gkarabid Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη χρονια ευχομαι παιδια σε ολους σας καταρχην. Φιλος πηρε ταμπλετ το οποιο δεν εχει μεσα το play store (εχει καποιο παρομοιο ,δεν θυμαμαι την ονομασια του) και θελω να ρωτησω αν μπορουμε να το κανουμε εγκατασταση σαν .apk.Εχω κοιταξει πολλα site και δεν βρηκα καπου να το εγκαταστησουμε . Και τελος στο κινητο μετα απο δικια σας προταση εγκατασταθηκε η εφαρμογη AdAway (root) ,εχουμε καποιο παρομοιο για το ταμπλετ του φιλου το οποιο ομως δεν ειναι root,αλλα και δυστιχος δεν θελει λογου εγγυησης κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 απο το PC... Βρε ναι αλλά είπα μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη χρονια ευχομαι παιδια σε ολους σας καταρχην. Φιλος πηρε ταμπλετ το οποιο δεν εχει μεσα το play store (εχει καποιο παρομοιο ,δεν θυμαμαι την ονομασια του) και θελω να ρωτησω αν μπορουμε να το κανουμε εγκατασταση σαν .apk.Εχω κοιταξει πολλα site και δεν βρηκα καπου να το εγκαταστησουμε . Και τελος στο κινητο μετα απο δικια σας προταση εγκατασταθηκε η εφαρμογη AdAway (root) ,εχουμε καποιο παρομοιο για το ταμπλετ του φιλου το οποιο ομως δεν ειναι root,αλλα και δυστιχος δεν θελει λογου εγγυησης κλπ. Δυστυχώς χωρίς root δεν γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αυτό γιατί και οι 2 εφαρμογές απαιτούν δικαιώματα διαχειριστή για να λειτουργήσουν οπότε δυστυχώς σχετικά με τις διαφημίσεις δεν μπορεί να γίνει κάτι. Σχετικά με το Google play επίσης δεν μπορεί να γίνει κάτι χωρίς root (μιας και για να λειτουργήσει πρέπει να εγκατασταθεί ως εφαρμογή συστήματος) αλλά υπάρχουν αρκετά markets εδώ και εκεί για να κάνει τη δουλειά του (Google is your friend..). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή για διαμόρφωση της SD, χωρίς να χρειάζεται να ναι root η συσκευή;; Γίνεται και από το κινητό. Δοκίμασε το Aparted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Γίνεται και από το κινητό. Δοκίμασε το Aparted Το δοκίμασα αλλά ζητάει δικαιώματα root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 AOO (AndrOpen Office) Ξεφύγαμε :ninja: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 AOO (AndrOpen Office) Ξεφύγαμε :ninja: αυτή η εφαρμογή είναι ένα απλό copy-paste του desktop , λίγο δράμα δηλαδή και σε 6" ακόμα ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Αν είναι το γνωστό libre / open office όπως το γνωρίζουμε σε windows / linux, τότε θα είναι μια χαρά για τη σειρά note. Από bugs πως πάει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ρε παιδια δοκιμαζω την εφαρμογη copy και ενω στο dropbox οταν εβαζα ενα αρχειο στον φακελο του εκανε αρκετη ωρα να ανεβει στο cloud για να το στειλω μετα οπου θελω,στο copy μολις εβαλα μια ταινια 700 mb στον φακελο του προγραμματος στον υπολογιστη και αμεσα ηταν ετοιμο να το στειλω και το ειδα και στο κινητο μου !ειναι δυνατον?δεν πρεπει πρωτα να ανεβει και μετα να ειναι διαθεσιμο το αρχειο σε ολες τις συγχρονισμενες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Αν είναι το γνωστό libre / open office όπως το γνωρίζουμε σε windows / linux, τότε θα είναι μια χαρά για τη σειρά note. Από bugs πως πάει;;; Χρόνια χρησιμοποιω τις υπόλοιπες σουίτες γραφείου ειναι μακράν πιο δυσχρηστη και μάλιστα σε 6" !! Εχει όλα τα κουμπακια της desktop version πάνω στην οθόνη και ειναι και αργό Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ρε παιδια δοκιμαζω την εφαρμογη copy και ενω στο dropbox οταν εβαζα ενα αρχειο στον φακελο του εκανε αρκετη ωρα να ανεβει στο cloud για να το στειλω μετα οπου θελω,στο copy μολις εβαλα μια ταινια 700 mb στον φακελο του προγραμματος στον υπολογιστη και αμεσα ηταν ετοιμο να το στειλω και το ειδα και στο κινητο μου !ειναι δυνατον?δεν πρεπει πρωτα να ανεβει και μετα να ειναι διαθεσιμο το αρχειο σε ολες τις συγχρονισμενες εφαρμογες?με το box μπορω να ανεβασω πχ αρχειο μεγαλο?οπως στο copy. ας πουμε 5 γιγα ταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 με το box μπορω να ανεβασω πχ αρχειο μεγαλο?οπως στο copy. ας πουμε 5 γιγα ταινια? Νομίζω όχι αφού έχει όριο 250mb. Πάντως το cloud storage του mail.ru είναι απίστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Νομίζω όχι αφού έχει όριο 250mb. Πάντως το cloud storage του mail.ru είναι απίστευτο...ναι αλλα καποια προγραμματα λενε πχ οριο εχουν μονο μεσω browser αν ανεβασεις απο την εφαρμογη τοτε δεν εχουν.αλλα για το box δεν βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Νομίζω όχι αφού έχει όριο 250mb. Πάντως το cloud storage του mail.ru είναι απίστευτο... +1 Δεν φαίνεται να έχει και περιορισμούς προς το παρών. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) το μεγαλυτερο (free) cloud disk και πιο ευχρηστο για εμενα ειναι τo http://www.adrive.com/?ai=bbd5f8g στη δωρεαν εκδοση δινει 50gb και επιτρεπει μεχρι 2gb αρχειο , ειναι το μοναδικο που ξερω αυτη τη στιγμη που δινει αυτο , τα υπολοιπα που υπαρχουν δινουν μικροτερο χωρο σε gb και μπορεις να κανεις upload mono μεχρι 250-750 mb σε αντιθεση με το adrive που ξαναλεω μπορεις να κανεις μεχρι 2GB το μεγαλυτερο που εχω βρει και το ειχα ψαξει αρκετα. περισοτερες πληροφοριες στο site τους ενοειτε πως εχει και app για andorid to mail.ru νομιζω δινει και αυτο την δυνατοτητα για 2gb upload προτεινεται για οπoιον εχει τρανσλατορ ή ξερει ρωσσικα μεχρι τις 20/1/2014 δινει 1TB Edited January 17, 2014 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter1s Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλημερα σε ολους , οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μια καλη και ελαφρια εφαρμογη . Χρησιμοποιω παρα πολυ τα μηνυματα και δεν θελει να εχει οριο στους ελληνικους χαρακατηρες ( πχ μεχρι 160). Εχω ακουσει αρκετες οπς το go sms , handcent , textra ... Εχει δουλεψει κανενας μερικες απο αυτες να μου με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Αυτό είναι default ρύθμιση της λειτουργίας του gsm δικτύου.. Δε θα μπορέσεις να βρεις κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Εχω δουλεψει το GO SMS εγω..Αν θες καποια βοηθεια σε αυτο στειλε μου PM. Οσον αφορα αυτο που ειπε ο nikoskat ισχυει, υπαρχει ρυθμιση δηλαδη και στην στοκ εφαρμογη, εκτος αν εχεις καποιο κινεζικο κινητο οπως ειχα εγω οποτε ειναι λιγο πιο περιπλοκο να αποφυγεις το οριο και ειναι ευκολοτερο να κατεβασεις καποια αλλη εφαρμογη. EDIT: Λαθος καταλαβα, νομιζα να ρυθμισεις το οριο μεχρι τα 160..Πανω απο 160 ΑΝΑ μηνυμα δεν γινεται δυστυχως. Edited February 3, 2014 by Pavlos1908 Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδια υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μπορω να σημειωνω κατι στην μια και να συγχρονιζει σε μια αλλη συσκευη;. Εχω ενα note 2 και χρησιμοποιω πολύ το πενακι για σημειώσεις. Πηρα προσφατα και μια ταμπλετα android μαζι με ενα stylus και θα ηθελα νανσυχγρονιζουν μεταξυ τους τις σημειωσεις που κραταω. Καθε μια συσκευη εχει το δικο της αλλα φυσικα δεν ειναι συμβατα και δεν κανουν sync. Υπαρχει κατι τετοιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 το πιο γνωστο, Evernote+στον υπολογιστη ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Αυτο μου δινει την δυνατοτητα να συνεχισω ή να προσθέσω σε ενα σχεδιο που φτιαχτηκε στο κινητο και να συνεχιστεί στην ταμπλετα; και το αντίστροφο; Ευχαριστώ για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειμαι σιγουρος πως ναι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δυστυχώς δε μπορώ να κρατησω χειρογραφη σημειωση στο evernote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Κάπου διάβασα ότι στο beta Evernote πλέον γίνεται και αυτό. Παρόλα αυτά αν θες κατέβασε το νέο S note από τα Samsung Apps. Μπορείς να συγχρονίσεις τις σημειώσεις σου με το Evernote account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δυστυχώς δε μπορώ να κρατησω χειρογραφη σημειωση στο evernote. πατα τον συνδετηρα σε μια σημειωση>ολα> Scitch (Νομιζω) :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts