιο και to do? Το anydo έχει δικό του ημερολόγιο το cal. Αλλά αν βρεις κάτι τέτοιο που λες θα με ενδιέφερε και εμένα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Task list - To do list Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Επισης αν υπαρχει εφαρμογη που να συνχρονιζει gmail και icloud οχι σε καποια εφορμογη αλλα από το ενα στο αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τα ειδα και τα 3.. Υπαρχει καποια που να ειναι και σαν organizer και ημερολογιο και to do? Sol calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Sol calendar Πολύ ωραίο!!!! Να είσαι καλά!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πολύ ωραίο!!!! Να είσαι καλά!!! Aπό ημερολόγια είναι από τα πιο πλήρη και με χαρακτηριστικά που ίσως λείπουν και από πληρωμή. Μόνο τον καιρό δεν έχω ενεργοποιήσει μιας και παλιά δεν ήταν και πολύ σωστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luckydroid.droidbase μια εξαιρετική πρόταση για database!! Δώσε κάποιο παράδειγμα χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 έχει έτοιμα μερικά παραδείγματα. εγώ έφτιαξα μια μικρή βάση δεδομένων τύπου "πελατολόγιο" ονομα πελάτη, περιγραφή δουλειάς, ποσό, αν εχει δωσει προκαταβολή, και φυσικά αυτόματο σύνολο χρωστούμενων :lol: έχει ατελείωτες επιλογές! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους ... Έχω 6-7 λογαριασμός gmail ( απο βλακεία μου...) και θα ήθελα να μαθω αν γίνεται , όταν έχουν νέο μαιλ να μου το προωθούν σε ένα κύριο λογαριασμό gmail που χρησιμοποιώ πιο πολύ ... Δεν θέλω να απαντάω απο το κύριο mail απλά αμα έχω νεα mail να μπορώ να τα βλέπω ευχαριστώ Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα σε όλους ... Έχω 6-7 λογαριασμός gmail ( απο βλακεία μου...) και θα ήθελα να μαθω αν γίνεται , όταν έχουν νέο μαιλ να μου το προωθούν σε ένα κύριο λογαριασμό gmail που χρησιμοποιώ πιο πολύ ... Δεν θέλω να απαντάω απο το κύριο mail απλά αμα έχω νεα mail να μπορώ να τα βλέπω ευχαριστώ Θεωρητικά με μια εφαρμογή για emails μπορείς να συγχρονισεις και τα 7 και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις τους κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Θεωρητικά με μια εφαρμογή για emails μπορείς να συγχρονισεις και τα 7 και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις τους κανονικά. Πρακτικά όμως πώς μπορεί να γίνει ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Βάλε την εφαρμογή <μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου > πρόσθεσε όλα τα mail και πάτα συνδυασμένη προβολή, έτσι θα τα βλέπεις όλα σε ένα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 πρόγραμμα για wifi priority πχ σπίτι έχω 3wifi να του λέω πιο θα συνδεθεί πρωτα δεύτερο τριτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 πρόγραμμα για wifi priority πχ σπίτι έχω 3wifi να του λέω πιο θα συνδεθεί πρωτα δεύτερο τριτο Wi-Fi prioritizer? Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχετε κάποια εφαρμογή που όταν σε παίρνει ουν τηλέφωνο να το βγάζει σαν heads up; Γιατί πολλές φορές είμαι σε παιχνίδι και με κόβει.. Ευχαρισω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μια ερώτηση παιδιά(και μια προκαταβολή συγγνώμη διότι δεν έψαξα πολύ στο φόρουμ πριν τη κάνω).Υπάρχει κάποια εφαρμογή για τήρηση πρωτοκόλλου; Για windows Έχω βρει, αλλά θα ήθελα για android για να το έχω και στο δρόμο.(σπίτι Έχω το βιβλίο, δε με"καιει"πολύ) Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolabe Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Μετά από πολύ αναζήτηση κατέληξα ότι με βολεύει η εφαρμογή myMail απλώς το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να καταχωρήσω ένα mail μου με πρωτόκολλο POP3. Χρησιμοποιεί κάποιος αυτή την εφαρμογή και έχει καταχωρήσει POP3? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Πολύ ωραία (κατά τη γνώμη μου πάντα ) ενημέρωση στο google calendar. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts