giabritsos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αν αναφέρεσαι σε αυτή την εφαρμογή , κάνει και τα δύο. Αν βάλεις το widget της στην αρχική σου οθόνη, σου δείχνει 2 πράγματα: 1. Σήμερα τα ονόματα που γιορτάζουν (γενικά) 2. Επαφές με γενέθλια Επίσης αν έχει επαφές που πέφτουν μέσα στις 2 προηγούμενες συνθήκες, σου βγάζει και στη notification bar εικονίδιο - ειδοποίηση. Μόλις το πατήσεις, σε πάει στην εφαρμογή, και έχει έτοιμο sms προς αποστολή για αυτά τα πρόσωπα από τις επαφές σου. Εσύ καλείσαι να επιλέξεις αν θα τους στείλεις sms ή όχι. Υ.Γ.1 Ο σχεδιασμός της εφαρμογής δεν είναι του γούστου μου, αλλά τη χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα, λόγω λειτουργικότητας. Υ.Γ.2 Απάντηση για το σχόλιο για το "ANDROID". Πιστεύω ότι το development μιας εφαρμογής για ένα λειτουργικό σύστημα, είναι απόφαση κρίσεως οποιουδήποτε θέλει να ασχοληθεί με αυτό, συνυπολογίζοντας το εμπορικό πλαίσιο που θέτει η δημιουργός εταιρία, η αγορά στην οποία απευθύνεται, η κάλυψη κάποιας ανάγκης των χρηστών, και η οικονομική αποτελεσματικότητα του project (τα φράγκα, με άλλα λόγια). Συνεπώς, δεν πιστεύω ότι πρέπει να κρίνεται το λειτουργικό από μόνο του, αλλά και η επιχειρηματικότητα - ρίσκα - διορατικότητα που χαρακτηρίζουν τους developers που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό. Συνεπώς κλείνω με μια διαφορετική οπτική , λέγοντας ότι, τα κεράσια στο android είναι ακόμη στο δέντρο, και περιμένουν για να μαζευτούν... συμφωνω με ολα τα παραπανω...τωρα για την εφαρμογη αυτο που θα ηθελα εγω ειναι στο 1. να μην λεει γενικα τις γιορτες αλλα μονο αν γιορταζει καποιος απο τις επαφες...θα μου πεις πολλα ζηταω... τωρα για ειδοποιηση θα το προσεξω..δεντο θυμαμαι,ισως επειδη πολλες φορες μαζι με τα υπολοιπα διωχνω κααυτην την ειδοποιηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδιά καλημέρα, ψαχνω να βρώ μια εφαρμογή που να μετατρέπει τουλάχιστον .xls αρχεία σε .pdf Γνωρίζει κανείς κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daemonicus Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Παιδιά καλημέρα, ψαχνω να βρώ μια εφαρμογή που να μετατρέπει τουλάχιστον .xls αρχεία σε .pdf Γνωρίζει κανείς κάποια; https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.thinkti.android.exceltopdf&hl=en http://pptgarden.blogspot.gr/2012/10/top-10-pdf-converter-apps-for-android.html Edited April 17, 2013 by Daemonicus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.thinkti.android.exceltopdf&hl=en http://pptgarden.blogspot.gr/2012/10/top-10-pdf-converter-apps-for-android.html Τα δοκιμασα, αλλα δεν εκαναν δουλεια. Ηλπιζα οτι θα υπαρχει κατι πιο καλα στημενο και ας ειναι και επι πληρωμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Υπάρχει τρόπος να συντονισω το bussiness calendar με το any.do list? Ραντεβού που έχω στο ημερολόγιο να βγουν και στο any? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Υπάρχει τρόπος να συντονισω το bussiness calendar με το any.do list? Ραντεβού που έχω στο ημερολόγιο να βγουν και στο any? Όχι άλλα όντως θα ήταν αρκετά καλή περίπτωση.. Ίσως στείλω mail στους developers. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Όχι άλλα όντως θα ήταν αρκετά καλή περίπτωση.. Ίσως στείλω mail στους developers. Συγχρονισμό με το οποιοδήποτε calendar provider θες υποθέτω, όχι με το business calendar. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Επίσης έχει βρει κανείς πως μπορώ να βάλω ώρα σε κάποιο task στο any.do? Όχι reminder απλά την ώρα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 overall ποιό ειναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το evernote αν αξιοποιεις τις δυνατότητες του. Το keep είναι και καινούργιο ακόμα, λογικά έχουν να προστεθούν πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 από θέμα χώρου πως είναι? και τα 2 free ή έχουν Limitations? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 από θέμα χώρου πως είναι? και τα 2 free ή έχουν Limitations? Το everonte εχει περιορισμό ανά μήνα αλλα φτάνει για σημειώσεις. Το keep μου φαίνεται φτωχό και δεν ξέρεις αν θα το παρατήσει η google αν δεν φέρει έσοδα. Το evernote εχει πολλά extensions αλλά τώρα τελευταία είχα κάποια conflicts σε σημειώσεις. Τώρα δοκιμάζω το springpad και μου φαίνεταο μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 σας ευχαριστώ :) evernote λοιπόν προς testing :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το Evernote αξίζει μονο στην premium έκδοση που κοστίζει 40 € το χρόνο. Όποιος καλύπτεται με τα δψρεαν 60mb που δίνουν, σημαίνει ότι δεν του χρειάζεται μια τόσο πληρης εφαρμογή και μπορεί να κάνει την δουλειά του πολύ καλά με το Keep που δεν έχει όριο. Επειδή το Evernote δεν μου φτάνει, έψαχνα κάτι παρόμοιο δωρεάν που όμως να είναι διαθέσιμο και σε ios συσκευές. Ανακαλυψα το GNotes το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, έχει περισσότερα features από το Keep και διαθέτει extention για τον Chrome ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση απο pc. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 πια η διαφορά του Keep με το gnotes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 πια η διαφορά του Keep με το gnotes? To GNotes σου δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ομάδων-φακέλων, μπορείς να βάλεις reminder στις σημειώσεις μετατρεποντας τες σε ToDo. Αν στο pc χρησιμοποιείς Chrome του βάζεις το extention του GNotes και μπορείς να δημιουργείς notes και να προσθετεις φωτο κάνοντας screenshot την οθόνη του υπολογιστή. Γενικά το βρίσκω καλύτερο ακόμα και απο το Evernote γιατί είναι δωρεάν, συνεργάζεται με ios συσκευές πχ για κάποιον που έχει Android κινητό και ipad. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 To GNotes σου δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ομάδων-φακέλων, μπορείς να βάλεις reminder στις σημειώσεις μετατρεποντας τες σε ToDo. Αν στο pc χρησιμοποιείς Chrome του βάζεις το extention του GNotes και μπορείς να δημιουργείς notes και να προσθετεις φωτο κάνοντας screenshot την οθόνη του υπολογιστή. Γενικά το βρίσκω καλύτερο ακόμα και απο το Evernote γιατί είναι δωρεάν, συνεργάζεται με ios συσκευές πχ για κάποιον που έχει Android κινητό και ipad. To ίδιο κάνει και το springpad που δεν έχει περιορισμό και έχει και reminder, δυνατότητα επισύναψης εικόνων, qr scanner και να κάνεις σημείωση κ.α. Χώρια ότι σου δίνεται η δυνατότητα να διαφοροποιείς τους φακέλους εμφανιακά. Και evernote & springpad έχουν extention για chrome. Βέβαια είναι λίγο πιο μπελαλίδικο στην αρχή μέχρι να το μάθεις από τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Το Evernote αξίζει μονο στην premium έκδοση που κοστίζει 40 € το χρόνο. Όποιος καλύπτεται με τα δψρεαν 60mb που δίνουν, σημαίνει ότι δεν του χρειάζεται μια τόσο πληρης εφαρμογή και μπορεί να κάνει την δουλειά του πολύ καλά με το Keep που δεν έχει όριο. Επειδή το Evernote δεν μου φτάνει, έψαχνα κάτι παρόμοιο δωρεάν που όμως να είναι διαθέσιμο και σε ios συσκευές. Ανακαλυψα το GNotes το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, έχει περισσότερα features από το Keep και διαθέτει extention για τον Chrome ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση απο pc. Κώστα το GNotes πάνω από χρόνο - από τις πολύ αρχικές εκδόσεις του - και είναι όντως πολύ καλό. Έχει αναφερθεί στο γενικό thread των εφαρμογών και προσωπικά το προτιμώ από το Evernote (το οποίο δεν το συνήθισα όποτε το δοκίμασα) κυρίως γιατί είναι γρήγορο, ελαφρύ και με reminders. Γενικώς εφαρμογή σημειώσεων χωρίς reminders προσωπικά δεν δουλεύω παρότι έχω τα Tasks ξεχωριστά. Τελευταία, όμως, δοκίμασα το Springpad το οποίο είναι ανάμεσα στα δύο. Έχει, δηλαδή, πληθώρα επιλογών για τις σημειώσεις, όπως το Evernote, είναι free, έχει reminders, add-on που μου δουλεύει και σε Firefox, δυνατότητα SendToPhone και γενικώς το βρίσκω πάρα πολύ καλό στην τελευταία έκδοσή του. Θέλει λίγο περισσότερο χρόνο να το συνηθίσεις από το GNotes αλλά το έχω αφήσει με σκοπό να κρατήσω αυτό για βασική εφαρμογή σημειώσεων. Ίδωμεν. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) @enigma @eltsele Αν δεν έχει όριο για free θα το δοκιμάσω. Από την στιγμή που έχει app για iphone μου κάνει. Edit Λίγο που πρόλαβα να δω έχει ένα μείον βασικό για μένα. Δεν μπορείς να επισυνάψεις αρχεία πιάτα μόνο φώτο και ήχο. Δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα και δεν την βρήκα. Επίσης δείχνει πιο βαριά. Καθυστερεί στο άνοιγμα και έχω μόνο μια σημείωση μέσα. Edited April 21, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Και εγώ είμαι στην αναζήτηση μιας και πριν ενα μήνα ήρθα σε android. Στο iphone είχα το awesome notes (πολύ ευχαριστημένος και τσαντίστικα που δεν υπάρχει σε android) και έβαλα evernote μιας και συνχρονίζονται με το awesome notes. To evernote δεν με πολυ ικανοποιεί και λέω να δοκιμάσω και κανένα άλλο. Εκτός απο αυτά που αναφέρετε για το catch τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) @enigma @eltsele Αν δεν έχει όριο για free θα το δοκιμάσω. Από την στιγμή που έχει app για iphone μου κάνει. Edit Λίγο που πρόλαβα να δω έχει ένα μείον βασικό για μένα. Δεν μπορείς να επισυνάψεις αρχεία πιάτα μόνο φώτο και ήχο. Δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα και δεν την βρήκα. Επίσης δείχνει πιο βαριά. Καθυστερεί στο άνοιγμα και έχω μόνο μια σημείωση μέσα. Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι είναι πιο βαριά από GNotes. Δεν αργεί να μου ανοίξει αλλά δεν έχει τη σπιρτάδα του GNotes. Κι εγώ για αρχεία από ό,τι είδα δεν έχει. Στην εφαρμογή, γιατί στο site έχει. Δεν δοκίμασα αν μπορείς να δεις άλλα αρχεία παρότι δεν έχει "Add File" μέσα από την εφαρμογή. Αλλά είναι πιο ολοκληρωμένο και το προτιμώ σε σχέση με Evernote. Πάντως όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ κάποια που να με καλύπτει πλήρως δεν έχω βρει. Έχω διαφορετικές για διαφορετικές δουλειές. Και εγώ είμαι στην αναζήτηση μιας και πριν ενα μήνα ήρθα σε android. Στο iphone είχα το awesome notes (πολύ ευχαριστημένος και τσαντίστικα που δεν υπάρχει σε android) και έβαλα evernote μιας και συνχρονίζονται με το awesome notes. To evernote δεν με πολυ ικανοποιεί και λέω να δοκιμάσω και κανένα άλλο. Εκτός απο αυτά που αναφέρετε για το catch τι λέτε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=39682399#post39682399 Edited April 21, 2013 by eltsele Πολλαπλή παράθεση Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 @ eltsele Ελένη εμένα με καλύπτει πλήρως στην δουλειά μου το GNotes. Θα ήθελα μόνο χρώματα ανά Notebook. Αυτό που κάνω επι το πλείστον είναι μετατρέπω σημαντικά εισερχόμενα mails σε σημειώσεις με reminder και παράλληλα να συνοδεύονται απο τις φωτογραφίες και τα αρχεία που περιέχουν. Κατ αυτόν τον τρόπο βάζω την δουλειά μου σε τάξη και δεν ξεχνώ τίποτα. Εκτός αυτού ειναι ολα συγκεντρωμένα και άμεσα προσβάσιμα. Μοιράζονται εύκολα στους συνεργάτες μου. Στο Note2 χρησιμοποιώ πολύ τις γρήγορες χειρόγραφες σημειώσεις αλλά και σκίτσα. Στο τέλος της μέρας τα κάνω εξαγωγή και τα επισυνάπτω στο GN στα θέματα που αφορούν. Οπότε κάθε εργασία περιέχει τα πάντα. Αρχικά mail-εντολές, δικές μου παρατηρήσεις και σημειωσεις. Φτιάχνω λίστες με εργασίες που πρέπει να γίνουν για διάφορα products. Και τέλος δημιουργώ εύκολα εβδομαδιαία diaries με την πρόοδο των εργασιών. Συν την οργάνωση των προσωπικών θεμάτων οπως πληρωμές λογαριασμών με φωτογραφία της απόδειξης, λίστες και πολλά αλλά που δεν μπορούσα να κάνω στο Evernote που χρησιμοποιούσα ως τώρα γιατί αναγκαζόμουν να πληρώνω. Το ίδιο γίνεται με το Catch το οποίο δεν είναι τόσο καλό όσο το Evernote. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Φίλε Κώστα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το springpad αλλά με αυτά που αναφέρεις δεν θέλω να σε βγάλω απο την σειρά σου. Ο ορισμός της οργάνωσης εισαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Φίλε Κώστα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το springpad αλλά με αυτά που αναφέρεις δεν θέλω να σε βγάλω απο την σειρά σου. Ο ορισμός της οργάνωσης εισαι Το δοκίμασα. Το γράφω παραπάνω. Δεν επισυναπτει αρχεία εκτός φωτο και ηχου. Επίσης όταν το ανοίγω χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Το δοκίμασα. Το γράφω παραπάνω. Δεν επισυναπτει αρχεία εκτός φωτο και ηχου. Επίσης όταν το ανοίγω χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο. Ωπ Σορυ δεν το πρόσεξα:rolleyes: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts