adi32 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Βρηκα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arekneubauer.wakeupphone&hl=el Περνας το δαχτυλο 2 φορες πανω απο το proximity sensor και ανοιγει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Screen Off and Lock. Αλλά αυτό με nova prime. Λειτουργεί άψογα. ναι ατο το κλεινει. αυτος θα θελει και να το ανοιγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δικιο εχεις. Απλα επειδή έχω g3 που το έχει από μόνο του το διπλό tap, δεν ξέρω αν ξεκλείδωνε από το κινητό η από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Βρηκα κι αυτο που ειναι πιο υπακουο https://play.google.com/store/apps/details?id=it.iiizio.screenwakeup και με αυτο κλεινω την οθονη https://play.google.com/store/apps/details?id=wq.lockscreen Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Το Hotmail τι έχει πάθει και δεν παίζει Ούτε στην εφαρμογή του gmail αλλά ούτε και σε stock εφαρμογή email ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Το Hotmail τι έχει πάθει και δεν παίζει Ούτε στην εφαρμογή του gmail αλλά ούτε και σε stock εφαρμογή email ; Εμένα στην εφαρμογή του gmail παίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλησπέρα Ψάχνω αν υπάρχει μια εφαρμογή που να φτιάχνω κάτι στυλ quiz. Δηλαδή να βάζω κάτι και όταν το παταω να μου βγάζει την απάντηση. Πιο συγκεκριμένα το θέλω για λεξιλόγιο ξένης γλώσσας. Δηλαδή να βάζω αποθήκευση τις λέξεις και όταν παταω πάνω να μου δείχνει τη μετάφραση. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδια συγνωμη αν ξαναρωταω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν αρκετο καιρο..αλλα υπαρχει εφαρμογη email που να εμφανιζει τα μηνυματα σαν sms;δηλαδη σαν φουσκες σε διαλογο. δοκιμασα το wemail και το typemail αλλα εμφανιζονται μαζεμενα απο τον αποστολεα απλως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Το Hotmail τι έχει πάθει και δεν παίζει Ούτε στην εφαρμογή του gmail αλλά ούτε και σε stock εφαρμογή email ; Εδώ και πολύ έχω θέμα. Ακόμη και με την εφαρμογή του outlook δεν μπόρεσα να το σετάρω εν αντιθέσει με το bluemail. Τελικά μιας και δεν έχω σοβαρά mail πια σε εκείνο το λογαριασμό, έβαλα να τα προωθεί στο gmail και τέλος. Πάντως με λογαριασμό outlook πρόβλημα δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδια συγνωμη αν ξαναρωταω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν αρκετο καιρο..αλλα υπαρχει εφαρμογη email που να εμφανιζει τα μηνυματα σαν sms;δηλαδη σαν φουσκες σε διαλογο. δοκιμασα το wemail και το typemail αλλα εμφανιζονται μαζεμενα απο τον αποστολεα απλως... Καλα το TypeMail, αλλά το WeMail σαν sms δεν τα δείχνει; αυτό θα σου έλεγα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Οχι.π.χ έχω τον ιδιο αποστολεα σε διαφορα σημεια.δεν τα εχει ολα μαζεμενα σε ενα μερος.καμια φορα το κανει αλλα αν περασουν μερες το δειχνει απο την αρχη σαν καινουριο ιμειλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδια συγνωμη αν ξαναρωταω την ιδια ερωτηση που ειχα κανει πριν αρκετο καιρο..αλλα υπαρχει εφαρμογη email που να εμφανιζει τα μηνυματα σαν sms;δηλαδη σαν φουσκες σε διαλογο. δοκιμασα το wemail και το typemail αλλα εμφανιζονται μαζεμενα απο τον αποστολεα απλως... Για δοκίμασε το wps mail. Νομίζω το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) μπα παιδια τιποτα. μερικα τα κανει.. αλλα οχι.. μπαχαλο. ποτε δε μπορεσα να καταλαβω με τι κριτηρια τα ομαδοποιει.. παντως ρε παιδια αυτο το picsay pro μπραβο στο παιδι εδω που το προτεινε και στον προγραμματιστη. με τοσο μικρο μεγεθος βαζει τα γυαλια σε κατι picsart κλπ... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 16, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το gmail app με κάτι άλλο. Ίσως με αυτό που έχει η συσκευή μου LG g2. Γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια άλλο καλύτερο εναλλακτικά; Πιστεύετε ότι η εφαρμογή gmail ειναι πολύ καλή για να αντικατασταθεί;; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 εμενα που φαινεται πολυ πολυπλοκη για το τιποτα. ετσι την ξηλωσα εντελως με root.βαλε οποιαδηποτε αλλη που υποστηριζει 2 λογαριασμους κιολας και πολυ πιο απλο περιβαλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω το gmail app με κάτι άλλο. Ίσως με αυτό που έχει η συσκευή μου LG g2. Γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια άλλο καλύτερο εναλλακτικά; Πιστεύετε ότι η εφαρμογή gmail ειναι πολύ καλή για να αντικατασταθεί;; Σας ευχαριστώ. Blue mail. Αρκετά καλό με πολλές δυνατότητες. Εγώ για να μην έχω 50 εφαρμογές μένω με το Gmail app μιας και με καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ Gmail και inbox. Το δεύτερο βοηθάει σε μια γρήγορη επισκόπηση και καθαρισμό των mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εμένα πάλι μου αρέσει το gmail και με έχει βολέψει. Σαν εναλλακτικό προτείνω το wps mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Η στοκ εφαρμογή που έχει για mail δεν είναι καλή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Στο wps όταν επιλέγω push πρέπει να έχω ανοικτό συγχρονισμό; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Στο wps όταν επιλέγω push πρέπει να έχω ανοικτό συγχρονισμό; Ναι πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 πολυ καλο το wemail.δουλευει και με κλειστο συγχρονισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 πολυ καλο το wemail.δουλευει και με κλειστο συγχρονισμο. Σε ευχαριστώ, το έχω δει. Ψάχνω να αλλάξω το typemail. Με καλύπτει αλλά δεν ξέρω τι με χαλάει. Μάλλον το βαρέθηκα. Δεν θέλω να έχω όμως ανοικτό συγχρονισμό. Μου αρέσει πολύ το Mailwise αλλά θέλει συγχρονισμό. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Υπάρχει τρόπος βρε παιδιά να βλέπουμε με τη μια στο γενικό φάκελο του wemail από ποιο account μας έρχεται το κάθε mail; Επίσης έχω επιλέξει με το swipe να διαγράφει, αλλά κάθε φορά που το κάνω με ρωτάει. Γίνεται να το βγάλω αυτό και να μην με ρωτάει κάθε φορά; Σόρυ αλλά είμαι καινούριος στο wemail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Υπάρχει τρόπος βρε παιδιά να βλέπουμε με τη μια στο γενικό φάκελο του wemail από ποιο account μας έρχεται το κάθε mail; Επίσης έχω επιλέξει με το swipe να διαγράφει, αλλά κάθε φορά που το κάνω με ρωτάει. Γίνεται να το βγάλω αυτό και να μην με ρωτάει κάθε φορά; Σόρυ αλλά είμαι καινούριος στο wemail. Settings - accounts επιλέγεις διαφορετικό χρώμα για κάθε λογαριασμό. Στα mail που θα έρχονται θα έχει άλλο χρώμα στη δεξιά πλευρά του οπότε θα ξέρεις από ποιο λογαριασμό είναι. Στο swype action επιλέγεις delete. Εσύ έχεις μάλλον ask me every time..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts