dgl Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ψαχνω ενα converter από pdf σε excel. Σας Παρακαλώ βοηθειστε οποιος φιλος γνωρίζει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Να υποθέσω ζητάς για εφαρμογή στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Να υποθέσω ζητάς για εφαρμογή στο κινητό; Στο τέλος τέλος δεν έχω πρόβλημα, ας είναι και στον υπολογιστή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Στο τέλος τέλος δεν έχω πρόβλημα, ας είναι και στον υπολογιστή η εφαρμογή. Κοιτώντας το office 10 που έχω, αν κάνεις "save as", στον τύπο αρχείου (κάτω από την ονομασία που θέλεις να του δώσεις), έχει επιλογή "Αρχείο PDF" Μπορείς να διαβάσεις και αυτό το εξαιρετικό άρθρο. "6 Useful Tools for Easy Viewing and Editing PDF Files You Need To Know" Edited December 7, 2014 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σε ευχαριστώ για την απαντηση και για το link. Εχω εναν τηλεφωνικο καταλογο σε pdf και θέλω να το ρηξω σε excel για να επεξεργαστω τα στοιχεια. Για αυτο ψαχνω converter pdf to excel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κατάλαβα λάθος. Εσύ θέλεις από PDF σε excel. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Μόνο από PDF σε Word. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σε ευχαριστώ για την απαντηση και για το link. Εχω εναν τηλεφωνικο καταλογο σε pdf και θέλω να το ρηξω σε excel για να επεξεργαστω τα στοιχεια. Για αυτο ψαχνω converter pdf to excel. Με office 2013 μπορείς να ανοίξεις το .pdf μέσω Word κι αφού στα φτιάξει σε έναν editable πίνακα, μετά με copy-paste μπορείς να τα πετάξεις σε ένα excelόφυλλο. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ψάχνω έναν reminder της προκοπής, με εύκολο interface εννοειται γιατί είναι το μόνο που με νοιάζει. Θέλω να έχω μια ειδοποίηση κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ώρα και εαν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεται κάθε μερικά λεπτά μέχρι να το κλείσω. Σαν ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ψάχνω έναν reminder της προκοπής, με εύκολο interface εννοειται γιατί είναι το μόνο που με νοιάζει. Θέλω να έχω μια ειδοποίηση κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ώρα και εαν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεται κάθε μερικά λεπτά μέχρι να το κλείσω. Σαν ξυπνητήρι. Έχω βάλει το to do reminder και με έχει βολέψει. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετατρέπει open xps (.oxps) αρχεία σε pdf; Εχω βρει για απλά xps αρχεία που δε δουλεύουν στα oxps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ψάχνω έναν reminder της προκοπής, με εύκολο interface εννοειται γιατί είναι το μόνο που με νοιάζει. Θέλω να έχω μια ειδοποίηση κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ώρα και εαν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεται κάθε μερικά λεπτά μέχρι να το κλείσω. Σαν ξυπνητήρι. Μια απλή ερωτηση. Γιατι δεν οριζεις ενα ξυπνητήρι ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Παιδιά οι reminders του Google Calendar πως δουλεύουν όταν έχουμε το κινητό αθόρυβο; Σαν το ξυπνητήρι ένα πράγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά καλή OCR εφαρμογή; Ιδανικό να έχει και ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Γιατί να έχει ελληνικά; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά καλή OCR εφαρμογή; Ιδανικό να έχει και ελληνικά... ABBYY textgrabber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγκατεστησα το Google Calendar διότι με το default ημερολόγιο ειχα διαφορα θεματα με βασικότερο την αναζητηση. Ειναι τραγική. To Google calendar ομως δεν αντικατεστησε το default ημερολόγιο όπως περιμενα. Το παλιο ημερολόγιο συνεχιζει να λειτουργεί κανονικα. Το νεο ειναι πιο εμφανισιμο αλλα τωρα ολες οι υπενθυμισεις εμφανιζονται 2 φορες. Μια απο το παλιο μια απο το νεο. Επίσης οταν κανω νεα καταχωρηση δεν εμφανιζεται στο νεο παρα μονο αν το κλεισω και ανοιξω πρωτα το παλιο. Ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να βοηθήσει: 1. Το Google Calendar ειναι απο μονο του εφαρμογη ημερολογίου ? (ειναι και μεγαλούτσικο) 2. Το default ημερολόγιο μπορω να το απεγκαταστησω? (4,4,2 KK και ειμαι Root) 3. Στην περιπτωση που κατι δεν εχω καταλαβει η αναζητηση στο defaut ημερολόγιο πως λειτουργεί? Γιατι καθε φορα υποτιθεται οτι ψαχνει και μετα λεει Touch to view events before ...... και Touch to view events after ..... και ουσιαστικά τιποτα, ακόμα και ανα κατα την πληκτρολόγηση βρισκει αυτο που θελω να δω. Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εγκατεστησα το Google Calendar διότι με το default ημερολόγιο ειχα διαφορα θεματα με βασικότερο την αναζητηση. Ειναι τραγική. To Google calendar ομως δεν αντικατεστησε το default ημερολόγιο όπως περιμενα. Το παλιο ημερολόγιο συνεχιζει να λειτουργεί κανονικα. Το νεο ειναι πιο εμφανισιμο αλλα τωρα ολες οι υπενθυμισεις εμφανιζονται 2 φορες. Μια απο το παλιο μια απο το νεο. Επίσης οταν κανω νεα καταχωρηση δεν εμφανιζεται στο νεο παρα μονο αν το κλεισω και ανοιξω πρωτα το παλιο. Ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποιος να βοηθήσει: 1. Το Google Calendar ειναι απο μονο του εφαρμογη ημερολογίου ? (ειναι και μεγαλούτσικο) 2. Το default ημερολόγιο μπορω να το απεγκαταστησω? (4,4,2 KK και ειμαι Root) 3. Στην περιπτωση που κατι δεν εχω καταλαβει η αναζητηση στο defaut ημερολόγιο πως λειτουργεί? Γιατι καθε φορα υποτιθεται οτι ψαχνει και μετα λεει Touch to view events before ...... και Touch to view events after ..... και ουσιαστικά τιποτα, ακόμα και ανα κατα την πληκτρολόγηση βρισκει αυτο που θελω να δω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην εφαρμογή ημερολογίου να ψάξεις για ρυθμίσεις και να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Εγώ έτσι το έκανα και όλα είναι μια χαρά. Έχω ειδοποίηση μόνο από το ημερολόγιο που εγκατέστησα εγώ και όχι από αυτό που είχε μέσα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimios7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά καλημέρα στη κοινότητα! Ειμαι καινούριος στα android μιας και μετα απο πολλά χρόνια χρήστης iphone αποφάσια να μετακομίσω με το LG G3.. Super τηλέφωνο,ως ώρας κανένα παράπονο.. Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση.. Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση.. Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα. Θα σου συνιστούσα να ρωτήσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη και στο νήμα της συσκευής σου αλλά και στο Γενικές απορίες/ερωτήσεις σχετικά με το Android. Σε περίπτωση που έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Greenify και δεν είσαι root με το ανάλογο xposed module αυτός είναι ο λόγος (μόνο με όσα προείπα παίρνεις push notifications σε greenified εφαρμογές). Σε περίπτωση που τα παραπάνω σου ακούγονται ξένα τότε μάλλον έχεις βάλει κάποιον task killer όπου σου "σκοτώνει" τις διεργασίες και γι'αυτό δεν παίρνεις γενικότερα push notifications. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ενα θέμα που έχω (είμαι ακόμα στο ψάξιμο βέβαια) ειναι με το push στις εφαρμογές..Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα και τις ενημερώσεις σε διάφορα site δικτύωσης , πχ facebook , instagram , flickr κλπ , τις βλεπω μόνο εφόσον μπω και κάνω ανανέωση.. Το κύριο θέμα μου είναι πως στο mymail (πολύ ωραία εφαρμογή) , πάλι δεν έχω ενημερώσεις mail .. Δλδ πρέπει να μπώ εισερχόμενα,ανανέση,και τότε θα τα δώ.Και η αλήθεια είναι πως μου είναι πολύ χρήσιμες στη δουλειά μου μιας και χρησιμοποιώ αρκετα και τους 2 λογαριασμούς που έχω μέσα. Θα μπορούσες επίσης να δεις από τις ρυθμίσεις των λογαριασμών, αν έχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό του εκάστοτε λογαριασμού ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 καλησπερα παιδια!! !!υπαρχει καμια εφαρμογη email που να εχει εμφανιση σαν τα sms;;;δηλαδη dialogue;;;με το που ανοιγεις τα εισερχομενα να υπαρχουν μονο ολοι οι διαφορετικοι συνομιλητες, και μολις το ανοιγεις να εμφανιζεται ολος ο διαλογος μαζι του;;εχω ψαξει παρα πολυ αλλα ακομα τιποτα... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλησπερα παιδια!! !!υπαρχει καμια εφαρμογη email που να εχει εμφανιση σαν τα sms;;;δηλαδη dialogue;;;με το που ανοιγεις τα εισερχομενα να υπαρχουν μονο ολοι οι διαφορετικοι συνομιλητες, και μολις το ανοιγεις να εμφανιζεται ολος ο διαλογος μαζι του;;εχω ψαξει παρα πολυ αλλα ακομα τιποτα... :-( Για δοκίμασε το WeMail μήπως σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 το δοκιμασα αρκετα ευχρηστο.αλλα μολις Πατουσα στην ανζητηση ατομων για να βρω ομιλιες δηλαδη, παγωνε το ταμπλετ και εκανε επανεκκινηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μεταξύ business calendar και digicalendar τί θα προτιμούσατε και γιατί ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Έχω και τα δύο. Είναι πολύ καλά και τα δύο. Το ποιο θα προτιμήσεις εξαρτάται πολύ και από το πώς θα σου "κάτσει" στο μάτι. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το digical είναι λίγο πιο απλό κι εύχρηστο. Το Business όμως έχει το πλεονέκτημα να μπορείς να εισαγάγεις δικό σου ημερολόγιο σε μορφή ics (δεν μπορείς στο digical). Άσχετο: στο topic για τον συγχρονισμό των ημερολογίων, αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον συγχρονισμό. Μήπως ξέρεις την λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts